داداش خداییش سوتی دادی ها![]()
داداش خداییش سوتی دادی ها![]()
نه اخه این دوست خوبمون اروچی خیلی بامزه است . بعضی مواقع سوال های باحال و بامزه ای میپرسه . مثلا اینکه "کله پا شد" رو خونده "کله پاک شد"
عجب بازی طولانی شد دی:
دیفیکالتی آپوکالیپس هم که شوخی با آدم نداره خیر سرم دیفنسم رفته روی 507 ولی با یه هیت سنگین جون آدم رو نصف می کنه بابا خیلی سخت کردن این آخراشو حالا باز خوبه اون دم و دستگاه اسکیل ها هست وگرنه آدم کله پاک میشد
معما حل کردناشم که واقعا کار روطولانی کرده من موندم حامد چطوری اینقدر زود تموم کرده الان برام 31 ساعت گیم پلی تایم زده! تازه اونجایی هستم که با لیلیث ملاقات می کنیم
اقا من اونجارو نتونستم رد کنم یه راهنمایی درست حسابی کنید الان 7 ساعته دارم میرم ولی تازه مرحله 3 یا 4 هستم.
اقا نشتین اینجا سوتی میگیرین به قول اقای Azhang بزار من یه چیزی ببینم سوتیتونو میگیرم.
ولی با اجزاتون خیلی خوشمزه بود کلش دم این یارو deth گرم اقا من اسم اینو یاد نمیگیرم چیکار کنم فکر کنم اشتباه نوشتم.
به قول اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این اقا حامد داداشمون(laken) حالا اینم نمیدونم اسمشو به انگلیسی درست نوشتم یا نه ولی خودتون بفهمین.
چطور تونست بازی رو به این زودی تموم کنه. آقا بیا روششو بهمون یاد بده از رمزی ترینری چیزی استفاده نمیکنی؟
(کله پاک شد) ولی خداییش سوتی دادم بدجور.
برم ویرایشش کنم.
حالا که صحبت از رمز شد این بازی کد تقلبی رمزی ترینری چیزی نداره؟![]()
حامد حرفه ایه بابا. من که فک کنم هنوز خیلی کار داره تا تموم شه! به نظرم باید ترم 1 دانشگاه همینو بازی کنم تا تموم شه!!!
کجا رو موندی؟؟؟ عکس؟
آپوکالیپس سخته ولی با توجه توضیحاتت فعلا با سامائل درگیر نشدی , هر وقت میبینی چه critical هایی میزنه این بد مصب کلا با یه ضربه پوف میشی هیچی health واست نمیزاره . البته من دارم رو nightmare میرم به حدی بازی رو سخت کردن که اگه یه بار بمیری از اول مرحله شروع میشه چکپوینتی در کار نیست و اینش عین dark souls هستش . ولی در کل لذت خاصی تو این بازی وجود داره که تو بقیه H&S ها وجود نداره
داداش گلم همین غول رو میگم نمیشه کشتش یه زره هم عمرش کم نمیشه.
ببین باید سریع کار کنی اصلا معطل نکن. همینکه داشت میدوید طرفت جاخالی بده و برو کناره ها که از اون تخما بیفته پایین. بعد سریع E بزن تا بگیرش بعدش F بزن تا به غوله هدف بگیره بعد ما کلیک وسط موس پرتابش کن. کله پا که شد {} برو قسمت قرمزی شکمشو بزن تا خونش کن شه.
دوست من دستت درد نکنه ولی من درست منظورتو نمیفهمم.
شما منظورت اینکه وقتی میخواست بیا طرفم جا خالی بدم بخوره قد دیوار و برم تخم رو با e بردارم و کله پا که شد پرت کنم سمتش. اقا من همین کله پا که شد رو نمیفهمم منظورت چیه یکی برام توضیح داد ولی بازم نفهمیدم.
شما این کله پا که شد رو درست توضیح بده عزیزم.![]()
حتما ماموریت فرعی هارو هم دونه دونه میری من 23 ساعته تموم کردم ولی اصلا سختیی نداشت برا من یعنی خیلی اسون بود وسطها شک می کردم که نکنه بازی رو روی easy شروع کردم.
ولی خب ارمین دست رو دلم نزار که خونه اون داستان new game plus نذاشت فرعی هارو هم برم...فکرم تا اخر عمر میمونه سر اون صندوق هایی که مارکسون کردم تا برگردم بازشون کنیم : دی
البته دیروز با یکی از رفقا حرف می زدم بهش گفتم که موقع تموم شدن بازی سوال کرد نه رو بزنه اون هم زده بود می گفت که بازی یک چک پوینت قبل از اخرین باس فایت برمیگردونه یعنی بازی تموم نیمشه تا ول بگردی خب دقیق بحث رو باهاش ادامه ندادم ولی اون طوری باشه که خب حرفی دیگر داره.
نه بابا این طورها هم طول نمیکشه ...زود تموم کن کلی بازی تو راهه ....واساونا هم باید وقت بزاریم..: دیحامد حرفه ایه بابا. من که فک کنم هنوز خیلی کار داره تا تموم شه! به نظرم باید ترم 1 دانشگاه همینو بازی کنم تا تموم شه!!!
دیگه واضح ترین مدلی بود که دوستمون گفتن چرا موندی اخه....دوست من دستت درد نکنه ولی من درست منظورتو نمیفهمم.
شما منظورت اینکه وقتی میخواست بیا طرفم جا خالی بدم بخوره قد دیوار و برم تخم رو با e بردارم و کله پا که شد پرت کنم سمتش. اقا من همین کله پا که شد رو نمیفهمم منظورت چیه یکی برام توضیح داد ولی بازم نفهمیدم.
شما این کله پا که شد رو درست توضیح بده عزیزم.![]()
جا خالی بده با سر که خورد به دیوار موند زمین سریع یدونه از اون توپ هارو پرت کن طرفش بعد ولو میشه رو زمین برو نزدیک و اون ماده غلیظ مانندی که از بدنش میاد بیرون رو بزن
کاری نداره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)