تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 48 از 461 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه در مورد دفتر برنامه ریزی و اینکه مال کدوم انتشارات کامل وخوب جواب میده راهنمایی ام کنید!!!!
    گاج,قلمچی,خیلی سبز و....
    ممنون میشم زود جوابمو بدید
    فلسفه دفتر برنامه ريزي اينه كه شما منظم باشيد

دفتر برنامه ريزي قلم چي يكمي قديمي شده ولي به نظر من بهترين هست چون جوابشو پس داده

2. 2 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

فلسفه دفتر برنامه ريزي اينه كه شما منظم باشيد

دفتر برنامه ريزي قلم چي يكمي قديمي شده ولي به نظر من بهترين هست چون جوابشو پس داده
    دوستان میشه کمی در مورد این دفتر برنامه ریزی که مدل های مختلفی هم انگاری ازش هست, دربارش برام کمی توضیح بدین که چه جوری هستش و چقدر استفاده اش فایده داره و دیگه هرچی که خودتون میدونین.

یعنی در واقع میخوام با روال برنامه ریزی خودم مقایسه کنم و ببینم که اگه بهتر هستش من هم داشته باشمش.

4. این کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت شیدا.ش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

سلام به دوستای عزیز ، امیدوارم همگی سالم و سرحال باشید
    کسی می تونه کمکم کنه؟ رشته دبیرستانی من ریاضی بود و کارشناسی مدیریت بازرگانی خوندم و درسم تموم شده و میخوام برای سال 91 کنکور تجربی امتحان بدم میخوام بدونم باید چطور شروع کنم؟
    با یک پزشک که صحبت کردم سعی کرد منصرفم کنه چون احتمال قبولی کمه و از این حرفا
    ولی من تقریبا تصمیممو گرفتم فقط می خوام بدونم چه جوری و از کجا شروع کنم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه در مورد دفتر برنامه ریزی و اینکه مال کدوم انتشارات کامل وخوب جواب میده راهنمایی ام کنید!!!!
    گاج,قلمچی,خیلی سبز و....
    ممنون میشم زود جوابمو بدید
    من هم دفتر قلم چی رو داشتم ، هم خودم میتوانم و هم دفتر نوبل رو ؛ از همشون یه نکته دستگیرم شد : هیچ کدوم بطور کامل بدرد بخور نیست . چون یه چیزی این کم داره یه چیز دیگه اون ، یه قسمت این خوبه یه قسمت دیگه از اون . همین ِ جریان این دفترها !
    بنظرم :
    * قلمچی : یه چیزایی کم داره ، یه دفتر برنامه ریزی باید برنامه ماهانه و فصلی هم داشته باشه .
    * خودم میتوانم : شورشو درآورده و قسمت های بیخودی زیاد داره درکنار این جا برا یادداشت کم داره واقعا - منظورم قسمت ثبت و پیش بینی هفتگیشه -
    *نوبل : یه کپی ناقص از قلم چی !!

پیشنهاد من : یکم هزینه داره و وقتگیر هست اما چون هنوز وقت کافی داریم می ارزه بنظرم و اون اینه که اگه میخوای یه کار درست درمون کنی : دو سه نمونه از این دفتر ها رو بگیر - اگه تونستی امانت بگیری فبها - بشین قشنگ زیر و روشون کن ببین کجای کدوم دفتر بدرد کار تو ، فقط و فقط شخص تو میخوره . همه رو جمع کن یه فرم قشنگ بهشون بده و بکنش یه دفتر برنامه ریزی شخصی . یه جور چکیده همه دفتر های برنامه ریزی .
    من خودم سال قبل اینکارو کردم ، فقط حیف که دیر بود . متاسفانه فایلشو پاک کردم از کامی - سه برگ A4 بیشتر نبود - وگرنه براتون میذاشتمش .
    حالا اگه نخواستی وقت بذاری ، بنظر من یه دفترچه بردار ، برنامه ات رو هرطور که راحت بودی توش بنویس . همین !

این همه حرف زدم آخرش اینو میخوام بگم : برنامه ریزی لازم ِ و باید باشه ؛ امـــا ! لطفا خودتون رو بیش از اندازه درگیرش نکنین . یکی دیگه از اشتباهای مــن .

این حرف حضرت مسیح رو هیچوقت فراموش نمیکنم که هر روز صبح وقت نیایش اینو از خدا میخواست : خداوندا نان امروز مرا به من بده و دیگر هیچ !!

جاری باشین و در لحظه[!] زندگی کنین !

تا بعــد

7. این کاربر از Saraltinay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Demon_342's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    این بماند ... !

پيش فرض

دوستان لطف کنند اینجا نقش ملاها رو ایفا نکنند و بگن روزه فلانست و بهمانست ! هر کی خوست میگیره هر کی نخواست نه ...

من به توصیه ی بعضی دوستان عمل کردم و 2-3 ساعت قبل افطار میخونم و بعد از 9 و نیم تا 3 و نیم ادامش .... ممنون

آها راستی

1- روزای آزمونو چی کار کنم ؟ قند به مغزم نرسه نمی تونم عملکرد خوبی داشته باشم ....
    2- مکانیک امیرکبیر بهتره یا شریف ؟ حدود رتبه ای که میخوان چقده ؟

9. این کاربر از Demon_342 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Demon_342's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    این بماند ... !

پيش فرض

خب برای تغییر اوضاع و جو. یه سوال:

سال قبل ما خیلی کارنامه و اینا میذاشتیم اوایل کار. الان یک دونه کارنامه هم ندیدم. نه از گزینه دو نه از کانون. با اینکه یکی دو آزمون هم گذشته. اگه به نظرتون بحث رو کارنامه ها مفیده به نظرم یکی شروع کنه. شاید نکاتی باشه که دوستانتون بهتون بگن، یا هم شما به اونا بگین.
    برا ما که مفید بود، شما رو نمی دونم.

---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------

یه سوال حاشیه ای دیگه. چرا نمی تونم کلید تشکر بزنم؟
    ولی الان که نگاه می کنم برا بعضیا تشکر می شه زد بعضیا نه. مثلا الان برا سمبا و لهراسبی که تو لیست دوستانم هستن، تشکر بستست ولی برا بقیه بازه. این دیگه چه وضعیه. خلاصه لهراسبی و سمبا ناراحت نشن که تشکر نزدم، چون کلیدش نیست. میگن تو دوستی باید سختی ها رو تحمل کرد، یعنی همین

اینو چند صفحه پیش گذاشتم

یه تحلیلی کنید قربان دستتان

1- جبر و احتمالمو چیکار کنم ؟

Last edited by Demon_342; 02-08-2011 at 15:17.

11. این کاربر از Demon_342 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

دوستان لطف کنند اینجا نقش ملاها رو ایفا نکنند و بگن روزه فلانست و بهمانست ! هر کی خوست میگیره هر کی نخواست نه ...

من به توصیه ی بعضی دوستان عمل کردم و 2-3 ساعت قبل افطار میخونم و بعد از 9 و نیم تا 3 و نیم ادامش .... ممنون

آها راستی

1- روزای آزمونو چی کار کنم ؟ قند به مغزم نرسه نمی تونم عملکرد خوبی داشته باشم ....
    1- منطورت از نرسیدن قند به مغزت تو ماه رمضونه یا کلا؟ اگه منظورت کلیه... سعی کن صبح های آزمون مواد غذایی خیلی شیرین نخوری چون من خوندم که قند بدن رو ناگهانی بالا میبره و ناگهانی هم پایین میاره که باعث افت کارایی مغز میشه... یه کتاب داره کانون پارسال پشتیبانم بهم معرفی کرد خریدمش اسمش پنج عامل موثر در بهبود یادگیریه و در مورد تغذیه و خواب و ورزش و مصرف آب و تنفس تو دوران کنکور صحبت کرده و به نظرم کتابش خوب بود و علمی توضیح داده... اگه تونستی کتابشو بخر و بخون خیلی از سوالاتو جواب داده... صبح امتحان اگه چایی میخوری نباید چایی رو خیلی شیرین کنی چون باعث میشه سریع تر قند خونت بیاد پایین البته خوردن چای اول صبح باعث افزایش تمرکز میشه ولی چایی که شیرینیش کم باشه... سعی کن صبح آزمون نون جو بخوری که دیرتر و آرو آروم هضم میشه و قند خون رو متعادل نگه میداره... من خودم صبح آزمون غذاهای مختلفی رو امتحان کردم دیدم املت خیلی بهم میسازه و همیشه صبح آزمون گوجه سرخ میکردم و دو تا تخم مرغ مینداختم داخلش و میخوردم هم تا ظهر سیر میموندم و هم افت قند خون و این جور چیزها پیدا نمی کردم شما هم ببین چه غذایی بهت میسازه صبح های آزمون همونو بخور....
    2- معمولا تو انتخاب رشته اول برا مکانیک صنعتی شریف رو میزنن و بعد دانشگاه تهران و بعد امیرکبیر... البته به نظر من شریف بهتره... منظورت از رتبه منطقه یک هست یا دو یا سه؟ توی یادگار ماندگار کانون رتبه های قبولی رو نوشته که داخل سایتش هست دانلود کن همه اینا رو داخلش داره...
    در مورد جبر و احتمال هم من از کتاب جبر و احتمال گاج سفید استفاده کردم که به همراه گسسته هست و به نظرم خوب و کامل بود. شما هم برو کتاب فروشی ببین اگه کتابش به نظرت خوبه و برات مفیده بخرش و ازش استفاده کن... من اینو میخوندم بیشتر وقت ها تو کانون جبر و احتمال رو بالا 70 درصد میزدم.

13. 4 کاربر از farhad1122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

آقا این بحثش تموم شد.

من شنیدم امیرکبیر. البته خب به خاطر اسم شریف شاید اول شریف رو بزنن. باز بهتره بیشتر تحقیق کنی. مثلا کدوم گرایشها تو کدوم دانشگاه قطبه و از این موضوعات.

1- جبر و احتمالمو چیکار کنم ؟
    با اینکه درصدات خوبه ولی با توجه به آمار شرکت کننده ها که تو کارنامه دوست قبلی 16 هزار نفر بود و رتبه ها و ترازی که آوردی، نشون میده آزمون در سطح پایینی از نظر سختی سوالات بوده که البته برای اوایل کار معمولیه.
    البته اینو بگم خیلی خوب کار کردی ولی با توجه به هدفت " مکانیک شریف یا امیرکبیر یا تهران " که کلا دو رقمی و شاید سه رقمی خیلی خوب بخواد ( برا منطقه 1 ) باید بگم جبر و هندست رو الان که فرصت هست خوب کار کن.
    در مورد زبان انگلیسی نظری ندارم و ادبیات هم باید بگم ادبیات رو خوب روش وقت بذار که واقعا موثره. گرچه فعلا خیلی ضروری نیست و بعدا هم میشه جبران کرد.
    اما از الان سعی کن اختصاصیات تاپ تاپ باشه.
    شیمی هم به نظرم به مرور خوب میشه. چون بعضی درسا هست که کم کم برات جا میافته. ولی مثلا درسی مثل فیزیک بعد از مطالعه باید بتونی تستاش رو درست حل کنی و نیاز به گذشت زمان نداره.(دوستان برداشت سوء نکن، برا یکی مثل ایشون که آمادگیش رو دارن گفتم )
    راستی چرا کارنامه رو اینقدر محدود گذاشتین؟ الان مثلا تراز کل و رتبه تو منطقتون مشخص نیست. تعداد شرکت کننده ها رو هم از کارنامه قبلی به دست آوردم.

ضمنا به نظرم برا داوطلبای تک رقمی دو رقمی مثل شما Samba بتونه بهتر راهنمایتون کنه. چون شرایط مشابه ای رو داشته و کانونی هم بوده. من یه آزمون بیشتر کانون نرفتم و بقیش گزینه دو بودم که البته توصیه می کنم آزمون کانون شرکت کنین و گزینه دو اگه وقت کردین فقط سوالاش رو حل کنید.
    موفق باشی
    Last edited by vahid-p; 02-08-2011 at 18:06.

15. 3 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

يه سؤال ديگه:
    حسابانم عالی هست بخصوص تو سه تا فصل اول و اگی يه درس باشه که قوی ام و علاقه مند حسابان هست
    کتاب تست خيلی سبز بهتر هست يا گاج سفيد؟
    تو يکی از مباحث سه تا فصل اول که قبلا" زدم تنها 6 درصد سؤالا رو بلد نبودم و بقيه رو يا به جواب رسيدم يا يه بی دقتی کردم
    کتاب خوش خوان عالی هست اما متأسفانه برای کتاب قبل هست خوشخوان رو که يکمش خوندم کامل و رووون ميفهمم

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

در مورد جبر و احتمال هم من از کتاب جبر و احتمال گاج سفید استفاده کردم که به همراه گسسته هست و به نظرم خوب و کامل بود. شما هم برو کتاب فروشی ببین اگه کتابش به نظرت خوبه و برات مفیده بخرش و ازش استفاده کن... من اینو میخوندم بیشتر وقت ها تو کانون جبر و احتمال رو بالا 70 درصد میزدم.
    آره برا کسی که درسش خوبه، کتاب توپیه. همین.

---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------

تو يکی از مباحث سه تا فصل اول که قبلا" زدم تنها 6 درصد سؤالا رو بلد نبودم و بقيه رو يا به جواب رسيدم يا يه بی دقتی کردم
    کتاب خوش خوان عالی هست اما متأسفانه برای کتاب قبل هست خوشخوان رو که يکمش خوندم کامل و رووون ميفهمم
    به نظرم شما خودتون رو درگیر جدید و قدیم بودن کتابا نکنید. مگه چقدر تغییر کرده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •