در ضمن یه چیز هم بگم که تخمین رتبه کانون بدجوری حالمو گرفته بود.الان از سایت گزینه 2 ده تا کارنامه منطقه 2 زدم دیدم 2000 تا زیاد نشون میده.
اگه اینجوری باشه عالـــــــــــیه
در ضمن یه چیز هم بگم که تخمین رتبه کانون بدجوری حالمو گرفته بود.الان از سایت گزینه 2 ده تا کارنامه منطقه 2 زدم دیدم 2000 تا زیاد نشون میده.
اگه اینجوری باشه عالـــــــــــیه
اگه اینجوری باشه عالـــــــــــیه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
گزینه 2 درصدای توی خود سایت رو توی تخمین رتبش وارد کن 500 تا بالاتر نشون میده!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
به نظر من نباید به فکر این باشیم که 100 تا رو پر کنیم .. مهم چیزی هست که انتخاب میکنی و علاقه داری بهش و بقیه رشته ها رو باید بزاریم کنار ... و به شهر اون رشته ( یا 2 ، 3 رشته ) ای که علاقه داریم فکر کنیم ... اگر قبول نشدیم بهتر از اینه که چیزی بریم که اصلا علاقه ای بهش نداریم و همچنین 1 سال پشت کنکور موندن بهتر از 4 سال وقت تلف کردن هست فکر کنم !
پ.ن: من هیچ جوری نمیتونم مشابه درصد هام رو پیدا کنم .. !!
پ.ن2: دقیقا اعلام نکردن چه روزی نتیجه میاد ؟
منم خیلی ازدوستام میگن که نمره های نهاییشون اشتباه شده ولی برای من تاحالا نشده از نمرهایی که فکر می کردم کمتربشه . فیزیک پیش ترم اول 20 دقیقه مونده به آخر جلسه مراقب در اتاق رو بست و گفت تقلب کنید! تازه اینجا مثلا پایتخت این کشوره!ناگفته نمونه که بنده خیلی عصبانی به مراقب گفتم این چه وضعشه و مگه من مسخره ام که درس می خونم؟؟البته بچه ها منو هو کردن و خوب اغلب کسایی هم که اونجا بودن هم مدرسه ایام بودن که بعدش حسابی از خجالت ما در اومدند!تازه علاوه بر ناعدالتی علیه ما یک سری دانش آموزای ساده ی ضعیف هم که جلسه رو ترک کرده بودند ضرر کردند.پس اساسا عدالتی وجود نداره!!هیچ اعتراضی هم وارد نیست وقتی خود جناب آموزش پرورش به مراقبا توی امتحان های نهایی همچین اجازه ای رو میده!در ضمن بعدا خبر رسید که در همه ی امتحانا مراقبا برگه ی بچه ای زرنگ رو میدیدند برای بچه های ضعیف می بردند.
با سلام ، لطفا در مورد چگونگی تاثیر سوابق تحصیلی توضیح بدید .منظورم اینه که چگونه 25 درصد رو تاثیر میدن...مثلا معدل 17.5کتبی چه قدر تاثیر داره و چقدر میتونه رتبه را جابه جا کنه.با تشکر.
سلام
نمره تک تک درس ها تراز میشه .یعد تراز درس ها که تو کنکور زدین ضرب 3 میشه + تراز نمره امتحان نهایی بعد تقسیم بر 4 میشه.این میشه تراز نهایی اون درس.
در مورد تاثیر اینجور میتونم بگم که به نمره اون یکی دانش آموزان بستگی داره.مثلا احتمال داره تو درس حسابان نمره 16 خیلی باشه و ترازش مثلا 6000 باشه ولی نمره 17 ترازش 8000 باشه.چون تعداد کمتری از دانش آموزان 17 گرفتن
دقیقا همین وضعیت برای ما هم اتفاق افتاد ... من و یکی از بچه ها که فیزیکمون خیلی خوب بود سریع برگه رو پر کردیم و اومدیم بیرون ... بعدا بچه ها که اومدن بیرون میگفتن مراقبه در رو بسته و همشون با هم سوالا رو حل کردن ...
این عدالته ...
فکر میکنید با رتبه حدود 4000 منطقه 2 انزلی دندان قبول میشم؟شما اول باید ببینی کجا احتمال قبولیشو داری بعد تصمیم بگیری .شرایط همشون یکی نیست کمی فرق دارن.
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
بچه ها خواهشا این بحث نمره و عدالتو و غیره رو تمام کنید.
همیشه خدا رو شاکر باشید بخاطر چیزهایی که دارید.
متاسفانه اینجا ایرانه و هیچیمون درست نیست.
از من درس بگیرید هر رشته ای رو که بهش علاقه دارید برین چون اگر غیر از این عمل کنید مطمئن باشید پشیمون میشد. نمونش خودم که الان دوباره برگشتم سر خونه اول.
بله.عدالت تو ایران یعنی همین.
ماجرای این که یکی میخاست ابرو برداره زد چشم طرفو کور کرد همینه.
خاستن با تاثیر نمرات عدالت رو اجرا کنن تقلب و بی عدالتی بیشتر شد.فقط نمره رو تو این مملکت نمیخریدن که اونم فروشی شد.
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------
رشتت چی بود؟
دوست عزيز احتمال قبولي شما 1 به هزاره ......در ضمن كاملا به اين حرفتون اعتقاد دارم كه علاقه از همه چيز مهمتره اينو اكثرا تو ترم 3 دانشگاه متوجه ميشن من خودم رفيق دارم حقوق مي خونه دو ترم مشروط شده اصلا هم علاقه به دروسش نداره فقط بخاطر اسمش و بازاركارش رفت حقوق الان بدبخته .يكي ديگه رو هم ميشناسم اصلا درس نمي خونه و داره تئاتر كار ميكنه خيلي هم خوشحال و راضيه از كارش .
يكي رو هم ميشناسم ليسانسه مكانيك داره ولي چون خوشش نمي اومد رفت از اول مهندسي خاكشناسي رو خوند ..........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)