پیشنهادمن استفاده ازبرنامه GiliSoft Video Converter هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک برنامه
پیشنهادمن استفاده ازبرنامه GiliSoft Video Converter هست
کرک برنامه
یه برنامه خوب میخوام که بهش یک فایل با هر فرمتی بدم و تعیین کنم که مثلا حجمش نصف بشه و فرمتش فلان
با توجه به حجم درخواستی کیفیت رو حداقل ممکن پایین بیاره و به فرمت مورد نظر تبدیل کنه
فکر کنم آشامپو اینکار رو میکرد نه؟
اگر حجم فیلم پایین بیارین از قسمت تنظیماتش به همون نسبتم از کیفیتش کاسته میشه با توجه به درخواست شما پیشنهاد من استفاده از برنامه Freemake Video Converter یا که Format Factory
سلام
من با ----- یه فیلمی رو ضبط کردم فرمت این فیلم TS هست
حالا برنامه ای هست که درست و کامل فرمت TS رو به فرمت دیگه ای تغییر بده
چون من برنامه های زیادی رو تست کردم یا اصلا این نوع فرمت رو نشناختند یا نتونستند تغییر فرمت بدند
یا اگرم تغییر دادن بعد از تغییر فرمت فیلم ضبط شده بدون صدا شده
حالا واقعا برنامه ای هست که تغییر فرمت بتونه بده
برنامه های پایین ببینید بکارتون میاد
ممنون دوست عزیز ولی من با هیچ کدوم از این برنامه ها نتونستم کانورت کنم
Last edited by shahin666; 26-02-2012 at 00:16.
در تاپیک مربوطه مطرح کنید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
با تشــکر![]()
Last edited by Traceur; 26-02-2012 at 00:42.
سلام
من با ----- یه فیلمی رو ضبط کردم فرمت این فیلم TS هست
حالا برنامه ای هست که درست و کامل فرمت TS رو به فرمت دیگه ای تغییر بده
چون من برنامه های زیادی رو تست کردم یا اصلا این نوع فرمت رو نشناختند یا نتونستند تغییر فرمت بدند
یا اگرم تغییر داده بعد از تغییر فرمت فیلم ضبط شده بدون صدا شده
حالا برنامه ای هست که دوستان واقعا تست کرده باشن و جواب بده
درود دوست عــزیز
اتفاقا دو فرمت TS و TPS برنامه های( تبدیل و اجرای) خیلی کمیابی دارند !!
خودم به شخصه برای تبدیل TPS به فرمتهای دیگه از نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده می کنم.
یکی از دوستان هم با نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این فرمت رو تبدیل کرده که جواب گرفته .
و در پایان اگر نرم افزار های فوق جواب نداد نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم امتحان کن.
موفق باشی![]()
سلام خسته نباشید ممنون میشم که نرم افزاری برام بزارید که فرمت MPG رو بدم و نرم افزار با فرمت DVDrip رایت کنه به dvd .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)