تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 113 اولاول ... 384445464748495051525898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 1124

نام تاپيک: واحد بین الملل علوم پزشکی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اره رفتم
    مصاحبه خوب بود
    ولی انتخاب اول رو یزد زدم !! هرچند توی مصاحبه شیراز گفتم انتخاب اول من شیرازه
    من یکی آشنایان که الان کیشه و پارسال دندون شیراز قبول شده گفت اخر آذر زنگ می زنن تا 24 ساعت 20 میلیون پول واریز کنید تا قبول بشید اگه واریز نکنید خط می خورید !!
    ما هم ازشون پرسیدیم که جریان این چیه گفتن آره این طوریه و ما قبل از اعلام نتایج سنجش قبولی هامونو انتخاب می کنیم!
    اما امسال دی زنگ می زنیم
    منم دیدم ممکنه گیر بیفتم که آیا بهشون بگم اره یا نه اینا که منتظر سنجش نمی مونن واسه همین یزدو اول زدم گفتم اینطوری حداقل خیالم راحتته که قبولم
    شما چیکار کردید انتخاب رشترو؟! یا رفتین تو کار سال دیگه؟
    20ملیون برای شهریه سال اول یا رشوه؟؟
    منم هیچی دارم درس می خونم که اگه قبول نشدم عقب نمونم.وضعیت بچه هایی که اومده بودن چطوری بود؟

آخر فروم باز ehsan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

20ملیون برای شهریه سال اول یا رشوه؟؟
    منم هیچی دارم درس می خونم که اگه قبول نشدم عقب نمونم.وضعیت بچه هایی که اومده بودن چطوری بود؟
    15میلیون شهریه دندون 5 میلیون هم مبلغی توی فرم به عنوان توانایی کمک به دانشگاه عنوان شده بود

موقعی که نوبت ما بود کلا 5-6 نفر بودیم از هیچ کدوم هم سوال احکام نپرسیدن ! بجز یکی دیگه و من همه شیرازی بودن و هیچ کدوم تصمیم جدی برای بین الملل نداشتن
    انتخاب رشته اولیت هارو شما چطوری زدین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

15میلیون شهریه دندون 5 میلیون هم مبلغی توی فرم به عنوان توانایی کمک به دانشگاه عنوان شده بود

موقعی که نوبت ما بود کلا 5-6 نفر بودیم از هیچ کدوم هم سوال احکام نپرسیدن ! بجز یکی دیگه و من همه شیرازی بودن و هیچ کدوم تصمیم جدی برای بین الملل نداشتن
    انتخاب رشته اولیت هارو شما چطوری زدین؟
    من اول شیرازو زدم بعد بهشتی رو.نمی دونین امسال شهریه ها چقدره؟
    راستی اون فرم که تو دانشگاه پرکردیم یه جاش نوشته بودکه توانایی پرداخت هزینه چند سال را دارید؟من نوشتم تمام طول تحصیل.نیان بگن همشوالان بده؟
    Last edited by maryam36; 09-12-2012 at 10:49.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من اول شیرازو زدم بعد بهشتی رو.نمی دونین امسال شهریه ها چقدره؟
    راستی اون فرم که تو دانشگاه پرکردیم یه جاش نوشته بودکه توانایی پرداخت هزینه چند سال را دارید؟من نوشتم تمام طول تحصیل.نیان بگن همشوالان بده؟
    اینکه بایدی هست رو مطمئن نیستم ولی شما وقتی گفتی تمام طول تحصیل یعنی سال اول هزینه 7 سال رو حاضر هستید بدید

البته روال اینجوری هست که هر سال 20 درصد شهریه رو می برن بالا مثلا پزشکی 90-91 12.5 میلیون بود امسال میشه 15 سال بعد 18....
    اگه کسی بخواد اول بده این 20 درصد رو حساب نمی کنن
    مثلا شما بخواین شهریه 7 سال رو بدید 7*12.5 میلیون باید بدید
    با این حال فکر نکم کسی اول کار همه رو بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اینکه بایدی هست رو مطمئن نیستم ولی شما وقتی گفتی تمام طول تحصیل یعنی سال اول هزینه 7 سال رو حاضر هستید بدید

البته روال اینجوری هست که هر سال 20 درصد شهریه رو می برن بالا مثلا پزشکی 90-91 12.5 میلیون بود امسال میشه 15 سال بعد 18....
    اگه کسی بخواد اول بده این 20 درصد رو حساب نمی کنن
    مثلا شما بخواین شهریه 7 سال رو بدید 7*12.5 میلیون باید بدید
    با این حال فکر نکم کسی اول کار همه رو بده
    اونایی رو که شمادیدین چند نفر دندون بودن؟انتخاب اولشونو می خواستن شیراز بزنن؟من نمی خوام شیراز بمونم برا همین نمی خوام کل شهریه رو بدم.می گم اشتباه متوجه شدم.شما نوشته بودین تواناییشو دارین ننوشتین که حتما بیارین بدین...
    Last edited by maryam36; 09-12-2012 at 19:11.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

اونایی رو که شمادیدین چند نفر دندون بودن؟انتخاب اولشونو می خواستن شیراز بزنن؟من نمی خوام شیراز بمونم برا همین نمی خوام کل شهریه رو بدم.می گم اشتباه متوجه شدم.شما نوشته بودین تواناییشو دارین ننوشتین که حتما بیارین بدین...
    درست یادم نیست چندتا دندون بودن
    یکی از اون ....اومد اینا رو که الان گفتم دقیق گفت که اگه بنویسید 7 سال یعنی 7 سالوسال اول بدون احتساب 20 درصد حاضرید بدید
    شما مگه شیرازی هستی ؟!
    Last edited by ehsan_; 21-12-2012 at 14:10.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یکی از اون فاطی کماندوها اومد اینا رو که الان گفتم دقیق گفت که اگه بنویسید 7 سال یعنی 7 سالوسال اول بدون احتساب 20 درصد حاضرید بدید
    شما مگه شیرازی هستی ؟!

نه من شیرازی نیستم.انتخاب اولم جلفا بودقبول نشدم.انتخاب 2و3قبول شدم.اگه قبول شم بعد1سال انتقالی میگیرم جلفا.نگین نمی شه چون یکی از آشناهامون ازشیراز به جلفا انتقالی گرفت.
    Last edited by maryam36; 01-02-2013 at 13:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یکی از اون فاطی کماندوها اومد اینا رو که الان گفتم دقیق گفت که اگه بنویسید 7 سال یعنی 7 سالوسال اول بدون احتساب 20 درصد حاضرید بدید
    شما مگه شیرازی هستی ؟!

نه من شیرازی نیستم.انتخاب اولم جلفا بودقبول نشدم.انتخاب 2و3قبول شدم.اگه قبول شم بعد1سال انتقالی میگیرم جلفا.نگین نمی شه چون یکی از آشناهامون ازشیراز به جلفا انتقالی گرفت.
    Last edited by maryam36; 01-02-2013 at 13:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فاطی کوماندو
    از کجا میدونین جلفا قبول نشدین؟
    من اول جلفا بعد رامسر زدم..ولی رامسر همه چیزش بهتر از جلفا بود(جلفا با روستا مو نمیزد)
    بعدش نمیدونم چرا جلفا از همه واحد ها گرون تره؟
    (دارو 16.600.000 دندان 19.100.000 پزشکی 17.000.000)
    100 رحمت به رامسر که 13.200.000 هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه rpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پاک شود لطفا...
    Last edited by rpf; 10-12-2012 at 12:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •