تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 58 اولاول ... 38444546474849505152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 576

نام تاپيک: فوتسال

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ترابيان: مي‌روم و پشت سرم را نگاه نمي‌کنم

رئيس کميته فوتسال فدراسيون فوتبال که پس از حذف تيم ملي از رقابت‌هاي جام جهاني مورد انتقادات بسياري از کارشناسان و اهالي اين رشته قرار گرفت صبح روز جمعه اعلام کرد: مطمئن باشيد از فوتبال خواهم رفت و ديگر پشت سرم را نگاه نخواهم کرد.
    عباس ترابيان که سالهاست در بخش هاي مختلف فدراسيون فوتبال فعاليت کرده و در جام جهاني به عنوان رئيس کميته فوتسال حضور داشت، پس از شکست تيم ملي برابر کلمبيا و حذف تيم ملي ايران از رقابت هاي جام جهاني مورد انتقادات بسياري قرار گرفت.

ترابيان که صبح امروز پس از صحبت هايش وحيد شمسايي روي خط برنامه ورزش و مردم آمده بود و از صحبت هاي کاپيتان پيشين تيم ملي فوتسال عصباني بود گفت: مطمئن باشيد که من از فوتبال خواهم رفت و ديگر پشت سرم را هم نگاه نخواهم کرد. متاسفانه گروهي چند نفره در چند روز اخير هر چه خواسته اند به من گفته اند و زحماتم را ناديده گرفته اند.

وي در مورد صحبت هاي وحيد شمسايي نيز گفت: ايشان از اين ناراحت است که ديگر نمي تواند قراردادهاي 300 - 400 ميليوني ببندد و به همين خاطر مدام دارد انتقاد مي کند.

په نه په وایسا چهار سال دیگه هم ... تو فوتسال !
    عجب رویی دارن بابا یه جوری صحبت میکنن انگار قهرمان جام جهانی و جام اسیا شدن الان داره در حقشون اجحاف میشه و مردم و رسانه ها قدر زحماتشون رو نمیدونن الانم دارن منت میزارن رفع زحمت میکنن ما هم باید در فراغشون اشک بریزیم !
    میشه خواهش کنم اقای کفاشیان رو هم با خودت ببری ؟ به شدت سایش رو سر فوتبال مملکت سنگین شده
    فساد و تبانی از سر و کول فوتبال و فوتسال داره میره بالا مدیر عامل باشگاه پرسپولیس خودش اومده میگه تیمش تبانی کرده اونوقت چی شد ؟
    امروز شمسایی تو برنامه ورزش و مردم بود شفیع ازش سوال کرد شما در جریان تبانی با تیم پرسپولیس بودی ؟ گفت نه من در جریان نبودم ولی با بازیکنای پرسپولیس رابطه خوبی دارم و بعضی وقتها بهم زنگ میزنن ازم مشورت میخوان
    سوال اینه که اقای شمسایی گند تبانی جوری درومده که به گوش مدیرعامل تیم حریف رسیده اونوقت شما ازش خبر نداشتی ؟ باور کنیم الان ؟
    اصلا از کجا معلوم فوتسال از قصد به کلمبیا نباخت که مدیریت عوض شه ؟ کسی میتونه تضمین کنه ؟ 70% بازی با کلمبیا توپ دست ما باشه همش هم بازیکنا پاسکاری کنن باهم یا اون خروج نظری که کاملا بعید بود از این دروازه بان
    ورداشتن 100 دلار دادن دست بازیکنای تیمی که میتونه جزو 4 تا تیم دنیا باشه برای مساوی با قهرمان جهان خدایی خجالت داره

2. 2 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

نظري اول بياد از خبطي كه خودش كرده پرده برداره!خوب مربي بد ولي مربي كه دست و پاتو نگرفته بود گل الكي مقابل كلمبيا رو خوردي!70 درصد بازيكنان 30 درصد مربي مقصير بوده به نظر من!
    جالبه این نظرتون شما برو جای ترابیان حتما موفق میشیم
    اول وقتی بده همه چیز دست به دست هم میده تنها مشکل یک نفر نیست صحبتهای نظری دقیقا صحبتهای وحید هست با این فرق که اسم ترابیان مستقیم توش برده نشده ولی متاسفم که اینقدر همدلی نداشتن و با هم یکصدا نشدن که همون زمان این مرتیکه رو بندازن بیرون
    شما 100% روی گل نظری رو مقصر بدون آیا اگه بازی رو میبردیم جلو اکراین برنده بودیم اصلا فرض کنید امسال قهرمان جهان میشدیم آیا این فوتسال راه درست رو داشت میرفت مطمئنا نه رفتن شمس اشتباه بزرگی بود نمی خوام بزرگش کنم ولی واقعا شمس بزرگ بود(بعضی دوستان خرده میگیرن که کم کم داشت میسوخت اگه شما جای مسئولین تیم منچستر بودید فکر کنم فرگوسن سالها قبل باید میرفت) که ترابیان انجام و اون دلقک تایید کرد
    تیم وقتی روحیه نداره وقتی داره بازی میکنه فکر هزار مسئله و داستان زندگیش رو داره معلومه نمیشه تازه این تیم زمان شمس هم همین مشکلات رو داشته ولی مدیریت شمس کجا و صانعی کجا اگه بزنن تو گوشش صداش درنمیاد
    الان باید اول کفاشیان بزاره بره و بعد هم ترابیان و در ادامه صانعی
    امیدوارم این تغییرات بکلی گسترده بشه و ترابیان رو حرفش وایسته و از فوتبال بره تمام خدمات و کارهایی که کرده به گرده خیلی از خونه نشینهایی که الان حقشون خورده شده نمیرسه طرف فقط مدیر بوده که اونو هر ادم 30یاسی میتونه انجام بده که داریم میبینیم تو این فوتبالمون

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

جالبه این نظرتون شما برو جای ترابیان حتما موفق میشیم
    اول وقتی بده همه چیز دست به دست هم میده تنها مشکل یک نفر نیست صحبتهای نظری دقیقا صحبتهای وحید هست با این فرق که اسم ترابیان مستقیم توش برده نشده ولی متاسفم که اینقدر همدلی نداشتن و با هم یکصدا نشدن که همون زمان این مرتیکه رو بندازن بیرون
    شما 100% روی گل نظری رو مقصر بدون آیا اگه بازی رو میبردیم جلو اکراین برنده بودیم اصلا فرض کنید امسال قهرمان جهان میشدیم آیا این فوتسال راه درست رو داشت میرفت مطمئنا نه رفتن شمس اشتباه بزرگی بود نمی خوام بزرگش کنم ولی واقعا شمس بزرگ بود(بعضی دوستان خرده میگیرن که کم کم داشت میسوخت اگه شما جای مسئولین تیم منچستر بودید فکر کنم فرگوسن سالها قبل باید میرفت) که ترابیان انجام و اون دلقک تایید کرد
    تیم وقتی روحیه نداره وقتی داره بازی میکنه فکر هزار مسئله و داستان زندگیش رو داره معلومه نمیشه تازه این تیم زمان شمس هم همین مشکلات رو داشته ولی مدیریت شمس کجا و صانعی کجا اگه بزنن تو گوشش صداش درنمیاد
    الان باید اول کفاشیان بزاره بره و بعد هم ترابیان و در ادامه صانعی
    امیدوارم این تغییرات بکلی گسترده بشه و ترابیان رو حرفش وایسته و از فوتبال بره تمام خدمات و کارهایی که کرده به گرده خیلی از خونه نشینهایی که الان حقشون خورده شده نمیرسه طرف فقط مدیر بوده که اونو هر ادم 30یاسی میتونه انجام بده که داریم میبینیم تو این فوتبالمون
    چقدر هم از حرف من شما نتيجه گيري كردين!اتفاقا فرگوسن به نظر من تا زماني كه خودش نخواد منچستر رو ترك نميكنه يك مرد تمام نشدني و افسانه اي و البته دوست داشتني (چه ارتباطي داشت به فرگوسن!جديدا هم اريك كانتونا گفته ارزوي جانشيني فرگوسن رو داره!(صرفا جهت اطلاع))در مورد اين كه تنها ترابيان رو مقصر بدونيم

و از كم كاري بازيكنان چشم پوشي كنيم واقعا به دور از انصافه! من هرگز نمي تونم در مورد اختلافات كه به من بيننده اصلا ارتباطي نداره نظري بدم و حكم صادر كنم !من به عنوان يك

بيينده ويك تماشاگر صرف انتظار دارم تيم و بازيكنان حداكثر توانشون رو به خرج بدن و اختلافات خارج از ميدان مسابقه رو بهانه نكنند!ببخشيد كه نظرم باب ميل شما نيست!خواهشا

كمي در نتيجه گيريهاتون تجديد نظر فرماييد و البته به نظرات ديگران محترمانه جواب دهيد من هم ديگه نظري نمي دم تا مشكل ملت همه حل بشه!

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کلمبیا با همین نتایجی که گرفته جا داره بیاد بین 5 تیم اول رده بندی جهانی
    باخت 3-1 به برزیل کم حرفی نیست
    هر چی هم بخوام بگم دیگه یه برزیله و و یه بازی پر گل یه برزیله و چندین میلیون بچه هایی که صبح و شب دارن گل کوچیک میزنن تو کوچه پس کوچه هاش و یه برزیل و یه فوتسال!

ولی وقتی تیمت یه نیمه 1-1 کنه و یه نیمه هم 2 تا بخوره جلوی این تیم افتخار داره انصافا
    کلمبیا امسال یه اتفاق شد در بین تاریخ جام جهانی فوتسال

البته همه اینها هیچ ربطی به بی لیاقتی دوستان وطنی نداره

6. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نمیدونم استعفا رسمی و کتبا داده شده یا نه چون از این شوخی ها که من دیگه میرم و نمیخوام و .... زیاد شده هر موقع استعفا رسما داده شد موافقت شد جلسه کمیته برگزار شد اونوقت یه چیزی!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برزیل یکم پرنوسان و شکننده نشون داده تو این جام اما بازم شانس اول قهرمانی میبینمش اسپانیا هم ضعف شدیدش تو دروازه هست و میتونه براش گرون تموم بشه در هر صورت امیدوارم بازی جذابی بشه گمونم فردا ساعت 16 به وقت تهران فینال باشه ...

8. 5 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

چقدر هم از حرف من شما نتيجه گيري كردين!اتفاقا فرگوسن به نظر من تا زماني كه خودش نخواد منچستر رو ترك نميكنه يك مرد تمام نشدني و افسانه اي و البته دوست داشتني (چه ارتباطي داشت به فرگوسن!جديدا هم اريك كانتونا گفته ارزوي جانشيني فرگوسن رو داره!(صرفا جهت اطلاع))در مورد اين كه تنها ترابيان رو مقصر بدونيم

و از كم كاري بازيكنان چشم پوشي كنيم واقعا به دور از انصافه! من هرگز نمي تونم در مورد اختلافات كه به من بيننده اصلا ارتباطي نداره نظري بدم و حكم صادر كنم !من به عنوان يك

بيينده ويك تماشاگر صرف انتظار دارم تيم و بازيكنان حداكثر توانشون رو به خرج بدن و اختلافات خارج از ميدان مسابقه رو بهانه نكنند!ببخشيد كه نظرم باب ميل شما نيست!خواهشا

كمي در نتيجه گيريهاتون تجديد نظر فرماييد و البته به نظرات ديگران محترمانه جواب دهيد من هم ديگه نظري نمي دم تا مشكل ملت همه حل بشه!
    عزیز من اولا همون چند کلمه اول مربوط به نظر شما بود تمام بقیه رو بخودتون نگیرید
    دوم انتقاد من به این بود که شما ریشه رو ول کردی اومدی رو اشتباه نظری زوم کردی من میگم آیا واقعا تنها مشکل تیم ما همین نظری بود؟
    سوم اختلافات خارج زمین دلیل ناکامی درون زمین هست حداقل در مورد تیمهای ایرانی همینجوریه
    چهارم اینجا فروم هست و جایی که بحث میشه و شروع هر بحث هم افکار و نظرات کاربران هست من نه به شما توهین کردم و نه تند جواب دادم
    امیدوارم شما درست نتیجه گیری کنید
    موفق باشید

10. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به به لذت بردیم از این فینال
    هرچقدر نیمه اولش بسته و کم هیجان بود نیمه دوم و وقت اضافی فوق العاده بود و خیلی چسبید!من نقطه اوج بازی رو اونجایی دیدم که برزیل 2-1 عقب بود اسپانیا فوق العاده دفاع میکرد و برزیل 5 نفره کرد ببینید یه بازیکن خلاق یه بازیکن بزرگ چطوری تو لحظه بازی رو عوض میکنه و فالکائو مسن مصدوم و نا آماده میاد و اون شوت مهارناشدنی رو میزنه و کار به تساوی کشیده میشه!هرچند روی شوتهای از راه دور بسیار ضعیف بود دروازه بان اسپانیا و هر سه گل رو همین شکل خورد ولی خب یک پنالتی دوم هم گرفت و چند سیو داشت واقعا اگه یه دروازه بان بهتر بود اسپانیا با این دفاع فوق العاده به این سادگی سه گل نمیخورد!از اونطرف دروازه بان برزیل اشتباه بدی کرد رو گل ها مخصوصا گل دوم که کاملا مقصر بود و پایان دراماتیک این جام حرکت انفرادی فوق العاده نتو بود که یک دریبل عالی بازیکن مقابل رو رد کرد و شوتی زد که فقط همونجا گل میشد!
    به نظر من اسپانیا از نظر ارائه بازی و مخصوصا دفاع و پرس بهتر بود خصوصا نیمه اول که با پرس عالی برزیل به شدت توپ لو میداد تو نفر به نفر هم تقریبا همه جا برابر بودند جز درون دروازه.گفتم شانس برزیل بیشتره برای قهرمانی و امشب شانس هم یار برزیل بود و تونستن قهرمانی 2008 رو ادامه بدن فکر میکنم تو رنکینگ هم جای اسپانیا رو بگیره دیگه ...
    +
    اون 34% که تو فوتسال پلنت به برزیل رای دادن هم مبارکشون باشه!

راستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم در مورد میزبان جام جهانی 2016 هست که طبق معمول ایران همینطوری خودجوش رای زیادی داره دلتون خوش باشه
    Last edited by Kianoosh; 18-11-2012 at 18:30.

12. 9 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب دو خبر کوتاه اول اینکه ترابیان استعفاشو به کفاشیان داد و 1 آذر مشخص میشه نتیجه

و دوم اینکه حدسمون درست بود برزیل با یک اختلاف جزئی تونست جای اسپانیا رو بگیره و اول دنیا بشه!
    ایران هم به لطف باخت اکراین به رده 7ام برگشت و بیشترین پیشرفت رو کلمبیا داره که به رده 14ام اومده!

14. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب نتیجه جلسه امروز مشخص شد شخص کفاشیان در حالی که اکثر اعضای مجمع با استعفای ترابیان موافق بودند در عین ناباوری! و شایسته سالاری!و احترام به مردم و صلاح فوتسال! وتو کرد و استعفا رو نپذیرفت!!و گفته از نتایج فوتسال راضی هست!
    جناب آیت اللهی که نایب رئیس فدراسیون فوتبال هستن(البته با یک انتخابات کاملا سالم و بدون تخلف رئیس هیئت فوتبال فارس هم شد که تعداد رای های برکناری مجمع برای کفاشیان کمتر بشه و البته چند سمت دیگه) خیر سرشون با حرفی که زد امروز مشخص کرد چطوری به اینجا رسیده و اطلاعات و دانشش از ورزش خصوصا فوتسال ایران چقدره و چطوری تصمیم میگیرن!!

آیت اللهی:

شمس تیم را در آسیا سوم کرد!

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، هادی آیت‌اللهی پس از جلسه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در خصوص ناکامی تیم ملی فوتسال عنوان کرد: فیفا برای هر بازی آنالیزی دارد و آنچه که آمار آنها نشان می‌دهد عملکرد تیم ملی ایران در این مسابقات خوب بوده است. کارشناسانی که فیفا دارد اعلام کردند که ایران بازی خوبی به نمایش گذاشته است.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا سومی در رقابت‌های جام جهانی ملت‌های آسیا ناکامی محسوب نمی‌شود، یادآور شد: همیشه قرار نیست ما اول باشیم. سایر تیم‌ها نیز تلاش می‌کنند و آنها هم دنبال نتیجه هستند، نباید نتیجه‌گرا باشیم.

نائب رئیس اول فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سؤال که آیا ایران کاری انجام داده است یادآور شد: ما هم تلاش خود را کرده‌ایم. تیم خوب بازی کرده اما نتوانستیم نتیجه بگیریم. مگر آقایانی که هم اکنون انتقاد می‌کنند در زمان خود چه کاری کردند. همین آقای شمس اگر تیم را در رقابت‌های آسیایی سوم نکرد؟! (تیم ملی فوتسال ایران دو بار در رقابت‌های آسیایی مقام سومی را کسب کرده که یک بار در زمان سرمربیگری جوراندینیو بوده و بار دیگر در زمان سرمربیگری علی صانعی).

آیت‌اللهی افزود: فوتسال در 7 دوره جام جهانی توانسته در سه دوره از مرحله گروهی صعود کند که دو دوره آن در زمان این فدراسیون بوده است. حال من سؤالی دارم آیا جام جهانی‌ مهمتر است یا رقابت‌های آسیایی؟

یک تماس از طرف سنگ پای قزوین داشتیم که بعد از خوندن این مصاحبه انصراف خودش رو اعلام کرد!!
    فقط چند نکته ما بعد از ناکامی جام ملتها فرار به جلو کردیم که آره ما تو جام جهانی جبران میکنیم!میریم 4 تا اسپانیا رو میزنیم و ... بعد تو جام جهانی هم که هم بد بازی کردیم هم بد نتیجه گرفتیم و در ساده ترین قرعه و شرایط صعود به 4 تیم در تاریخ فوتسال ایران تو یک هشتم حذف شدیم!دیگه خودتون دریابید ...

البته قبلا هم گفتم ترابیان برای فوتسال زحمات زیادی کشیده که نباید نادیده گرفته بشه!و روابط بین الملل خوبی هم داره اما بعد از اون ماجرای تیم ملی امید و بعد از کنار گذاشته شدن توسط کیروش و ماجرای شمس و شمسایی حمایت یک طرفه از صانعی کناره گیری چند تیم از لیگ فوتسال ممنوع المصاحبه کردن و ده ها تصمیم یک جانبه غیر منطقی و بدون نتیجه همه پلهای پشت سرش رو خراب کرد ریسکی بود که کردن گفتن پدر همه رو درمیاریم هرکاری خواستیم میکنیم آخرشم میریم تو 4 تیم دهن همه بسته میشه ولی همیشه شرایط طبق نقشه پیش نمیره!
    اما خب تو فدراسیون کفاشیان و دوستان شما هرچقدر ناموفق تر و بی کفایت تر ولی در عوض خودی تر! باشی جایگاهت مستحکمتر و رده بالاتر قرار خواهی گرفت!(این فدراسیون کفاشیان و دوستان رو میتونید بردارید جاش خیلی چیزای دیگه بذارید!!)

البته من تعجب کردم که با استعفای صانعی معینی و محمدی موافقت شد!البته صانعی هم ماشالا کم نیاورده و گفته میرم چون به فوتبال 20 میلیون میدن به فوتسال 100 دلار!یکی نیست بگه شما قهرمان آسیا شدی؟ 4 تیم رفتی؟حداقل بازی قشنگ و خوب کردی که انقدر هم طلبکاری؟البته تبعیض بین فوتبال و سایر رشته های ورزشی به مراتب موفق تر از فوتسال مثل والیبال و بسکتبال -که هنوز تو رویایی یک سالن استاندارد و یا دلار سرمربی هستند- همیشه بوده ...

16. 4 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تيم ملي ايران مقابل ژاپن شکست خورد

تيم ملي فوتسال بانوان ايران در سومين ديدار خود از ساعت 23 شب گذشته به مصاف ژاپن رفت و با نتيجه 2 بر يک مغلوب شد. نيمه اول اين ديدار با نتيجه 2 بر صفر به سود ژاپني ها به پايان رسيد.

تيم ملي فوتسال بانوان ايران پيش از اين يک پيروزي مقابل ونزوئلا و يک شکست مقابل برزيل داشته است.

ملي پوشان ايران در آخرين ديدار خود در مرحله مقدماتي از ساعت 23 امشب به مصاف ميزبان مي روند.

ساير نتايج به شرح زير است:

اسپانيا 4 - کاستاريکا صفر

مالزي صفر - اوکراين 17

برزيل 16 - ونزوئلا صفر

ژاپن 2 - ايران يک

پرتغال و روسيه استراحت داشتند.

برنامه امروز بازي ها:

روسيه - اوکراين

اسپانيا - مالزي

برزيل - ژاپن

پرتغال - ايران

18. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •