رجوع شود به صفحات قبل تر
بیا زحمتتو کمتر کنم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رجوع شود به صفحات قبل تر
بیا زحمتتو کمتر کنم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by M E S S I; 26-09-2011 at 18:24.
کاور رسمی بازی :
+ گزارشگر انگلیسی برای بازی هم اومدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالبه ناظر اومده تاپیک رو به هم ریخته:
بعد پست ما پاک میشه...پس باید به هوش این سایت گیم اسپای شک کرد یا به نقصش هوشش مطمئن شد! آخه فیفا بارزترین برتریش به PES همون گیم پلیش هست دیگه به خاطر خوشکلی کاورش که نیست نمره اش الان 6 ساله بالاتر از PES میشه! به خاطر گیم پلی و جذابیت و ماندگاریشه! امسال گیم پلی PES خیلی بهتر شده البته اگه دمو اول رو در نظر بگیریم ولی دیگه نه اونقدر که بیاد به فیفا برسه یا پشت سر بذارتش... به هر حال این رو هم قبول دارم برتر دونستن گیم پلی سلیقه ای هست... اینم بگم جسارت نشه به دوست داران PES همه دوستاران PES بارها گفتن که به خاطر عادت کردن به PES هست که بهش وفادار هستن! ولی از یه سایت بازی بعیده که بیاد رای به برتری گیم پلی PES نسبت به فیفا بده... برگ برنده فیفا توی 6 سال گذاشته همین قضیه اس! و عامل شکست های متوالی PES از سال 2006 تا الان مشکل سازنده در ناکامی بهبود گیم پلی!
گرچه خوشبختانه امسال گام بلندی برداشته و به خیلی از انتقاد ها پاسخ داده و بی شک امسال برترین PES تاریخ رو خواهیم داشت![]()
برای گزارشگر انگلیسی لینکی نیست؟
نسخه ی ریپک نیومده اگه اومده یکی بزاره 6 7 گیگ خیلی زیاده....
راستی کسی دقیقا فهمیده که نسخه ی ریپک چه فرقایی داره یعنی چیزی کم داره یا فشرده کردن یا کیفیت بازی پایینه؟
اره اون وقت پست منم پاك ميشه واقعا
قبلترش عنوان میشه: در طرف دیگه PES2012 در گیم پلی همچنان قدرتمندتر از Fifa12 هست... حالا شما انتظار سکوت فیفا بازا رو دارین؟
مدیر عزیز انجمن لطفا یکم منطقی به قضیه نگاه کنید...قبلترش عنوان میشه: در طرف دیگه PES2012 در گیم پلی همچنان قدرتمندتر از Fifa12 هست... حالا شما انتظار سکوت فیفا بازا رو دارین؟
اگه یه بار دیگه دقیق پست اقای ناظر رو بخونید متوجه میشید که همین حرف ایشون باعث مختل شدن نظم تاپیک شده
در ضمن من مشکلی با پاک شدن پستم ندارم چون باید پاک میشد ولی این دلیل نمیشه که پست ناظر که شروع کننده ی بحث هم
بوده پاک نشه...
خوب عزیز من fifa بازا اینجا چیکار دارن،ما داریم از بازی خودمون حرف میزنیم.و در ضمن این حرف کاملا درست هستش که بعضی از fifa باز ها هم قبول کردن و هم خود fifa.
مدير محترم مگه پست من چه اشكالي داشت كه پاك شد؟فقط گفتم بچه خوشگلا نيان اينجا بي احترامي نكن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)