تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 88 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 874

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی‌های لندن

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

لمپارد می خواهد با چلسی تمدید کند

فرانک لمپارد که بیش از یک سال قراردادش باقی مانده است بدنبال تمدید آن می باشد.

فرانک لمپارد که تا 2013 ( 18 ماه دیگر ) با چلسی قرارداد دارد و در آن زمان 35 ساله خواهد بود ، می خواهد قراردادش را تمدید کند تا شاید بتواند فوتبالش را در چلسی به اتمام برساند .

این بازیکن که هفته ای 160 هزار پوند دستمزد میگیرد ، با توجه به گفته ها آندره ویلاس بواس ، مدیر برنامه هایش با رون گورلی به توافق رسیده و هیچ بعید نیست که قرار داد لمپارد بزودی تمدید شود.

امیدوارم که اینطور بشه، چون واقعا از ته دل دوسش دارم و میخوام مراسم خداحافظیش از دنیای فوتبال با تیم چلسی برگذار بشه

2. این کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خب تو یک هشتم خوردیم به ناپولی !

به نظر من زیاد قرعه جالبی نیست !

4. 3 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ناپولی حریف چلسی شد

قرعه کشی مرحله یک شانزدهم نهایی اروپا انجام شد و تیمهای حاضر حریفان خود را شناختند.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، امروز قرعه کشی نخستین مرحله یک حذفی لیگ قهرمانان اروپا انجام شد که تیم فوتبال چلسی باید با ناپولی ، یکی از پدیده های این فصل رو به رو شود . تیم چلسی از این امتیاز برخوردار است که بازی برگشت را در خانه خود انجام می دهد.

دیوید بارنادر ، به عنوان نماینده باشگاه چلسی در این مراسم شرکت کرد و گفت :" این می تواند باریمان سخت باشد ، ما ناپولی را در گروهی دیدیم که منچستر سیتی نتوانست از آن صعود کند. ما می دانیم که ویلاس بواس تجربه حضور در ایتالیا را با تیم اینتر دارد و این به حذف ناپولی کمک خواهد کرد ، من مطمئنم."

طبق برنامه یوفا ، تیم ها بازی رفت خود را در دو روز 21 یا 22 فوریه و بازی برگشت را در 6 یا 7 مارس انجام دهند.

برنامه مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ قهرمانان اروپا بدین ترتیب است:

لیون - آپوئل
    ناپولی – چلسی
    آث میلان – آرسنال
    باسل – بایرن مونیخ
    بایرن لورکوزن – بارسلونا
    زسکا مسکو – رئال مادرید
    زنیت ست پرترزبرگ - بنفیکا
    مارسی – اینتر میلان

پ.ن : خیلی سخته !

آندره : بازی با ناپولی دشوار خواهد بود

آندره ویلاس بواس معتقد است بازی برابر ناپولی یکی از دشوار ترین بازی های دور یک شانزدهم لیگ قهرمانان اروپا خواهد بود.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس پس از مشخص شدن ناپولی به عنوان حریف آینده چلسی در لیگ قهرمانان اروپا در مصاحبه ای با شبکه چلسی تی وی گفت :" فکر کنم به ما یکی از سخت ترین قرعه ها افتاده است اما هر تیمی در یک شانزدهم باشد ، تیم دشواری خواهد بود."

ویلاس بواس ادامه داد :" ناپولی باشگاهی است که نشان شهرش می باشد و رابطه و همدلی بسیاری در این تیم وجود دارد . درواقع هواداران نقش زیادی دارند و شک نکنید ، یکی از سخت ترین بازیهای یک شانزدهم خواهد بود."

آندره در خصوص گلزنی کاوانی برای تیمش نیز گفت :" آن یک طرف قضیه است ، آنها کار جمعی خوبی انجام می دهند و والتر مازاری ( سرمربی ناپولی ) همیشه تیمش را به خوبی سازماندهی می کند . ناپولی تحت نظارت او پیشرفت زیادی کرده است و نتیجه ای که انتظار داشته اند را بدست آورده اند ."

ویلاس بواس گفت :" آنها بسیار با انگیزه هستند و استعداد های آینده دار زیادی دارند مانند همسیک و کاوانی ، آنها در کل استعداد و توانایی های خوبی دارند ."

سرمربی چلسی در خصوص اینکه تیمش باید در بازی برگشت میزبان حریف ایتالیایی خود باشد نیز گفت :" این همیشه خوب است اما به شرطی که مطمئن شویم ما هم در خانه همان جو را خواهیم ساخت که در استادیوم سن پائولو در ناپل خواهد بود . چرا که یکی از بزرگترین استادیوم های جهان است و بین شهر و باشگاه رابطه خوب و احساسی برقرار است . هواداران نیز انگیزه کافی برای حمایت تیمشان دارند."

آندره اضافه کرد :" پس مهم است که در استمفوردبریج نیز همانطور تکرار شود ، شبیه به بازی با والنسیا و منچستر سیتی چرا که می تواند یک کمک بزرگ به تیم باشد . ما به بازیهای آینده نگاه می کنیم و امیدواریم همه را پیروز شویم و مسیرمان را ادامه دهیم."

چک : باید منتظر بازی های آتی باشیم

پتر چک بر این باور است که تیم های کوچک می توانند مسیر قهرمانی را تغییر دهند.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، پتر چک سنگربان شماره یک تیم فوتبال چلسی در مصاحبه ای پیش از بازی تیمش برابر ویگان انجام داد و از وب سایت رسمی باشگاهش منتشر شد ، پتر چک در این مصاحبه گفت :" مطمئنا شکست دادن منچستر سیتی خیلی مهم است چرا که به ما این امکان را داد که نزدیک تر شویم ، سیتی هفت امتیاز بیشتر دارد و آنها همچنان صدر هستند اما ناگهان فشار تیم های پائین جدول و شکست دادن تیم های بزرگ تر پیش خواهد آمد ، پس بگذارید ببینیم چه خواهد شد."

چک ادامه داد :" ما به سه امتیاز نیاز داریم و سیتی هم در آخر هفته با آرسنال بازی دارد ، دو تیمی که در نزدیکی ما هستند. باید دید چه می شود. ما تنها می توانیم از بازی هایمان که پیروز می شویم استفاده کنیم . اگر برابر ویگان پیروز نشویم ، برد دوشنبه بشمار نمی آید."

با توجه به عملکرد خوب ویگان برابر تیمهای بزرگ پتر چک گفت :" برای آنها هر امتیازی می تواند خوب باشد چرا که ما تیم محبوبی هستیم . آنها هر کاری خواهند کرد تا مارا شکست دهند اما واقعا همه چیز به ما بستگی دارد ، اگر نگرش ما درست باشد می توانیم سه امتیاز را بگیریم."

پتر چک همچنین در خصوص قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا و رویارویی با ناپولی گفت :" بازی خطرناکی است چرا که اکنون آنها به خوبی مبارزه می کنند ، اما بازی در فوریه است و در فوتبال هر چیزی می تواند سریع تغییر کند. مخصوصا بازی خارج از خانه دشوار خواهد بود ، استادیوم آنها یکی از بهترین جو های ورزشگاه های اروپا را دارد و قوی خواهد بود ، من منتظر آن بازی هستم."

پتر چک در خصوص مهاجمان ناپولی نیز گفت :" من در بازی چک و سلواکی دربرابر مارک همسیک بازی کرده ام ، او بازیکن خیلی خوبی است اما تیم آنها خیلی قدرتمند است و فکر می کنم اکنون بیشترین قدرت خود را دارند."

ویلاس بواس : چلسی مهاجمی نخواهد خرید

به گفته آندره ویلاس بواس ، چلسی در زمستان مهاجمی به جمع بازیکنانش اضافه نخواهد کرد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس سرمربی تیم فوتبال چلسی در مصاحبه ای پیش از بازی تیمش برابر ویگان احتمال خرید مهاجم در نقل و انتقالات زمستانه را رد کرد. و در مصاحبه اش با اسکای اسپورتز و در پاسخ به احتمال خرید یک مهاجم گفت :" فکر نمی کنم اینچنین شود."

آندره اضافه کرد :" بعضی وقتها برای گلزنی بعضی افراد موقعیت های بیشتری درست می شود ، ما بهمراه منچستر سیتی هجومی ترین تیمها هستیم."

ویلاس بواس گفت :" اما موقعیت درست کردن برای بازیکنان مختلف ، دلیلی است که چرا ما گلهای زده یمان بین بازیکنان پخش شده است . از لمپارد تا استاریج و رائول ( میرلس ) و ماتا به طور گوناگون بوده است."

6. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

کول : با اعتماد به نفس کامل بازی کردیم

اشلی کول براین باور است که تیمش توانسته است با اعتماد به نفس کامل برابر منچستر سیتی بازی کند.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، اشلی کول مدافع چپ پای تیم فوتبال چلسی و انگلستان پس از هفته ای درخشان به همراه تیمش در مصاحبه ای که در وب سایت رسمی چلسی منتشر شد گفت :" ما پیشرفت کرده ام ، ما چند نتیجه بد داشتیم اما شانس به راه ما بازگشت ، همانطور که دیدیم برابر منچستر سیتی ، شاید آنها می توانستند یک پنالتی داشته باشند اما این اتفاق برای ما افتاد."

کول ادامه داد :" ما می دانستیم که نوبت ما خواهد رسید و مردم ایستاده اند تا روی فرم بیاییم و امیدوارم اکنون زمان مناسبی باید و بتوانیم آن سه نتیجه خوبمان را ادامه دهیم."
    اشلی همچنین ادامه داد :" خارج از نتیجه ، به خصوص برابر منچستر سیتی ما با اعتماد به نفس زیادی بازی کردیم و ایمان داشتیم که به بازی باز خواهیم گشت ، همینطور مربی ( ویلاس بواس ) نیز اطمینان داشت."

کول افزود :" با سه یا چهار نتیجه خوب بعد از کریسمس خواهید دید ما به صدر فشار خواهیم آورد چرا که تیم های بالای جدول شکست خواهند خورد."

کول در خصوص شایعه ای که در رسانه های انگلستان مبنی بر توهین وی به بازیکنان منچستر سیتی منتشر شده بود، گفت :" من درک نمی کنم اتفاقی افتاده باشد تا روز بعد و زمانی که مردم گفتند من به بازیکنان منچستر سیتی توهین کردم. نیمی از آنها دوستان من هستند و اگر من آن کار را می کردم ، همان شب رابطه ما بهم می خورد."

چلسی باز هم به سراغ پاستوره می رود؟

خاویر پاستوره ابراز امیدواری کرده است که بتواند پاریس سنت ژرمن را به مقصد تیم بزرگتری ترک کند.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، خاویر پاستوره که در تابستان بین چلسی و پول ، پول را انتخاب کرد و راهی پاریس سنت ژرمن شده از حضور در این تیم خیلی راضی نیست و در مصاحبه اخیرش با رادیو رادیو ابراز امیدواری کرده تا بتواند این تیم فرانسوی را ترک کرده و به تیمی دیگر و شاید در انگلستان بیاید.

پاستوره که با 42 میلیون یورو از پالرمو به پاریس نقل مکان کرده است می تواند امیدوار باشد که باز هم مسئولان چلسی او را بخواهند ، چرا که تاتنهام به طور قطعی انتقال مودریچ به چلسی را منتفی دانسته است و شاید پاستوره گزینه بعدی آبی های لندن باشد.

پ.ن : غلط میکنه که بیاد مرتیکه پولکی ...

8. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ویلاس بواس : تورس هم باید مثل دروگبا باشد

آندره ویلاس بواس معتقد است فرناندو تورس باید همچون دیدیردروگبا راه گلزنی را پیدا کند.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی درایران ، اندره ویلاس بواس سرمربی تیم فوتبال چلسی در مصاحبه ای قبل از بازی تیمش با ویگان انجام داد و طی آن در خصوص فرناندو تورس ، مهاجم نیمکت نشینش گفت :" فرناندو به بهترین شرایطش باز خواهد گشت . ما به آن اعتقاد داریم ، در استعداد او هرگز شکی نیست . اما به انگیزه مربوط می شود ، ما باید صبور باشیم."

آندره ادامه اد :" انگیزه و رسیدن به تور دروازه چیز هایی هستند که با اعتماد به نفس به خود ، پدید می آید."

ویلاس بواس افزود :" انگیزه ، منظورم این است که معمولا احساس کند توپ را به تور می رساند، انگیزه در زمین مسابقه که چه احساسی دارید و گلزنی می کنید."

آندره در خصوص آمادگی دروگبا و نیمکت نشینی تورس نیز گفت :" برایم فرقی نمی کند که چه کسی گلزنی کند ، من همیشه به سود تیم فکر می کنم . می خواهم فقط چلسی هرچه سریع تر به صدر جدول برسد. اما کسی که پیراهنی می پوشد که شماره 9 قرار دارد ( تورس ) برای گلزنی زندگی می کند ، فرناندو و دیدیر دقیقا می توانند این را بگویند."

سرمربی چلسی ادامه داد :" مهاجم ها خود خواه ترین مردم در جهان هستند ، این حقیقت است چرا که آنها توپ را به تور می رسانند . پیدا کردن تور دروازه برای مهاجمان خیلی مهم است ، چیزی که دیدیر به خوبی انجام داده است و فرناندو هم باید همینطور باشد."

10. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

دوستان و طرفداران چلسی ، یک خبر خوب !
    شبکه اسکای اسپورت 3 که بازیهای لیگ انگلیس رو پوشش می ده ، چند روزی می شه که در ماه*واره هاتبرد رایگان شده .
    امشب هم قراره بازی چلسی و ویگان رو پخش کنه .
    اینکه تا کی رایگان بمونه مشخص نیست . شاید تا 1 ساعت دیگه شاید تا 1 ماه !
    به هر حال تا وقتی هست دوستان می تونن استفاده کنن
    فقط...
    باید این کد رو توی کد دهی دستی رسیورتون بدید :

0000000000000000
    790152cc3272ac50

مشخصات sky sport 3 :
    شبکه sky sport 3 در فرکانس 12054 h 29900 در ماهواره هاتبرد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

لوئیز : هم تیمی هایم می خواهند موهایم را بزنند

دیوید لوئیز اعتراف کرد که همبازیانش او را تهدید به اصلاح موهایش کرده اند.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایرا ن، دیوید لوئیز مدافع برزیلی تیم فوتبال چلسی که موهای بلندی دارد در مصاحبه ای که از سان منتشر شد در خصوص مدل موهایش گفت :" برای زمانی که موهایم را از دست بدهم برنامه ای ندارم ، اما می خواهم تا آن زمان بیشتری مقدار موهایم را داشته باشم."

لوئیز ادامه داد :" هم تیمی هایم به من می گویند که می خواهند مرا ببندند و موهایم را بزنند . اما آنها فقط شوخی می کنند . این هم یک نوع شادی است که در زندگی به آن نیاز داریم."
    دیوید لوئیز اضافه کرد :" مردم به ما مانند یک مدل نگاه می کنند ، یک فوتبالیست یک آینه است به جامعه ، مخصوصا برای جوانها . این خیلی برای بازیکنان مهم است که همیشه بیاد داشته باشند و سعی کنند نمونه خوبی برای خانواده و دوستدار کشورشان باشند ."

دیوید لوئیز که در زمستان گذشته از بنفیکا به چلسی آمد همچنین گفت :" ما در زمین آزادی کامل داریم تا نظراتمان را پیاده کنیم و در صوصا صحبت کنیم ، حتی تا جایی که از همبازیانمان انتقاد کنیم. با اینکه هیچکس تا به حال اینکار را نکرده است ، همه ما در تیم استقلال داریم."

پ.ن : خخخخخخخخخ

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض Wigan 1 - 1 Chelsea

بازی با ویگانِ ته جدولی مساوی شد. گل مساوی رو دقیقه 89 روی اشتباه عجیب پیتر چک دریافت کردیم.هایلایت رو هم هنوز به طور کامل نگاه نکردم اما طبق آمار مثل اینکه اصلا" خوب بازی نکردیم! تعویضهای بواس هم مثل اینکه چندان جالب نبوده. بهترین فرصت رو برای کمتر شدن فاصله با صدر جدول از دست دادیم با توجه به اینکه امروز سیتی و آرسنال با هم بازی میکنن. بازی بعدی روز پنچشنبه هست با تاتنهام در ورزشگاه وایت هارت لین.

آمار بازی :

هایلایت بازی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

من نمیدونم این مربی چرا اینطوری تعویض میکنه ! اخه وقتی میتونیم بازی رو با گل های بیشتر ببریم چرا باید اینطوری تیم رو از بین ببره با این تعویض هاش ؟!
    باید دروگبا رو از نیمه ی دوم با تورس تعویض میکرد ! چرا ماتا و استوریج ای که بهخ این خوبی بازی میکردند رو تعویض میکنه ؟! ای بابا !

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

آمادگی چلسی برای انتقال گوتزه

به گفته رسانه های مختلف مسئولان چلسی آمادگی خرید هافبک دورتمند را دارند.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ،گفته می شود با توجه به نیمکت نشینی های فرانک لمپارد و دور شدن او از روزهای اوجش ، آندره ویلاس بواس با رومان آبراموویچ به هماهنگی کامل رسیده است تا 33 میلیون پوند را برای انتقال ماریو گوتزه بپردازد.

گوتزه 19 ساله و آلمانی تیم دورتموند پیش از این از سوی مسئولان آرسنال نیز پیشنهادی دریافت کرده بود که با توجه به مبلغ پیشنهادی چلسی به این بازیکن و شرایط تیمی چلسی ، در صورت جدایی از دورتموند این تیم را انتخاب کند.

شایان ذکر است این بازیکن تا سال 2014 با دورتموند قرارداد دارد و در صورت عدم اجازه باشگاهش نمی تواند این تیم را ترک کند.

17. 2 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •