ونگر: مهم بود که ترکیب را بازسازی کنیم
آرسن ونگر اذعان میکند تکمیل و بازسازی ترکیب تیم در تابستان بسیار مهم بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرسن ونگر بین تاریخ 1 جون تا 31 آگوست 30 انتقال را درون باشگاه انجام داد که شامل خرید 9 بازیکن جدید، فروش 11 بازیکن و 10 انتقال قرضی به تیم های دیگر بود.
ونگر ترجیح می داد یکی دو بازیکن تیم را ترک نمی کردند اما سرمربی فرانسوی آرسنال بارو دارد با خرید چهره های جدید قویتر از گذشته خواهند بود.
" آن همه تغییر در تابستان به وجود آمد و بعضی از آنها به دلایل ناخواسته صورت گرفت.
بعضی بازیکنان را از دست دادیم که نمی خواستیم از دست بدهیم، همچنین بازیکنانی داشتیم که مدت ها بود بازی نمی کردند بنابراین فکر کردیم که مهم است ترکیب را بازسازی کنیم و این کاری است که انجام دادیم.
این یک چالش بود و باور کنید کار عظیمی را می طلبید، روز و شب. اما در محموع من به کاری که انجام دادیم اطمینان دارم. باور دارم اضطرابی اطراف باشگاه و تیم وجود داشت اما همیشه احساس کردم وضعیت ما در 48 ساعت آخر تغییر خواهد کرد زیرا قبلا تجربه ان را داشتم و این چیزیست که اتفاق افتاد.
بنابراین باید نشان دهیم که ما تصمیمات درستی گرفتی. مطمئنم که این کار را کردیم اما تنها نتایج ما می تواند این مساله را به شما بگوید."
صحبت های وجود دارد که عدم قطعیت آرسنال برای حضور در لیگ قهرمانان اروپا مانع هزینه های زودهنگام شد اما آرسن ونگر نظر دیگری دارد.
" خیلی از کارها قبلا برنامه ریزی شده بود، تنها بیشتر از آنچه انتظار میرفت زمان برد. این هیچ ربطی به لیگ قهرمانان ندارد زیرا حتی اگر در لیگ قهرمانان نمی بودیم، برای موفقیت در لیگ قدم بر میداشتیم.
اگر در لیگ اروپا بازی می کردیم، بازهم می خواستیم ترکیب قدرتمندی داشتیه باشیم. ما تنها کسی نیستی که تصمیم می گیرد تکمیل یک انتقال چقدر طول می کشد."
منبع :
Gunnerstrust.com