تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 456 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض جایزه «فوتبال سالم» فدراسیون فوتبال اسپانیا برای بارسلونا

تیم کاتالان در جریان رقابتهای فصل قبل لالیگا کمترین کارتها را از داوران دریافت کرد

سایت گل- شاگردان گواردیولا در طول رقابتهای فصل گذشته لالیگا، 73 کارت زرد از داوران دریافت کردند و تنها 2 اخراجی داشتند.
    از همین رو فدراسیون فوتبال اسپانیا، جایزه فوتبال تمیز و سالم را در روز 6 جولای در شهرک ورزشی لاس روساس مادرید، به باشگاه بارسلونا اهدا خواهد کرد تا بدین ترتیب از بازی سالم تیم کاتالان قدردانی کند
    طبق گزارش منتشره در سایت مارکا، این جایزه به تیم کاتالان خواهد رسید و خاویر بورداس، مدیر روابط باشگاه بارسلونا با فدراسیون فوتبال اسپانیا و لیگ اسپانیا این جایزه را دریافت خواهد کرد.
    این گزارش روز جمعه در وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا بازتاب یافت.دراین گزارش می خوانیم:« تیم پپ گواردیولا در رقابتهای فصل گذشته لالیگا کمترین کارتها را دریافت کرد و با دریافت 73 کارت زرد و تنها 2 کارت قرمز که تنها یکی از آنها کارت قرمز مستقیم بوده، توانست با 100 امتیازدر صدر جدول سالم ترین تیمها قرار بگیرد.مایورکا با 101 امتیاز دوم شد و راسینگ سانتاندر با 108 امتیاز در رده سوم قرار گرفت
    از سوی دیگر تیم بارسلونای بی هم با کسب 108 امتیاز، سالم ترین تیم لالیگا آدلانته ( لیگ دسته پائین تر اسپانیا) لقب گرفت .

2. 10 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

کاریکاتور روز اسپورت :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چه اتفاقی بین پپ و شماره "9" ها افتاد ؟!

اتوو : " من بخاطر کمبود احساسات تیم را ترک کردم "

ابراهیموویچ : " تقصیر آقای فیلسوف بود که من تیم رو ترک کردم ."

بویان : " و من بخاطر کمبود احساسات با آقای فیلسوف تیم رو ترک کردم . "

4. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیتر روزنامه الموندو در رزو 24 ژوئن

زوبیزارتا بودجه را تا 90 میلیون افزایش داد

بارسا منتظر است تا بین 40 تا 45 میلیون یورو از محل فروش برخی از ستاره های آکادمی به دست آورد

با اضافه شدن بودجه بارسا امیدوار است که سسک ، الکسیس و روسی به نوکمپ منتقل شوند

مسی : " من می خواهم بار دیگر لالیگا و چمپیونز لیگ را فتح کنم . "

مسی امروز 24 ساله می شود ... آرزوی بهترین ها برای مسی

تیتر روزنامه اسپورت در روز 24 ژوئن

تلاش نهایی برای جذب سسک

بارسا امیدوار است این انتقال قبل از 5 ژولای نهایی شود ( در این روز تمرینات پیش فصل آرسنال آغاز می شود . )

16 جام در یک فصل .... حاصل تلاش راسل و مجموعه بارسا

روسل از همه قدردانی کرد .. به خاطر تلاششان در " سالی که هیچ چیز آسان نبود . "

مسی 24 ساله شد .... مسی بهترین بازیکن تاریخ در سنین 24 سالگی

بازار آبی اناری : ماتا جایگزین بارسا در صورت شکست در جذب الکسیس

اودینزه پیشنهاد منچستر سیتی را ترجیح داده و از بارسا درخواست مبلغ بیشتری دارد

6. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض فرناندو گاگو: بارسا بهترین تیم تاریخ است!

صحبت های این هافبک آرژانتینی که در آن بارسا را مورد ستایش قرار داده، مطمئنا مورد پسند رئالی ها نخواهد بود.
    سایت گل- فرناندو گاگو، هافبک رئال مادرید، اعلام کرد بارسا از تیمش برتر است و به این ترتیب یک گام به خروج از سانتیاگو برنابئو نزدیک تر شد.

این هافبک آرژانتینی در دو فصل اخیر با مصدومیت های زیادی مواجه شد و نتوانست بازی های زیادی در ترکیب رئال انجام بدهد و به همین دلیل انتظار می رود در این تابستان این باشگاه مادریدی را ترک کند.

گاگو اخیرا اعلام کرده بود که نمی تواند قبل از صحبت کردن با مورینیو در مورد آینده اش تصمیم گیری کند اما صحبت های تازه او که در آن بارسا را مورد ستایش قرار داده، مطمئنا مورد پسند رئالی ها نخواهد بود.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بارسلونا بهترین تیم تاریخ است. آنها از رئال مادرید بهتر هستند اما طرفداران نمی خواهند این مسئله را قبول کنند."

گاگو که در سال 2006 با انتقالی 20.4 میلیون یورویی از بوکا جونیورز به رئال پیوست، ممکن است به تیم سابقش برگردد.

8. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

داويد ويا: مي‌خواهم در بارسلونا بازنشسته شوم

ستاره ملي پوش تيم فوتبال بارسلونا قصد دارد فوتبالش را با پيراهن آبي ـ اناري کاتالانا به پايان برساند.

داويد ويا که تابستان گذشته با مبلغ 40 ميليون يورو راهي نوکمپ شد، قصد دارد تا پايان دوران بازيگري‌اش در اين تيم بماند.
    مهاجم بارسلونا درباره وضعيتش در فصل آينده و شايعاتي که درباره او منتشر شده ، گفت: تمام اين چيزهايي که در رسانه‌ها مطرح مي‌شود، مرا به هيچ وجه ناراحت نمي‌کند. معمولا درباره بازيکنان شايعه و گمانه‌زني‌هاي زيادي مطرح مي‌شود، اما اخباري که درباره من وجود دارد، شايعه نيست. دروغ محض است.
    ويا ادامه داد: اميدوارم بتوانم تا آخر عمر ورزشي‌ام در بارسلونا بمانم و اينجا بازنشسته شوم. چرا که اين مساله نشان مي‌دهد که حتما سال‌هاي موفقي را در فوتبال داشته‌ام.
    مهاجم بارسلونا که در فصل گذشته 23 گل در اسپانيا به ثمر رساند، همچنين اظهار کرد: با وجود اين که فقط 29 سال دارم، اما دوست دارم اين فرصت را براي خودم فراهم کنم که در بارسلونا بازنشسته شوم. مي‌خواهم تا زماني که امکان دارد در نوکمپ بمانم.
    ويا در پايان درباره سانچس و فابرگاس دو خريد احتمالي بارسلونا براي فصل آينده عنوان کرد: هر دوي اين بازيکنان در سطح بالايي قرار دارند و حضور آن‌ها باعث مي‌شود کيفيت به بارسلونا تزريق شود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 8 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

مسي:
    به خاطر قد كوتاهم فوتبال را انتخاب كردم

ستاره آرژانتيني بارسلونا گفت: كوتاهي قد و ضعف جسماني‌ام مرا به طرف انتخاب رشته فوتبال سوق داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ليونل مسي، ستاره آرژانتيني بارسلونا روز گذشته (جمعه) اعتراف كرد كه كوتاهي قدش عامل اصلي در انتخاب رشته فوتبال بود.

مسي در جشن تولد 24 سالگي‌اش در مقر صندوق كودكان سازمان ملل متحد «يونيسف» گفت: همواره به خاطر ضعف جسماني و كوتاهي قدم در رنج بودم و ديگران برابرم جبهه گيري‌ مي‌كردند و با نگاه تبعيض آميز به من نگاه مي‌كردند.

ستاره آرژانتيني بارسلونا در دوران كودكي از نقص هورمون رشد رنج مي‌برد و هزينه درمان وي بسيار زياد بود. به گفته خانواده‌ مسي، باشگاه نيو ولزاولد بويز و ديگر باشگاه‌هاي آرژانتيني حاضر به پرداخت هزينه درمان او نشدند اما باشگاه بارسلونا اين هزينه را تقبل كرد و مسي 12 ساله به اين تيم پيوست و در حال حاضر ستاره بي‌چون و چراي جهان فوتبال است.

مسي به همراه كارلوس توس و سرخيوآگرو در مراسمي كه يونيسف ترتيب داده بود، شركت كردند و متعهد شدند براي حمايت از كودكان و مبارزه براي تبعيض ميان آنان تمام تلاش خود را به كار خواهند بست.

---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------

پيكه:
    هنوز تشنه جام هستيم
    حركت رئالي‌ها را نمي‌توانم بپذيرم

مدافع مياني تيم فوتبال بارسلونا با اميدواري درباره فصل آينده لاليگا صحبت مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جرارد پيكه، ستاره خط دفاعي بارسلونا در باره وضعيت تيم در فصل آينده عنوان كرد: ما هنوز تشنه قهرماني هستيم و مي‌خواهيم جام‌هاي بيشتري ببريم. نيازي هم به عامل بيروني براي اعمال فشار نداريم. چرا كه خودمان مي‌توانيم بر روي خودمان فشار بياوريم و انگيزه بدهيم. هنوز جام‌هاي زيادي را بايد به دست بياوريم.

پيكه ادامه داد: هر چقدر كه حريفان تلاش كنند ما را به زمين بزنند، ما قوي‌تر مي‌شويم و با انگيزه بيشتري كار مي‌كنيم، چرا كه اين توانايي و كيفيت را در تيم داريم كه به جايگاه بالاتري دست پيدا كنيم.

مدافع ملي پوش بارسلونا با بيان اين كه صميميت بهترين ويژگي درون باشگاهي بازيكنان است، عنوان كرد: مهم‌ترين مساله اي كه وجود دارد اين است كه همه با هم دوست هستند. چرا كه زماني كه در تيم حسادت وجود داشته باشد، تيم به جايي نمي‌رسد و به موفقيت دست پيدا نمي‌كند.

پيكه درباره رابطه پرتنش و نه چندان دوستانه بازيكنان دو تيم بارسلونا و رئال مادريد هم عنوان كرد: در اردوي اخيري كه داشتيم مساله خاصي وجود نداشت و بازيكنان كنار هم تمرين كردند، با اين وجود من اصلا نمي توانم با اين مساله كنار بيايم، آن‌ها تلاش كردند با متهم كردن ما به چيزهايي كه هرگز واقعيت نداشت،‌ به ما ضربه بزنند.

مدافع بارسلونا كه سابقه حضور در تيم منچستريونايتد را هم در كارنامه دارد درباره فينال ومبلي هم گفت: اين بازي براي من هميشه در خاطره باقي خواهد ماند، گلي كه روي كار تيمي به ثمر رسانديم، سوغاتي بود كه از لندن براي هواداران آورديم. من عكس‌هاي بازي را روي ديوار خانه‌ام چسبانده‌ام و كنارش پيراهن بارسلونا و منچستريونايتد را هم آويزان كرده‌ام.

---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------

داويد ويا:
    مي‌خواهم در بارسلونا بازنشسته شوم

ستاره ملي پوش تيم فوتبال بارسلونا قصد دارد فوتبالش را با پيراهن آبي ـ اناري كاتالانا به پايان برساند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، داويد ويا كه تابستان گذشته با مبلغ 40 ميليون يورو راهي نوكمپ شد، قصد دارد تا پايان دوران بازيگري‌اش در اين تيم بماند.

مهاجم بارسلونا درباره وضعيتش در فصل آينده و شايعاتي كه درباره او منتشر شده ، گفت: تمام اين چيزهايي كه در رسانه‌ها مطرح مي‌شود، مرا به هيچ وجه ناراحت نمي‌كند. معمولا درباره بازيكنان شايعه و گمانه‌زني‌هاي زيادي مطرح مي‌شود، اما اخباري كه درباره من وجود دارد، شايعه نيست. دروغ محض است.

ويا ادامه داد: اميدوارم بتوانم تا آخر عمر ورزشي‌ام در بارسلونا بمانم و اينجا بازنشسته شوم. چرا كه اين مساله نشان مي‌دهد كه حتما سال‌هاي موفقي را در فوتبال داشته‌ام.

مهاجم بارسلونا كه در فصل گذشته 23 گل در اسپانيا به ثمر رساند، همچنين اظهار كرد: با وجود اين كه فقط 29 سال دارم، اما دوست دارم اين فرصت را براي خودم فراهم كنم كه در بارسلونا بازنشسته شوم. مي‌خواهم تا زماني كه امكان دارد در نوكمپ بمانم.

ويا در پايان درباره سانچس و فابرگاس دو خريد احتمالي بارسلونا براي فصل آينده عنوان كرد: هر دوي اين بازيكنان در سطح بالايي قرار دارند و حضور آن‌ها باعث مي‌شود كيفيت به بارسلونا تزريق شود.

12. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض یادداشت ویژه اروپا: فصل شکار (بخش دوم) – همه علیه بارسا!

تاریخ ورزش فوتبال بارها ظهور و سقوط تیم های قدرتمندی را نشان می دهد که در مقاطع چندساله و با هماهنگ شدن اعضای تیمشان و نورانی شدن چندستاره در مجموعه ی بازیکنان به اوج رسیدند
    سایت گل - یک جمله ی کلیشه ای را بارها شنیده ایم: "نگهداری قهرمانی سخت تر از بدست آوردن آن است". این گفته شاید درست باشد اما درباره ی بارسلونا که بهترین روزهای تاریخش را می گذراند، تعبیر دیگری دارد. بلوگرانا نه تنها باید مدافع عنوان قهرمانی خود در اروپا و اسپانیا باشد بلکه برای فصل آینده باید با حریفانی دست و پنجه نرم کند که هرکدام می خواهند بارسلونا را از سریر سلطنت به پایین بکشند و به حکومت مطلقه آنان پایان دهند.
    توجه به موضوع گفته شده و نگاهی به مصاحبه اخیر ساندرو راسل مدیر آبی اناری ها مبنی بر اختصاص بودجه ی کمتر نسبت به سال های قبل در فصل نقل و انتقالات، بستن قراردادهای جدید تبلیغاتی بویژه برای پیراهن تیم که سابقا انجام نمی شد و ابراز تمایل برای خرید بازیکنان جدید با قیمت کمتر، همگی صحه بر حساسیت موقعیت کنونی بارساست و نگهداشتن تیم در وضع فعلی سخت به نظر می رسد.
    تاریخ ورزش فوتبال بارها ظهور و سقوط تیم های قدرتمندی را نشان می دهد که در مقاطع چندساله و با هماهنگ شدن اعضای تیمشان و نورانی شدن چندستاره در مجموعه ی بازیکنان به اوج رسیدند، مانند آژاکس دهه هفتاد، لیورپول دهه هشتاد، میلان اوایل دهه نود و ...، بارسلونای امروز.
    به هرحال مدیریت بارسا با ماندن پپ گواردیولا و از دست ندادن بازیکنان اصلی تیم و ترمیم مقطعی برخی نقاط گروه، تلاش دارد تا ترکیب فعلی از دست نرود و با صرفه جویی اقتصادی، ثبات مالی باشگاه را حفظ کند. نکته ی قابل توجه اینکه فقط در خرید و فروش بازیکنان نیست که یک باشگاه دارای ترازمالی مثبت و منفی می شود، بلکه حقوق های نجومی ماهیانه به بازیکن و مربیان، خود عامل اصلی بحران مالی در یک تیم خواهد شد.
    مجموعه عوامل یاد شده است که باعث می شود بارسلونایی که به راحتی در فصول قبل هزینه ی گزافی را برای بدست آوردن زلاتان ابراهیموویچ پرداخت می کرد، امروز برای خرید الکسیس سانچس با نرخی به مراتب ارزانتر دچار چانه زنی با اودینزه شود و حتی حاضر باشد جفرن سوارز استعداد ناب باشگاه خود را بابت قسمتی از قرارداد به تیم ایتالیایی بدهد یا اینکه رسما اعلام کنند که حاضر نیستند برای بدست آوردن سسک فابرگاس بیش از 30 میلیون پوند بپردازند.
    همه ی این اخبار نشانگر این است که تیم های بزرگ، خود از خرج کردن غیرمنطقی پول احساس خطر کرده اند و حتی تیمی که در قله ی افتخار اروپا ایستاده، می خواهد با کمترین هزینه، تیم خود را حفظ کند. با نگاهی گذرا به دسته ی بازیکنان بارسا درمیابیم که این تیم نیاز چندانی به بازسازی ندارد، فقط اینکه در قسمت دفاع میانی باید به تدریج به فکر جانشین مناسبی برای پویول همیشه مصدوم باشد تا در درازمدت بتواند زوج جدیدی با پیکه ایجاد کند.
    در خط میانی که نقطه ی قدرت بارسلوناست، حضور احتمالی فابرگاس و جایگزینی تدریجی وی با چابی منطقی ترین گزینه ی بلوگراناست، البته اگر بر سرمبلغ انتقال سسک با ارسنال به توافق برسند! اما خرید قریب الوقوع الکسیس سانچس بر نیروی ویرانگر تهاجمی بارسا خواهد افزود.
    قدرت حفظ توپ، سرعت بالا، تکنیک ناب و نیروی بدنی نسبتا مناسب، سانچس را در رده های نزدیک به مسی و رونالدو قرار می دهد و بی شک درصورت پیوستن وی به بارسلونا روزهای سختی در انتظار حریفان کاتالان ها خواهد بود.
    اگر بارسا بتواند به وسوسه ی فروش جوانان آتیه دارش مانند جفرن سوارز و تیاگو الکانتارا فایق آید و با قبول اینکه بویان کرکیچ به رم خواهد پیوست و ابراهیم افلای و پدرو روز بروز بهتر می شوند و حتی ممکن است داوید ویا را به تیم دیگری واگذار کنند، بازهم روزهای خوبی می تواند برای بارسا در راه باشد اما آیا حریفان اجازه ی ادامه ی سلطنت بارسلونا را خواهند داد؟
    باید ببینیم عصرطلایی بارسا تا کی ادامه خواهد داشت و بسیج همگانی تیم های دیگر برای رسیدن به بلوگرانا به کجا خواهد رسید. در بخش سوم مطلب "فصل شکار" به تیم بزرگ دیگری از اروپا در بازار نقل و انتقالات اروپا خواهیم پرداخت

14. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض جشن تولد 24 سالگی مسی

سایت گل- لیونل مسی ستاره جوان باشگاه بارسلونا،پنجشنبه شب تولد 24 سالگی اش را در کنار برادرانش در رستورانی در پوئرتو مادرو جشن گفت و راس ساعت 12 شب و زمانی که روز بیست و چهارم ژوئن آغاز شد، افراد حاضر در رستوران دور میز مسی حلقه زده و ترانه تولدت مبارک را برای او خواندند.
    با وجودی که لیونل مسی درکمال آرامش در کنار خانواده اش درحال صرف شام بود، ولی تمام افراد حاضر در رستوران، به او توجه می کردند.

16. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

جناب boy iran ممنون بابت مقالات و اخباری که گذاشتید ، فقط دو تا نکته ، اول اینکه زحمت بکشید و قهرمانی های امسال رو تو پست اول آپدیت کنید و دوم اینکه نوشته هایی رو که می ذارید سعی کنید ببین خطوطش فاصله بذارید و فونتش هم یه کم بزرگتر کنید چون خوندشون در وضعیت فعلی یه خورده سخته !

18. 3 کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض چهره جدید دانی آلوس

سایت گل- ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا با قراردادن عکسی در صفحه توئیترش، هوادارانش را متعجب کرد. او روز جمعه در صفحه توئیترش عکسی را قرار داد که در آن او را با چهره ای متفاوت می بینیم. او موهایش را به مدلی مشابه مدل موهای نیمار اصلاح کرده و در توضیحی زیر این عکس نوشته:« از این به بعد مدل موی من بدین ترتیب است.»

20. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •