تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 339 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درخواست 900 هزاردلاری ولید علی از استقلال/باشگاه الکویت:استقلال نمی تواند این پول را پرداخت کند

ورزش > لیگ برتر - ایسنا نوشت:
    باشگاه استقلال تهران قصد دارد در صورت احتمال جدایی هوارملا محمد، ولید علی کویتی را جانشین او کند.
    عبدالله عاشور بازیکن سابق تیم العربی کویت و مدیر برنامه‌های ولید علی، بازیکن تیم ملی فوتبال کویت و باشگاه الکویت به این بازیکن پیشنهاد داد که در ازای 900 هزار دلار دو فصل را در باشگاه استقلال تهران توپ بزند.
    یک مقام مسئول در باشگاه الکویت گفت که چندین باشگاه از جمله نجران و استقلال برای به خدمت گرفتن ولیدعلی به ما پیشنهاد داده‌اند، اما پیوستن او به باشگاه استقلال تهران به خاطر ناتوانی مالی این باشگاه تا حدودی سخت به نظر می‌رسد.
    پرویز مظلومی، سرمربی استقلال در این مورد گفت:« استقلال قصد دارد در جناح چپ ولید علی را از الکویت به خدمت گیرد، اما باشگاهی که در آن توپ می‌زند باشگاه پولداری است و نمی‌خواهد او را بفروشد. این بازیکن مد نظر باشگاه است.»

آندرانیک تیموریان: فصل بعد قطعا در استقلال هستم/حاضرم دفاع وسط هم بازی کنم

ورزش > لیگ برتر - ایسنا نوشت:
    بازیکن تیم ملی فوتبال ایران با تمجید از شرایط اردوی تیم ملی در اتریش، گفت: فصل آینده قطعا در استقلال بازی می‌کنم و امیدوارم با این تیم قهرمان شوم.
    آندرانیک تیموریان با بیان اینکه امکانات اردوی تیم ملی در اتریش فوق‌العاده بود، در این باره گفت: اردوی اتریش مرا به یاد جام جهانی آلمان انداخت چرا که در آن سال هم برای اردو به اتریش آمده بودیم، در آن اردو رقابت‌ شدیدی بین بازیکنان بود و من هم تازه به تیم ملی دعوت شده بودم و در این اردو همه دوست داشتند که خودشان را به سرمربی ملی نشان دهند و نظرش را جلب کنند.
    وی ادامه داد: همه بازیکنان بسیار منظم تمرین می‌کردند و جو بسیار خوبی در تیم حاکم بود و امکانات اردو نیز بسیار خوب بود، کی‌روش هم با وجود این که کم صحبت می‌کرد، ولی تاکید داشت برنامه‌های تاکتیکی اش اجرا شوند. از وقتی کی‌روش به تیم ملی آمده است، تمرین‌ها انضباط بیشتری پیدا کرده‌اند.
    تیموریان در ادامه درباره دلیل بازی نکردنش در دو بازی تدارکاتی تیم ملی در اتریش، خاطر نشان کرد: پس از اولین بازی تدارکاتی در سالن بدنسازی با وزنه سنگین کار کردم که باعث شد از ناحیه پا دچار درد شوم. کی‌روش هم تشخیص داد و در مدت باقی‌مانده اردو با پزشک تیم تمرین آب درمانی کردم تا برای بازی با ماداگاسکار آماده شوم. اکنون نیز شرایط بسیار خوبی دارم و آماده هستم در اردوی بعدی تیم ملی با قدرت حاضر شوم.
    وی در ادامه با بیان این که احتمالا فردا برای ثبت قراردادش با استقلال به هیات فوتبال استان تهران می رود، تصریح کرد: با این که هنوز قراردادم با استقلال ثبت نشده است، ولی قطعا فصل آینده در این تیم توپ خواهم زد و امیدوارم بار دیگر در این تیم خاطره تیم جوانان استقلال را که به همراه مجتبی جباری و خسرو حیدری قهرمان ایران شدیم، تکرار کنم.
    هافبک تیم ملی فوتبال ایران همچنین خاطر نشان کرد: استقلال امسال خیلی خوب یارگیری کرده است. دوست دارم با استقلال قهرمان ایران شوم، ولی این کار بسیار سخت است، همه باید برای این کار تلاش کنیم. ضمن این که هواداران هم انتظار قهرمانی از تیم دارند.
    وی در پایان در پاسخ به این سوال که خط دفاع استقلال را با توجه به جذب نشدن فرشید طالبی و جلال حسینی چگونه می‌بینید، گفت: من بازیکنی هستم که در شرایط خاصی می‌توانم در پست دفاع وسط هم بازی کنم، در زمان مربیگری سیموئز مدتی دفاع راست بودم و در طول فصل هم اگر شرایط ایجاب کند، می‌توانم چند بازی به عنوان دفاع وسط بازی کنم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مهمترین روزهای نقل و انتقالات

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، بازگشت تیم‌ملی به تهران، دلیلی شده است تا بازار نقل و انتقالات دوباره گرم شود. فعل و انفعالات از اولین ساعات کار اداری صبح امروز، شدت گرفته است.
    پس از تصریح خسرو حیدری، که خود به زبان خویشتن گفت: 100 درصد پیراهن استقلال را مجددا بر تن خواهم کرد، کریم انصاری‌فر نیز وعده به همین یکی، دو روز گذارد.
    پرویز مظلومی، سرمربی استقلال نیز برابر قرائن، از این خبر داده است که امروز و فردا، هم سیدمهدی رحمتی و هم آندرانیک تیموریان برای پوشیدن پیراهن آبی، روانه هیأت فوتبال تهران می‌شوند.
    در این میان، یک خبر که به درد کهنه پای رحمتی پرداخته است، می‌کوشد تا حضور «سید» در استقلال را، دستکم تا چند هفته نخست تأثیرناگذار جلوه دهد.
    خبری که دقیق نیست و تفسیری که برمبنای یک خبر غیردقیق، از اعتبار کارشناسی بهره‌ای نمی‌برد

پورحیدری: جباری قهر نکرده

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، منصور پورحیدری طی گفت و گویی خبر قهر مجتبی جباری از تمرینات را به شدت رد کرد. سرپرست تیم استقلال از آخرین وضعیت تیمش حرف زد و به پرسش‌ها پاسخ داد.
    *خبر قهر جباری از تمرینات تیم صحت دارد؟
    اصلا ایشان دیروز با اجازه کادر فنی در تمرینات حضور پیدا نکرد. جباری از کادر فنی مرخصی گرفته و به زودی در تمرینات تیم شرکت می‌کند. او اتفاقا بسیار هم خوب تمرین کرده و این مرخصی برای این بود که با استراحت حساب شده، فشار تمرین‌های بعدی را که شدت خواهد گرفت،‌تحمل کند.
    *در خصوص این حواشی که برای استقلال ساخته و پرداخته می‌شود چه نظری دارید؟
    این عزیزان باید انصاف را رعایت کنند البته مطمئنم تا شروع لیگ ساختن اینگونه اخبار حاشیه‌ای برای استقلال ادامه دارد. ما یک تیم مورد توجه و پرطرفداریم و خبرسازی درباره ما یک رویه جاری است.
    *کرار جاسم هم که قرارداد خود را با استقلال به ثبت رساند؟
    خوشبختانه با تلاش‌های آقای فتح‌اله‌زاده، کرار به ایران آمد و قراردادش را به ثبت رساند تا دیگر حرف و حدیثی در مورد او باقی نماند. او به دلیل حضور در تیم ملی عراق نتوانست بیشتر از یک روز در ایران بماند اما به زودی به تمرینات ما اضافه می‌شود.
    *مهدی رحمتی و آندرانیک تیموریان فردا قرارداد خود را با استقلال به ثبت می‌رسانند.
    بله مشکلی در ثبت قرارداد این بازیکنان نیست و رحمتی و تیموریان به احتمال زیاد فردا قرارداد خود را با استقلال ثبت می‌کنند.
    *خسرو حیدری هم طی مصاحبه‌ای اعلام کرده فصل بعد برای استقلال بازی می‌کند.
    خسرو در صورتی که از باشگاه سپاهان رضایت‌نامه بگیرد و بازیکن آزاد به حساب بیاید مجددا استقلالی می‌شود. ما هم منتظر این اتفاق هستیم. من هم شنیده‌ام که او گفته است امسال استقلال خواهد شد.
    *تمرینات استقلال چطور سپری می‌شود!
    خوشبختانه همه چیز خوب است. تمرینات پرفشار و سختی را سپری کردیم و آهسته آهسته خود را برای برنامه‌های تاکتیکی و تکنیکی آماده می‌‌کنیم با اضافه شدن ملی‌پوشان و نفرات جدید هم تمرینات‌مان بهتر دنبال خواهد شد.
    *مشکلات مالی یکی از دغدغه‌های امروز استقلال است، چه نظری در این خصوص دارید؟
    من فقط امیدوارم، امیدوار به اینکه با آمدن آقای عباسی هر چه زودتر به وضعیت باشگاه ما رسیدگی شود. این روزها فتح‌اله‌زاده به هر دری می‌زند تا مشکلات مالی استقلال حل شود. به هر حال سازمان تربیت بدنی هم به استقلال تعهد دارد و باید مشکلات مالی این تیم مردمی را حل کند. ما الان که تیم را می‌بندیم با مشکلات مالی مواجه هستیم و من امیدوارم مسئولان ورزش شرایط استقلال را درک کنند. با وجود این همه مشکلات مالی که ما داریم، بازیکنان با دل و جان در استقلال کار می‌کنند. من فقط امیدوارم الان که زمان نقل و انتقالات است آقای عباسی شرایط ما را درک کنند چرا که فشار زیادی روی تیم ماست و تنها کمک مالی است که می‌‌تواند مشکلات حال حاضر تیم ما را حل کند.

عباس مژدهی: پیراهن استقلال به اندازه چند قرارداد
    می‌ارزد

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، عباس مژدهی پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: این روزها وقتی مصاحبه برخی از بازیکنان که به تعبیر من ستاره کاغذی هستند را می‌خوانم فقط تأسف می‌خورم. حیرت‌زده می‌شوم وقتی برخی از مصاحبه‌ها را می‌خوانم که بعضی مهارت خود را به مزایده می‌گذارند و برای‌شان هیچ‌چیز جز پول ارزش و اعتبار ندارد!
    وی ادامه داد: اخیرا هم دیدم یکی، دو بازیکن پس از قرارداد یا حتی قول و قرار با استقلال از جای دیگر سردرآوردند! این بازیکنان به خاطر تفکر ضعیفی که دارند، گمان می‌کنند فوتبال همین چند سال و چند میلیون‌هایی است که می‌گیرند. در آینده وقتی با فرزندشان قدم می‌زنند مردم نمی‌گویند پدرت فلان قدر پول و ثروت دارد بلکه به احترام پیراهن استقلال به شما احترام خواهند گذاشت. واقعیت به همین روشنی است و همه‌چیز پول و مادیات نیست. پیراهن استقلال به اندازه چند قرارداد ارزش دارد؟ ما که عمرمان را در این فوتبال گذاشته‌ایم به آن واقف هستیم. امیدوارم در این فقر دانایی، بازیکنان جوان و آینده‌دار بهترین تصمیم را برای آینده خود بگیرند و همه‌‌چیز را به پول نفروشند.

مظلومي: تا اطلاع ثانوی مصاحبه نمی‌کنیم

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، پروژه یارگیری این تیم مرحله به مرحله در حال رسیدن به آخرین نقطه است و در این روزها استقلال از هر سو با حاشیه‌سازی‌های هدفداری روبه‌رو می‌شود.
    منصور پورحیدری سرپرست با تجربه و کارکشته استقلال برای خلع سلاح کردن شایعه‌سازان و شایعه‌پراکنان و برای حفظ آرامش استقلال که با هدف قهرمانی وارد سه جام می‌شود، از پرویز مظلومی خواسته و موافقت او را جلب کرده تا کادر فنی استقلال، وارد فضای کلامی و گفت و گو در هر قالبی نشود و مصاحبه نکند.
    استقلال که تا امروز با وحدت مدیریت، وحدت کلام و پای‌بندی به سیاست‌های استراتژیک، خوب عمل کرده است از این پس هم با همین رویه آخرین روزهای فصل نقل و انتقالات و دوره بسیار مهم آماده‌سازی پیش از فصل را سپری خواهد کرد. به گفته پورحیدری، استقلال نیازی به مجادله و مجامله و بحث‌های دامنه‌دار ندارد. در سکوت و آرامش کارها بهتر پیش می‌رود.

کد:
    رسانه ها همش ميخوان تيمو با مشكل جلوه بدن
    مخصوصا گل.......
    كرار ثبت كرد حالا اومدن شايعه مصدوميت رحمتيو راه انداختن....

4. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسين كاظمي ميخواد بره پرسپوليس؟؟؟؟؟
    اگه بره يه لطف بزرگي در حق نيكبخت كرده.چون تو استاديوم ديگه همش اين مورد عنايت قرار ميگيره.....
    هنوزم نيكبختو تو استاديوم از خيرش نگذشتن حالا اينم اضافه ميشه
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 11-07-2011 at 19:49.

6. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رحمتی:10 برابر هم پول بدهند ؛ جایی غیر از استقلال نمی روم

ورزش > لیگ برتر - تا ساعاتی دیگر مهدی رحمتی با استقلال قرارداد می بندد.
    به گزارش خبرآنلاین؛ پس از پیشنهاد اغوا کننده تیمی لیگ برتری به رحمتی، او که این فصل برای آمدن به استقلال شرط جدایی دروازه بانانش را گذاشته بود تصمیم گرفت تا روی قولش بماند. قرار است تا ساعتی دیگر فتح الله زاده 40 درصد از پیش قرارداد رحمتی را که امسال قرارداد کلی اش از دریافتی سال قبل او در سپاهان کمتر می شود را بپردازد. این قولی بود که عصر دوشنبه میان دو طرف رد و بدل شد . اتفاقی که اگر رخ بدهد ، رحمتی را استقلالی می کند. سید مهدی البته در این باره به خبرورزشی گفته است:« در برگشت از اتریش پیشنهاد های چشمگیری داشتم اما من به استقلالی ها قول دادم و حتی اگر ده برابر پول استقلال را هم به من پیشنهاد کنند ، ترجیح می دهم در استقلال بازی کنم.»

کد:

8. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده:
    کسي که قول قهرماني ندهد را نگه نمي‌دارم

سرپرست باشگاه استقلال با انتقاد از ليست جديد تيم ملي گفت: احساس مي‌کنم روي کارلوس کي‌روش تاثيرگذاري شده است.

علي فتح‌الله‌زاده در خصوص شرايط استقلال و ليست جديد تيم ملي صحبت‌هاي زير را مطرح کرد.
    * اگر هوار نشد، سه گزينه ديگر داريم
    فتح‌الله‌زاده درباره اينکه سرانجام استقلال با هوار ملا محمد تمديد مي‌کند يا خير، گفت: امروز و فردا تکليف‌مان را با هوار ملا محمد روشن مي‌کنيم. به او پيشنهادي داده‌ايم که مناسب است و بيشتر از آن هم نمي‌توانيم بدهيم. اگر با او به نتيجه نرسيم سه گزينه ديگر در اين پست مدنظرمان است که قطعا جايگزين هوار مي‌کنيم.

* وليد علي به استقلال نزديک است
    وي گفت: دو بازيکن آفريقايي، يک بازيکن برزيلي به نام "دده " و وليد علي از کويت، براي جايگزيني هوار ملامحمد مدنظرمان است که در بين آنها مذاکراتمان با وليد علي مثبت پيش رفته است.

سرپرست باشگاه استقلال درباره اينکه گفته مي‌شود قيمت وليد علي بالا است گفت: همه چيز با مذاکره حل مي‌شود و ما مي‌توانيم اين بازيکن را جذب کنيم.
    فتح‌الله‌زاده درباره اينکه تصميم دارند بازيکني از دورتموند را به خدمت بگيرند، گفت: يک مدافع آلماني و يک مدافع برزيلي مدنظرمان است. در شرايط فعلي تمام تلاش باشگاه اين است که ابتدا قرارداد آندرانيک تيموريان ثبت شود تا اسکلت تيم شکل بگيرد. امروز قرارداد مهدي رحمتي ثبت و خيالمان از بابت دروازه راحت مي‌شود. با آندرانيک تيموريان نيز امروز يا فردا ثبت مي‌کنيم.
    * شرايط انصاري‌فرد را بررسي مي‌کنيم
    سرپرست باشگاه استقلال درباره اينکه کريم انصاري‌فرد بايد در يک تيم نظامي بازي کند، گفت: شرايط او را بررسي مي‌کنيم. من تا زماني که با بازيکني به توافق نرسم نمي‌گويم تمام شده است. در مورد انصاري‌فرد هم مي‌گويم که با او در حال مذاکره هستيم. قرار است پورحيدري با او صحبت کند. اگر نتوانيم انصاري‌فرد را جذب کنيم مهاجم خارجي مي‌گيريم.

* مدافع خارجي جذب نمي‌کنيم
    فتح‌الله‌زاده در پاسخ به اين سؤال که براي خط دفاع چه تصميمي گرفته‌اند، گفت: روي جذب مدافع خارجي کار نمي‌کنيم چون پژمان منتظري و حنيف عمران‌زاده را در اين پست داريم. اگر قرار باشد بازيکن قوي‌تر از اين دو بياوريم، مجبوريم يکي از آنها را روي نيمکت بنشانيم. بنابراين دنبال بازيکني هستيم که اگر از اين دو هم قوي‌تر نبودند مشکلي برايمان پيش نيايد.

* تکليف طالبي تا دو سه روز ديگر مشخص مي‌شود
    وي در مورد اينکه مذاکره با فرشيد طالبي ادامه دارد يا خير، گفت: تا دو سه روز ديگر تکليف او مشخص مي‌شود.

فتح‌الله‌زاده درباره اينکه آيا مذاکره استقلال با اين بازيکن اخلاقي است يا خير، تصريح کرد: بايد ببينيم تعريف از کار اخلاقي چيست. ما از باشگاه ذوب‌آهن خواسته‌ايم اگر با اين بازيکن قراردادي دارند آن را روي سايت خود بگذارند. استقلال کجاي اين داستان مقصر است؟ اگر بازيکني قرارداد داشته باشد امکان ندارد سراغش برويم.
    وي در مورد اينکه با وجود اين ادعا از سوي باشگاه استقلال چند روز قبل با هادي شکوري که با شاهين بوشهر قرارداد دارد وارد مذاکره شدند، گفت: ما سراغ شکوري نرفتيم. او فقط به باشگاه استقلال آمد تا در مورد مطالباتش با نظري جويباري صحبت کند. من که نمي‌توانم جوابگوي شايعاتي باشم که منتشر شده است. بازيکني که قرارداد دارد سراغش نمي‌رويم.
    * مظلومي تشخيص داده به مجيدي مرخصي بدهد
    فتح‌الله‌زاده در مورد اينکه گفته مي‌شود فرهاد مجيدي در تهران ديده شده، عنوان کرد: او براي رسيدگي به کارهاي شخصي‌اش به امارات رفته و تهران نيست. اگر تهران باشد در تمرينات استقلال شرکت مي‌کند.

سرپرست باشگاه استقلال در پاسخ به اين انتقاد که چرا بايد در شرايطي که آبي‌پوشان در فصل بدنسازي هستند، به کاپيتان تيم براي رسيدگي به امور شخصي مرخصي داده شود، گفت: فرهاد مجيدي با تصميم مظلومي مرخصي گرفته و حتما سرمربي تيم کار او را آنقدر ضروري ديده که به مجيدي مرخصي بدهد. اين سؤال را بايد از مظلومي بپرسيد و من نمي‌توانم جوابگوي همه سؤالات شما باشم.
    وي درباره اينکه گفته مي‌شود مجتبي جباري دو روز قبل به دليل نگرفتن پول قهر کرده، گفت: من که چنين چيزي را نشنيده‌ام. اينقدر سرگرم پيدا کردن پول براي اين باشگاه هستم که از اين خبرهاي قهر بي‌اطلاعم.
    * متاسفانه هنوز وزارت ورزش به استقلال پولي نداده است
    فتح‌الله‌زاده در پاسخ به اين سؤال که آيا وزارت ورزش تاکنون به باشگاه استقلال پول داده يا خير، گفت: متاسفانه هنوز مشکل حل نشده و وزارت ورزش به باشگاه استقلال پولي نداده است. با اين شرايط نمي‌توانيم به هوادار قول بدهيم. چند روز ديگر نقل و انتقالات تمام مي‌شود و شرايط ناگواري داريم. اکنون هم از اين و آن قرض مي‌گيرم تا پول بازيکنان را بدهم.

* رحمتي بيايد مي‌گويند مصدوم است، نيايد مي‌گويند استقلال بدبخت شد
    فتح‌الله‌زاده در ادامه گفتگو درباره اينکه گفته مي‌شود مهدي رحمتي از آسيب‌ديدگي کهنه رنج مي‌برد، اظهار داشت: همه روزنامه‌ها با هم همدست شده‌اند تا در خصوص حضور رحمتي در استقلال چنين حرف‌هايي درست کنند. اگر به استقلال بيايد مي‌نويسند مصدوم است و اگر نيايد مي‌نويسند استقلال با نگرفتن رحمتي بدبخت شد. به هر حال هر کسي بيايد يا نيايد يک جور حرف مي‌زنند. يا مي‌نويسند مصدوم است، يا بداخلاق است. در مورد رحمتي خيالمان از هر بابت راحت است. او مردي است که حرف مي‌زند و زير قولش نمي‌زند.

* حق‌مان از نصرتي را مي‌گيريم
    فتح‌الله‌زاده با تاکيد بر اينکه از محمد نصرتي به دليل ناديده گرفتن قراردادش با استقلال شکايت کرده‌اند، گفت: من هميشه گفته‌ام حتما نصرتي اينقدر پول گرفته که مي‌تواند 200 ميليون تومان جريمه به استقلال بدهد. ما که به او حرف بدي نزديم و عليه او صحبت نکرديم. او زير قراردادش زده و با علم به اين موضوع با تيم ديگري قرارداد بسته است. اين حق من نيست که از آن کوتاه بيايم. حق باشگاه است و تا پايان رسيدگي مي‌کنيم.

* توقع قهرماني از استقلال را پس نمي‌گيرم
    فتح‌الله‌زاده درباره اينکه منصور پورحيدري از مظلومي خواسته مصاحبه نکند و اين شائبه ايجاد شده که بين مظلومي و وي اختلاف نظر بابت قول قهرماني به وجود آمده گفت: من توقع قهرماني از استقلال را پس نمي‌گيرم و کسي که قول قهرماني ندهد را نگه نمي‌دارم. من به همه اعضاي باشگاه و تيم گفته‌ام از امروز به بعد کمتر مصاحبه کنند. هر کسي که از امروز بي‌رويه و حاشيه‌اي مصاحبه کند جريمه سنگيني خواهد شد و به شدت برخورد مي‌کنيم به غير از مديرعامل که او هر طور که دلش بخواهد مي‌تواند مصاحبه کند.

وي در پاسخ به اين سؤال که شايد مظلومي به دليل شرايط استقلال نگران است و به همين دليل قول قهرماني نمي‌دهد، گفت: او از اين جنبه حق دارد نگران باشد که فعلا بازيکناني مثل رحمتي، آندو و خسرو حيدري هنوز قراردادشان را با استقلال ثبت نکرده‌اند. در اين شرايط مي‌توانند نگران باشند اما وقتي همه بيايند، تيم ديگر قابليت قهرماني پيدا و شرايط فرق مي‌کند پس در نتيجه بايد از اين تيم توقع قهرماني داشت.
    * کي‌روش با اين انتخابات به عملکردش خدشه وارد کرد
    سرپرست باشگاه استقلال در پايان گفتگو در خصوص دعوت نشدن بازيکني از استقلال به تيم ملي و خط خوردن پژمان منتظري تصريح کرد: با تيم ملي مشکلي نداريم اما کي‌روش با اين انتخاب به توانايي‌اش خدشه وارد کرد. تيمي که نايب قهرمان ليگ ايران مي‌شود همه مي‌دانند که مي‌تواند در تيم ملي نماينده داشته باشد و واقعا متعجب شدم اما براي تيم ملي احترام قائلم. فرقي نمي‌کند مربي ايراني يا خارجي باشد هر مربي تحت تاثير قرار گيرد عاقبت خوشي نخواهد داشت. من احساس مي‌کنم روي کارلوس کي‌روش تاثيرگذاري شده است. پژمان منتظري تنها دفاعي بود که براي تيم ملي گل زد و خط خوردنش شک‌برانگيز است. اميدوارم من اشتباه کرده باشم.

کد:

10. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس از به وجود آمدن شایعات فراوان/سید مهدی رحمتی بالاخره استقلالی شد

ورزش > لیگ برتر - دروازه‌بان شماره یک تیم ملی فوتبال ایران به تیم استقلال تهران پیوست.
    سید مهدی رحمتی که برای انجام گفت‌وگوی نهایی با فتح الله زاده به باشگاه استقلال تهران رفته بود، با مسئولان این تیم به توافق رسید تا خیال آبی پوشان را برای لیگ برتر یازدهم راحت کند.
    در روزهای اخیر شایعات زیادی در مورد عدم توافق او با استقلال به گوش می رسید اما او در گفت و گو با خبر آنلاین حرف آخر را زد و گفت که با 10 برابر پیشنهاد مالی تیم های دیگر هم،باز استقلالی است.
    کد:
    فتح‌اله‌زاده: سلطان دروازه‌بان‌های ایران هدیه به هواداران

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال ، دکتر علی فتح‌اله‌زاده مدیر عامل باشگاه استقلال امروز ظهر و پس از قطعی کردن حضور سیدمهدی رحمتی در استقلال در پی سوال خبرنگار سایت رسمی باشگاه استقلال اعلام کرد: رحمتی که یکی از بهترین دروازه‌بان‌های ایران است را به هواداران بیشمار استقلال تقدیم می‌کنیم و امیدواریم با کمک هواداران، درایت کادر فنی و تعصب بازیکنان امسال سال خوبی را برای استقلال رقم بزنیم.
    فتح‌اله‌زاده در پایان افزود: هنوز کار ما تمام نشده و گام به گام جلو می‌رویم و هواداران استقلال بدانند که این گام‌ها محکم برداشته خواهد شد.

Last edited by Amir M.ohAma.D; 12-07-2011 at 14:43.

12. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کنفرانس مطبوعاتی مهدی رحمتی در دفتر علی فتح‌الله‌زاده

ورزش > لیگ برتر - صبح فردا خبرنگاران می‌توانند سوالات خود را از مهدی رحمتی بپرسند.
    علی فتح‌الله‌زاده سرپرست باشگاه استقلال تهران برای خبرنگارانی که سوالاتی از مهدی رحمتی دارند یک کنفرانس مطبوعاتی ترتیب داد. فتح‌الله‌زاده که توانسته مهدی رحمتی را برای فصل آینده جذب کند، با توجه به سوالات بی‌شمار خبرنگاران در مورد رقم قرارداد رحمتی، برای این بازیکن یک کنفرانس مطبوعاتی ترتیب داده است. فتح‌الله‌زاده در مورد این کنفرانس می‌گوید: «می‌خواهیم مهدی رحمتی را بنشانیم جلوی خبرنگاران تا هر سوالی در مورد رقم قرارداد یا هر موضوع دیگری دارند از خودش بپرسند.»
    این کنفرانس ساعت 11 صبح فردا در دفتر علی فتح‌الله‌زاده در خیابان لارستان تهران برگزار می‌شود. سرپرست باشگاه استقلال ابتدا می‌خواست کنفرانس را در دفتر باشگاه استقلال برگزار کند اما به این دلیل که اتاق کنفرانس باشگاه استقلال کوچک است، مصاحبه مطبوعاتی مهدی رحمتی در دفتر شخصی فتح‌الله‌زاده برگزار خواهد شد.

کد:
    پ.ن

من يه خبر بعد از اين خبر گذاشتم كه از خبرانلاين بود كه گفته بود از ثبت قرارداد رحمتي جلوگيري شده و از اين حرفا كه از مديران محترم درخواست دارم حذفش كنن
    چون حاشيه سازيهاي خبر انلاين بودو متاسفانه تا اخرين لحظه هم دست بردار نبود وحتي به جايه اينكه خبر ثبت رسمي را بذاره اونو گذاشته بود.(رحمتي به خواسته ي خودش پيش عزيزمحمدي رفت تا شكو ترديدي نمونه
    )

قرارداد رحمتي با استقلال ثبت شد
    خبرگزاري فارس: دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال قراردادش را ثبت كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي رحمتي پس از اين‌كه در سازمان ليگ حاضر شد و قرارداد داخلي خود را با استقلال در حضور عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ امضا كرد به همراه علي اميري به هيئت فوتبال تهران رفت و قرارداد يك ساله‌اش را به ثبت رساند.

فردا به همه سؤالات جواب مي‌دهم
    رحمتي: برگه قرارداد 350 ميليوني‌ام اينجاست

خبرگزاري فارس: دروازه‌بان جديد استقلال در پاسخ به خبرنگاران حاضر در هيئت فوتبال گفت: مي‌بينيد كه برگه قرارداد 350 ميليوني‌ام اينجاست.

به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي رحمتي پس از امضاي قرارداد رسمي با استقلال مقابل خبرنگاراني كه در هيئت فوتبال حاضر شده بودند، قرار گرفت اما خبرنگاران هر چه اصرار كردند او حاضر نشد مصاحبه كند.

خبرنگار تلويزيون از وي پرسيد: آيا سقف قرارداد كه 350 ميليون تومان است را رعايت كرده يا نه كه رحمتي پاسخ داد مي‌بينيد كه برگه قرارداد 350 ميليوني‌ام اينجاست. من به سؤالات شما فردا پاسخ مي‌دهم.

در حالي كه خبرنگاران سؤالات زيادي از رحمتي داشتند دروازه‌بان استقلال حاضر به پاسخگويي نشد و حتي در پاسخ به سؤال يكي از خبرنگاران كه جواب هواداران را چه بدهيم، گفت: به هواداران هم فردا جواب مي‌دهم. فردا 11صبح در نشست حاضر شويد و به همه سؤالات پاسخ مي‌دهم.

رحمتي ادامه داد: من براي اينكه همه شك و شبهه‌ها برطرف شود، قرار شد يك مصاحبه كنم نه 10 مصاحبه. بنابراين 11 صبح فردا اگر تا 5 بعدازظهر از من سؤال كنيد به همه آنها پاسخ مي‌دهم.

کد:
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 12-07-2011 at 16:25.

14. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سيد به خونه خودت جايي كه هميشه بزرگترين گلرهارو داشته خوش اومدي
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 12-07-2011 at 17:27.

16. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اطلاعیه

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال ، استراتژی استقلال در لابه‌لای حرف‌های دکتر فتح‌اله‌زاده مدیرعامل باشگاه استقلال معلوم است.
    هدف، قهرمانی در ایران است و سربلندی در قاره کهن که برای رسیدن به این هدف ابزاری مهیا شده است. از کادر فنی دانا و کمیته فنی باتجربه و پرویز مظلومی که کارنامه مورد وثوق و قابل قبولی از خود به جای گذارده تا بزرگانی چون منصور پورحیدری و در پی آن جذب فوق‌ستاره‌ها!
    این اما پیش‌نیاز است و هم نیازهایی در مسیر راه لازم است که باید دیده شود.
    ثبات و در پی آن صبر و دوری از توجه به شایعه‌های بی‌پایان. در هفته اول به کسی جام نمی‌دهند؛ در نیم‌فصل نیز ایضاً!‌
    آنچه راه را هموار می‌کند، آرامش‌ است و دوری از بازی‌های غیرواقعی که تولید دست رقیبان است! آنها که می‌خواهند تمرکز استقلال را بهم بزنند.
    با شروع مسابقات هر روز قصه‌ای ساخته می‌شود!
    این شخص به کنار، آن شخصیت اخراج و آن یکی در فضاهایی مجازی و غیرواقعی قهر می‌کند!
    برخورد با این نوع رقابت سیاسیانه با آرامش میسر می‌شود. صبر هوادار و رسم نقشه راه، اولین دستور مدیریت است و آرامش دستور دوم.
    نه کسی می‌رود؛ نه کسی می‌آید.
    تیم مقتدر موجود قدم به قدم جلو می‌رود و با مهره‌های صاحب نامش در کادر فنی و بازیکنان تا انتها حرکت می‌کند.
    شیب تند سربالایی لیگ، نیم‌فصل اول را نشانه گرفته؛ این یعنی مبارزه با همه بزرگان در نیم‌فصل اول در خانه آنها و رسیدن به سراشیبی سرعت‌ساز در نیم‌فصل دوم در خانه خود و این مسیر صبر را توصیه می‌کند و بی‌توجهی به همه شایعه‌های دروغین برای تولید اختلاف‌ از سوی رقبا برای استقلال توسط اعضا و البته تک‌تک هواداران.
    تیم رفته‌رفته بسته می‌شود و قفلی برآن کوبیده می‌شود.
    نه قرار است کسی برود، نه بیاید.
    اینجا کانون آرامش استقلال است با هدف قهرمانی و به همین منظور بزرگان جمع شده‌اند. بزرگانی که هرکدام اسمشان رعشه براندام رقبا می‌اندازد. بزرگانی چون پورحیدری، مظلومی، فریبا، (احتمالا هنکه)، مجیدی، جباری، رحمتی، تیموریان، کرار، عمران‌زاده، منتظری، حمودی و دیگرانی که هستند و آن دیگرانی که در راه هستند! این جمع که توسط دکتر فتح‌اله‌زاده و تیم مدیریتی استقلال جمع شده تا قهرمانی با سر می‌دود، به شرط آرامش، صبر و حمایت هواداران بی‌نظیر و بی‌بدیل استقلال.

18. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

به نظر من این فصل استقلال خیلی توی یارگیری بخصوص حفظ بازیکنان ضعیف بود اخه اینهم سر صدا به خاطر رحمتی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •