کنفرانس مطبوعاتی مهدی رحمتی در دفتر علی فتحاللهزاده

ورزش > لیگ برتر - صبح فردا خبرنگاران میتوانند سوالات خود را از مهدی رحمتی بپرسند.
علی فتحاللهزاده سرپرست باشگاه استقلال تهران برای خبرنگارانی که سوالاتی از مهدی رحمتی دارند یک کنفرانس مطبوعاتی ترتیب داد. فتحاللهزاده که توانسته مهدی رحمتی را برای فصل آینده جذب کند، با توجه به سوالات بیشمار خبرنگاران در مورد رقم قرارداد رحمتی، برای این بازیکن یک کنفرانس مطبوعاتی ترتیب داده است. فتحاللهزاده در مورد این کنفرانس میگوید: «میخواهیم مهدی رحمتی را بنشانیم جلوی خبرنگاران تا هر سوالی در مورد رقم قرارداد یا هر موضوع دیگری دارند از خودش بپرسند.»
این کنفرانس ساعت 11 صبح فردا در دفتر علی فتحاللهزاده در خیابان لارستان تهران برگزار میشود. سرپرست باشگاه استقلال ابتدا میخواست کنفرانس را در دفتر باشگاه استقلال برگزار کند اما به این دلیل که اتاق کنفرانس باشگاه استقلال کوچک است، مصاحبه مطبوعاتی مهدی رحمتی در دفتر شخصی فتحاللهزاده برگزار خواهد شد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ.ن
من يه خبر بعد از اين خبر گذاشتم كه از خبرانلاين بود كه گفته بود از ثبت قرارداد رحمتي جلوگيري شده و از اين حرفا كه از مديران محترم درخواست دارم حذفش كنن
چون حاشيه سازيهاي خبر انلاين بودو متاسفانه تا اخرين لحظه هم دست بردار نبود وحتي به جايه اينكه خبر ثبت رسمي را بذاره اونو گذاشته بود.(رحمتي به خواسته ي خودش پيش عزيزمحمدي رفت تا شكو ترديدي نمونه)
قرارداد رحمتي با استقلال ثبت شد
خبرگزاري فارس: دروازهبان تيم فوتبال استقلال قراردادش را ثبت كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي رحمتي پس از اينكه در سازمان ليگ حاضر شد و قرارداد داخلي خود را با استقلال در حضور عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ امضا كرد به همراه علي اميري به هيئت فوتبال تهران رفت و قرارداد يك سالهاش را به ثبت رساند.
فردا به همه سؤالات جواب ميدهم
رحمتي: برگه قرارداد 350 ميليونيام اينجاست
خبرگزاري فارس: دروازهبان جديد استقلال در پاسخ به خبرنگاران حاضر در هيئت فوتبال گفت: ميبينيد كه برگه قرارداد 350 ميليونيام اينجاست.

به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي رحمتي پس از امضاي قرارداد رسمي با استقلال مقابل خبرنگاراني كه در هيئت فوتبال حاضر شده بودند، قرار گرفت اما خبرنگاران هر چه اصرار كردند او حاضر نشد مصاحبه كند.
خبرنگار تلويزيون از وي پرسيد: آيا سقف قرارداد كه 350 ميليون تومان است را رعايت كرده يا نه كه رحمتي پاسخ داد ميبينيد كه برگه قرارداد 350 ميليونيام اينجاست. من به سؤالات شما فردا پاسخ ميدهم.
در حالي كه خبرنگاران سؤالات زيادي از رحمتي داشتند دروازهبان استقلال حاضر به پاسخگويي نشد و حتي در پاسخ به سؤال يكي از خبرنگاران كه جواب هواداران را چه بدهيم، گفت: به هواداران هم فردا جواب ميدهم. فردا 11صبح در نشست حاضر شويد و به همه سؤالات پاسخ ميدهم.
رحمتي ادامه داد: من براي اينكه همه شك و شبههها برطرف شود، قرار شد يك مصاحبه كنم نه 10 مصاحبه. بنابراين 11 صبح فردا اگر تا 5 بعدازظهر از من سؤال كنيد به همه آنها پاسخ ميدهم.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید