باستین شواین اشتایگر، هافبک مصدوم بایرن مونیخ، معتقد است تیمش می تواند در دیدار روز شنبه، انتقام شکست 3-1 فصل گذشته را از دورتموند بگیرد.
این ستاره ملی پوش آلمانی در دیدار مقابل ناپولی در لیگ قهرمانان از ناحیه استخوان ترقوه دچار آسیب دیدگی شد و تا آغاز سال جدید میلادی نمی تواند تیمش را همراهی کند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما در آن دیدار، بهترین بازی مان را ارائه ندادیم و زمان زیادی هم برای آماده سازی نداشتیم زیرا چند روز قبل از آن در لیگ قهرمانان مقابل اینتر قرار گرفته بودیم.
اما از آن زمان اوضاع خیلی تغییر کرده است. ما بسیار بهتر شده ایم، بسیار منسجم تر هستیم و مهاجمان ما بسیار بیشتر در کارهای دفاعی کمک می کنند."
او همچنین در مورد قهرمان فصل گذشته بوندس لیگا گفت:" آنها تیمی پرانرژی دارند که از مهاجمان با استعدادی برخوردار است اما در حال حاضر در جدول پشت سر ما قرار دارند. آنها برای شکست دادن ما به میدان می آیند."
شواینی برای بازگشت به میادین باید زمان زیادی صبر کند اما او از روند بهبودی اش راضی است.
" پیشرفت من خوب است. دردی ندارم و بخیه ها را هم کشیده ام."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------------------------------------------------------------------------------
مت هوملس: می توانیم بایرن مونیخ را شکست دهیم
مت هوملس مدافع ملی پوش دورتموند در آستاده دیدار حساس شنبه مقابل بایرن مونیخ اعلام کرد باواریایی ها شکست ناپذیر نیستند.
چندی پیش هانس یواخیم واتسکه عضو هیئت مدیره باشگاه دورتموند اعلام کرد بایرن مونیخ مدعی اصلی کسب عنوان قهرمانی این فصل بوندسلیگاست اما هاملز نظری غیر از این دارد.
هوملس در گفتگویی با روزنامه بیلد گفت:" چرا نتوانیم بایرن را شکست دهیم؟ ما تنها باید بازی خودمان را انجام دهیم و ترسی از آنها نداشته باشیم. این تیم بایرن شکست ناپذیر نیست."
" دیدار شنبه بین تیم صدر جدول و تیم دوم است. ما باید تمرکز خوبی در خط دفاعی داشته باشیم. باید از فرصت هایی هم که در خط حمله به دست می آوریم نهایت استفاده را ببریم."
بایرن در حالی شنبه در آلیانس آره نا به مصاف دورتموند می رود که امیدوار است شکست سه بر یک فصل گذشته را مقابل این تیم تلافی کند.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----------------------------------------------------------------------------------------
...اما هاینکس روز گذشته اعلام کرد که کروس جای شواینی را نخواهد گرفت و داوید آلابا از ابتدا به میدان خواهد رفت.
.gif)
...من جایی اینو نخوندم اما اگه اینو گفته باشه و بخواد بش عمل کنه، اشتباه میکنه . بازی آلابا اصلا شباهتی به شواینی نداره و با وجود زوج آلابا و گوستاوو میانه ی زمین رو به هافبکای قدرتمند دورتموند میبازیم بنظرم. بهترین کار همون اومدن کروس بجای شواینی هست . آلابا هم میتونه بره جای کروس ولی من اولیچ رو ترجیح میدم برا این پست .(هاینکس هم معلوم نیس با اولیچ لج کرده یا چی؟! الآن که به کارمون میاد هم بش بازی نمیده!)
امیدوارم این حرفش برا سردرگم کردن کلوپ باشه و با ترکیب دیگه ای توی این پست ها تیم رو بفرسته تو میدون .
بیصبرانه منتظر این بازی هستم
.gif)
. با توجه به ساعت بازی فکر میکردم پخش بشه اما گفتن نداره دیگه
.gif)
... تو لیست پخش زنده ی شبکه سه نیس
.gif)
.
.