داره ولی بعد از ثبت نام تکمیل ظرفیت رو میدن
ثبت نام هم فردا شروع میشه
داره ولی بعد از ثبت نام تکمیل ظرفیت رو میدن
ثبت نام هم فردا شروع میشه
سلام دوست عزیز
دوت عزیز این قضیه ستاره دار شدن و نشدن ! یه مزیت خوب از سمت دانشگاه است نه یه اجبار و محدودیت
شما اگر کمی تحقیق کنید و سیستم دذانشگاه آزاد در گزینشهاشو کامل بررسی کنید به نتایج زیر میرسید :
طبق سیستم برای به دست آمدن یه انتخاب رشته ی صحیح باید بین انتخاب اول و دوم حدوده 1200 فش 1500 تراز فاصله باشد تا احتمال قبولی در انتخاب دوم با فرض عدم قبولی در انتخاب اول محقق شود ! و همچنین سومین انتخاب هم باید تقریبا همچنین فاصله ای با قبلی داشته باشد تا فرض محقق شدن احتمال بالایی داشته باشد.
هر رشته شهر دارای یه میزان ترازی است که برای دانشگاه در سالهای گذشته بنا بر تجربه مشخص شده است.
رشته های با تراز تاپ (بالاترین) را ستاره دار میکنند. طبق فرمول بالا به هیچ عنوان نمیتوان نسبت به دو انتخاب ستاره دار در انتخابهای اول و هر انتخاب دیگری احتمال حتی 1% فرض کرد ! بنابراین دانشگاه برای گرفتن بهترین نتیجه از انتخابها به سود دانشجو بعضی رشته ها را ستاره دار کرده تا دانشجو با انتخاب 2 تا از آنها شانس قبولی خود را به صفر نزدیک نکنه. در ضمن این گونه انتخابها کلا توسط سیستم از لیست انتخابها حذف میشوند !
قربانتان : مصطفی عشقی
پس قربون دستت هروقت شروع شد اگه زحمتت نیست حتما من رو خبر کن![]()
آقایون یه سوال !!!!
میدونم ثبت نام از 23 بهمن شروع میشه !!!
میخواستم بدونم دفترچه ی آزادو الان پخش کردن ؟؟؟
از یکی شنیدم گفت رفتم گرفتم .....![]()
Last edited by Paradise_human; 07-02-2009 at 22:32.
حتما"
چشم
ثبت نام چی؟؟
دفترچه چی؟؟
یه کم واضحتر بیان کنید لطفا
منظورم آزمون سراسریش بود ( کارشناسی )![]()
بچه ها ، برای ثبت نام اینترنتی دانشگاه آزاد چه چیزهایی لازمه و از کجا میشه تهیه کرد ؟
سلام
من یه جورایی بی خبرم ... قرار بود 15 بهمن شروع بشه ... شروع شده ؟![]()
میتونی به سایت مراجعه کنی..........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)