اینیستا: بازیکنان بارسا و رئال در تیم ملی مشکلی با هم ندارند
علی رغم درگیری هایی که بین بازیکنان بارسا و رئال در ال کلاسیکوی های اخیر رخ داد، اینیستا تاکید کرد که همه بر روی انجام بهترین نمایش شان تمرکز دارند
سایت گل- آندرس اینیستا، ستاه خط میانی بارسا، اعلام کرد اتفاقاتی که در دیدارهای اخیر بارسا و رئال رخ داد، تاثیری بر جو تیم ملی اسپانیا نخواهد داشت.
تیم ملی اسپانیا روز شنبه در دیداری دوستانه مقابل تیم ملی آمریکا قرار خواهد گرفت و علی رغم درگیری هایی که بین بازیکنان بارسا و رئال در ال کلاسیکوی های اخیر رخ داد، اینیستا تاکید کرد که همه بر روی انجام بهترین نمایش شان تمرکز دارند.
او در گتگو با خبرنگاران گفت:" مشکلی وجود ندارد و اگر کسی مشکلی دارد، امیدوارم آن را بیان کند. من چیز بیشتری برای گفتن ندارم زیرا من چنین شیوه ای برای ابراز مشکلاتم ندارم. ما اکنون در تیم ملی هستیم و همه یک هدف داریم. اتفاقات زشتی رخ داد اما همه باید بهترین کاری که می توانند را انجام دهند."
اینیستا سپس در مورد پیروزی 3-1 بارسا مقابل منچستریونایتد در فینال لیگ قهرمانان صحبت کرد و گفت که از این فینال بیش از همه فینال های قبلی زندگی اش لذت برده است.
" من از این دیدار بسیار لذت بردم. این بهترین فینالی بود که تاکنون داشتم و بیش از همه از آن لذت بردم. همیشه از بیرون ساده به نظر می رسد اما این بار من در زمین بسیار راحت بودم. ما بازی را در کنترل داشتیم و من می دانستم که می توانیم گلزنی کنیم.این بهترین شیوه برای تمام کردن فصل بود."
اینیستا ازاین فرصت استفاده کرد و به صحبت های فرگوسن که تیم کاتالانی را مورد ستایش قرار داده بود، پاسخ داد.
" شنیدن تحسین های سرالکس یک افتخار بزرگ است. اینکه یک حرفه ای کار شما را تایید می کند، ارزش بسیار زیادی دارد."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
By Behnam Jafarzadeh
2011/6/2
په په رینا: بارسا بهترین تیمی است که در عمرم دیده ام
دروازه بان لیورپول اعلام کرد که این تیم، بهترین تیمی است که در عمرش دیده است
سایت گل- په په رینا، دروازه بان لیورپول، بعد از قهرمانی بارسا در چمپیونزلیگ اعلام کرد که این تیم، بهترین تیمی است که در عمرش دیده است.
پدرو، مسی و ویا سه بار برای بارسا در مقابل منچستریونایتد گلزنی کردند تا بارسا برای چهارمین بار قهرمانی در چمپیونزلیگ را جشن بگیرد.
و اکنون رینا که زمانی در بارسا بازی می کرد، تیم کاتالانی را مورد ستایش قرار داد و گفت:" آنها بهترین تیمی هستند که من در عمرم دیده ام."
رینا همچنین ژاوی و اینیستا، هم تیمی هایش در تیم ملی اسپانیا را مورد ستایش قرار داد و گفت:" ژاوی و اینیستا بهترین بازیکنان دنیا در پست خودشان هستند. آنها در همه رقابت ها بهترین هستند. خوشبختانه آنها اسپانیایی هستند. آنها دو نفر از بهترین های دنیا در زمینه دادن پاس آخر هستند."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
By Behnam Jafarzadeh
2011/6/2