تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 171 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAJAD0936's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

13

با سلام خدمت دوستان خصوصا mansia که هم چنان با از خود گذشتگی ، مشغول پاسخ دادن به سؤالات سایر دوستان و کمک برای حل مشکلات آن ها هستند .

مثل این که بحث بر سر ریفر بون یا نبودن این لپ تاپ خیلی بالا گرفته .

ان شاء الله این شرکت دل هم دست از این خود شیرینی ها و تحریم ایران بر می داره و نمایندگی اصلی در ایران می زنه که دیگه ما برای خرید یک لپ تاپ واقعاً نو و سالم ، این قدر نیاز به بررسی و دردسر نداشته باشیم و بتوانیم با اطمینان وارد نمایندگی شده و یا به طور مستقیم از سایت دل یک لپ تاپ واقعاً نو و غیر ریفر را بخریم و از خدمات پس از فروش بسیار خوب شرکت دل بهره مند شویم .

راستی دوستانی که اطلاعی نداشته و لپ تاپ ریفر خریداری کرده اند ، زیاد نگران و ناراحت نباشند . لپ تاپ های ریفر هم دقیقاً مانند لپ تاپ های نو کار می کنند و در شرکت دل کاملاً تست شده و سخت افزار های معیوب آن ها کاملاً تعمیر و یا تعویض شده اند . و حساسیت ما به این خاطر است که این گونه لپ تاپ ها (لپ تاپهای ریفر) در بازار های جهانی به قیمتی پایین تر از قیمت لپ تاپ های نو فروخته می شوند و ما می خواهیم که این شرکت های نامرد فروشنده ی لپتاپ در ایران ، سر ما را کلاه نگذارند و یک لپ تاپ ریفر700 یا 800 هزار تومانی را به عنوان یک لپتاپ نو 1 میلیون تومانی به ما قالب نکنند .

در ضمن همان طور که در پست های قبلی گفته شده بود ، این قضیه فقط مربوط به Inspiron 5110 و یا فقط مربوط به شرکت Dell نیست . بلکه برای سایر مدل ها و مارک ها نیز وجود دارد . ولی در سایر مدل ها و مارک ها هنوز صداش زیاد در نیومده ولی در این سایت خصوصاً در این تاپیک به دلیل تلاش ها و از خود گذشتگی های دوستان ، ما از این موضوع مطلع شدیم .

من خود حدود 3 هفته ی پیش تمام صفحات این تاپیک را خواندم و با راهنمایی های دوستان از نمایندگی زیگورات در استان خودمون یک لپ تاپ Inspiron 5110 Core i7 را در همان مغازه از نظر ریفر بودن یا نبودن تست و پس از اطمینان خریداری نمودم . فروشنده ی نمایندگی زیگورات در استان ما بسیار خوش برخورد ، متخصص ، با تجربه و کاملاً منطقی بود . لپ تاپ اولی که برای من آورد ، به دلیل این که تازه از کارخانه در آمده بود ، هنوز سرویس تگش داخل سایت دل ثبت نشده بود و نمی توانستم از ریفر نبودن آن اطمینان حاصل کنم . بنابر این به در خواست من و موافقت فروشنده ، یک لپ تاپ دیگر برای من سفارش داده شد و من در همان جا سرویس تگ را در سایت دل چک کردم و پس از اطمینان آن را خریداری کردم و همچنین اطلاعاتم را در باره ی لپ تاپ های ریفر شرکت دل در اختیار ایشان قرار دادم . و البته به گفته ی خود ایشان در طول 16 سال فروشندگی ، من اولین فردی بودم که برای خرید لپ تاپ از ریفر بودن یا نبودن صحبت می کنم .

اگر می خواهید این لپ تاپ را با گارانتی بخرید ، من گارانتی زیگورات را به شما توصیه می کنم . در ضمن اگر سرویس تگ لپ تاپ های با گارانتی زیگورات را در سایت دل وارد کردید و مشاهده کردید که این سرویس تگ در سایت دل وجود ندارد و ناشناخته است ، فکر نکنید که لپ تاپ مشکلی دارد . بلکه به دلیل جدید بودن آن ، امکان دارد هنوز سرویس تگ و مشخصات آن در سایت وارد نشده باشد . بنابر این یا چند روز صبر کنید تا اطلاعات لپ تاپ در سایت درج شود و پس از اطمینان از ریفر نبودن ، آن را خریداری کنید . و یا اگر عجله دارید به فروشنده بگویید که لپ تاپ های دیگری را بیاورد که اطلاعاتشان در سایت دل ثبت شده باشد .

ببخشید که خیلی طولانی شد . این ها را گفتم تا اولاً خسته نباشید به دوستان گفته باشم و هم بگویم که این قدر نگران نباشید و حساسیت به خرج ندهید ، زیرا سایر هم وطنان ما در سراسر ایران لپ تاپ های ریفر شرکت Dell و سایر برند ها را خریداری می کنند و از ریفر بودن آن با خبر نمی شوند و از آن استفاده می کنند بدون هیچ گونه مشکلی ، و ما جزء محدود افرادی هستیم که قبل از خرید از این موضوع با خبر شده ایم .
    از توضیحات شما ممنونم

ولی در این مورد که میگید برندهای دیگرم مدلهای ریفر بیرون میدن لطفا با مدرک و نمونه ثابت کنین.

این سیاست شرکت دل ه که برای ارزون تر شدن لپ تاپاش برای کشورهای سطح پایین به کار میبره و اصولا این جور لپ تاپا نباید وارده کشوری مثله ایران بشه که انصاف و مروت واردکنندگان لپ تاپ همیشه شامل حال مصرف کننده گان شده و میشود.

ولی برندهای دیگه تا به حال از این راهکار استفاده نکردن و اگر غیر از این بود مثل شرکت دل این سیاست رو اعلام و تبلیغ میکردن چون کاره بسیار عاقلانه ای چون شما لپ تاپ ریفر میخری با 60% قیمت واقعی لپ تاپ پس دلیلی نداره که برندهای مختلف این کارو پنهان کنن .

منتهای مراتب این ما ایرانیا هستیم که مغز متفکریم و خیلی راحت سر هم کلاه میزاریم واز این سیاست دل سو استفاده میکنیم.

و اما در مورد گارانتی زیگورات:

همون جور که میدونید تنها گارانتی رسمی و قانونی گارانتی ماتریکسه که مخصوص msi وسایر گارانتی ها از وجاهت قانونی برخوردار نیستن به همین دلیل هم به راحتی از زیر بسیاری از مسائل شونه خالی میکنن.

البته گارانتی های غیر رسمی هم هستن که خوب عمل میکنن که از جمله اونها سازگار ارقام ه که واقعا گل کاشته

در مورد گارانتی زیگورات نظرات بسیاری وجود داره که یه عده تاییدش میکنن و یه عده ی دیگه هم به شدت ازش انتقاد

در هر صورت به شخصه چندان به گارانتی زیگورات اطمینان ندارم به خصوص اینکه اختلاف قیمتش با سایر گارانتی ها بالاس

این دیگه بستگی به نظر شخصی هرکس داره.

با تشکر از توجه دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

لطفا" یه نفر در مورد سوییچ تعویض قاب هم توضیح بده! و بگه کدوم مدل این سوییچ روشون تعبیه شده و کدومشون تعبیه نشده.
    Last edited by sazman1; 24-07-2011 at 16:39.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

از توضیحات شما ممنونم

ولی در این مورد که میگید برندهای دیگرم مدلهای ریفر بیرون میدن لطفا با مدرک و نمونه ثابت کنین.

این سیاست شرکت دل ه که برای ارزون تر شدن لپ تاپاش برای کشورهای سطح پایین به کار میبره و اصولا این جور لپ تاپا نباید وارده کشوری مثله ایران بشه که انصاف و مروت واردکنندگان لپ تاپ همیشه شامل حال مصرف کننده گان شده و میشود.

ولی برندهای دیگه تا به حال از این راهکار استفاده نکردن و اگر غیر از این بود مثل شرکت دل این سیاست رو اعلام و تبلیغ میکردن چون کاره بسیار عاقلانه ای چون شما لپ تاپ ریفر میخری با 60% قیمت واقعی لپ تاپ پس دلیلی نداره که برندهای مختلف این کارو پنهان کنن .

منتهای مراتب این ما ایرانیا هستیم که مغز متفکریم و خیلی راحت سر هم کلاه میزاریم واز این سیاست دل سو استفاده میکنیم.

همون جور که میدونید تنها گارانتی رسمی و قانونی گارانتی ماتریکسه که مخصوص msi وسایر گارانتی ها از وجاهت قانونی برخوردار نیستن به همین دلیل هم به راحتی از زیر بسیاری از مسائل شونه خالی میکنن.

البته گارانتی های غیر رسمی هم هستن که خوب عمل میکنن که از جمله اونها سازگار ارقام ه که واقعا گل کاشته

در مورد گارانتی زیگورات نظرات بسیاری وجود داره که یه عده تاییدش میکنن و یه عده ی دیگه هم به شدت ازش انتقاد

در هر صورت به شخصه چندان به گارانتی زیگورات اطمینان ندارم به خصوص اینکه اختلاف قیمتش با سایر گارانتی ها بالاس

با تشکر از توجه دوستان
    به نظر من داری اشتباه میکنی که سیاسته دل هست
    تمامه شرکت ها بالاخره از هر 10 تا دستگاه الکترونیکی پیچیده که میدن بیرون 2 یا 3 تاش مشکل دار هست این یه چیزه معمول و ثابت شدست مثلا شرکت اپل که خیلی از خریدارای ایپدش در ایران متاسفانه از ریفر بودن دستگاه هاشون میگن .
    و در مورد گارانتی زیگورات هم کاملا حرفتو قبول دارم

4. 2 کاربر از golden93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

میشه بگید از کجا معلومه که ریفره؟شما مطمعنی؟؟؟؟
    آخه من رفتم شرکت رایانه همراه تو پایتخت(فروشنده). چک کرد و به شدت تکذیب کرد. میگه گارانتی داره خوب.
    من جریان کلمه RETAIL گفتم گفت ربطی نداره که. حالا من چطور میتونم بهش ثابت کنم.گفت لپتاب ریفرو اگه 10 سال دیگه ام بیاری من پس میگیرم!!!!
    اینم Service tag اگه ممکنه خودتون چکش کتید(2p4ysp1)
    با سلام به شما دوست عزیز.
    بارها در صفحات قبلی دوستان گفتن که شما از کجا میدونید.... صفحات قبلو به دقت مطالعه کنید تا خودتون روش شناسائی لپتاپ های سالم از ریفرو به معلوملتتون اظافه کنید.
    اگر فروشنده میگه گارانتی داره خوب خوش به حالتون!
    ریتیل در مورد سرویس تگی که اعلام کردید ربطی به ریفر بودن در ناحیه ژاپن نداره که شما به فروشنده گفتین.
    این که چیزیو به فروشنده ثابت کنید به من مربوط نمیشه. در مورد این که ایشون گفته لپتاپ ریفرو 10 سال بعد هم پس میگیره خیلی جالبه که کمی بعد از تکذیب شدید میگه لپتاپ ریفری که میفروشرو 10 سال دیگه هم پس میگیره....
    محض اطلاعتون شرکتی که خودم ازش 5110 گرفتم و فروشنده بسیار خوش زبون و بسیار پر تحمل بود که منو تحمل کرد غیب شده. درسته همونی که میگفت ما گاراااانتی میکنیم و کلی هم تاکید میکرد. همونی که گفت ما هفته پیش 30 تا از همین مدل i5 به بانک تجارت کرمانشاه ارسال کردیم و غیره و ذالک. دیگه خبری از شرکتشون و تلفن شرکتشون و موبالش نیست. برگه گارانتی هم مهر شرکت داشت. حالا اینو گفتم بدونید که چه خبره در ایران عزیزمون... اصلا من از روز اولش هم به خودش گفتم من آرزو دارم برم از دفتر شرکت رسمی دل در دبی بخرم تا از شما چون اونجا من از نمایندگی اصلی این شرکت خرید میکنم و نه شما اینطوری خسته میشی و مطقابلن خود من که باید هزار جور تستو حول حولکی بکنم .... و بعدش هم بهش گفتم که گارانتی برای خودتون بزارید من تست کنم سیستمو. سیستمی که تستش کنم و مشکلی نداشته باشه از هزار جور گارانتی رنگ و وارنگ بهتره برای من. متاسفانه مکالممون ضبظ نشد که ببینید جرئتشو داشتم که رودرو اینهارو بهش گفتم.
    دروباره چکش کردم و سر حرفی که زدم هستم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگه من همینو به فروشنده بگم که باور نمیکنه.
    ضمنا" چه مدل هایی سوئیچ تعویض قاب ندارند؟و چه مدل هایی دارند؟ واسه من می بایست میداشت؟
    در این مورد که فروشنده باور نمیکنه نمیتونم کمکتون کنم.
    تا جائی که اطلاع دارم قابلیت تعویض تصویر پشت مونیتور از مدل 5110 شروع شده.
    تمام 5110 ها باید داشته باشند.
    مطمئن نیستم برای این جمله ای که میخوام بگم اما این احتمال وجود داره که ممکنه شرکت دل برای بعضی از مناطق جغرافیایی این مدل بدون امکان تعویض قاب عرضه کرده باشه اما تا جائی که میدونم در تمام وبسایت ها از امریکا تا کل کشورهای اروپائی و هند و چین و ژاپن , همشون در سایت های به زبان محلی کشورشون در عکس های این لپتاپ این قابلیتو به رخ کشیدن.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان خصوصا mansia که هم چنان با از خود گذشتگی ، مشغول پاسخ دادن به سؤالات سایر دوستان و کمک برای حل مشکلات آن ها هستند .

مثل این که بحث بر سر ریفر بون یا نبودن این لپ تاپ خیلی بالا گرفته .

ان شاء الله این شرکت دل هم دست از این خود شیرینی ها و تحریم ایران بر می داره و نمایندگی اصلی در ایران می زنه که دیگه ما برای خرید یک لپ تاپ واقعاً نو و سالم ، این قدر نیاز به بررسی و دردسر نداشته باشیم و بتوانیم با اطمینان وارد نمایندگی شده و یا به طور مستقیم از سایت دل یک لپ تاپ واقعاً نو و غیر ریفر را بخریم و از خدمات پس از فروش بسیار خوب شرکت دل بهره مند شویم .

راستی دوستانی که اطلاعی نداشته و لپ تاپ ریفر خریداری کرده اند ، زیاد نگران و ناراحت نباشند . لپ تاپ های ریفر هم دقیقاً مانند لپ تاپ های نو کار می کنند و در شرکت دل کاملاً تست شده و سخت افزار های معیوب آن ها کاملاً تعمیر و یا تعویض شده اند . و حساسیت ما به این خاطر است که این گونه لپ تاپ ها (لپ تاپهای ریفر) در بازار های جهانی به قیمتی پایین تر از قیمت لپ تاپ های نو فروخته می شوند و ما می خواهیم که این شرکت های نامرد فروشنده ی لپتاپ در ایران ، سر ما را کلاه نگذارند و یک لپ تاپ ریفر700 یا 800 هزار تومانی را به عنوان یک لپتاپ نو 1 میلیون تومانی به ما قالب نکنند .

در ضمن همان طور که در پست های قبلی گفته شده بود ، این قضیه فقط مربوط به Inspiron 5110 و یا فقط مربوط به شرکت Dell نیست . بلکه برای سایر مدل ها و مارک ها نیز وجود دارد . ولی در سایر مدل ها و مارک ها هنوز صداش زیاد در نیومده ولی در این سایت خصوصاً در این تاپیک به دلیل تلاش ها و از خود گذشتگی های دوستان ، ما از این موضوع مطلع شدیم .

من خود حدود 3 هفته ی پیش تمام صفحات این تاپیک را خواندم و با راهنمایی های دوستان از نمایندگی زیگورات در استان خودمون یک لپ تاپ Inspiron 5110 Core i7 را در همان مغازه از نظر ریفر بودن یا نبودن تست و پس از اطمینان خریداری نمودم . فروشنده ی نمایندگی زیگورات در استان ما بسیار خوش برخورد ، متخصص ، با تجربه و کاملاً منطقی بود . لپ تاپ اولی که برای من آورد ، به دلیل این که تازه از کارخانه در آمده بود ، هنوز سرویس تگش داخل سایت دل ثبت نشده بود و نمی توانستم از ریفر نبودن آن اطمینان حاصل کنم . بنابر این به در خواست من و موافقت فروشنده ، یک لپ تاپ دیگر برای من سفارش داده شد و من در همان جا سرویس تگ را در سایت دل چک کردم و پس از اطمینان آن را خریداری کردم و همچنین اطلاعاتم را در باره ی لپ تاپ های ریفر شرکت دل در اختیار ایشان قرار دادم . و البته به گفته ی خود ایشان در طول 16 سال فروشندگی ، من اولین فردی بودم که برای خرید لپ تاپ از ریفر بودن یا نبودن صحبت می کنم .

اگر می خواهید این لپ تاپ را با گارانتی بخرید ، من گارانتی زیگورات را به شما توصیه می کنم . در ضمن اگر سرویس تگ لپ تاپ های با گارانتی زیگورات را در سایت دل وارد کردید و مشاهده کردید که این سرویس تگ در سایت دل وجود ندارد و ناشناخته است ، فکر نکنید که لپ تاپ مشکلی دارد . بلکه به دلیل جدید بودن آن ، امکان دارد هنوز سرویس تگ و مشخصات آن در سایت وارد نشده باشد . بنابر این یا چند روز صبر کنید تا اطلاعات لپ تاپ در سایت درج شود و پس از اطمینان از ریفر نبودن ، آن را خریداری کنید . و یا اگر عجله دارید به فروشنده بگویید که لپ تاپ های دیگری را بیاورد که اطلاعاتشان در سایت دل ثبت شده باشد .

ببخشید که خیلی طولانی شد . این ها را گفتم تا اولاً خسته نباشید به دوستان گفته باشم و هم بگویم که این قدر نگران نباشید و حساسیت به خرج ندهید ، زیرا سایر هم وطنان ما در سراسر ایران لپ تاپ های ریفر شرکت Dell و سایر برند ها را خریداری می کنند و از ریفر بودن آن با خبر نمی شوند و از آن استفاده می کنند بدون هیچ گونه مشکلی ، و ما جزء محدود افرادی هستیم که قبل از خرید از این موضوع با خبر شده ایم .
    سلام دوست عزیز. ازتون سپاسگذارم.شما لطف دارین. من ارزش این تعریفی که کردینو ندارم و جا داره از سایر دوستانی که در صفحات قبلی منو خجالت دادن و خیلی نسبت به من لطف داشتن سپاسگذاری کنم .البته باید قبلا ازشون در پست های جداگانه تشکر میکردم اما غفلت و خودخواهی و عدم داشتن بهونه مناسب بعد از گذشت مدتی منصرفم میکرد. از همتون تشکر میکنم.

بله متاسفانه و تاپیک با نام طرفداران Dell Inspiron 5110 تبدیل شده به طرفداران ریفر یا غیر ریفر و چک کردن لپتاپ در اصرع وقت با روش مقابله با فروشنده...
    انشالله که گفتید شک دارم که به این زودیها اتفاق بیوفته البته جای خوشحالی هست چون به طبع وقتی یک شرکت آمریکائی وارد بازار ایران بشه به طور رسمی دیگر شرکت ها هم لقمه چربی مثل ایرانو از دست نمیدن و بازار رقابتی خوبی شکل میگیره و خیال همه راحت میشه.

این پاراگرافی که نوشتینو کلمه به کلمه قبول دارم و جای تحصین داره که چه زور شما تونستید کاملا معنای ریفر رو یاد بگیرین و درک صحیحی از این کلمه و اصطلاح داشته باشین:
    " راستی دوستانی که اطلاعی نداشته و لپ تاپ ریفر خریداری کرده اند ، زیاد نگران و ناراحت نباشند . لپ تاپ های ریفر هم دقیقاً مانند لپ تاپ های نو کار می کنند و در شرکت دل کاملاً تست شده و سخت افزار های معیوب آن ها کاملاً تعمیر و یا تعویض شده اند . و حساسیت ما به این خاطر است که این گونه لپ تاپ ها (لپ تاپهای ریفر) در بازار های جهانی به قیمتی پایین تر از قیمت لپ تاپ های نو فروخته می شوند و ما می خواهیم که این شرکت های نامرد فروشنده ی لپتاپ در ایران ، سر ما را کلاه نگذارند و یک لپ تاپ ریفر700 یا 800 هزار تومانی را به عنوان یک لپتاپ نو 1 میلیون تومانی به ما قالب نکنند . "

بله همین طوره و در اکثر مدل های لپتاپ این مورد وجود داره و متاسفانه همیشه عده ای مقاومت میکنند با مطالب جدید اما خوب به مرور هم این مورد عادی میشه و این عده هم قبول میکنن که چنین چیزی هم هست.

در این مورد بسیار برام جالب بود که فروشنده 16 سال در این زمینه فعالت میکنه و این که شما اولین شخصی بودید که در این مورد با ایشون صحبت کردید. این نشون میده که فروشنده بسیار فعالی هستند که حتی حاضر نیست یک مورد از دست بده برای این که در حرفه و شغلش یک چیز بیشتر یاد بگیره و این نوع انسانها واقعا بهشون میآد که سابقه طولانی داشته باشند.

در مورد گارانتی نظری ندارم اما خوشحالم که شما از خریدتون راضی هستید.

این پاراگرافتونو هم ازتون کش میرم! و دوباره برای سایر دوستان قرام میدم:

Last edited by mansia; 24-07-2011 at 23:57.

8. 3 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از توضیحات شما ممنونم

با تشکر از توجه دوستان
    مدرک و بحث با افرادی که خیلی خیلی سرسخت بودند در این مورد در تاپیک زیر موجوده و برای دوباره نویسی از نوشتن دوباره صرف نظر میکنم. همچنین نوشته های دوستمون بسیار دلنشین هم هست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما اگر کسی حوصله خوندن نداره به لینک های زیر که سایت های رسمی ارائه محصولات ریفر شرکت های لپتاپ هست نیم نگاهی بیندازید:
    dell
    کد:
    lenovo
    کد:
    sony
    کد:
    apple
    کد:
    toshiba
    کد:
    msi
    کد:
    hp
    کد:
    و داستان ادامه دارد... آیا همچنان مدرک میخواهید؟

باز دست شرکت دل درد نکنه که راه هایی گذاشته که بشه فهمید لپتاپ ریفر هست یا نیست.

این فقط سیاست شرکت دل نیست و از نظر کلی بله این لپتاپ ها بیشتر در بازار هندوستان, افریقا و کشور های جهان سوم بیشتر پیدا میشن اما متاسفانه به خاطر هوش سرشار ایرانی ها این کالاها تو ایران از همه این کشورها بیشتر پیدا میشه:
    کد:
    این حرفتون برام درست به نظر نمیآد. باقی برند ها پنهان نکرده اند و پنهان نمیکنند. درسته حدود 30 درصد تا 50 درصد ارزونتر از مدل سالم به فروش میرسن.

کاملا درسته:
    " منتهای مراتب این ما ایرانیا هستیم که مغز متفکریم و خیلی راحت سر هم کلاه میزاریم واز این سیاست دل سو استفاده میکنیم. "

در مورد گارانتی زیگورات نظری ندارم.

و اما در مورد گارانتی ماتریکس که خیلی ازشون تعریف میکنید. پیشنهاد میکنم تمام طرفداران دوآتشه شرکت ماتریکس در ایران این نوشته های بسیار جذاب دوستمون تکنوسیس بخونن تا ببینن چه آشفته بازاریست سرای من ایران:
    کد:
    سایر گارانتی ها زمانی از وجاهت قانونی برخوردار نیستن که خودشون رو نمایندگی رسمی شرکت مادر عنوان کنن و تبلیغ کنن و اگر محصولی به صورت قاچاق وارد میکنن و با گارانتی سرخود به بازار ارائه میکنن به تجارت خودشون برمیگرده که با جمله زیر جمله کامل میشه:
    " به همین دلیل هم به راحتی از زیر بسیاری از مسائل شونه خالی میکنن. "

در مورد سازگار ارقام باید بگم که هارد سیگیت گوفلکس 500 گیگ پارسال ازشون گرفتم و بعد از پر کردن هارد تا 150 گیگ هارد مدام قطع و وصل میشد که با سرچ تو اینترنت متوجه شدم در خود هلند که دفتر رسمی این شرکت هست استفاده کنندگان هلندی این مدل هارد دقیقا پیام خطا و مشکلیو که من داشتم ابراز داشتن. در کانادا و امریکا هم دقیقا همینطور بوده. با مراجعه به گارانتی به حرف من خندید البته با ریش خند. خوب تا اینجاش لودگی طرفو رسوند که برای پاسخگویی به مشتری گذاشتن اونجا با کراوات. اولین جمله جوابش این بود که: با نازو ادا و ریش خند: نگو این حرفو سیگیت یکی از بهترین شرکت هاست... اصلا امکان نداره . بعد از تست گفتن هارد مشکلی نداره. بعد از 2 روز دوباره رفتم و گفتم که اینو اصلا درست نکردین همون مشکلو داره. اونها هم یک فیلم 30 گیگابایتی اسپایدر من 3 با کیفیت بلوری کپی کردن رو هارد و هارد قطع و وصل نشد و گفتش که هارد مشکلی نداره. من هم گفتم خیلی خوب تا 150 گیگ پرش کن تا ببین که مشکلش شروع میشه. اونم گفتش که از نظر ما مشکلی نداره.

حالا من موندم با یک هارد 500 که زمانش 97 تومن خریدم و بالاترین هارد بازار 640 گیگ بود البته بدون آداپتور. البته من قبول دارم که سیگیت اومد و تکنولوژی مکستورو خرید و رشد فضایی کرد اما اینم قبول دارم که از کجا معلوم که سازگار محصول ریفر سیگیتو نخریده باشه؟ در مورد اثبات این که بازم میگید اقا دلیل داری واسه این حرفت پاراگراف زیرو بخونید:

در ضمن اینم بگم پیرو حرفتون که سیگیت هم هارد ریفر به من فروخته بود. میگید چطور گوش کنید: چسب روی پک خودم باز کردم و زره ای شک نداشتم که این برچسب شرکت سیگیت زده اما زمانی که مشکلات حل نشد و دستم تو حنا موند چشمم خورد به این که شماره سریال روی جعبه با شماره سریال زیر هارد اکسترنال فرق داشت. فکرمیکنید داستان چی بوده. هارد به شرکت سیگیت ارجاء داده شده و سیگیت بعد از دستکاری و تعمیر و... بدنه هارد باز کرده و یک بدنه نو که خط و خش روش نبودرو روی هارد میزاره و در همون بسته بندی قدیمی دوباره به بازار تزریق میکنه. اگر من راست نمیگم چرا باید این 2 سریال با هم فرق کنه وقتی محصول نو هست؟ جالبه که سازگار هارد و جعبشو ازم گرفت و بعد از دیدن تفاوت در سریال ها و مکس کوتاه هیچ چیزی نگفت و محصولو برای چک کردن گرفت و رسید تحویلم داد. جالبه نه؟

این حرفتونو با کمی تغییر عینا مینویسم:
    " در هر صورت به شخصه چندان به هیچ گارانتی داخلی اطمینان ندارم به خصوص اینکه اختلاف قیمت زیگورات با سایر گارانتی ها بسیار بالاس "
    Last edited by mansia; 25-07-2011 at 00:30.

10. این کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این قاب های لپ تاپ از کجا میشه تهیه کرد؟ قیمتاش چه جوریه؟؟
    مجتمع کامپیوتر پایتخت لوازم لوکس کامپیوتری سریعتر از دیگر جاها تهران عرضه میکنه.
    در مورد قیمت اطلاعی ندارم اما موارد لوکس کامپیوتری در زمانی که تازه وارد کشور میشوند به چندین برابر قیمت جهانی به فروش میرسند و زمانی که از تب و تاب میافتد قیمت ها به سمت قیمت منطقی سوق پیدا میکنند.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

در این مورد که فروشنده باور نمیکنه نمیتونم کمکتون کنم.
    تا جائی که اطلاع دارم قابلیت تعویض تصویر پشت مونیتور از مدل 5110 شروع شده.
    تمام 5110 ها باید داشته باشند.
    مطمئن نیستم برای این جمله ای که میخوام بگم اما این احتمال وجود داره که ممکنه شرکت دل برای بعضی از مناطق جغرافیایی این مدل بدون امکان تعویض قاب عرضه کرده باشه اما تا جائی که میدونم در تمام وبسایت ها از امریکا تا کل کشورهای اروپائی و هند و چین و ژاپن , همشون در سایت های به زبان محلی کشورشون در عکس های این لپتاپ این قابلیتو به رخ کشیدن.
    حضورا" به فروشگاهی که لپ تاپ رو خریدم مراجعه کردم و این موضوع رو به فروشنده گفتم ،ضمن نیش خندی که زده بود منو برد چندتا از لپ تاپ های دیگه رو نشون داد ،دیدم بقیه هم دکمه ای واسه تعویض قاب ندارند.

قانع نشدم ،تماس گرفتم با خود گارانتی هماهنگ،که به گفته ی فروشنده معتبرترین گارانتی حتی بالاتر از زیگورات محسوب میشه، خلاصه بعد تماس و یک ساعت توضیح که دقیقا زیر آرم دل دکمه ای تعبیه شده و بوسیله اون دکمه قاب بیرون میاد ،اونها هم این موضوع رو جالب دونستن و اظهار تعجب کردن و گفتن همین الان من یکی از همین مدل ها کنارمه ولی همچین چیزی نداره و اولین بارمونه که میشنویم.
    در مورد سرویس تگ هم حرفی جزء تحریم وسط نکشیدن ! و این موضوع رو دلیل قطعی شناسائی نشدن سرویس تگ ابراز کردن و تصریح کردن خیلی های دیگه هم همینطورین و چندان چیز مهمی بحساب نمیاد با توجه به وضعیت کشورمون.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یک خبر خوش دارم برای کسانی که خروجی کارت صداشون نویز داره. در حال تست هستم. راه حل تا چند روز دیگه ارائه میکنم.

14. 2 کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •