تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 314 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

در آغاز فعالیت pedram.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من یه کانفیگ دیگه هم پیدا کردم یه خورده به نظرم عجیب بود
    مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
    پردازنده: AMD Quad-Core P960 Phenom II 1.8 GHz - Cache 2 MB - BUS 1333 MHz
    حافظه: 6 GB DDR3
    هارد دیسک: 750 GB 5400 RPM
    کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6650 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
    صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
    امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7

لینک :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

قبل از همه از همه دوستان معذرت ميخوام اين آقا يا متوجه نميشه يا خودشو ميزنه كوچه علي چپ!! واسه همين يه بار واسه هميشه ميخوام اين بحثو تموم كنم از بقيه دوستان معذرت ميخوام اگه لحنم كمي تند ميشه

چه دليلي اوردي ؟ !! من كه جز چرند و پرند چيزي نديدم متاسفانه اونقدر بيراهه صحبت ميكني كه آدم بهت شك ميكنه...!!! رفتم به ادرسي كه داده بودي خودت فكر نكردي اين چه ادرسيه داري ميدي؟؟؟
    http://www.barsam.ir/archive
    واقعا چه مطلبي در مورد خرابي اچ پي نوشته اينجا؟؟؟؟؟!! اينا دليلاته !!؟؟؟؟
    سازکوزی خواستار کنترل اینترنت توسط دولت ها شد
    Dell XPS 15z باریکتر از MacBook Air!
    All-in-One سه بعدی زیبای سامسونگ مخصوص بانوان!و........

بخدا اونقدر بهت خنديدم كه تا اندازه يكسال ديگه نيازي ندارم برم فيلم خنده دار ببينم!!

در عجب هستم اين يكي رو خوب ميفهمي!! اينجا فروم اچ پي هستش پس واسه خاطر چي مياي تبليغ دل رو ميكني؟؟؟!! برو تبليغ دلتو تو فروم مربوطه اش كن اينجا كسي طالبش نيس و مطالبي كه به فروم ربطي نداره نوشتنش خلاف قوانين فرومه .... فكر كنم سواد داري كه بري قوانين فروم رو بخوني، نداري؟!!

پس با استدلال خودت ميريم جلو ببينم اگه اين حرفاي من تلخه چرا حرفاي من حقيقت نيستن اما حرفا و استدلالاي بي معناي تو حقيقتن!!؟؟؟؟ مرگ خوبه فقط واسه همسايه؟؟!! مگه نه؟؟؟!!!
    در ضمن همه اشتباه ميكنن همه غلط فكر ميكنن فقط تو يكي راست ميگي!!! چه استدلال بچگانه اي!!

به تو فكر نميكنم مربوط باشه واسه همه تعيين تكليف كني مگه تو مفتش فرومي ؟؟؟!! يا هر2تاشي؟؟؟!! هرچند فكر كنم همون دوميش باشي..!!!
    من استدلالم اين بود وقتي يه لپتاپ قابليت اپتيموسش اونقدر ضعيفه كه نميتونه يه بازي ساده رو اجرا كنه ديگه چه توقعي ازش ميشه رفت كه يه كار گرافيكيه خفني انجام بده حقيقت تلخه مگه نه ؟؟!!
    اينم ادرس تاپيكش:

کد:
    بحث هم بحث سخت افزار بود ,هم نرم افزار صرفا به قول خودت ماست فروش نميگه من ماستم ترشه مگه نه؟؟؟!!
    بايد يه فيدبك خروجي از يه دستگاه داشته باشيم تا بفهميم اون دستگاه درست كار ميكنه و بايد يه نرم افزار باشه تا سخت افزار رو چك كنه اين رو هر عقل سليمي ميگه من نميگم اينو از علم غيب هم برخوردار نيستم يه دانشجوي معمولي رشته برقم دانشمند هم نيستم و يا چيزايي از اين دستقابل توجه خودت كه جز متلك و تيكه پروندن چيزي ازت نديدم

به خوب موردي اشاره كردي اين يكي ايتمت به جرات ميتونم بگم تنها قسمتي بود كه بهش فكر كردي و نوشتي
    بحث ما سر 6090 بود همونطور كه داري عنوان تاپيك رو ملاحظه ميكني كه يهو پا برهنه پريدي وسط و يه حرف بي مورد انداختي وسط!!كه ال 502 من از 6090 بهتره!!! خب يه چندتا دليل (البته نه از اون دليلايي كه اون بالا اوردي!!!) واسه دوستان بيار كه 502 از 6090 بهتره من همين الان 6070 خودمو به سرايدار ساختمونمون هديه اش ميدم!!.. .ال 502 بااون نقصايي كه داره بازهم كسي از دوستان هيچي نگفت و سعه صدر از خودشون نشون دادن .... اگه بخواي بگي سال 2006 اچ پي گرافيكش ميسوخت (كه اون موقع از جي فورس اتفاقا استفاده ميكرد) من هم واست مثال مشابه و نزديكتر ميزنم برو تو گوگل امار خرابيهاي 501 رو سرچ كن اگه اچ پي تو گذشته هاي دور خرابي داده 501 كه يكي دو ساله اومده بازار اينقدر افتضاح در اومده... ديگه استدلال از اين بالاتر؟؟؟!! بعدش هم مگه تو منفعتي بهت ميرسه كه تبليغ دل رو مياري وسط؟؟؟1!! نكنه كارمند دل هستي؟؟؟؟!! اگه واقعا اينطوريه كه شركت دل رو خدااحتمالا ميچرخونه با اون كارمنداي نابغه اش!! والا ما كه اومديم اينجا تا به دوستان كمك كنيم پس تبليغاتو برو تلويزيون بكن اينجوري شايد مشهور بشي و طرفدار پيدا كني اينجا كه طرفداري نميبينم داشته باشي!!!

نقل قول از جناب هيتمن:
    دوست عزیز لپتاپ HP هیچ ایرادی ندارد اون tarz فکر غلط شمست نیازی به چنتا فروم خارجی‌ !!!! نیست بخونیم تو همین فروم استاد تشخیص دستگاه رفورب از نیو وجود داره یه سری بزن اطلاعات به روز کن خیلی‌ تاریخ گذشتس
    کد:
    نقل قول از جناب m9780d
    من نمیدونم این چه طرز صحبت کردنه سامی عزیز منظورتون از این حرفا چیه آخه؟؟
    اگه جواب قانع کننده ای دارید بفرمائید در غیر اینصورت تاپیک رو منحرف نکنید!!!

نقل قول دوباره از جناب هيتمن:
    برای اطلاع شما جناب عرض می‌کنم بنده کمتر از ۱ ماه پیش از آمریکا لب‌تاپ آوردم ۲ گزینه هم برای خودم انتخاب کرده بودم DELL OR HP . خودم DELLکنفینگ کردم (هنوز این رم و هاردی من انتخاب کردم ایران نیومد )HP از QUICK SHOP انتخاب کردم در آمریکا با چندین نفر که سالهاست تو کار لب‌تاپ بودن مشاوره کردم همشون میگفتن DELL زودتر خراب می‌شه اونا از لفظ کرش استفاده میکردن بنا برین رفتم وHP خریدم خیلیم راضیم دما از ۶۸ که نرماله بالاتر نمیره و خیلی‌ خوشحالم که DELL نگرفتم

دوست عزیز من جمله شما رو تغییر ندادم لینک دادم برو سر بزن حالا نمی‌خوای گوش کنی‌ اون دیگه با خودت شما هم سعی‌ کن احترام خودتو نگاه داری

اگه چشمات ضعيفه برو چشم پزشكي اگه سواد نداري برو كلاس اكابر!! فكر كنم اوني كه قبولش ندارن تويي اما فكر كردي به من بودن!! ولي فكر كنم اصلا مشكل اخلاقي داري چون اينجا رو با ميدون جنگ يكي گرفتي واقعا واست از صميم قلب متاسفم حتي برخوردات هم نه تنها با من ناشايست بود بلكه به دوستان ديگه هم احترامي نداشتي اگه بهت بي احترامي كردم لايق بي احترامي هستي گفتنايي رو گفتم حالا اكثر دوستان تو فروم كه اين پست من رو ميخونن هر چي قضاوت كنن واسم محترمه و ازشون بازهم معذرت ميخوام كه با لحن تندي صحبت كردم و حرف آخرمم باهات اينه كه در شان من نيست با ادمي مثل تو هم كلام بشم چون جواب من به ادمي مثل تو خاموشيست وديگه جوابي بهت نميدم چون هم كفو و مرتبه من نيستي حيف من كه با تو همكلام بشم
    خسته نباشی اینقدر زحمت کشیدی اما نیاز به این همه دلیله مسخره نیست ...من 2تا چیپست رو با هم مقایسه کردم...کی گفتم این از اون بهتره؟؟؟؟
    خیلی بهت فشار اومد که این همه نطق کردی ؟؟؟یهو میبینی سکته میزنی داداشی
    اون سایته رو تو آرشیوش یه سرچ میزدی میدیدی ...بعد می تونستی به خودت بخندی که واسه یه ساله دیگه هم بینیازه فیلم بشی.فقط فروم بازی بلدی نه؟اتفاده از بقیه سایت ها چی پس؟؟
    ظمنا" فروم واسه صحبت کردنه و یه جای آزاده پس تو نمیتونی به من بگی کدوم بخش برم یا نرم...ok?
    بچه ها برن اولین پست رو بخونن ببینن من چی گفتم...گفتم چیپست xps از hp بهتر طبق سایت intel
    .من کی تبلیغ کردم واسه دل؟مثلا" اگه میگفتم که گرافیک دل بهتره این میشد تبلیغ الکی,, چون گراف hp بهتره!
    خلاصه تو اصلا" ارزش بحث کردن رو نداری چون یه متعصب خشکی...واقعا" به جز توهین چیزه دیگه ای هم بلدی خدایی؟
    Last edited by sami-z; 26-05-2011 at 12:44.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوست عزیز شما خوشت میاد بحث کنی‌ تاپیک کاملا منحرف کردی با یه مشت حرف .... ، تو که عشق دلی‌ برو اونجا پست بده

بچها اینجا کلی‌ سوال و مشکل دارن شما مزاحم بحث میشی‌ با اطلاعاتی‌ که فقط خودت قبولش داری!!! ، اینجا مکان کل کل نیست لطفا رعایت کن بذار دوستان سوال شونو بپرسن ایشالا انقد .... میرسه
    میشه بپرسم چرا شما به من گیر دادین؟؟دوستتون حرف میزنن من هم جواب میدم
    اگه ایشون هم مثله شما یه حرف به درد بخور میزدن من ازشون تشکر میکردم همونجور که از شما تشکر کردم...
    شما هم ادبیاتتون رو درست کنین....
    چقدر آستانه تحملتون کمه که نمیتونید یه سری برتری های برندهای دیگه رو ببینین...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خسته نباشی اینقدر زحمت کشیدی اما نیاز به این همه دلیله مسخره نیست ...من 2تا چیپست رو با هم مقایسه کردم...کی گفتم این از اون بهتره؟؟؟؟
    خیلی بهت فشار اومد که این همه نطق کردی ؟؟؟یهو میبینی سکته میزنی داداشی
    اون سایته رو تو آرشیوش یه سرچ میزدی میدیدی ...
    ظمنا" فروم واسه صحبت کردنه و یه جای آزاده پس تو نمیتونی به من بگی کدوم بخش برم یا نرم...ok?
    بچه ها برن اولین پست رو بخونن ببینن من چی گفتم...گفتم چیپست xps از hp بهتر طبق سایت intel
    .من کی تبلیغ کردم واسه دل؟مثلا" اگه میگفتم که گرافیک دل بهتره این میشد تبلیغ الکی,, چون گراف hp بهتره!
    خلاصه تو اصلا" ارزش بحث کردن رو نداری چون یه متعصب خشکی...واقعا" به جز توهین چیزه دیگه ای هم بلدی خدایی؟
    چیپستش بهتره درصورتی که از امکاناتش استفاده بشه که نمی شه در مورد سایر امکانات مثل هم هستند و هیچ برتری خاصی ندارند. اون دوتا قابلیت که در لپتاپ دل کاربرد ندارند، دارند؟

هرکس طبق سلیقه و نتیجه گیری خودش یک لپ تاپ را انتخاب می کنه دلیل نمیشه تشخیصش بهترین باشه.

تنها چیزی که می تونی برتری را نشون بده بنچمارک هست که می توانید انجام بدید و نتایج را با هم مقایسه کنید.

5. 5 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Persian_1984's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    من تازه امروز این لپ تاپ رو گرفتم. شما با چه برنامه ای تست دما میگیرید؟ hp خوش برنامه ای گذاشته؟ من چیزی پیدا نکردم

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

چیپستش بهتره درصورتی که از امکاناتش استفاده بشه که نمی شه در مورد سایر امکانات مثل هم هستند و هیچ برتری خاصی ندارند. اون دوتا قابلیت که در لپتاپ دل کاربرد ندارند، دارند؟

هرکس طبق سلیقه و نتیجه گیری خودش یک لپ تاپ را انتخاب می کنه دلیل نمیشه تشخیصش بهترین باشه.

تنها چیزی که می تونی برتری را نشون بده بنچمارک هست که می توانید انجام بدید و نتایج را با هم مقایسه کنید.
    من هم فقط سلیقه خودم رو گفتم و اصلا" نمیخواستم سلیقه خودم رو به کسی تحمیل کنم...این رو بارها گفتم دوست عزیز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

و یک آپدیت جدید دیگه برای کارت گرافیک Radeon (TM) HD 6770M به تاریخ 5/9/2011

کد:

9. این کاربر از aliondvd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوستان می تونید از این نرم افزار برای آپدیت درایورهاتون استفاده کنید از سایت HP خیلی به روز تره

قابلیت های کلیدی نرم افزار Driver Genius Professional 10.0.0.761 :
    نصب و بازگرداندن درایورها بدون نیاز به برنامه
    تهیه ی فایل پشتیبان (BackUp) در کمترین زمان ممکن
    بازگرداندن فایل پشتیبان فقط با یک کلیک (Restore)
    ذخیره فایل پشتیبان(BackUp) با قالبEXE و نصب آسان (EXE auto-installer)
    قابلیت به روز رسانی درایور یک سخت افزار از طریق اینترنت
    پاک کردن درایورهای بی اعتبار و بدون استفاده برای بهبود بخشیدن به سرعت سیستم
    آپدیت روزانه با قابلیت همزمان سازی (synchronize) دیتابیس درایورها از طریق سایت سازنده
    عیب یابی قطعات درایورهای سخت افزاری و کمک به شما برای رفع مشکل آن ها
    انتخاب درایورهای مورد نظر برای گرفتن فایل پشتیبان (BackUp)
    نمایش گزینه های مخفی مربوط به کارت های گرافیک Nvidia در NVIDIA display driver control panel از قبیل : قابلیت overclocking، کنترل خنک کننده گرافیک (Fancontrol)

اینم لینک دانلود نرم افزار

کد:
    اینم سریالش

BKH78A-8TBVKA-YAZVL4-M8LX7T-8RH2ME-N2WUZF

11. 2 کاربر از aliondvd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان اينم يه مدل ديگه اچ پي هست كه كانفيگ خيلي خوبي داره
    سي پي يو و گرافيكش نسبت به 6090 يك مقدار قويتره البته رمش هم تا 16 گيگ ساپورت ميكنه
    البته براي من فرقي نميكنه چون خودم 6090 دارم و خيلي ازش راضيم
    HP Pavilion dv6-6108tx
    Last edited by arashkhan56; 26-05-2011 at 11:09.

13. 3 کاربر از arashkhan56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kian00sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

از دیشب که mp3 player رو به این لپ تاپ زرم از همین موقع وقتی لپ تاپو روشن میکنم فنش کار میکنه و صدا میده ولی قبلا اینطور نبود مگر اینکه بازی یا نرم افزاری رو باز میکردم .احتمال داره ویروس گرفته باشه یا نه مشکلی نیست؟ البته فنش نه با این سرعتی که تو بازی کار میکنه هستا کمتره ولی قبلا اثلا در حالتی که هیچ کاری داری نمیکنی هیچ بود و گرمایی که از کنار لپ تاپ میومد خیلی کمتر بود
    چرا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •