تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 96 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 953

نام تاپيک: Sensation & Sensation XE | گوشي هاي HTC با پردازنده هاي دوهسته اي 1.2 و 1.5 گيگاهرتزي

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم که شاید مسخره باشه منو ببخشید
    نمیشه قابلیت usbotg رو به این گوشی اضافه کرد؟خیلی از این قالیت خوشم اومد حیف که نداره
    ممنون میشم جواب بدین
    ممکنه دولوپر ها بعدا راه بندازن روش. فعلا نمیشه با اظمینان گفت.

2. این کاربر از farzin_silver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

با استفاده از لايو داك سوني اريكسون شايد بشه اين كارو كرد!
    تو سايتش زده كه ميشه!

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کاش حداقل این htc یه شرکت اروپایی آمریکایی بود که بعضیا اینقدر باهاش کلاس میذاشتن ! حداقل اگه موتو - اپل دارا کلاس میذارن میشه بگیم چون برند آمریکایی دارن میخوان باهاش کلاس بزارم - دیگه نمیدونستیم بعضیا با کشور تایوان هم کلاس میزارن !
    البته اینجا ایرانه دیگه ، ملت میرن htc میخرن که مثلا با کلاس تر باشه ! تو کشورای دیگه دنیا که این حرفا نیست !

5. 4 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamidreza0073's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نه متاسفانه
    اين يه جور قابليت سخت افزاري هست و بستگي به چيپ گوشي داره يعني بايد چيپ usb گوشي هم peripheral رو ساپرت كنه هم host
    وبعضي چيپ usb گوشي ها اين قابليت رو دارن كه البته راه اندازيش يكم سخته مثلا اينجا ميتونين ببينين چطور ميشه usb otg رو روي موتورلا درويد راه انداخت:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه ميخواي بيشتر بدوني :

کد:
    کد:
    من بهت پيشنهاد مي كنم كه نه تنها به خاطر اين قابليت بلكه به خاطر يه سري برتري هاي ديگه به گالكسي اس 2 هم فكر كني
    البته تصميم با خود شماست...
    موفق باشي
    گلاکسی اس 2 خیلی خوبه هم از نظر قدرت و هم کیفیت ولی نمیتونم با ظاهر و اینترفیسش کنار بیام
    کلا سنس خیلی قشنگه
    حالا دارم تحقیق میکنم ببینم چیکار میکنم

7. این کاربر از hamidreza0073 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamidreza0073's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

در بزرگ بودن اچ تی سی شکی نیست ولی اون برند رقیب ( که اسمش رو نمیارم!) هم اگه بد بود گوگل گوشیش رو نمیداد اون بسازه یا اپل بده براش قطعه بسازه و ...
    چه ربطی داره؟منظور شما اینه که چون گوگل گوشی نکسوس اس رو داده سامسونگ ساخته،خیلی خوبه؟اگه اینجوری باشه گوشی Nexus one رو گوگل داده اچ تی سی ساخته

9. 2 کاربر از hamidreza0073 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

گلاکسی اس 2 خیلی خوبه هم از نظر قدرت و هم کیفیت ولی نمیتونم با ظاهر و اینترفیسش کنار بیام
    کلا سنس خیلی قشنگه
    حالا دارم تحقیق میکنم ببینم چیکار میکنم
    در مورد ظاهر خوب گالكسي اس 2 نازك ترين اسمارت فون هست و خب اين شايد براي خيلي ها يه مسئله مثبت و براي بعضي ها هم منفي در مورد جنس بدنش هم به نظرم بد نيست حتي همون در پوش نازك پلاستيكي هم خيلي مقاومه ...
    و خب خط و خش رو گوشي چه تو گالكسي اس 2 و چه سنسيشن روي صفحه احتمالش كمه با وجود گوريلا گلاس من كه موردي نداشتم تا حالا حتي تو گالكسي اس 1
    اما پشت گوشي امكانش هست مثلا قسمت پايين گوشي خودم (قسمت مشكي كه بلند گو روش قرار داره) امكان خش افتادن داره سنسيشن دوستم هم يه خورده خش افتاده اون هنوز كيس پيدا نكرده
    البته من گوشي كه يكم ضخامت بيشتري داشته باشه رو بيشتر مي پسندم چون حس كنترل بيشتري رو به آدم ميده همين امروز يه كيس capdase رو گوشي انداختم و اينو حس كردم
    در مورد طراحي به نظرم سنسيشن موفق تر هست اما اي كاش از طراحي يكپارچه ي قاب استفاده مي كرد من خودم تو همين تاپيك بار اول خبرشو گذاشتم چون در مورد آنتن دهي يه سري مشكلات ايجاد مي كنه
    در مورد رابط كاربري : اگه سنس رو ميخواي ميتوني رام همراه باسنس روي گالكسي اس دو بريزي
    اگه خواستي رام 2.3.4 سنس واسه گالكسي اس 2 بهت لينك بدم
    البته سنس زياد رام و باتري استفاده مي كنه
    من خودم تاچ ويزارد رو بيشتر مي پسندم
    حتي موتو بلور و اسپيس تايم سوني هم رو زياد قبول ندارم
    تاچ ويزارد تجربه ي بهتري از اندرويد بهت ميده
    اگه شما خود اينترفيس خالص اندروبد رو كار بكنين مي فهمين منظورمو
    به نظرم موفقيت سنس در وين مو 6 خوب بود چون رو وين مو لانچر درستو حسابي نبود
    _
    در مورد پست قبلي هم همونطور كه دوستان گفتن من اصلا تعصبي حرف نزدم
    و همونطور كه ميدونين به قول ياشار با اون پست صايراني تو كلوپ S II خيلي فرق داشت
    خدا رو شكر تعدا صفحات اين تاپيك زياد نيست ميتونين چك بكنين ببينين من هميشه سعي كردم پست مفيد و خبر هاي مربوط به اين گوشي رو بذارم
    نمونش همين دو صفحه پيش:
    کد:
    و صفحات قبلي كه مقايسه و خبر ميذاشتم
    و وقتي يكي از كاربرا هم پست تعصبي گذاشت در مورد تاچ - محكومش كردم و گفتم كار اشتباهيه
    متاسفانه كلوپ گوشي ها شده جاي طرفداراي متعصب و فقط گير ميدن به جمله هاي بقيه كاربرا
    ولي اگه يه سوال تخصصي بپرسي هيچكس جواب نميده . بايد بري تو 10 تا فروم ديگه بگردي كه يه جواب پيدا كني تو بيشتر كلوپ ها بحث سره قيمت و گارانتي و كل كل در مورد برند گوشي هاست
    قبلا هم گفتم براي بعضي ها كه طرفداره يك برند هستن خيلي از ملاك ها از جمله تكنلوژي هم مهم نيست
    مثلا طرفداراي اپل - خوب شايد اگه اپل هم سيستم عامل آندرويد رو گوشيش ميزد اصلا براي كسي جلب توجه نمي كرد - البته آيفون و سيستم عامل ios به نظر من پدر همه اسمارتفون ها ي امروزي و سيستم عامل هاشونه - اما با وجود آندرويد و شركت هاي متفاوت ديگه مثل قبل نيست - خب در هر صورت هر كسي آزاده با توجه به ملاك هاي خودش از برند گوشي گرفته تا كيفيت ساخت و سيستم عامل و تكنلوژي گوشيشو انتخاب كنه و اينجا توي فروم هم محل بحث تبادل نظر هست و كلوپ هر گوشي هم منحصر به طرفداراش نيست اما اگه يه طرفدار سامسونگ بياد اينجا بگه شنيدم با ميخ رو صفحه بزني كار نمي كنه يا يكي بياد تو كلوپ سامسونگ بگه هر روز زشت تر از ديروز كار اشتباهيه ولي تبادل نظر به نظرم حداقل حق يه كاربر تو يه فروم هست... من هم با احترام به ايشون پيشنهاد دادم و گفتم در نهايت تصميم با خود شماست
    تو تاپيك مشاوره گوشي هم يه بار اين مساله پيش اومد كه به توهين به يكي از كاربرا ختم شد كه من سعي كردم بگم كه با احترام با هم صحبت كنيم و به جاي تحقير كردن براي حرفمون دليل بياريم.
    از همه ممنونم
    Last edited by PersiAndroid; 11-08-2011 at 17:01.

11. 4 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

ترول (Troll) یک اصطلاح اینترنتی است و به کسانی اطلاق می‌شود که در جوامع آنلاین مثل فروم‌ها یا بخش کامنت‌های یک سایت، پیام‌هایی بی‌ربط، ناراحت کننده و فتنه آمیز ارسال می‌کنند با این هدف اصلی که بقیه را وادار به عکس‌العمل‌های احساسی کنند و باعث بحث‌های بی‌ربط به موضوع اصلی شوند. این کلمه می‌تواند هم به شکل اسم برای فرد ارسال کننده بکار رود و هم به شکل فعل برای خود عمل (مثلا ترول‌وری یا ترول کردن).

[
    من بهت پيشنهاد مي كنم كه نه تنها به خاطر اين قابليت بلكه به خاطر يه سري برتري هاي ديگه به گالكسي اس 2 هم فكر كني
    البته تصميم با خود شماست...
    موفق باشي
    دقیقا پست دوم همون ترول نیست ؟

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

شما پست منو كامل بخون جواب همه حرفا رو ميگيري من سعي كردم سكوت كنم تا نخوام درگير بحث هاي اسپم بشم
    اونايي كه پستاي اينجوري ميذارن ترول هست نمونشو تو نقل قول پست قبلي خودم پر رنگ كردم:

اينجا توي فروم هم محل بحث تبادل نظر هست و كلوپ هر گوشي هم منحصر به طرفداراش نيست اما اگه يه طرفدار سامسونگ بياد اينجا بگه شنيدم با ميخ رو صفحه بزني كار نمي كنه يا يكي بياد تو كلوپ سامسونگ بگه هر روز زشت تر از ديروز كار اشتباهيه ولي تبادل نظر به نظرم حداقل حق يه كاربر تو يه فروم هست... من هم با احترام به ايشون پيشنهاد دادم و گفتم در نهايت تصميم با خود شماست
    خودت ميدوني چي جواب پست منو دادي:

عزیز برو با اون تیکه پلاستیکت حال کن
    وقتی تو کلوپ یه گوشی ،گوشی رقیبشو پیشنهاد میدی یعنی عملا جو سازی ایشون gs2 داره دلیل نمیشه که همه برین اونو بگیرن به قول یکی از بچه ها سامسونگ اگه 8 هسته ای با رم 4 هم بزنه بازم سامسونگه ( خودتون باعث شدین ادامه بدم )
    آخه من بعد اون پست كه پستي ندادم! كه باعث بشم شما ادامه بدين!
    __________________________________________________ _______

آنتي اسپم:

نماي 360 درجه از سنسيشن

HTC Sensation 3D view - 360° spin

کد:
    Last edited by PersiAndroid; 11-08-2011 at 19:07.

14. 3 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کني / تصميم با خود شماست
    با اين دوتا جمله به نظرت تروله؟ من به اين پست ميگم يه پست مشاوره اي مفيد، نه پست يه ترول

16. 2 کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

چه ربطی داره؟منظور شما اینه که چون گوگل گوشی نکسوس اس رو داده سامسونگ ساخته،خیلی خوبه؟اگه اینجوری باشه گوشی Nexus one رو گوگل داده اچ تی سی ساخته
    در جواب اون دوستمون که گفته بود سامسونگ اگه 8 هسته ای هم بزنه بازم سامسونگه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •