تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 241 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

بازم ممنون ...
    من فکر میکنم رم های منم رم های ناپایدار و ضعیفی هستن ...در هر صورت هم گرافیک و هم رم هارو باید عوض کنم و تهویه مناسب ..!
    گرافیک و رم چند میتونم بفروشم (رنج حدودی)؟
    crusial 6 gig bus 1600 cl8
    xfx ati 4870
    خیلی گلی اقای جعفریان
    رمهای خودتون اگر ساده هست فن نداره حول و حوش 70 تا 85 میتونید رد کنید بابت گرافیک قیمت دقیقی ندارم واسه کیسم همونطور که گفتم یک کیس مناسب حتما تهیه کنید واسه گرافیکم همنطور که گفتم میتونید یک فن واسش تهیه کنید اگرفن واسه مدل شما تو بازار باشه .

---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------

من سیستمم بدتر شد که الان بدونه صفحه آبی برای خودش ریستارت میشه
    مشکل شما دوست عزیزمربوط به گرافیک بیشتر اگرریستم میشه مدام حتما یکجای کاراشتباه رفتین روش سایت دوم رو هم رفتین اگر قادر به ورد به ویندوز نیستین از طرق safe mode بالا بیاین همون تنظیماتی که گفته بود به حالت اولیه بازگردانی کنید درمرحله آخر توصیم به شما اینه که با یک گرافیک ati هم تست کنید حالا هر مدلی بود فقط برای تست چون همونطور که گفتم این ارور شما مربوط به گرافیکهای nvidia میشه .

2. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه xx1051xx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    SHOMAL

پيش فرض

متوجه مشکلم شدم که 95%=(گرما زیاد و تهویه کم )!
    ممنونم از مهندس جعفریان که خیلی کمک میکنه واقعا از ایشون کمال تشکر دارم

4. این کاربر از xx1051xx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

متوجه مشکلم شدم که 95%=(گرما زیاد و تهویه کم )!
    ممنونم از مهندس جعفریان که خیلی کمک میکنه واقعا از ایشون کمال تشکر دارم
    خواهش میکنم دوست عزیز این چی حرفیه خوشحال شدم مشکلتون تا حدزیادی برطرف شد موفق باشین یادمه یکسری هم تو تاپیک انجمن سخت لفزار این مشکلتون مطرح کرده بودین .

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در ابتدا خیلی متشکرم از پاسخ شما
    تست رم رو گرفتم، چیزی نشان نداد
    کارت گرافیکم ATI هستش: ATI Mobility Radeon HD 4225 Series
    آپدیتش رو که زدم، گفت آپدی هستش و نیازی نداره به این کار
    تقریبا همه نوع آنتی ویروسی روی سیستمم داشتم ولیکن این صفحه آب دائمی هستش
    درایو اکسترنال هم وصل نیست، البته برنامه درایو مجازی دارم، نمی دونم ربطی داره یا نه

در بیشتر موارد 1 یا دو دقیقه پس از بالا آمدن ویندوز، صفحه آبی رو دریافت می کنم. وقتی ریست شد، اوایل در دفعه بعدی دیگه مشکلی نداشتم ولیکن الان حتما باید سیستم ریستور رو بزنم تا بالا بیاد.
    البته گاهی پس از سه چهار ساعت هم صفحه آب میاد، چه اینترنت باشم، چه نباشم.

خیلی خیلی ممنونم
    خواهش می کنم ، قابلی نداشت برای تشکر می تونی به دکمه ی تشکر پایین سمت چپ که این شکلی هست بسنده کنی :

درایور گرافیک رو اول با DRIVER SWEEPER و یا REVO UNINSTALLER حذف کن و بعد مجدد نصب کن که مشکلی از جانب درایور گرافیک نداشته باشی.

Driver Sweeper 3.2.0

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    REVO UNINSTALLER 2.5

کد:
    یکی دیگه از مشکلات سیستمت همین تنوع انتی ویروس هایی بوده که روی سیستم نصب کردی ، شما توسط همین برنامه ی REVO که معرفی کردم انتی ویروس های اضافی رو از سیستمت پاک کن و نهایتاً 1 انتی ویروس روی سیستم نصب داشته باش اون هم هر چیزی به جز NOD . چون این انتی ویروس و NORTON بیش ترین مشکلات صفحه آبی رو داشتن.
    شما از چه برنامه ای برای درایو مجازی استفاده می کنی؟
    شما هارد رو اسکن دیسک کردی از لحاظ سیستم فایل؟

---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------

من درایور کارت گرافیکی رو آپدیت کردم. اوضاع بهتر شده، ممنونم. ولیکن الان نمی دونم چرا آی ای کار نمی کنه، فایرفاکس هم که باز می کنم پیج آبی میاد. نود32 هم مدام می زنه فلان ادرس بلاک شد. فقط می تونم از کروم استفاده کنم.
    همون طور که گفتم شما از یک انتی ویروس واحد استفاده کن و NOD رو کلاً حذف کن. یه انتی ویروس نصب کن و اون رو کامل آپدیت کن و سیستم رو از لحاظ ویروس فول اسکن کن.
    موفق باشي

7. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خواهش می کنم ، قابلی نداشت برای تشکر می تونی به دکمه ی تشکر پایین سمت چپ که این شکلی هست بسنده کنی :

درایور گرافیک رو اول با DRIVER SWEEPER و یا REVO UNINSTALLER حذف کن و بعد مجدد نصب کن که مشکلی از جانب درایور گرافیک نداشته باشی.

Driver Sweeper 3.2.0

کد:
    REVO UNINSTALLER 2.5

کد:
    یکی دیگه از مشکلات سیستمت همین تنوع انتی ویروس هایی بوده که روی سیستم نصب کردی ، شما توسط همین برنامه ی REVO که معرفی کردم انتی ویروس های اضافی رو از سیستمت پاک کن و نهایتاً 1 انتی ویروس روی سیستم نصب داشته باش اون هم هر چیزی به جز NOD . چون این انتی ویروس و NORTON بیش ترین مشکلات صفحه آبی رو داشتن.
    شما از چه برنامه ای برای درایو مجازی استفاده می کنی؟
    شما هارد رو اسکن دیسک کردی از لحاظ سیستم فایل؟

---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------

همون طور که گفتم شما از یک انتی ویروس واحد استفاده کن و NOD رو کلاً حذف کن. یه انتی ویروس نصب کن و اون رو کامل آپدیت کن و سیستم رو از لحاظ ویروس فول اسکن کن.
    موفق باشي
    -- نه در آن واحد چندتا آنتی ویروس ندارم، الان فقط نود رو دارم. شما چه آنتی ویروسی پیشنهاد می کنید؟ آخه بقیه آنتی ویروس هایی که داشتم با وجود آپدیت بودن، ویروس ها رو نمی گرفت. نود ویروسهایی که اونا نمی گرفتن رو می گیره.
    -- Virtual CloneDrive رو دارم رو سیستمم.
    -- وضعیتی که سیستمم داره الان، به نظرم میاد تعداد رخ دادن صفحه آبی، نصف شده.
    -- نه اسکن دیسک رو هنوز انجام ندادم، دارم انجام می دم.

ممنونم

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

-- نه در آن واحد چندتا آنتی ویروس ندارم، الان فقط نود رو دارم. شما چه آنتی ویروسی پیشنهاد می کنید؟ آخه بقیه آنتی ویروس هایی که داشتم با وجود آپدیت بودن، ویروس ها رو نمی گرفت. نود ویروسهایی که اونا نمی گرفتن رو می گیره.
    -- Virtual CloneDrive رو دارم رو سیستمم.
    -- وضعیتی که سیستمم داره الان، به نظرم میاد تعداد رخ دادن صفحه آبی، نصف شده.
    -- نه اسکن دیسک رو هنوز انجام ندادم، دارم انجام می دم.

ممنونم
    دوست من اتفاقاً برعکسه ، یعنی اگه بقیه ی انتی ویروس ها بتونن یه ویروسی رو پیدا کنن ممکنه NOD نتونه چون ویروس خود NOD رو فلج می کنه. من خودم از اوست (AVAST) استفاده می کنم و راضی ام ، البته انتی ویروس سلیقه ای هست ولی اوست به جرئت می تونم بگم انتی ویروس خیلی خوبی هست.
    من خاطرم نیست شما ویندوزت اکس پی بود یا 7 ولی قاعدتاً نباید مشکلی با درایو مجازی داشته باشی ، نهایتاً می تونی موقت حذفش کنی ببینی تأثیری داره یا نه ، البته می تونی از ورژن جدید برنامه استفاده کنی :

Virtual CloneDrive 5.4.5.0

کد:
    اسکن دیسک رو حتماً انجام بده نتیجه رو اعلام کن.

خواهش می کنم.

موفق باشي

10. 2 کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

هنوز این مشکل پا برجاست... الان صفحه آبی میاد ریست میکنه بعد از Event viewer دیدم به این خطا میده Crypt32
    مشکل از چیه؟

داره خودمونی میشه ali_70k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    باب الجنّه

پيش فرض

سلام
    آقا این ارور دست بردار نیست
    این دامپ ها مال سه تای آخریه که وسطی فکر کنم از آنتی کی لاگر(anti keylogger) باشه Elite Antikeylogger
    راستی اونی که گفته بودید از یو اس بیه از همون موس بی سیم بود مال خیلی وقت پیشه ولی چون بالا تر از همه بود فکر کردم آخریه! اما این سه تا جدیده آخری هم مال همین امروزه!
    همه اش تو این فایل زیپه
    کد:

راستی آقا (Erfan.B) آواتارتون عکس خودتونه ؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by ali_70k; 27-11-2011 at 14:16.

داره خودمونی میشه ali_70k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    باب الجنّه

پيش فرض

راستی database نود 32 یه فایل بانام em015_32.dat داره که فقط ویروس های خیلی خاص در اون هست دوست من از خود نود آنتی ویروسی رو هدیه گرفته که اون فایل رو در هنگام آپدیت اضافه میکنه و میشه گفت که هیچ کی اونو نداره! مگر افراد خاص!

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    آقا این ارور دست بردار نیست
    این دامپ ها مال سه تای آخریه که وسطی فکر کنم از آنتی کی لاگر(anti keylogger) باشه Elite Antikeylogger
    راستی اونی که گفته بودید از یو اس بیه از همون موس بی سیم بود مال خیلی وقت پیشه ولی چون بالا تر از همه بود فکر کردم آخریه! اما این سه تا جدیده آخری هم مال همین امروزه!
    همه اش تو این فایل زیپه

---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------

راستی آقا (Erfan.B) آواتارتون عکس خودتونه ؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست من شما مشکلت از درایور کارت صدا هست. توسط DRIVER SWEEPER یه بار حذفش کن و مجدد آخرین ورژن و متناسب با ویندوزت دانلود کن و نصب کن.

Driver Sweeper 3.2.0

کد:
    راستی database نود 32 یه فایل بانام em015_32.dat داره که فقط ویروس های خیلی خاص در اون هست دوست من از خود نود آنتی ویروسی رو هدیه گرفته که اون فایل رو در هنگام آپدیت اضافه میکنه و میشه گفت که هیچ کی اونو نداره! مگر افراد خاص!
    من فایل های آپدیت NOD رو آنالایز نکردم ولی یادمه همه ی دیتابیس های ویروسش تو همین DAT فایل ها سیو می شد ، اینی که شما می گی درست نیست و تمومی دیتابیس های ویروس ها از طریق آپدیت به دیتابیس های برنامه ی NOD منتقل می شه.

موفق باشي

15. 2 کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •