تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 130 اولاول ... 384445464748495051525898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 1298

نام تاپيک: سریال ساختمان پزشکان

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

بچه ها
    می دونید چرا این سریال که توقیف شده بوده و کلی هم انتقادیه بعد چند ماه الان داره پخش میشه؟
    من میدونم. خودتون هم یه خورده فکر کنید می فهمید
    نه دادا من نمی دونم روشنمون کن

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

نه دادا من نمی دونم روشنمون کن
    فکر کنم قبلا اشاره کرده بودم
    باز شدنروزنامه اعتماد ، برنامه تقلیدی انتقادی کلاغ نیوز، سریال پزشکان، و خودت تا تهشو برو ، ای اسفند

هیچی می خواستند بزرگش کنند
    لول،
    ------------------

این چند نویسنده بودن فیلم شدیدا روی نروه ، اصلا انگار این صحت هیچکارس، نویسنده عوض میشه شخصیت ها همه عوض میشن ، رسما از هر بازیگر دو تا شخصیت تو ذهنمه
    Last edited by dimah2005; 24-06-2011 at 22:19.

3. 2 کاربر از dimah2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

قسمت های اولش خیلی قشنگ تر بود بر عکس کارهای مهران مدیری هرچی از کار میگذره کیفیت کمتر میشه .
    دست به قلم برادران قاسم خانی یه چیز دیگه است .
    جمعه صبح، بهنام تشکر اومده بود رادیو سلامت. آخر صحبتهاش گفت که 30 قسمت از این مجموعه مونده که بیشترش رو قاسم خانی ها نوشتن و از این به بعد جالب تر میشه
    فکر کنم سناریوهای قاسم خانی ها رو عمدا نگهداشتن بعد از یه مدتی پخش کنن که طنز، تو اوجش تموم بشه و خوب، توزیع خنده تا حدودی یکنواخت و سیر صعودی داشته باشه!

ایول چه شود؟!!

البته... پر واضحه که پیمان یه چیز دیگه اس!
    سن پطرزبورگ رو هر کی ببینه، عاشقش میشه
    Last edited by jeremy28; 24-06-2011 at 23:21.

5. 4 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

با سلام
    من قسمت قبلی رو ندیدم کسی داره بده ممنون میشم. تکرارش رو یا نداد یا نتونستم ببینمش! ساعت 2:30 نداد آخه قبلا همین موقع میدادش!
    ممنون میشویم D:
    tanx

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض گفت وگو با «فرناز رهنما» بازیگر نقش «نازنین» در مجموعه «ساختمان پزشکان»

بازیگر توانمندی در طنز نیستم

«فرناز رهنما» بازیگر نقش «نازنین» مجموعه «ساختمان پزشکان» متولد اصفهان و دانش آموخته رشته بازیگری است. او یکی از بازیگران تئاتر کشور است و هم اکنون مشغول تمرین در یک نمایش است تا مهر و آبان سال جاری بعد از مجموعه «ساختمان پزشکان» به صحنه تئاتر باز گردد. «رهنما» در کارنامه هنری اش در آثاری هم چون «زیرزمین»، «مأمور بدرقه»، «اقلیما» و «بعداز ظهر سگی سگی» نقش آفرینی کرده است. او فیلم «ردیف 20 شماره 20» ساخته مانیا اکبری را در نوبت اکران دارد. «رهنما» این روزها با مجموعه «ساختمان پزشکان» در نقش همسر دوم دکتر «نیما افشار» میهمان شبکه سوم سیماست. او می گوید: به خاطر تن صدا، فیزیک و شخصیتم بازیگر طنز موفقی نیستم اما کارگردان من را متقاعد کرد که نقشی را با فاکتورهایی که دارم برایم در نظر گرفته اند.
    «فرناز رهنما» در مجموعه «ساختمان پزشکان» هم بازی «بهنام تشکر» (بازیگر نقش دکتر نیما افشار) است که هر دو خاستگاه اصلی شان تئاتر است. او در گفت وگویی با خراسان شمالی از دلایل انتخابش در این مجموعه و نقش نازنین گفت.

در آینده چه کارهایی از شما در سینما و تلویزیون خواهیم دید؟
    در فیلم «ردیف 20 شماره 20» به کارگردانی مانیا اکبری بازی کردم که این فیلم برای شرکت در جشنواره های خارجی ساخته شد و به احتمال زیاد نام فیلم نیز تغییر خواهد کرد و من در این فیلم هم بازی رامونا شام، حسن معجونی، پیام دهکردی بودم. هم چنین به زودی تمرین های تئاترم آغاز خواهد شد ولی هنوز نام آن مشخص نیست اما مهر و آبان سال جاری به روی صحنه خواهد رفت.

چه طور شد که «فرناز رهنما» به گروه مجموعه «ساختمان پزشکان» پیوست؟

من از سوی آقایان قاسم خانی و صحت دعوت به کار شدم و در جلسه نخست درباره نقش به توافق رسیدیم و از نقش خوشم آمد و خوشحال بودم که به این پروژه دعوت شده ام.

در مصاحبه ای از شما خواندم که گفته بودید بعد از بازی در مجموعه «مأمور بدرقه» در فیلم یا مجموعه طنز بازی نمی کنید چون این جنس کار انرژی زیادی از بازیگر می گیرد، با این شرایط فیلم نامه «ساختمان پزشکان» چه ویژگی داشت که شما را ترغیب کرد در یک اثر طنز بازی کنید؟
    معتقدم به خاطر تن صدا، فیزیک و شخصیتم بازیگر موفق و توانمندی در طنز نیستم اما کارگردان من را متقاعد کرد که نقشی را با فاکتورهایی که دارم می خواهند؛ یعنی جدیت در موقعیت طنز قرار بگیرد. من چون بازیگر طنز نیستم از آقای صحت خواستم که راهنمایی ام کند و با توجه به اعتمادی که به نوشته های آقایان قاسم خانی و صحت داشتم با هدایت آن ها مقابل دوربین رفتم.

اشاره به ویژگی های شخصیتی خود کردید، به ما بگویید هنگام مطالعه فیلم نامه «نازنین» چه ویژگی هایی داشت و او را با چه خصوصیاتی دیدید؟
    ما یک چارچوب اصلی داشتیم که براساس آن جلسه هایی را برگزار می کردیم و به نتایجی رسیدیم و بعد از آن نویسندگان به این شخصیت پر و بال دادند. اما نکته اصلی که در ابتدا من را جذب کرد این بود که می دانستم نازنین یکی از بیماران دکتر افشار است و بعد از ازدواج او هم چنان مشکلات وسواس، تقارن و بیماری های مختلف را با خود دارد و همین مسئله مشکلاتی را در زندگی زناشویی آن ها به وجود می آورد. از همه مهمتر اعتماد به نفس نداشتن نازنین در مقابل زن قبلی دکتر افشار «کتی» برایم جالب بود.

به فاکتورهای شخصیتی نازنین اشاره کردید به عنوان بازیگر نقش «نازنین» با توجه به تجربه تئاتری تان که بازیگران تئاتر با تمرین و دورخوانی به نقش می رسند، «فرناز رهنما» برای رسیدن به نقش «نازنین» چه تمرین هایی انجام داد تا به او نزدیک شود؟

چند قسمت نخست فیلم نامه آماده بود و بعد از آن هم زمان، فیلم نامه نوشته می شد. ما در ابتدا اجازه دادیم تا نقش مسیر خود را طی کند و با یک کلیت ابتدایی نقش را آغاز کردیم. یکی از حسن های بازی در مجموعه این بود که بازیگران نقش مقابلم آقایان «بهنام تشکر»، «هومن برق نورد» و «هوشنگ حریرچیان» از بازیگران با سابقه تئاتر بودند و سبب شد همه وقت بگذاریم و قبل از هر سکانس تمرین داشته باشیم. اتفاقاتی که در پخش می بینید حاصل تمرین های مکرر ما در کنار «سروش صحت» بود و متعهد به متن آقای قاسم خانی، نقش ها را در آوردیم. بیشتر موفقیت مان حاصل هدایت کارگردان بود و تمرین ها در رسیدن به نقش خیلی کمک مان کرد.

یکی از نکات مهم مجموعه «ساختمان پزشکان» این است که هرگز به دنبال به زور خنداندن مخاطب نیست و لحظات طنز در موقعیت طنز ایجاد می شود، مانند پلک زدن نازنین هنگام عصبانیت که قرار گرفتن و در آوردن این لحظه ها خیلی مهم است. در این مورد بیشتر توضیح دهید؟

واقعیتش این است که من کلام شیرینی ندارم و نمی توانم یک جک را به شیرینی بیان کنم من در مجموعه سعی می کردم که در جدیت اگر این اتفاق برای هر انسانی بیفتد چه کاری انجام می دهد و شرایطی ایجاد شد تا عکس العمل های شیرینی درآمد. برای عکس العمل های نازنین چندین اتود زدیم و پلک زدن نازنین پیشنهاد من بود که تا پایان حفظش کردم.

اغلب بازیگران، بازیگر نقش مقابل برای شان اهمیت دارد و در این مجموعه جمعی از بازیگران خوب تئاتر در کنار بازیگران موفق عرصه طنز هم چون شقایق دهقان و بیژن بنفشه خواه بازی کردند چه قدر بازیگر مقابل برای تان اهمیت دارد؟
    اگر این مجموعه موفق بوده است معتقدم که پشت صحنه موفق آقای صحت است و تهیه کننده هم با دقت نظر، بازیگران را انتخاب کرد و به واقع می توانم بگویم که مجموعه «ساختمان پزشکان»، یکی از بهترین کارهایم است زیرا همه عوامل هماهنگ و نقدپذیر بودند و در کنار یکدیگر با گفت وگو به نتیجه مشترک می رسیدیم. گاهی اوقات به دلیل شیرینی صحنه ها خودمان هم می خندیدیم و اکنون هم می بینیم که بازتاب خوبی داشته است، چون بازیگران هم وقت می گذاشتند.

نوع رابطه و ترکیب شما با «بهنام تشکر» خیلی خوب درآمد. به طور حتم چون خاستگاه اصلی هر دوی تان تئاتر است این هماهنگی اتفاق افتاد. مشکلی از جهت ارتباط با یکدیگر نداشتید و در حین تمرین با هم هماهنگ و هم نظر بودید؟
    یک اتفاق جالبی که برایم افتاد و خیلی خوشحال شدم این بود که «بهنام تشکر» بازیگر نقش مقابلم بود، زیرا من و آقای تشکر طی چند ماهی در نمایشی بازی کردیم و تجربه کار در تئاتر را با هم داشتیم. مدتی از او بی خبر بودم تا این که متوجه شدم در این مجموعه هم بازی ام است و خوشحال بودم که بازیگر نقش مقابلم را دیده ام و می دانم که چه شخصیتی دارد. آقای تشکر خیلی وقت می گذاشت و با هم درباره نقش صحبت می کردیم و به نتیجه می رسیدیم و یکی از دلایل درآمدن ارتباط ما در مجموعه این است که او هیچ زمان از تمرین خسته نمی شود و حتی اگر یک سکانس را 5 مرتبه می خواندیم عاشقانه کار می کرد و وقت می گذاشت تا یک موقعیت خوب ایجاد شود.

«سروش صحت» چه قدر دست بازیگر را برای بروز خلاقیت ها باز می گذاشت؟

آقای «صحت» به هیچ عنوان دخالتی در تمرین اولیه بازیگران نمی کرد و اجازه می داد بازیگران با فراغ بال بازی شان را بکنند و بعد از دیدن تمرین ها نقطه نظرهای خود را می گفت. به واقع من کارگردانی مانند آقای «صحت» ندیده ام که با ملاحظه ، نظر خود را به بازیگر بدهد و آن قدر نوع گویش او متین بود که هیچ کدام از بازیگران از نظرشان ناراحت نمی شدند. با کمال احترام از آقای «صحت» تشکر می کنم چون در کار نمی گذاشتند هیچ گونه اختلال و یا تشنجی در روحیه ما ایجاد شود و با ظرافت بازیگران را هدایت می کرد.

نظر شما درباره اعتراض هایی که درباره مجموعه می شود چیست؟
    طی مدت پخش اعتراض هایی نسبت به مجموعه شده است. البته بازیگران مجموعه «ساختمان پزشکان» هم این حدس را می زدند که ممکن است چنین اتفاقی بیفتد اما معتقدم اگر نتوانیم با کسی یا موقعیتی شوخی کنیم هیچ وقت در عرصه طنز پیشرفتی نخواهیم داشت.

8. 12 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

گزارش تصویری/ نشست نقد و بررسی مجموعه تلویزیونی ساختمان پزشکان

نشست نقد و بررسی مجموعه تلویزیونی ساختمان پزشکان با حضور عوامل این مجموعه در خبرگزاری مهر برگزار شد.
    عکس / مجید عسگری پور

10. 4 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

صحت: مدیران تلویزیون انتقادهای ما را تحمل کردند/ شوخی‌ها حذف نشد

کارگردان مجموعه تلویزیونی "ساختمان پزشکان" با اشاره به سعه صدر مدیران تلویزیون در تحمل انتقادها و شوخی‌های این مجموعه، همکاری گروهی حرفه‌ای را عامل موفقیت آن دانست. به گزارش خبرنگار مهر، مجموعه "ساختمان پزشکان" به کارگردانی سروش صحت فضایی تازه به تلویزیون آورده است. در این سال‌ها در حوزه طنز تلویزیونی آنچنان نمونه‌های نازلی تولید شده که بسیاری ناامید از تولد دوباره این نوع مجموعه‌ها پرونده مجموعه‌های طنز را بسته شده می‌دیدند.
    اما سروش صحت که بیش از یک دهه است به عنوان بازیگر و نویسنده مجموعه‌های طنز در فضای حرفه‌ای حضور دارد توانسته اتفاقی تازه را رقم بزند، ترکیب پیمان قاسم‌خانی و صحت از یک سو و بازیگران متفاوت، بعد انتقادی مجموعه و فضای جدید آن از سویی دیگر باعث شده در برهوت برنامه‌سازی در تلویزیون "ساختمان پزشکان" دیده و محبوب شود.
    سروش صحت و تعدادی از بازیگرانش در یک بعد از ظهر داغ تابستانی مهمان خبرگزاری مهر شدند تا درباره این تجربه صحبت کنند.
    *خبرگزاری مهر- گروه فرهنگ و هنر: دهه 80 را می‌توانیم با "پاورچین" به یاد بیاوریم که اتفاقی تازه در طنز تلویزیونی بود و پس از آن بیشتر مجموعه‌ها متاثر از آن بودند، در سال‌های اخیر مجموعه‌های طنز انتظارها را برآورده نکردند، موضوع‌های تکراری، بازیگرهای مشابه و نمایش اغراق‌آمیز فقر، جهل و بدویت به آنها ضربه زده بود، اما "ساختمان پزشکان" فضایی تازه را وارد مجموعه‌های طنز کرده، شاید بتوان گفت دهه 90 با این مجموعه شروع شده و می‌توان به احیای دوباره این مجموعه‌ها دل بست. در تولید این مجموعه چقدر آگاهانه به دنبال فاصله گرفتن از کلیشه‌ها و ساختارهای کهنه بودید؟
    - سروش صحت کارگردان مجموعه "ساختمان پزشکان": من فکر نمی‌کنم دوره یک نوع کار تمام شود، می‌شود هر نوع مجموعه و فیلمی ساخت به شرطی که خونی تازه به آن تزریق کرد، در "ساختمان پزشکان" این اتفاق افتاد، همه تصمیم داشتند و عزمی جدی در همه بود که کاری متفاوت داشته باشیم.
    پیمان و مهراب قصه‌ها و فضای مجموعه را طراحی کرده بودند، سه قسمت آماده بود که من به گروه اضافه شدم و در جلسه‌ای که با آقای چگینی تهیه‌کننده و پیمان و مهراب داشتیم درباره شخصیت‌ها، قصه و فضاسازی به نتیجه رسیدیم. می‌خواستیم از تجربه‌های قبلی‌مان استفاده کنیم و کاری بهتر تولید کنیم.
    به همین دلیل مرحله انتخاب بازیگرها خیلی طول کشید، دوست داشتیم به ترکیب متفاوتی برسیم که تکراری نباشد، برای هر بازیگر خیلی همفکری کردیم. مثلا آقای برق‌نورد مشغول پروژه‌ای دیگر بود و گمان نمی‌کردیم بتواند با ما همکاری کند، خانم دهقان هم در مجموعه "نون و ریحون" بازی می‌کرد، خوشبختانه شروع تصویربرداری آنقدر طول کشید تا توانستیم از این دوستان استفاده کنیم.
    *بیشتر بازیگرها پیشنیه تئاتری دارند، در انتخاب‌هایتان به این موضوع فکر کرده بودید یا در نهایت به این ترکیب رسیدید؟
    - به این فکر نمی‌کردیم که برویم سراغ بچه‌های تئاتری به دنبال بازیگر توانمند بودیم و تئاتر منبع این بازیگرها است، رفتن روی صحنه تئاتر بازیگر را قوی می‌کند، بازیگر مناسب نقش می‌خواستیم، بازیگری که از نظر فیزیک، چهره و صدا برای بازی در نقش درست باشد.
    حالا که مجموعه روی آنتن است و نتیجه را می‌بینم فکر می‌کنم به ترکیب درستی رسیده‌ایم، در مورد متن‌ها هم سخت‌گیری‌ها و وسواس نویسندگان در کار دیده می‌شود، تلاش تهیه‌کننده و اعتماد مدیران تلویزیون به ما خیلی کمک کرد تا مجموعه چیزی بشود که امروز می‌بینیم.
    * این هم برایتان مهم بود چهره‌هایی انتخاب شوند که تماشاگر تلویزیون کمتر آنها را دیده است؟
    - بله، در کنار توانایی‌هایی که اشاره کردم، برایمان مهم بود بازیگرانی را داشته باشیم که مخاطب کمتر آنها را در مجموعه‌های طنز دیده است.
    * جنس طنزی که شما دنبال می‌کنید، چیزی است بین طنز وودی آلن و مل بروکس، ترکیبی از هر دو است و هیچ‌کدام نیست. این از متن آمده یا سلیقه شما است؟
    - فکر می‌کنم بخشی از این ویژگی از متن‌ها آمده است.
    *جنس طنز براداران قاسم‌خانی را می‌شناسیم اما می‌توانیم عناصری را در طنزهای خود شما ببینیم که منحصر به سروش صحت است، یک نوع طنز تلخ.
    - این کار به سلیقه من بیشتر از "چارخونه" نزدیک و شبیه است، نمی‌خواهم "چارخونه" را زیر سوال ببرم، اولین تجربه‌ام بود و باید نکاتی را می‌آموختم، اگر بخواهم انتخاب کنم "ساختمان پزشکان" را با فاصله از "چارخونه" انتخاب می‌کنم. تیم نویسندگان خوبی داریم، بازیگران و عوامل ممتازی داشتیم و تجربه من هم نسبت به گذشته کمی بیشتر شده بود، با توجه به این عوامل طبیعی بود که "ساختمان پزشکان" نمره قبولی بگیرد.
    * به گروه نویسندگان اشاره کردید، همه متن‌ها یک کیفیت ندارند، در نمونه‌های خارجی معمولا مجموعه‌هایی که تیم نویسنده دارند متن‌هایی یکدست دارند اما در تلویزیون ما این اتفاق نمی‌افتد.
    - من قبول دارم که متن‌ها یکدست نیست و این اتفاقا خوب است، چون همه سلیقه‌ها را پوشش می‌دهیم، ممکن است از نظر شما بعضی متن‌ها پایین‌تر باشند اما عده‌ای همین متن‌ها را دوست دارند، این را به تجربه دریافته‌ام. بعضی شب‌ها احساس می‌کنم این قسمت خوب نیست اما دوستانی واکنش مثبت نشان می‌دهند که درباره قسمت‌های قبلی این کار را نکرده‌اند.
    -فرناز رهنما: تا زمانی که فرهنگسازی در زمینه طنز تلویزیونی نشده باید همه سلیقه‌ها را پوشش بدهیم.
    - شقایق دهقان: بعضی‌ از تماشاگران قصه‌های خانوادگی را دوست دارند، گروهی فقط انتقادهای تند سیاسی را می‌پسندند، عده‌ای به دنبال طنز موقعیت هستند و سلیقه‌ها یکسان نیست. حتی مجموعه‌هایی که درباره اقشار فرودست است را بعضی از مردم خیلی دوست دارند و در تیم نویسندگان ما افرادی هستند که تخصصشان نوشتن در بعضی از این حوزه‌ها است و ما باید از این تخصص‌ها استفاده می‌کردیم.
    - هومن برق‌نورد: من دوست داشتم در این مجموعه یک بار قصه‌ای داشتیم که از ابتدا تا انتها درباره یک شخصیت بود و ساختاری خطی و کلاسیک داشت. این کار در شرایطی امکان داشت که یا پیمان و محراب که جنس کارشان یکی است همه قسمت‌ها را می‌نوشتند یا تیم نویسندگان هماهنگی بیشتری داشتند. اما این اتفاق نیفتاد. در "باغ شیشه‌ای" این اتفاق افتاد اما کل کار خوب نبود.
    * اتفاقی در طراحی لباس در مورد خانم‌ها افتاده که به مجموعه جلوه داده، لباس‌های نازنین رنگ‌آمیزی بیشتری دارد و لباس دیگر خانم‌ها ساده است.
    - صحت: من یکی از امتیازهای این مجموعه را طراحی صحنه و لباسش می‌دانم، طراحی صحنه را مهراب و مانی صدرایی انجام دادند و طراحی لباس را لیدا نوبخت. در کار تقسیم وظیفه داشتیم، هر کس کار خود را انجام می‌داد اما با همفکری دیگران. طراحی‌ها متعلق به طراحان است اما با من، تهیه‌کننده، پیمان و بازیگرها مشورت شده است.
    - رهنما: من با خانم نوبخت صحبت کردم و او این نظر را داشت که نازنین نقاش و هنرمند است و رنگ در لباس او نمود بیشتری دارد. ما نازنین را بیشتر در خانه می‌بینیم و لباس‌های او رنگ بیشتری دارد اما خانم‌های دیگر فقط در محیط کار هستند.
    -دهقان: حتی برای فرم روسری سرکردن بازیگرها هم فکر شده است.
    -فرجاد: کتی یک پزشک است با این که به ظاهرش اهمیت می‌دهد اما در محیط کار در کنار شیک پوش بودن ساده هم هست.
    *فرم روایت در بخش‌های مختلف متفاوت است، گاهی راوی را عوض کردید، نریشن دارید و گاهی ساده قصه تعریف می‌شود، چرا آن شکل جذاب‌تر که با استفاده از فلاش بک همراه است و گفتار متن دارد کمتر استفاده شده؟
    - صحت: علایق نویسنده‌ها در نوشتن متن‌ها مهم بود، پیمان اصولی را مشخص کرده بود، بعضی نویسنده‌ها با بعضی موارد راحت‌تر بودند با بعضی سخت کنار می‌آمدند، چارچوب کلی حفظ می‌شد اما فشاری روی نویسنده‌ها برای رعایت یک فرم وجود نداشت، در این مواقع اگر مجموعه پخش می‌شد نویسنده‌ها می‌توانستند بازخوردها را ببینند و از ایده‌های جذاب‌تر استفاده کنند. اگر مجموعه به موقع پخش می‌شد این پیوستگی بیشتر بود.
    * اما همین پخش نشدن مجموعه باعث شد در نهایت "ساختمان پزشکان" بدون عجله و با کیفیت بهتر روی آنتن برود؟
    - این ماجرا هم به ما کمک کرد، هم ضربه زد. مجموعه روتین مثل موجود زنده است، باید هدایتش کرد، مثل جنینی که پس از 9 ماه باید به دنیا بیاید، اما "ساختمان پزشکان" به موقع به دنیا نیامد!
    *زمانی که شایعه شد مجموعه پخش نمی‌شود چقدر نگران شدید؟ گمان می‌کردید مشکل حل می‌شود؟
    - رهنما: حال همه گروه بد بود و ما نگران بودیم اما آقای صحت خیلی نگران نبود.
    -برق‌نورد: من حس خاصی داشتم، فکر می‌کردم این مجموعه بدون مشکل پخش می‌شود، از همان روزهای اول احساسم این بود که "ساختمان پزشکان" کار خوبی می‌شود.
    -صحت: من دلهره نداشتم. فکر می‌کردم بلاخره همه چیز حل می‌شود.
    - فرجاد: من شوکه شده بودم، چهار بار زمان پخش مجموعه به تعویق افتاده بود، نگران شده بودم، خودم را جای بهنام تشکر می‌گذاشتم که با این همه تلاش اولین کار تصویری‌اش را انجام داده و حالا باید به راحتی این فرصت را در زندگی حرفه‌ای اش از دست بدهد. ناراحت کننده بود.
    - دهقان: مهراب خبر را که شنید سه روز در اتاق خودش را حبس کرد. (می‌خندد)
    * در حوزه کمدی برای خانم‌ها محدودیت‌هایی وجود دارد و این باعث شده شخصیت‌های زن این مجموعه‌ها معمولا خنگ باشند. در "ساختمان پزشکان" هم نازنین این طور است، هم خانم شیرزاد. راه دیگری برای شخصیت‌پردازی خانم‌ها وجود نداشت؟
    - رهنما: من نازنین را متعادل می‌دانم، کتی شخصیت عاقل است، نازنین تقریبا متعادل است و خانم شیرزاد خنگ است. همه طیف‌های زن‌ها را داریم.
    * عناصر طنزآلودی که در مجموعه می‌بینیم از ویژگی‌های بازیگرها گرفته شده، بهنام تشکر بلند قد است، گاهی پاهایش در هم گره می‌خورد و موقعیت طنز به وجود می‌آورد، جا شدن او در اتومبیلی کوچک هم خنده دار است، هومن برق‌نورد فیزیک درشت دارد که او را برای نقش ناصر مناسب کرده. این‌ها از متن می‌آید یا از بازیگرها؟
    - صحت: از هردو. مثلا برای بازیگری که کنار بهنام جواب بدهد بارها نام هومن را نوشتیم اما یادمان آمد که او سر تصویربرداری است، هر بازیگر که می‌آید با خودش دنیایی می‌آورد. مثلا دیالوگ چهار تا انگشت را در دهانت خرد می‌کنم، را هومن گفت. به نقش و فضا می‌خورد و بعد نویسنده‌ها هم از آن استفاده کردند.
    - برق‌نورد: من متن را که خواندم متوجه شدم که ناصر و نیما در تضاد هستند، در بازی‌ها هم این دیده می‌شود. بعضی‌ها می‌گویند ما چیچو و فرانکو هستیم، این دو شخصیت با دو ظاهر مختلف و اخلاق و رفتار متفاوت می‌توانند موقعیت کمدی به وجود بیاورند.
    * انتقاد اجتماعی یکی از کارکردهای طنز تلویزیونی است که در سال‌های اخیر یا فراموش شده یا به دلیل محدودیت‌ها اتفاق نیفتاده است، یکی از مهمترین ویژگی‌های "ساختمان پزشکان" بعد انتقادی آن است که به نظر نمی‌رسد بدون همکاری مدیران تلویزیون اتفاق افتاده باشد.
    -صحت: ما عادت کردیم معمولا انتقاد ‌کنیم، اما باید از همکاری مدیران تلویزیون تشکر کنم، مسئولان شبکه به ما فرصت و اجازه دادند تا به خطوط قرمز نزدیک شده و از بعضی مسائل انتقاد کنیم، جالب است که همه این شوخی‌ها و انتقادها پخش شد و مشکلی پیش نیامد.
    ما البته این شوخی‌ها را در انتهای هر سکانس می‌گذاشتیم تا اگر مشکلی پیش آمد بتوانیم با دردسر کمتری آن را حذف کنیم، به نظرم پخش بدون مشکل این شوخی‌ها قدرت شبکه را نشان می‌دهد، محدوده خطوط قرمز می‌تواند وسیع‌تر باشد، ما همه متعلق به یک کشور هستیم، با هم شوخی می‌کنیم و این نکته غریبی نیست.
    - دهقان: خوشحالم که مدیران تلویزیون دست ما را باز گذاشتند تا بتوانیم با حوزه‌هایی شوخی کنیم که پیشتر امکانش وجود نداشت. آنها به ما اعتماد کردند.
    *باب شوخی با شخصیت‌های واقعی را هم باز کردید، شهاب حسینی، حسن فتحی، مدیران تلویزیون و رئیس دفتر رئیس جمهور ونزوئلا! اما چرا این شوخی‌ها تداوم نداشت؟
    - صحت: اگر کار پخش می‌شد شاید این شوخی‌ها بیشتر می‌شد، خوشبختانه یا متاسفانه بازخوردها را از دست دادیم و بعضی موارد ادامه پیدا نکرده است.
    *پیش‌بینی می‌کردید مجموعه تا این اندازه در جذب مردم، منتقدان، روزنامه‌نگاران و مخاطب فرهیخته موفق باشد؟
    -صحت: دو نفر برای من قوت قلب بزرگی بودند، هومن و آقای حریرچیان. آنها در طول کار مدام به من می‌گفتند که نگران نباشم و خیالم راحت باشد که نتیجه کار خوب می‌شود، من کار را دوست داشتم اما نمی‌دانستم مخاطب هم به اندازه من آن را دوست خواهد داشت. فکر می‌کردم روزنامه‌نگاران و منتقدان آن را دوست داشته باشند اما از نظر مردم مطمئن نبودم.
    * معمولا کارگردان‌های طنز در مجموعه‌هایشان نقش اصلی را بازی می‌کنند، چقدر خوب که شما مقابل دوربین نرفتید.
    - برق‌نورد: البته من دوست داشتم آقای صحت به عنوان بازیگر مهمان مقابل دوربین برود.
    -صحت: همه سر جای خود بودند و واقعا جایی برای من نبود.
    * بازهم مجموعه کارگردانی می‌کنید؟ برنامه‌ای دارید؟
    -صحت: تجربه شیرینی در "ساختمان پزشکان" داشتم، من در زندگی‌ام اهل برنامه‌ریزی نیستم، تلاش کردم از فرصت‌هایی که پیش آمده استفاده کنم.
    *به کارگردانی سینما فکر می‌کنید؟
    -اگر پیشنهادی داشته باشم درباره‌اش فکر می‌کنم.
    مجموعه "ساختمان پزشکان" به کارگردانی سروش صحت و بازی بهنام تشکر، فرناز رهنما، شقایق دهقان، مونا فرجاد، بیژن بنفشه‌خواه و... شنبه تا پنج‌شنبه از شبکه سه پخش می‌شود.

12. این کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دهقان: نگران ممیزی نقش کتی بودیم

بازیگران مجموعه "ساختمان پزشکان" با توجه به ویژگی‌های نقش کتی تاکید کردند نگران بوده‌اند این نقش گرفتار ممیزی تلویزیون شود اما خوشبختانه این اتفاق برای این شخصیت نیفتاده است. به گزارش خبرنگار مهر، در بخش دوم نشست نقد و بررسی مجموعه "ساختمان پزشکان" در خبرگزاری مهر، بازیگران درباره ویژگی‌های این مجموعه، جایگاه طنز تلویزیونی و تجربه همکاری با سروش صحت صحبت کردند.
    *خبرگزاری مهر- گروه فرهنگ و هنر: می‌توانیم بحث درباره بازیگری را با این موضوع شروع کنیم که چند قسمت از مجموعه آماده شده بود که پیشنهاد بازی به شما شد و اصلا متن را خواندید یا طرحی کلی درباره نقش‌تان شنیدید و همکاری‌تان را شروع کردید؟
    - شقایق دهقان: من زمانی به گروه پیوستم که سه قسمت از متن مجموعه آماده بود، برای یک کار شبانه این تعداد خوب است (می‌خندد) در کارهای دیگر گاهی گروه تصویربرداری را شروع می‌کند و متن همزمان نوشته می‌شود. اما نقش‌ها مشخص بود. در این کارها معمولا بازیگر نقش مهمی در پرورش شخصیت دارد، نویسنده خط اصلی را می‌دهد و به مرور شخصیت پخته و کامل می‌شود.
    بازیگر که بازی می‌کند از مقطعی نویسنده با توجه به جنس بازی او و شخصیتی که بازی می‌کند، می‌نویسد. من سال‌ها است با گروه نویسندگان این مجموعه همکاری می‌کنم، قلم و سلیقه‌شان را می‌شناسم، به آنها اعتماد دارم و می‌دانستم در بخش‌های بعد هم بیراهه نمی‌رویم و متن‌ها کیفیت خود را حفظ خواهند کرد.

* خانم دهقان شما از ابتدا قرار بود در این مجموعه بازی کنید؟ نقش خانم شیرزاد برای شما نوشته شده بود؟
    - دهقان: نه قراری نداشتیم، آن زمان شرایط بازی در مجموعه را نداشتم اما تعدادی از متن‌ها را همسرم مهراب قاسم‌خانی می‌نوشت و می‌توانستم متن‌ها را بخوانم، خانم شیرزاد از همان موقع برایم جذاب بود و با خودم فکر می‌کردم کاش بازیگری که این نقش را بازی می‌کند فلان رفتار یا حرکت را داشته باشد، در نهایت من توانستم در این مجموعه بازی کنم.
    - فرناز رهنما: من از طرف آقای صحت به کار دعوت شدم، طرح داستانی را می‌دانستم، جلساتی داشتیم و درباره نقش نازنین، ویژگی‌های مجموعه، فضای آن و ... صحبت کردیم، در مورد عیب‌ها و حسن‌های نازنین و نقشی که در قصه و ماجراها داریم به توافق رسیدیم و تا انتها روی همان خط حرکت کردیم. قرار شد بر اساس این توافق‌ها متن نوشته شود.
    - مونا فرجاد: من اواخر پیش‌تولید به گروه پیوستم، آقای صحت پیشنهاد بازی در این مجموعه را به من داد و گفت نقش بزرگتر از سن من است، من به دلیل تجربه‌هایی که داشتم با خودم عهد کرده بودم در کاری که متن ندارد بازی نکنم، می‌دانستم فعلا متنی در کار نیست، اما به اعتبار سروش صحت و پیمان قاسم‌خانی و گروه حرفه‌ای که در این مجموعه حضور داشتند به گروه ملحق شدم.
    *ویژگی‌های جذاب این نقش کوتاه چه بود؟
    - فرجاد: آقای صحت هم به این موضوع اشاره کرد که نقش کوتاه اما موثر است، کتی در خانواده افشار یک اهرم فشار است، مرتب نامش را می‌شنویم.
    - دهقان: من خیلی نگران این نقش و بازیگرش بودم، فکر می‌کردم ممکن است شبکه پس از مدتی درباره این شخصیت تصمیم دیگری بگیرد و حذفش کند، به آقای صحت و مهراب هم می‌گفتم که بازیگر حرفه‌ای آورده‌اید و امیدوارم نقش گرفتار ممیزی نشود. خوشحالم که مونا تا آخر در کنارمان بود و نقش کتی آن طور که باید دیده شد.
    - رهنما: آقای صحت نظر ما را درباره انتخاب‌هایش می‌پرسید، من هم نگران این نقش بودم، وقتی بازی مونا را در کار دیدم، مطمئن شدم انتخاب درستی است، همه ما به این نتیجه رسیدیم که انتخاب آقای صحت حساب شده بود و مونا به خوبی این نقش را بازی کرد، نقشی که از نظر سنی با او تفاوت دارد و حضور فیزیکی‌اش در مقایسه با بقیه کم است.
    - دهقان: ما نگران ممیزی بودیم. ممکن بود این نقش در میانه راه حذف شود.
    *تا به حال در مجموعه‌های تلویزیونی نقشی مثل کتی نداشته‌ایم.
    - دهقان: در "مسافران" مشابهش را داشتیم، البته آنجا فرزندی وجود داشت که پل ارتباط زن و شوهری بود که از هم جدا شده‌اند. اما کتی و نیما فقط به خاطر کارشان با هم در ارتباط هستند.
    * نوبت آقای برق‌نورد است.
    - هومن برق‌نورد: من اصلا نمی‌خواستم در این مجموعه بازی کنم، نمی‌خواستم در مجموعه روتین بازی کنم، خاطره خوبی از "باغ شیشه‌ای" نداشتم و مشغول بازی در فیلمی تلویزیونی در شمال بودم، آقای مهین دوست با من تماس گرفت، او را با فرد دیگری اشتباه گرفتم!
    حوصله کار روتین طنز نداشتم و چیزی از شرایط نپرسیدم. اما آقای مهین دوست گفت پیمان با شما تماس می‌گیرد، پرسیدم کدام پیمان؟ و متوجه شدم متن متعلق به پیمان قاسم‌خانی است و سروش صحت آن را کارگردانی می‌کند. این طور بود که در "ساختمان پزشکان" بازی کردم. زمانی که به گروه پیوستم پنج قسمت از متن آماده بود.
    * در این مجموعه‌ها نقش‌ها به مرور کامل شده، گاهی تغییر می‌کنند، چقدر نقش‌هایی که بازی کردید وابسته به متن بود؟ آزادی عمل برای تغییر نقش‌ها داشتید؟
    - دهقان: ما در این مجموعه کمتر بداهه‌گویی می‌کردیم و به متن وفادار بودیم، در مورد تغییر نقش‌ها گاهی اتفاقی که در مجموعه‌های طنز می‌افتد این است که به خاطر انرژی و اشتیاقی که یک بازیگر دارد، نقش پررنگ‌تر می‌شود و از حاشیه به متن می‌آید.
    من تجربه‌اش را داشته‌ام در بعضی کارها گاهی اشتیاق و تلاش بازیگر فرعی او را به نقش‌های اصلی نزدیک کرده و گاهی عکس آن اتفاق افتاده است. من در این مجموعه چیزی را تغییر نمی‌دادم، اما چند لحن و رفتار را آزمایش می کردم تا به نتیجه بهتر برسم.
    -رهنما: وفاداری به متن از اصولی بود که درباره‌اش توافق کرده بودیم، اما من به عنوان بازیگر نظرم را می‌دادم و آقای صحت اگر فکر می‌کرد مناسب است می‌پذیرفت. زمان تمرین‌ها می‌توانستیم پیشنهادهایمان را بگوییم اما زمان تصویربرداری دیگر نمی‌شد تغییری در توافقی که با کارگردان داشتیم بدهیم. آقای صحت بسیار متین، فهمیده و حرفه‌ای برخورد می‌کرد.
    -فرجاد: من ابتدا به این فکر می‌کردم که کتی چه ویژگی‌های رفتاری می‌تواند داشته باشد، با آقای صحت و برادران قاسم‌خانی هم در این باره صحبت می‌کردیم اما ممیزی باعث می‌شد بعضی حرکت‌ها را حذف کنیم، کتی در کنار این که تحصیل‌کرده، باهوش و موقر است از این که در یک ماجرا به گوش فردی سیلی بزند نمی‌ترسد. او یک شخصیت چند بعدی است.
    *نگران نبودید نقش کتی دیده نشود؟
    -فرجاد: در ماههای اول خیلی نگران بودم، به کوتاهی و بلندی نقش فکر نمی‌کردم به دیده شدن درست آن در بین نقش‌ها فکر می‌کردم. اما الان راضی‌ام و خوشحالم که به این جمع اضافه شدم. احساس می‌کنم کتی به اندازه دیگر نقش‌ها دیده شده است. این مجموعه شرایطی شرافتمندانه داشت، از هفت صبح تا هفت شب تصویربرداری داشتیم و جمعه‌ها هم تعطیل بودیم، عوامل و گروه خوبی داشتیم و اذیت نشدیم.
    * شما پیش از "ساختمان پزشکان" مجموعه طنز بازی نکرده بودید و این اولین تجربه شما در این حوزه است.
    - فرجاد: بله، من خودم را مناسب چنین نقش‌هایی نمی‌دانستم، بازیگر بداهه‌گویی و کار پر فشار و اضطراب آن هم بدون متن نیستم، نقش دختر جوان پرانرژی، زن رنج کشیده و ... بازی کرده بودم اما نقش زنی از جنس کتی را تجربه نکرده بودم.
    - دهقان: من فکر می‌کنم بداهه‌گویی چندان درست نیست، گروهی نویسنده فکر کرده، متنی را نوشته‌اند و بازیگر سر صحنه نباید به سرعت آن متن را تغییر بدهد. بداهه‌گویی بدون توجه به منطق دیالوگ‌ها و حس و حال آن صحنه درست نیست. گاهی بداهه‌گویی ممکن است بازیگر را از شخصیت دور کند.
    - برق‌نورد: من زمان تمرین دیالوگی که فکر می‌کردم مناسب است می‌گفتم، اگر آقای صحت تائید می‌کرد آن را موقع ضبط هم می‌گفتم. البته گاهی هم موقع تصویربرداری بداهه‌گویی کردم که آقای صحت مخالفتی با من نداشت. حتی گاهی او کات می‌داد و می‌گفت بار دوم هم این دیالوگ را بگو.
    * به نظر می‌رسد شخصیت ناصر به مرور عوض شده، ابتدا او به نظر یک خرده‌خلافکار و لمپنی است که سرش به سنگ خورده اما حالا قلدرتر شده.
    -برق‌نورد: من این طور فکر نمی‌کنم، در قسمت‌های اولیه نگران بودم که شاید نقشی که بازی می کنم با تصویری که قرار است از این شخصیت ارائه شود فرق داشته باشد، اما با دیدن بخش‌هایی از مجموعه مطمئن شدم درست حرکت می‌کنم، طبیعی است که به مرور و جا افتادن بازیگر در نقش و همراه شدنش با گروه، نقش پخته و کامل شود.
    * خانم دهقان شما سال‌ها است در مجموعه‌های طنز بازی می کنید، ویژگی خانم شیرزاد نسبت به دیگر نقش‌هایی که تجربه کرده‌اید به نظر خودتان چیست؟
    - دهقان: نقش‌های قبلی‌ام خیلی پررنگ نبوده، من نقش خانم شیرزاد را کاملا کمدی بازی کردم، نگران بودم که این تجربه چه می‌شود. مردم زن ایرانی را باوقار دوست دارند و فکر می‌کردم ممکن است این شخصیت سبکسر قلمداد شود، خوشحالم که مردم این قدر فهمیده شده‌اند که بازیگری را از شخصیت جدا می‌کنند. خانم شیرزاد با من بازیگر تفاوت دارد، سعی کرده‌ام آن را طوری بازی کنم که باعث خنده تماشاگر بشود.
    *انتظار این استقبال از مردم را داشتید؟
    -رهنما: من این حجم از استقبال را در ذهن نداشتم، چند روز پیش سفری به یکی از کشورهای همسایه داشتم، جالب است که مردم آنجا هم من را می‌شناختند و لطف داشتند. قشرهای مختلف این مجموعه را می‌بینند و با آن ارتباط برقرار کرده‌اند.
    -برق‌نورد: مادرم این روزها استرالیا است، به او زنگ زدم تا حالش را بپرسم گفت دارم "ساختمان پزشکان" را می‌بینم.
    - دهقان: ما هم دوستانی خارج از ایران داریم که مجموعه را دنبال می‌کنند، این باعث خوشحالی است.
    -فرجاد: همان طور که گفتم "ساختمان پزشکان" مجموعه‌ای شریف و سالم است، خوشحالم که مردم آن را دوست دارند، عواملی حرفه‌ای در این مجموعه حضور داشته‌اند و حاصل کار آبرومند و حرفه‌ای است.
    * چیزی برای گفتن باقی مانده؟
    - دهقان: من تا حالا در مطب‌ پزشکان برخورد بدی از منشی‌های محترم ندیده‌ام، البته الان پیش‌بینی می‌کنم که ممکن است چه اتفاقی در آینده برایم بیفتد (می‌خندد). زمانی که نقشی نوشته می‌شود نیاز است که صاحب شغل باشد، اهل شهری باشد، اتومبیلی سوار شود و... قصد ما واقعا توهین به هیچ قشر و طبقه‌ای نیست.
    منشی‌ها آدم‌هایی بااعتماد به نفس هستند و به فضای کارشان تسلط دارند، لازم است یک منشی دقت و حساسیت داشته باشد، من هیچ وقت نمی‌توانم منشی خوبی باشم.
    - رهنما: خدا رو شکر می‌کنم تا امروز انتقاد زیادی از صنف پزشکان و روان‌پزشکان نداشته‌ایم، از این دوستان تشکر می‌کنم، معمولا شوخی با هر صنف باعث سوء تفاهم می‌شود، اما اگر نشود با پزشکان که افراد تحصیل‌کرده جامعه هستند شوخی کرد با چه صنف و گروهی می‌شود؟ امیدوارم بشود با هر حرفه‌ای شوخی کرد.
    - - - - - - - - - -
    گفتگو: مازیار فکری ارشاد، محدثه واعظی‌پور

14. این کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

«ساختمان پزشكان» زير ذره‌بين مردم و منتقدان

بيش از يك ماه از پخش «ساختمان پزشكان» مي‌گذرد و در اين مدت، سريال سروش صحت توانسته است با توجه به نوعي از طنز كه ارائه كرده، مخاطبان نسبتا ثابتي به دست آورد. هرچند سازندگان «ساختمان پزشكان» به دليل خلق شخصيت محوري يك روانشناس (نيما افشار)، از حاشيه‌ها بي نصيب نمادند و در مواردي اين سريال اعتراض جامعه پزشكي و البته جرح و تعديل‌هايي را به همراه داشت.

خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، با تعدادي از مخاطبان و همچنين منتقدان تلويزيون، درباره‌ي «ساختمان پزشكان» گفت‌و گو كرده است كه در زير مي‌خوانيد:

سعيد قطبي‌زاده ـ منتقد ـ درباره‌ي سريال «ساختمان پزشكان» معتقد است: «ساختمان پزشكان» برخلاف سريال‌هاي قبلي سروش صحت، بسيار جذاب، ديدني و دقيق است؛ از نحوه‌ي انتخاب بازيگران گرفته تا موقعيت‌هاي نمايشي و تسلط عجيب صحت روي تلفيق جنبه‌هاي نمايشي قصه و موقعيت آدم‌هاي امروز جامعه؛ بازي بهنام تشكر با تيپ و قيافه و بيان منحصر به فردش اولين شگفتي «ساختمان پزشكان» است. در كنار او بازيگران ديگر هم يك بازي روان دارند؛ همان‌هايي كه تحملشان در سريال‌هاي ديگر قدري دشوار مي‌نمود.
    وي ادامه مي‌دهد: درباره‌ي سروش صحت هميشه فكر مي‌كردم كارهايي كه او به عنوان كارگردان يا نويسنده انجام داده، خيلي كمتر از حد توانايي‌هايي است كه دارد. اما با ديدن «ساختمان پزشكان» فكر كنم بتوان نام او را در زمره‌ي بهترين برنامه‌سازان تلويزيون قرار داد. او بدون تكيه بر الگوهاي جواب پس داده و تكراري در قالب طنز، مسير متفاوتي را انتخاب كرده و عملكردش فوق‌العاده است.

اما چيستا يثربي يكي ديگر از منتقدان تلويزيون با اعتقاد بر اينكه سريال «ساختمان پزشكان» تكرار كليشه‌هاست، مي‌گويد: بزرگ‌ترين ايراد من به اين سريال اين است كه ايستاست؛ اين در حالي است كه كارهاي پيمان قاسم‌خاني به تحرك معروف است. شايد شكل اجرايي «ساختمان پزشكان» خوب درآمده باشد ولي از لحاظ متن، پيمان قاسم‌خاني و گروهش به تكرار و از لحاظ دراماتيك به يك يكنواختي رسيده‌اند.
    چيستا يثربي كه در رشته روانشناسي تحصيل كرده، با اشاره به حضور كاراكترهايي در نقش پزشك در سريال «ساختمان پزشكان»، ادامه مي‌دهد: اين سريال به خصوص از لحاظ علمي و دانش روانشناختي غلط‌هاي فاحشي دارد كه مي‌توانستند آنها را رفع كنند. گرچه من با اعتراض و صدور بيانيه مخالفم زيرا ما در مورد هر صنفي كه فيلم بسازيم، معترض مي‌شوند. اما «ساختمان پزشكان» از لحاظ علمي غلط‌هاي فاحشي دارد كه گروه نويسندگان و توليد مي‌توانستند آنها را رفع كنند.
    چيستا يثربي تنها نكته مثبت «ساختمان پزشكان» را بازيگران خوب آن مي‌داند و مي‌گويد: همين كه در اين آشفته بازار تلويزيون عده‌اي چنين كاري كرده‌اند جاي تقدير دارد چون در بين سريال‌هاي طنز ما آبرومند است.

مخاطبان «ساختمان پزشكان» هم در گفت‌وگو با سرويس تلويزيون ايسنا درباره‌ي اين سريال نظر دادند:
    دختر جوان 21 ساله‌اي دراين باره مي‌گويد: «ساختمان پزشكان» نسبت به سريال‌هايي كه تلويزيون پخش مي‌كند خوب است وگرنه سريال خيلي خوبي هم نيست. با اين حال ‌قسمت‌هايي كه پيمان قاسم‌خاني مي‌نويسد نسبتا قابل تحمل است.
    بيننده 50 ساله‌ي نيز نظر خود را اين‌گونه عنوان مي‌كند: اين سريال را به عنوان طنزي كه طنز فاخر انتقادي ناميده مي‌شود، دوست داشتم. اين طنز يك طنز موقعيت است و لودگي نيست. به علاوه بازيگران اين سريال را هم دوست دارم.
    پسر نوجوان 15 ساله‌اي نيز درباره «ساختمان پزشكان» مي‌گويد: به طور كلي اين سريال، سريال جالبي است و بازيگران آن نسبت به بازيگران سريال‌هاي ديگر با شور و شوق خاصي بازي مي‌كنند.
    جوان 25 ساله‌اي نيز معتقد است: به نظرم «ساختمان پزشكان» سريال خوب و مفرحي است و با اين كه فيلمنامه‌اش قوي نيست، نكته‌دار است. يكي از نكات جالب‌ توجه اين است كه به جز شقايق دهقان از بازيگران مطرح و سرشناس استفاده نشده است. بازيگران نقش‌هاي نيما و ناصر كه بازيگران تئاتري هستند توانسته‌اند خيلي خوب با مخاطب ارتباط برقرار كنند. اما «ساختمان پزشكان» صرفا جنبه سرگرمي دارد و به جز اين كه مخاطب را از خستگي‌هاي روزانه جدا مي‌كند، نسبت به ساير سريال‌هاي طنز نكته‌ي جديدي ندارد.
    يك دانشجوي رشته مديريت نيز به خبرنگار ايسنا مي‌گويد: «ساختمان پزشكان» نسبت به سريال طنزي مثل «چهارچرخ» موضوع جديدتري دارد. سريال‌هايي مثل «چهارچرخ» با طنزهاي قبلي يكي شده بودند و شبيه آنها بودند ولي «ساختمان پزشكان» طنز جديدتري است كه با آنها متفاوت است.
    از طرفي پسر جوان 24 ساله‌اي مي‌گويد: سطح سليقه‌ي مردم به قدري پايين آورده شده كه از سريالي مثل «ساختمان پزشكان» استقبال مي‌شود. شوخي‌هاي اين سريال، تكراري است و مثل طنزهاي 90 شبي كه تازه باب شده بود عمل مي‌كند. هيچ نكته خنده‌داري در «ساختمان پزشكان» نديدم.
    بيننده ديگري نيز معتقد است: اين سريال، سريال خوبي است اما تنها ايرادش اين است كه حركت ندارد. اشكال طنزهاي ايراني هم همين است كه در فضاي بسته تصويربرداري مي‌شوند و ديالوگ‌محور هستند. به علاوه در «ساختمان پزشكان» گاهي بيش از حد معمول اغراق مي‌شود و طوري پيش نمي‌رود كه براي مخاطب، غيرمنتظره باشد؛ به عنوان مثال من به عنوان مخاطب هميشه انتظار دارم وقتي نيما و هومن در مطب با هم صحبت مي‌كنند، شقايق دهقان به طور ناگهاني وارد شود.
    دختر 23 ساله‌اي كه در رشته عكاسي تحصيل مي‌كند به خبرنگار ايسنا مي‌گويد: «ساختمان پزشكان» ‌طنز خوبي است، شخصيت‌هاي جالبي دارد و طنز آن، طنز موقعيت است.
    پسر 20 ساله‌اي نيز «ساختمان پزشكان» را با طنزهاي قبلي متفاوت مي‌داند و اضافه مي‌كند: بازيگران خوبي در اين سريال به كار گرفته شده‌اند و به طور كلي سريال خوبي است؛ ولي نبايد به روان‌شناسان برمي‌خورد و اعتراض مي‌كردند كه چرا پزشكان را به اين صورت نشان داده است.
    دختر جواني در اعتراض به «ساختمان پزشكان» مي‌گويد: تا چه زمان مي‌خواهند مردم را با اين طنزهاي تكراري بخندانند؟! فقط شقايق دهقان است كه به اين سريال حال و هواي طنز مي‌دهد اگر او هم نبود نمي‌توانستيم نام اين سريال را طنز بگذاريم. موسيقي تيتراژ پاياني «ساختمان پزشكان» خوب است ولي نه آهنگ و نه محتواي ترانه‌اي كه خوانده مي‌شود، ربطي به مضمون سريال ندارد.

16. این کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

با سلام
    من قسمت قبلی رو ندیدم کسی داره بده ممنون میشم. تکرارش رو یا نداد یا نتونستم ببینمش! ساعت 2:30 نداد آخه قبلا همین موقع میدادش!
    ممنون میشویم D:
    tanx
    یکی بده دیگه؟!!!!

می ویرایشیــــــم! :
    خودم پیدا کردم. شما هم اگه خواستین گوگل هست! اگه پیدا نکردین بگین دیگه به خودم.
    Last edited by Ghaioom; 25-06-2011 at 16:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •