دوستان شنیدم ipad فقط فرمتهای تصویری mp4 و mov رو پشتیبانی میکنه! میخواستم بدونم برنامه جدیدی براش نیومده که فرمتهای معروفی مثل mkv یا avi رو هم اجرا کنه......
راستی کیفیت بازیهای ipad چطوره؟ بازیهای iphone رو میشه روی ipad هم اجرا کرد؟!
دوستان شنیدم ipad فقط فرمتهای تصویری mp4 و mov رو پشتیبانی میکنه! میخواستم بدونم برنامه جدیدی براش نیومده که فرمتهای معروفی مثل mkv یا avi رو هم اجرا کنه......
راستی کیفیت بازیهای ipad چطوره؟ بازیهای iphone رو میشه روی ipad هم اجرا کرد؟!
خیر ، برنامه های حانبی مثل AVplayer تمام فرمت های مشهور رو پشتیبانی میکنن.
کیفیت بازی ها ، بسیار عالی هست ، بدون شک با جهش گرافیکی iPad2 ، یکی از پلت فرم های مطرح خواهد بود.
(به و...Real Racing 2 HD ،Infinity Blade, Nova 2 HD, Asphalt 6,Dead Space رجوع کنید)
تمام app های آیفون روی iPad اجرا میشه
متاسفانه مشکل داغ شدن چیپ A5 خیلی تو بازی های گرافیکی مثه 9mm اذیت میکنهبعده 1 ساعت بازی کم کم پشتش مثه ماهیتابه رو گاز داغ میشه
ماشالله جنس پشتشم که حالت فلزی داره گرما رو بیشتر انتقال میده
دوستان برای اینکه که دچار مشکل نشه باس چیکارکنم..هر چند دقیقه بهش استراحت بدم تو این جور اپ های سنگین؟؟..یه وخ نسوزه![]()
اصلا نگران نباشيداپل طوري طراحي كرده كه گرما راحت دفع بشه
![]()
پس نمیشه؟
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
میگم به غیر از سایت
سایت های دیگه چی هست برای برنامه و غیره.؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچ مشکلی نداره هر چه قدر میخوای موقع شارژ باش ور برو
apptrackr هم کامل ترینه... جاهای دیگه هم اپ کرک شده میزارن مث Pandaapp که بعد اپ ترکر به نظر من بهترینه (چون لینکش مستقیمه) ولی همین اپ ترکر خیلی عالیه...
تشکر از راهنماییتون..پس مشکل کانورت نداریم.
مگه بازیهایی مثل dead space و...روی ipad اجرا میشن؟!! یعنی هر کدوم از این بازیها یک نسخه اختصاصی برای ipad دادن؟...یا همون نسخه های ویندوز روش اجرا میشه.
در مورد اثصال به اینترنت وایرلس جر خریدن مدل 3G راه دیگه ای وجود نداره! به wifi دسترسی ندارم..
ممنون میشم اگه قیمت حدودی انواع مدلها رو یکی از دوستان لطف کنه + هزینه جیلبریک.
میخوام اگه خیلی تفاوت داره از خارج تهیه کنم!
جیلبرک هزینه نداره![]()
خودم وارد نیستم...بنابراین بهتره بدم بیرون انجام بشه!...حتما یه هزینه ای میگیرن بابتش.
پ.ن: آواتارتون چی شد؟!...
![]()
هیچگونه واردیتی نمی خواد و کار بسیار بسیار ساده ایه... مخصوصا با اومدن JailbreakMe... با دستگاهتون برین توی سایت :
بعد Cydia رو دستگاه نصب میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(نمیدونم کاری میخواد یا نه چون خودم تا حالا امتحانش نکردم :|)
پ.ن:چی چی شد؟؟؟روزی یه اوتار میزارم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)