تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 99 اولاول ... 384445464748495051525898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تو کابینت سازی اگر به دنبال سود بیشتر هستید بهتره تمام مراحل کار رو خودتون انجام بدین مثلا بعد از جلب رضایت مشتری و تهیه متراژ کار ، ورق ها رو بخرین توی کارگاه ببرین و به هم پیچ کنین و کابینت ها رو درست کنین خودتون بتونین سرکار اونا رو به هم وصل کنید (کار نصابی ) در این صورت سود خیلی خوبی دستتون میرسه ولی اگر هم کارگاه نداشتید میتونین کار هاتونو به یه کارگاه بدین و نصابی هم اگه بلد نیستین یه نصاب استخدام کنید که سودش کمتر از قبل میشه . خیلی ها قبل از خرید ورق و .... با نرم افزارایی مثل kitchen draw یه طرح سه بعدی از اتمام کار تهیه میکنن و به مشتری میدن تا طرف یه دید کلی از آخر کار داشته باشه .

پروفشنال samadsam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان منم دانشجو هستم رفتم تو کار نمایندگی (رباتیک) برگذاری کلاس برا دانش آموزان اینجور که حساب می کنم خیلی سود داره...کلیه مراحل رو هم طی کردم جذب مدرس هم کردم فقط باید بازاریابام رو بفرستم برن با مدیر مدارس برای جذب دانش آموز صحبت کنند (مدیر به ازای جذب هر دانش آموز 5 تومان دریافت می کنه) هزینه دانش آموز برای یک ترم که 2 ماه است میشه 20 تومان 40 تومان هم هزینه یک روبات آموزشی هست که برا خودشونه...
    مزایا:
    برگذاری مسابقات بین مدارس.
    دعوت از صدا و سیما استان.
    دادن مدرک پایان دوره بعد از طی کردن امتحانات.
    همکاری شهرداری جهت نصب بنر های رایگان در سطح شهر.

ضمنا : مکان برگذاری کلاس ها هم همون مدارس هست.

فقط با مجوز مشکل دارم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    فیروزکوه

5

سلام دوست عزيز اون قسمت قرمز يعني چي ؟ يعني متدين هست يا اينكه خوب بلده با قسم و ايه سر مردم و شيره بماله ؟
    البته وام 100-200 ميليون كه سنگين نيست اما خب در مورد سوالات شما :
    در مورد فني الان برعكس خيلي ها كه فكر ميكنن ادم هاي فني بي كارنن و فني بدرد نمي خوره بايد بگم برعكس اگه واقعا كارو ياد بگيريد و اوستا كار بشيد هم كار زياده هم حقوقتون بالاس (از حداقال ماهي 1.5 بگير برو بالا و اگه درست حسابي باشي راحت 10-15 مي توني بگيري)
    اما در چه زمينه هايي :
    جوش : منظور جوشكاري ساده كه همه انجام ميدن نيست ! جوش هاي تخصصي مثل جوشكاري مخازن فشار و لوله هاي نفتي و ... ، يا كارشناس جوش شدن براي چك كردن اينها (كه كسي كه تو اين زمينه تخصص بگيره و مدرك معتبر من تضمين ميكنم بالاي ماهي 3-4 تومن درامدش باشه)
    دستگاه هاي سي ان سي : البته نه همشون ، الان نوشتن برنامه واسه يه دستگاه سي ان سي ساده رو هر كسي بلده اما دستگاه هايي هستن تو كشور به خصوص در صنايعي مثل توليد توربين كه به دقت و تخصص بيشتري نياز دارن و عموما تو اين گونه صنايع هم حقوقها بالاس (جاهايي كه من ديدم عموما به يورو حقوق ميدادن و اوستا كارها 2-3 هزار تايي ميگرفتن )
    چاپ : يكي از صنايع بزرگ كشور ما صنعت چاپ هست كه اگه اوستا كار اون بشي راحت حقوق 2-3 تومن الان بهت ميدن

و خيلي كارهاي ديگه كه اگه واقعا بلد بشي حقوق بالايي ميگيري

اين پول هم بسته به اينكه تو چه زمينه اي بخواي فعاليت كني ميتوني سرما يه گذاري هاي مختلفي بكنيكه تو صفحات قبل به خوبي توضيحش داده شده
    شما مثل اینکه موضوع رو خیلی جدی گرفتی مشکل ما اینه که فکر میکنیم میتونیم با یک اموزش یک ماهی خدای کار بشیم و سختی ها و دود راغ خوریها هزار تا دنگ و فنگ دیگش رو اصلا نمیبینیم
    (از حداقال ماهي 1.5 بگير برو بالا و اگه درست حسابي باشي راحت 10-15 مي توني بگيري)
    عجب
    بیخیال رءیس سازمان ملل هم انقدر در ماه حقوقش نیست
    اگه شما قدریتحقیق میکردی و نرخ بیکاری و یک اماری هم از بسته شدن چند صد کارخانه با ورود اجناس چینی داشتی
    افکارتون هیچ وقت چنین چیزی رو نمیزایید
    Last edited by baloteli; 19-10-2011 at 16:10.

4. این کاربر از baloteli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nasimrayane1390's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

از جناب logos واقعا تشكر ميكنم كه با نظراتش يك فصل جديد تو تفكر و بنامه ريزي بنده ايجاد كرد.
    منم از پارسال شروع كردم يه شركت كامپيوتري ثبت كردم
    هر كاري كه به كامپيوتر مربوط بشه رو توش قانوني كردم.اما به علت كمبود سرمايه فعلا با يه سيستم خوب و يه اسكنر چپر چلاغ و يه پرينتر متوسط كار ميكنم تو يه مغازه حاشيه شهر.
    كوتاه مدت تو فكر وام واسه رهن داخل شهر هستم.
    بلند مدت هم ممكنه خونه رو بفروشم بريزم توكار.واسه بلند مدتم اگه نظري بود مشتاقين ببينيم

6. این کاربر از nasimrayane1390 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما مثل اینکه موضوع رو خیلی جدی گرفتی مشکل ما اینه که فکر میکنیم میتونیم با یک اموزش یک ماهی خدای کار بشیم و سختی ها و دود راغ خوریها هزار تا دنگ و فنگ دیگش رو اصلا نمیبینیم

عجب
    بیخیال رءیس سازمان ملل هم انقدر در ماه حقوقش نیست
    اگه شما قدریتحقیق میکردی و نرخ بیکاری و یک اماری هم از بسته شدن چند صد کارخانه با ورود اجناس چینی داشتی
    افکارتون هیچ وقت چنین چیزی رو نمیزایید
    من اون متنم رو براي كسي گذاشتم كه واقعا به فكر اينه كه براي ايندش برنامه ريزي كنه و بدونه حتي تو اين كشور با نرخ بيكاري بالا هم كار با درامد بالا هست
    ولي زحمت و تلاش زياد لازم هست و يه شبه نميشه (مگر به روشهاي خاص)
    دوست عزيز من الان 10 سال هست دارم تو ايران كار ميكنم و خيلي جاها و كسارو هم ديدم و ميشناسم شما اگه به نظرت ماهي 15 ميليون خيلي زياده به نظر من رقم بالايي نيست واسه يه متخصص (نمي دونم ايا شما مي دونيد درامد يك پزشك متخصص چقدر هست يا خير يا مدير يك پروژه كه پزوژه يك ميلياردي داره چقدر حقوق ميگيره؟) بحث اين نيست كه همه ادمها ميتونن ماهي 20 ميليون حقوق بگيرن نه هر كسي در حد خودش براساس توانايي ها و ميزان خواست خودش شايد شما به ماهي 500 تومن قانع باشي و تا كار دفتري ساده بهتون پيشنهاد بشه بريد اونجا اما ادمهايي هستن كه به اين چيزها قانع نيستن ! هستند كسايي كه فقط به صورت ماهيانه به چند جا مشاوره مديريتي ميدن و از هر كدوم از اون جاها ماهي 20-30 تومن ميگيرن !!! شما نديديد شايد چون هنوز تو بازار كار نيومديد و تنها بر اساس نظرات و هرفهاي ديگر نزديكان و افراد عامي اينجوري ميگيد . تو خيلي جاها و سيستم ها حقوقهاي بالاي 5 ميليون پيدا ميشه و حقوق ماهي 1-2 تومن الان چيزي نيست واقعا (براي كارگر يا كارمند ساده نمي گم ها)
    اگه تونستيد يه امار از شركت توگا بگيريد و بپرسيد حقوق پايه كارگر معموليش چنده (نه متخصص)

اينكه كارخونه هاي ما به دليل سياست غلط اقتصادي و بالا نگه داشتن الكي ارزش پولمون داره ورشكست ميشه دليلي بر اين مساله نيست كه كارهاي با حقوق بالا تو ايران كم هست
    به هر حال من به عنوان كسي كه دلم براي اين كشور ميسوزه وظيفه خودم ميدونم اندك اطلاعاتي كه دارم رو در اختيار ادمهايي كه مي خوان بذارم شايد يكي از اين ادمها موفق بشه
    پ.ن : در مورد بيكاري گفتيد ايا واقعا ميدونيد الان چقدر از شركتها نيازمند كارمند ، بازارياب و ... هستند اما مورد پيدا نميشه ؟ من دوستم واسه كارش در به در دنبال بازارياب بود تا همين چند هفته پيش و به سختي 5 تا بازارياب با حقوق ماهي 1 تومن و پورسانت عالي تونست بگيره كه حتي حاظر بود حقوق هم بيشتر بده . منكر بيكاري نيستم اما واقعا اگه كسي حرفه اي باشه (نه همه ادمها) راحت ميشه كار با حقوق بالا پيدا كرد
    Last edited by logos; 19-10-2011 at 23:58.

8. 4 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    فیروزکوه

پيش فرض

من منکر این نیستم که درامد بالای 15 میلیون وجود نداره دوست عزیز شما اگه یکم دور اطراف خودتون رو نگاه کنید متوجه میشید که این درامدهای میلیونی از چه راههایی در میاد نمثال نمیزنم خیلی راحت میشه حتی بالایی اینی هم که شما فرمودید گیر اورد خیلی هم قانونی هست ولی به چه بهایی ؟؟؟؟؟در مورد بازار کار هم که فرمودید من ازش اطلاعی ندارم اشتباهتون توی همین مورده مطمئن باش اگه کسی حالا مسئله ی اعتقادی
    رو کاری ندارم وجدان داشته باشه زیر 2 میلیون هم در نمیاره
    اگه خواستید براتون مثال بزنم از این راه های قانونی کلاه شرعی ماهی چقدر میشه به جیب زد
    البته این نکته رو هم ذکر میکنم که توی اینجور کارهایی که شما فرمودید دست بالای دست بسیار است مثل پروژه های عمرانی من دراوردی
    Last edited by baloteli; 20-10-2011 at 10:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه messi3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من هم با صحبتهای دوستمون بالوتلی موافقم.متاسفانه توی کشورمون بسیارند که وجدان کاری رو زیر پا میگذارند و یک شبه ره هزار سال رو می پیماین
    (نمي دونم ايا شما مي دونيد درامد يك پزشك متخصص چقدر هست يا خير
    پزشکی رو بهتون میگم که بالای 100 میلیون خیلی راحت درامدش اما به چه صورت برات توضیح میدم ایشون فوق تخصص ... هستند بار اول در مراجعه فرد بدونه هیچ سوالی از ش براش ازمایش مینویس حتی یک دقیقم طول نمیکشه در مراجعه ی بعدی جواب ازمایش رو میبیته میگه برو جلسه بعد جلسه ی بعدی درمان رو ذره ذره شروع میکنه و.....وزیتشون هم بالای 20 تومن وچون تبلیغات زیادی دار و فامیل فلانیه <میگن پروازیه مشتری زیادی دار.حالا ایا از نظر شما این کار درست؟!!!!
    افسوس که توی کشورمون اگر بیلگیتس هم باشی بخای برای این و اون کار کنی اشنا و پارتی و.... نداشته باشی اندازه یک شاتر نانوا هم دست مزد نداری
    نخواستم با بیان این مطالب شیپور نا امیدی بزنم ولی در جواب اون دوست logos خواستم اینها رو بیان کنم که این درامدها چه طوریه واگر قدری موشکافانه بهشون نگاه کنید تمامشون به دین صورتند
    موفق باشید
    messi3

11. 2 کاربر از messi3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال samadsam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

امروزه خرید فروش سکه بیشترین سود رو داره (ریسک) سکه های بانکی که تقریبا نسبت به قیمت بازار حدود 10 الی 15 تومان کمتر است و هر فرد در روز 5 سکه بیشتر نمیتونه بگیره کسایی که در صنف بازار سکه هستن به هر دانشجو 10 تومان میده تا بیاد بانک و به اسم خودش برای طلا فروش سکه بگیره که هر کدوم در روز نزدیک به 300 سکه می گیرند که روی هر سکه هم 15 تومان سود میکنن (اگه قیمت بازار ثابت باشه و تغییره زیادی نداشته باشه ).
    من یه حساب دستی زدم و چیزی بالغ بر چند ملیون در روز نفع دارن...
    بخدا زیاد از این کارا هست باید آشنا به بازار و اقتصاد همراه سیاست...
    گفتم بگم خالی از لطف نیست موفق باشید
    لطفا یکی به سوال بالایی منم جواب بده !!

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من منکر اخلاق کاری و انواع فساد که همه ی جامعه رو به نحوی گرفته نیستم. اما مسئله اینه که ما کلا نه فقط توی ایران بلکه توی جهان متخصص زیاد داریم و این یه روند جهانی هست که افراد متخصص زیادی در حیطه های مختلف آموزش دیدن و وارد بازار کار شدن یا میخوان بشن....
    ولی چیزی که الان خیلی خیلی نایاب هست و شرکتهای recruiting در به در دنبال یه چنین آدمهائی هستن تا به شرکتهای طرف قراردادشون معرفی کنن، افرادی که الان خیلی تقاضا واسه شون زیاد هست و کم پیدا میشه افرادی با تخصص بالا هست (منظور تخصص خاص و ویژه) هست. کافیه یه سری به linkedin بزنین تا ببینین چی میگم و این مختص به ایران نیست مثلا .... به نظر من نقطه نظر جناب logos بیشتر ازین جهت بود.

14. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    فیروزکوه

پيش فرض

امروزه خرید فروش سکه بیشترین سود رو داره (ریسک) سکه های بانکی که تقریبا نسبت به قیمت بازار حدود 10 الی 15 تومان کمتر است و هر فرد در روز 5 سکه بیشتر نمیتونه بگیره
    شما مطمئنی این امار مال در ساله نه در روز

16. این کاربر از baloteli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •