اینم یک آپدیت دیگه برای زووم
آندروید 3.2.1 که به صورت ota هست
Motorola XOOM Android 3.2.1 OTA update slowly rolling out
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یک آپدیت دیگه برای زووم
آندروید 3.2.1 که به صورت ota هست
Motorola XOOM Android 3.2.1 OTA update slowly rolling out
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.موتورولا زوم از اول فارسي داره يا با آپديت فارسي ميشه؟ منظورم اينه كه سايتها و اسناد فارسي رو درست نشون بده.
اينكه زوم پورت usb داره يعني
2. فلش مموري رو دتكت ميكنه ؟
3. با كيبورد و موس وايرلس ميشه باهاش كاركرد ؟ آخه من تو سايت خود موتو يه كيبورد وايرلس ديدم كه با بلوتوث (به وسيله HID) بهش وصل ميشد.
4. اگه كيبورد بهش وصل بشه ميشه با كيبورد فارسي نوشت يا نه فقط با كيبورد مجازيش ميشه فارسي نوشت؟
5.زوم از همون gorilla glass display استفاده ميكنه ؟
دست آخر هم اينكه كسي قيمت بازاري مدل wifi only رو نداره ؟
Last edited by bidellboy; 23-09-2011 at 16:16.
دوست عزیز من متاسفانه زوم رو ندارم .
اما در مورد فارسیش مطمئنم که فارسی رو ساپورت میکنه
قیمت جهانیش حدود 500 هست .
کیبورد و موسش هم مشخصه که وایرلس هست .
وقتی با تبلت بشه فارسی نوشت با کیبوردش هم 100% میشه تایپ کرد. اگر بتونی از خارج بخری قیمت عالی گیرت میاد . زیر 500 هزار
اطلاعات دقیق میخوای به اینجا سر بزن و سوال کن که بچه ها بیشتر زوم دارن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. درمورد تبلت زوم من تقريبآ تازه واردبازارجهانى شده بودسفارش دادم هم كيبردوپايه داك آن راهم خريدم كيبردآن تقريبآ مانندكيبردآيپادتوهست چون
زبان عربى به صورت پيش فرض روش هست مشكلى باخواندن مطالب فارسى نداريدوكيبردفارسى ندارددرآبديت ٣.١ زبان عربى به زبانهاى زوم اضافه شده
نرم افزارهاوبازيهاى ورژنهاى قبلى آندرويد تعدادى روى زوم كار مى كندوتعدادى هم نه من خودم مدتى دنبال كيبردفارسى براى زوم بودم ولى گيرنياوردم
درمورداين كه اطلاعات روى يو اس پى را بخواند يانه بايستى بگم من هنوز تست نكردم چون پايه داكى كه دارم مدلى است كه سوكت يواس پى نداردورابط
آن را هم ندارم ولى زوم واتريكس ازنظرسخت افزارى تقريبآ مثل هم هستندواتريكس اين كار راانجام مى دهددرموردكيبردفارسى كه گفتم منظورم نرم افزار
كيبردفارسى بود حالا نمى دانم رامى براى زوم آمده كه فارسى راساپورت كنديابرنامه اى كه كيبردفارسى را به زوم اضافه كند
آقا قیمت تبلت زوم الان چنده تو بازار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام. درموردقيمت زوم مدلMZ604 ٣٢گيگ الان چندتا ازسايتهابراى فروش داردوقيمت آن هم ٧٠٠ هزارتومان است البته تو مغازها فكر مى كنم اگرپيدا
شودكمى بالاتراست
چرا اگه پیدا شود ؟؟؟؟ مگه نیست شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام. چرا پيدا مى شودولى تبلت مثل گوشى نيست كه مصرف عمومى داشته باشدودرهرهغازه يافروشگاهى پيداشودبه هم دليل چون خريدارتبلت نسبت به
موبايل كمتر هست مغازهاى كمترى تبلت مى آورند توپاساژاعلاالدين طبقه هاى بالا بازار موبايل پاساژ پايتخت امكان آن كه گيربياوريدزيادهست
آقا من یک تبلت زوم دارم راحت با خط ایرانسل و وای فای به اینترنت وصل بودم رفتم تو گزینه آپدیت زدم آپدیت کرد الان با ایرانسل به اینترنت وصل میشه ولی با وای فای اصل مودم را نمیشناسه و به هیچ روشی هم نشد بشناسانم کسی راهی بلده و آیا میشه به صورت دستی به ورژن بالاتر ببرم چون الان ۳.۰.۱ هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمک کنید بلااستفاده مانده چند وقته
نسخه جدید زوم از چند روز دیگر آماده فروش در best buy با قیمت 370 دلار
زوم نسخه خانواده بیشتر برای کودکان و نوجوانان طراحی شده
که تغییرات سخت افزاری کمی کرده و با آندروید 3.1 عرضه میشه .
اما در قسمت پشت کمی دچار تغییرات شده و محل دوربین عوض شده . یک سری بازی و برنامه از پیش نصب شده روش هست و 40 دلار هم قابلیت دانلود از مارکت دارد .
کد:
http://www.motorola.com/Consumers/US-EN/Consumer-Product-and-Services/Tablets/ci.MOTOROLA-XOOM-FAMILY-EDITION-US-EN.gallery#anchor
![]()
![]()
![]()
نقل قول:
کد:
http://www.unwiredview.com/2011/10/14/motorola-xoom-family-edition-announced-will-be-available-at-best-buy-on-october-16-for-379/