دوستان اگه جواب سوالتون رو بدونن دریغ نمیکنن
این فرمتی که شما داری اصلا واسه من آشنا نیست باید vcf.* باشه....
بهتره از یه گوشیه دیگه استفاده کنی و شماره ها رو کپی کنی.....
دوستان اگه جواب سوالتون رو بدونن دریغ نمیکنن
این فرمتی که شما داری اصلا واسه من آشنا نیست باید vcf.* باشه....
بهتره از یه گوشیه دیگه استفاده کنی و شماره ها رو کپی کنی.....
امروز آپدیت 2.3.5 و سنس 3.0 اومده...برید دانلود کنید...227 MB هست...
برید دانلود کنید...
![]()
بالاخره اومد... مرسی که خبر دادی....
چه تغییری توش ایجاد شده به غیر از سنس و بیس رام....
میزان رم خالی کم شده؟!!
بوت لودر S-Off شده یا هنوز S-Onــه؟
سرعت گوشی بیشتر شده یا کمتر....
کلا یه توضیح مختصر بده...
Last edited by Pedram_mrn; 20-12-2011 at 15:46.
بچه ها بعد از نصب، میشه برگردوند به ورژن قبلی اگر به فرض خواستیم هچین کاری بکنیم؟
رو کارکرد باتری تغیری ایجاد کرده؟
نه تقریبا نمیشه برگشت....
سوال اولتو نمیدونم میگردم جواب رو پیدا میکنم...
باتری هنوز یه روزه و من هم خیلی به گوشی ور رفتم...نظر قطعی نمیدم...ولی بد تر نشده...
سلام...نصبش کردم...
این سنس جدید خودش کلی تغییره ...
میزان رم خالی کمتر شده...ولی من گوشیمو بعد آپدیت ریست نکردم...معمول 140 مگ خالیه...برای من با کلی برنامه باز...
بوت لودر رو ندیدم...میبینم خبر میدم..
سرعت گوشی تو منو ها و کلی کار کردن با گوشی سریعتر شده...ولی گوشی خیلی دیر بالا میاد...خیلی دیر...تقریبا دو دقیقه اگه باتری رو در بیاری...واسه همین فکر کنم باید یه full wipe بکنم...
در کل گوشی خیلی بهتر شده...یه چیز جالب..اگه تو دیوایس اینفو بریم بلوتوث رو زده ورژن 3 ...نمیدونم باگه یا نه ولی رام رسمی...یعنی بلوتوث دیزایر اس 3 هست؟؟؟
سنس گوشی مثل سنسیشن هست...ولی فکر کنم محیط رام نسبت به سنسیشن کمی کنتراستش بیشتره و رنگ ها رو درخشان تر نسبت به قبل نشون میده...یه تسک منیجر اصلی htc هم اضافه شده...محیط messag هم عوض شده...محیط موزیک پلیر عوض شده...دیگه cover flow نداره...بنچمارک از 1600 تو رام قبلی به 2050 رسیده...نرم افزار watch اضافه شده که میشه باهاش تریلر فیلم های روز رو دید...محیط گالری عوض شده...نرم افزار دوربین آپدیت شده...کیفیت عکس برداری مثل قبله و کیفیت فیلم برداری همون افتضاح قبلی فقط محیطش عوض شده و قابلیت ضبط صدای استریو به فیلم برداری اضافه شده...دیگه...دیگه...اگه چیزی یادم اومد میگم...
فعلا![]()
این آپدیت جدید کیبورد فارسی داره؟ درضمن درسته که میگن power option (air plane-power off-restart نداره؟ سرعت گوشی رو پایین نمیاره؟ در کل نسبت به قبلی پیشرفت خوبی داشته یا نه؟
من هم منتظر هستم لطفا جواب بدید
این آپدیت جدید کیبورد فارسی یا عربی داره؟
دوستان یه سوال
با اپدیت گارانتی از بین میره؟
دوستان یه سوال
با اپدیت گارانتی از بین میره؟
نه . چون آپدیت رسمی از طرف خود htc هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)