سامسونگ اعلام کرده 18 می تو روسیه با قیمت 1060 دلار عرضه میشه، فکر کنم با این حساب ایران بالای 1 میلیون بیاد![]()
سامسونگ اعلام کرده 18 می تو روسیه با قیمت 1060 دلار عرضه میشه، فکر کنم با این حساب ایران بالای 1 میلیون بیاد![]()
سلام دوستان
ما یکبار پرسیدیم تحویل نگرفتیددوباره میپرسم...هیچ کابلی (on the go v hml)تو جعبش نیست؟؟؟؟؟چرا؟
بعد من حدودا 700 تومن دارم به نظرتون امیدی هست که صاحب این گوشی شم زمانش مهم نیست اخر تابستون بعد افت این قیمت میشه؟؟؟یا برم ارک بگیرم...ولی 2هسته ای اینده داره
دوستدار شما یاشار
موارد استفاده ی 2 هسته ای چیه ؟ چه چیز خاصی میشه که ارزش صبر کردن داشته باشه؟
اخه تا الان که گوشی نیومده چطوری بگیم که توش هست یا نیستما یکبار پرسیدیم تحویل نگرفتیددوباره میپرسم...هیچ کابلی (on the go v hml)تو جعبش نیست؟؟؟؟؟چرا؟![]()
با سلام
به نظر شما این گوشی با توجه به نمونه های قبلی چقدر بالاتر از قیمتش جهانیش توسط مایکروتل وارد میشه؟
دوستان این ویدئوها که تو youtube میزارید که فیلتره اگه میشه تو یه سایت آپلود کنید با تشکر
آقا این شایعاتی که در مورد متفاوت بودن این گوشی تو کشورهای مختلفه، صحت داره؟
اگه اینجوری باشه اصلا خریدنش ارزش نداره!!!!!
سلام
دومین ویدیوی تبلیغاتی GALAXY S II:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hateftotti; 20-04-2011 at 15:12.
همونطور که بچه ها گفتند هنوز عرضه نشده واسه ی همین نمیشه قطعی در موردش نظر داد ولی به احتمال زیاد پکش در کشورهای مختلف باید متفاوت باشه!
بستگی به قیمت اولیش داره ولی چون گوشیه دیگه ای نیست که خیلی بهتر از گالکسی اس2 عمل کرده باشه فکر نمیکنم خیلی افت قیمت داشته باشه شما هم خیلی امیدوار نباش!
در مورد اینکه 2 هسته ای آینده داره باید بدونی که منظورت از آینده چیه؟
مگه گوشی رو میخوای تا چه آینده ای نگه داری؟
خوب میتونی در آینده گوشی2 هسته ای بگیری که اون موقع دیگه به آیندش رسیده!
توصیه میکنم بری آرک بخری تازه اون هم نه الان باز باید تا عرضه ی گوشیهای دوهسته ای صبر کنی تا اون هم به اندازه ی کافی افت قیمتش رو بکنه چون قیمتش نزول قابل توجهی داره!
فقط 5 روز تا ورود GALAXY S II به بازار کشور کره اولین کشوری که این گوشی رو به فروش میرسونه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)