تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 77 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 762

نام تاپيک: تجربیات خرید از فروشگاه دیجی کالا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    من حدود 2 میلیون تا حالا از دیجیکالا خرید کردم و تقریباً راضی هستم ، ولی به نظر من فقط برای خرید چیزهای کمیاب یا جدید خوبه

من به همه کسایی که مخصصوصاً تو مرکز استانها هستن ، توصیه میکنم اگه جنس مورد نظرتون تو شهر هست ، حتی 5-10 درصد گرونتر از دیجی ، از شهر بخرید که مطمئنتره

ضمن اینکه تو مواردی مثل گوشی ، الان بعضی فروشگاهها روال جدید یه هفته تست رو اجرا میکنن که به نظرم خیلی خوبه.
    خرید اینترنتی اگر جا بیوفته خیلی خوبه..
    که البته دیجی کالا خوب شروع کرده اما ناقص هست و خیلی کار داره و روند پیشرفت ش خیلی کند هست
    نیاز به فروشگاه های دیگر و معتبر هست تا رقابت بین شون ایجاد بشه و کیفیت رو مجبور بشن ببرن بالا
    که به نظرم هر کسی قدرت سرمایه گذاری داشته باشه ، خوب سوددهی داره و حالا حالا ها جا برای کار داره تو این زمینه..

خوبی خرید اینترنتی اگر جنس معتبر و قیمت مناسب و با پشتیبانی خوب برسه به دستت ، چند تا حسن بزرگ داره

1-عدم برخورد با فروشنده هایی که مشتری رو گلابی فرض میکنن و سعی در قالب کردن جنس دارن
    2-عدم برخورد با فروشنده هایی که آداب اولیه فروش رو بلد نیستن
    3-عدم درگیر شدن در ترافیک و اتلاف وقت

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

سلام...

من بیش از ده ها خربد از وب سایت دیجی کالا برای خودم و مشتریان و اقوام و دوستانم انجام دادم و همیشه هم راضی بودم به نظر من خیلی وب سایت معتبریه در واقع یه جورایی مثل آمازون البته از نوع ایرانیش هست ...

به نظر من خرید اینترنتی خیلی بهتر هست تا خرید از فروشگاه های شهر چون هفت روز مهلت تست و بازگشت کالا داره مسئله بعدی اصل بودن و گارانتی اصلی کالا هست و همچنین تخفیف هایی که دیجی کالا میده خیلی عالیه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من دوستان سایت آمازون و سابقه و حجم فعالیت اون رو نمی شناسند که با دیجی مقایسه میکنن
    و این ظلم بزرگی در حق امازون هست که با دیجی مقایسه بشه
    الان سفارش هاشون از چهارشنبه هنوز ارسال نشده و معلوم نیست کی ارسال بشه
    به نظرم ما هنوز در ایران فروشگاه اینترنتی به معنای واقعی نداریم...

4. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بعد هم اصلا جنس هاش ناقص هست..یعنی از هر دسته جنسی، چند تا نمونه داره...
    به هیچ عنوان فروشگاه تخصصی نیست..به نظرم تو موبایل خوب هست و گرنه تو موارد دیگه ، خیلی از محصولات رو نداره
    شما توی کامپیوتر ببنید جقدر ناقص هست...
    در سایر زمینه ها هم همین طور

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من حدود 2 میلیون تا حالا از دیجیکالا خرید کردم و تقریباً راضی هستم ، ولی به نظر من فقط برای خرید چیزهای کمیاب یا جدید خوبه

من به همه کسایی که مخصصوصاً تو مرکز استانها هستن ، توصیه میکنم اگه جنس مورد نظرتون تو شهر هست ، حتی 5-10 درصد گرونتر از دیجی ، از شهر بخرید که مطمئنتره

ضمن اینکه تو مواردی مثل گوشی ، الان بعضی فروشگاهها روال جدید یه هفته تست رو اجرا میکنن که به نظرم خیلی خوبه.
    اتفاقا اگر یک کالایی باشد که من توصیه میکنم حتما از این سایت خرید کنید، همین گوشی تلفن همراه است.
    چون متاسفانه آنقدر تقلب در این حوزه زیاد است و فروشندگان کلاهبردار وجود دارند که بهیچ عنوان نمیتوان به آنها اطمینان کرد. یا باتری را عوض میکنند، یا هندزفری و .... را برمیدارند. یا با هزار کلک میخواهند برنامه و ... نصب کنند ( البته با عرض پوزش از معدود فروشندگان با انصاف و متعهد)

رفیقم مدتی قبل از نمایندگی رسمی سامسونگ در بازار موبایل، گوشی پلمپ خریده بود که بعد از اینکه گوشی را باز کردند و دوربینش را تست کردند، متوجه شدند که داخل گوشی پر از عکس است.
    یعنی گوشی را قبلا بعنوان نمونه در شوروم گذاشته بودند و بعد دوباره بسته بندی و پلمپش کرده بودند و به اسم آکبند میخواستند به مشتری بفروشند.
    وقتی نمایندگی رسمی این کار را میکند، از بقیه مغازه ها چه انتظاری دارید؟

7. 6 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اتفاقا اگر یک کالایی باشد که من توصیه میکنم حتما از این سایت خرید کنید، همین گوشی تلفن همراه است.
    چون متاسفانه آنقدر تقلب در این حوزه زیاد است و فروشندگان کلاهبردار وجود دارند که بهیچ عنوان نمیتوان به آنها اطمینان کرد. یا باتری را عوض میکنند، یا هندزفری و .... را برمیدارند. یا با هزار کلک میخواهند برنامه و ... نصب کنند ( البته با عرض پوزش از معدود فروشندگان با انصاف و متعهد)

رفیقم مدتی قبل از نمایندگی رسمی سامسونگ در بازار موبایل، گوشی پلمپ خریده بود که بعد از اینکه گوشی را باز کردند و دوربینش را تست کردند، متوجه شدند که داخل گوشی پر از عکس است.
    یعنی گوشی را قبلا بعنوان نمونه در شوروم گذاشته بودند و بعد دوباره بسته بندی و پلمپش کرده بودند و به اسم آکبند میخواستند به مشتری بفروشند.
    با در نظر گرفتن فشار قیمتی دیجی و وجود فروشنده های قابل اطمینان تو شهر ما ، بنده با نظر شما کاملاً موافق نیستم ، ولی تو شهرهایی که فروشنده قابل اطمینان نیست ، یا قیمتش با دیجی فرقی نداره ، نظر شما کاملاً صحیحه.

من پارسال از شهرمون گوشی خریدم 80 تومن ارزونتر از دیجی ، با یه هفته مهلت تست (شامل باتری و با تاکید فروشنده) ، تا حالا هم مشکلی ندیدم ... همه فروشنده های گوشی شهر ما هم جنساشون ارزونتر از دیجیه ... بعضی وقتا تو جنس 500 تومنی نزدیک 100 تومن فرق میکنه.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با در نظر گرفتن فشار قیمتی دیجی و وجود فروشنده های قابل اطمینان تو شهر ما ، بنده با نظر شما کاملاً موافق نیستم ، ولی تو شهرهایی که فروشنده قابل اطمینان نیست ، یا قیمتش با دیجی فرقی نداره ، نظر شما کاملاً صحیحه.

من پارسال از شهرمون گوشی خریدم 80 تومن ارزونتر از دیجی ، با یه هفته مهلت تست (شامل باتری و با تاکید فروشنده) ، تا حالا هم مشکلی ندیدم ... همه فروشنده های گوشی شهر ما هم جنساشون ارزونتر از دیجیه ... بعضی وقتا تو جنس 500 تومنی نزدیک 100 تومن فرق میکنه.
    شما ساکن کجا هستی؟

من مقایسه ام با تهران و کرج بود، البته فقط برای گوشی های دارای گارانتی رسمی و اصلی. نه جنس قاچاق بدون گارانتی.

کرج که ببخشید اساسی گرانفروش هستند.

تهران شاید ارزان بدهند ولی متاسفانه اکثرا متقلب هستند. بازار علاءالدین که رسما دزدی می کنند. بازار موبایل یه زمانی خوب بود که الان خراب شده. فقط مانده بود چارسو که آن هم اخیرا همین مورد گوشی سامسونگ را دیدم و معلوم شد آنها هم قابل اطمینان نیستند.

ضمن اینکه بنظرم حرف فروشنده آنچنان ملاک قوی ای نیست. مورد داشتیم فروشنده حتی روی فاکتور موضوعی را نوشته ( مثلا میزان گارانتی و یا مهلت تعویض و ...) و بعد زیر بار نرفته.

10. 2 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شما ساکن کجا هستی؟

من مقایسه ام با تهران و کرج بود، البته فقط برای گوشی های دارای گارانتی رسمی و اصلی. نه جنس قاچاق بدون گارانتی.

کرج که ببخشید اساسی گرانفروش هستند.

تهران شاید ارزان بدهند ولی متاسفانه اکثرا متقلب هستند. بازار علاءالدین که رسما دزدی می کنند. بازار موبایل یه زمانی خوب بود که الان خراب شده. فقط مانده بود چارسو که آن هم اخیرا همین مورد گوشی سامسونگ را دیدم و معلوم شد آنها هم قابل اطمینان نیستند.

ضمن اینکه بنظرم حرف فروشنده آنچنان ملاک قوی ای نیست. مورد داشتیم فروشنده حتی روی فاکتور موضوعی را نوشته ( مثلا میزان گارانتی و یا مهلت تعویض و ...) و بعد زیر بار نرفته.
    من ساکن مرکز استان هستم حدود 300-400 کیلومتری تهران
    با نظراتتون کاملاً موافقم ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

الان دیجی کالا سفارش های هفته قبل رو ارسال نکرده بعد داره تبلیغ فروش محصولات جدید ش رو میکنه!!!
    عجیب!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

الان دیجی کالا سفارش های هفته قبل رو ارسال نکرده بعد داره تبلیغ فروش محصولات جدید ش رو میکنه!!!
    عجیب!!!
    جالبه ادعای ارسال همون روز در تهران دارن !!
    حالا بعد 5 روز آوردن تحویل بدن مثلا تحویل اکسپرس با موتور آمده
    اومدم دمه در یک سری سرویس آشپزی سفارش داده بودم دیدم همه رو گذاشته وسط خیابون گفتم این چه وضعه اش هست ؟؟؟ چرا تو کارتون و جعبه نیستن ؟؟؟؟
    منم اینقدر شاکی شدم گفتم جمع کن برو در جواب گفت به علت حمل و نقل اش با کارتون سخت بوده جعبه ها رو درآورده بودن
    گفتم خدا روزیتو جایه دیگه حواله کنه اینم شد دلیل و بهانه ؟؟؟؟
    منم تحویل نگرفتم و برگشت زدم و زنگ زدم من دیگه پشت دستم داغ کنم از شما خرید کنم
    شما ها با این سعی و تلاشتون از در عقب به آمازون نزدیک می شوید !!

مگه همه جنس هاش موبایل و تبلت هست ؟؟
    این اجناس از تامین کننده ها و واردکننده ها میگیرن میفروشن اینا فقط یه واسطه در توزیع کالا هستن
    و به خاطر همین هست اجناسشون از بیرون گرونتره چون خودشون تامین کننده نیستن
    سایت های بزرگ مثل آمازون وebay newegg و غیره خودشون با خود شرکت های سازنده در ارتباط هستن و قیمت هاشون خیلی بهتره از بیرون ولی اینجا برعکس است
    من دقیقا اطلاع دارم شرکت های واردکننده لپ تاپ که میارن اکثرا تمام هارد ها و رم هاشون بر حسب نیاز جا به جا میکنن همین داخل کشور مثلا با هارد 1ترا وارد میشه ولی اینجا میان 500 میندازن و 1ترا تو بازار بفروشن
    یا رم همینطور که یه مورد خودم دیدم با DUAL CHANELL وارد شده ولی با single chanell جا به جا شده!!
    پس مقصر اون فروشنده تو بازار موبایل نیست که جنس معیوب و دست کاری شده میاره وارد کننده هامون روده راست تو شکمشون نیست پس صد رحمت به هر چی قاچاق هست که ما می تونیم یکم ارزونتر بخریم
    Last edited by alireza3dshadow; 27-12-2015 at 20:11.

14. این کاربر از alireza3dshadow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •