یه حیون شکار کن و گوشتش رو بردار
بعدش چی ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گوشتو چیکار کنم ؟
بخور چاق شی![]()
بالاخره تمومش کردم و نویسنده زن کار خودش را کرد
از همون ابتدا بازی رو روی درجه هارد شروع کردم و با وسواس زیاد بازی رو ادامه میدادم نمی خواستم چیزی از قلم بیوفته و کمپ هارو خوب میگشتم تا با بهترین درصد ممکن بازی رو تموم کنم ولی متاسفانه اواخر بازی به یک باگ خوردم و کلا هر ترفندی زدم رد نشد حتا با تعویض دیسک و اینا هم جور نشد خواستم دوباره از اول برم که تصمیم گرفتم روی PC ادامه بدم اما این بار دیگه اون حوصله لازم رو برای پیدا کردن ایتم ها نداشتم و یک راست بازی رو رفتم تا داستان بازی رو تموم کنم ، کلا حیف شد تلاش زیادی کرده بودم : دی
با این حال بازی خیلی خوبی بود صحنه های سینماتیک جذاب و زیبایی داشت ، گرافیک بازی بسیار زیبا بود دوران جوانی لارا هم خیلی زیبا به تصویر کشیده شده بود ، تم اصلی موسیقی بازی تغییر زیادی نداشت و یک نت با برخی تغییر در زیر و بم و بیس و اینا فقط داشت با این حال باز چسبید ، صدا گذاری هم که عالی بود و تنها نکته ای که ازارم داد داستان و شخصیت پردازی بازی بود برخی اوقات اوج میگرفت و برخی اوقات سقوط داشت کلا در سطح عناوین عالی پرداخته نشده بود و برا داستانش وسواس خوبی به خرج نداده بودن شخصیت پردازی بازی هم تلرانس داشت چه اصلی و چه فرعی و از پردازش خوبی بهره نمی برد از نحوه لول دیزاین بازی هم ناراضی بودم و کاش میشد مقداری جوهره TR اصیل در بازی باقی میموند
در کل بخوام نمره بدم به این شکل برای بازی مناسب میدونم :
گرافیک : 8.5
موزیک و صدا : 9
گیم پلی : 8
داستان : 7
نمره کل : 7.9
هیچی مثل اون تنفس مصنوعیه نیست ! اصلا یه چیزی![]()
یکی به ما بگه چیکنیم ؟
با تیر کمان باید یه گوزن شکار کنی و بعد باید برگردی سمت همون آتیشه !
من میخوام بازی را تهیه کنم
یک سوال بازی سوم شخص هست یا نه؟
سبک بازی مانند شاهزاده ایرانی هست یا نه؟
گرافیک 4650 و 4 گیگ رم جواب گوی خوبی هست یا نه؟
امتیازش چجوریاست؟
چون گیم اسپات فیلتره برا من
اينكارو ميكنم ولي او ابي كه از بالاً مياد خاموش ميكنه اتيسو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)