سلام
چرا این بازیهارو مغازه ها نمییارن پس.![]()
بازی به این توپی باید بمونیم تو کف![]()
سلام
چرا این بازیهارو مغازه ها نمییارن پس.![]()
بازی به این توپی باید بمونیم تو کف![]()
دوست عزیز سیو گیم که دادی وقتی که می ری رو لود گیم بازی اجرا نمی شه اگه زحمتی نداره پوشه اصلی تو مای دایکیومنت رو برام اپلود کن اگه میشه بدونه مد و ماشین جدید باشه شاید مشکل سیو گیم مد و ماشین جدید باشه که تو بازی شما باشه ولی توی بازی من نباشه
سلام به همه عزیزان کامیون باز. من از اون قدیم ندیما که بحث king of the road خیلی داغ بود و سیستم ها ذغالی , عشق کامیون بودم تا الان هم بیشتر مجموعه 18 چرخ رو دنبال میکردم تا اینکه پست پر بار دوست خوبمون actros 1843 رو دیدم. تا صفحه 19 تاپیک رو خوندم ولی خداییش دیگه خیلی سخت بود 29 صفحه دیگه رو هم بخونم. واسه همین گفتم یه پست بدم مشکلامو بگم تا دوستان راهنمایی بفرمایند!
راستش اون لینک هایی که تو صفحه اول بودن یا پاک شدن یا نعمت شیلترینگ نصیبشون شده. الان هم دارم بازی رو از لینک زیر میگیرم با حجم 415 مگ:
کسی هست بدونه فرق این با اون نسخه ای که تو خود سایت بازی که 370 مگ هستش چه فرقی داره؟!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درضمن یکی از دوستان هم لطف کنن لینک غیره شیلتره کرک رو لطف کنن ممنون میشم.![]()
سلام
دوست عزیز اینکه چرا مغازه ها این سبک از بازی ها رو نمیارن باید برید از خودشون بپرسید اگه به ما باشه میگیم همه مغازه ها بیارن
و اینکه مغازه ها نمیارن دلیلی نداره که شما توی کف بازی بمونید برای بازی کردن میتونید از فروشگاه های اینترنتی بازی رو خریداری کنید مثل فروشگاهmaniyasoft
موفق باشید![]()
دوست عزیز اون سیو هایی رو که رضا جان گذاشت رو منم دانلود کردم و اجرا شد چجوری برای شما توی لود گیر میکنه شما نسخه German truck simulator رو بازی میکنید
چون اگه نسخه دیگه ای باشه عمل نمیکنه
ممنون از دوست عزیزمون.
فکر نکنم فرقی باشه ورژن1.04 با ورژن1.32 فقط دوتا فرق داره اون هم آخرین ورژن کشور اتریش رو داره و میشه توش آهنگ mp3 ریخت همین.بعد کرک هم ما حدود یه ماه دنبال کرک گشتیم ولی نبود اگه هم بود فیلتر بود.
من با 1000 بدبختی بازی رو که خودم خریدم آپلود کردم ولی چون کسی دانلود نکرد سریع حذف کردن از هات فایل.
حالا یه سایت ایرانی هست که توش بازی رو واسه دانلود گذاشته احتمال 80% سالم و به کرک نیاز نداره حالا امشب دانش میکنم ببینم سالم بود میگم شما هم دانلود کنید لینکش هم مستقیم.
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
چون من بازی رو با مد سیو کردم شاید لود نمیشه ولی این سیو بدون مد این رو هم امتحان کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یه چیز دیگه اینکه آخر من به آرزوم رسیدم و پک بنز رو تو جرمن تراک پیدا کردم و دانلود کردم .
این هم لینکش فقط ادامه راه واسه دانلود با خودتون دیگه.
دانلود ازش آسون.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم میگم دوستانی که میخوان این بازی رو بازی کنند برای اطمینان بیشتر و راحتی خودشون میتونن بازی رو بخرن چون الان دیگه به همه سایت ها نمیشه اعتماد کرد یا سایت ها قیلتر هست یا لینک ها خراب هست
اگه توی مغازه ها هم موجود بود همه میرفتید میخریدید ولی توی مغازه ها موجود نیست مشکلی نیست چون فروشگاه های اینترنتی دارن میفروشند این بازی رو باقیمت 2600 تومان
رضا جان شما هم اگه توی پست اول لینک بازی یا کرک هست رو پاک کن و به جاش بنویس چون لینک ها مشکل دار هستند و نمیشه با ریسک هم بازی رو دانلود کرد میتونن از فروشگاه اینترنتیmaniyasoft بازی رو رو خریداری کنند و با خیال راحت این بازی زیبا و سرگرم کننده رو بازی کنند
چون نمیشه که هی سایت پیدا کنیم بعد یا محدودیت دانلود داشته باشه یا فرداش فیلتر بشه الان فقط مطمعن ترین و سریع ترین راه برای کسایی که میخوان این بازی رو بازی کنند خرید بازی هست
موفق باشید
الان اون لینک ایرانی رو چک کردم اون هم خراب متاسفانه
با این وضع تنها راه چاره خرید بازی از همون خرید اینترنتی![]()
ایول رضااااااااااااااااااااااا دمت گرم نه تنها آرزوی خودت بلکه ارزوی من هم بر آورده شد.و یه چیز دیگه اینکه آخر من به آرزوم رسیدم و پک بنز رو تو جرمن تراک پیدا کردم و دانلود کردم .
خیلی دنبال این مد میگشتم ممنون.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)