تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 325 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 3243

نام تاپيک: German Truck Simulator

داره خودمونی میشه Tomas Angelos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    چرا این بازیهارو مغازه ها نمییارن پس.
    بازی به این توپی باید بمونیم تو کف

2. این کاربر از Tomas Angelos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه chshmak1_44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست عزیز سیو گیم که دادی وقتی که می ری رو لود گیم بازی اجرا نمی شه اگه زحمتی نداره پوشه اصلی تو مای دایکیومنت رو برام اپلود کن اگه میشه بدونه مد و ماشین جدید باشه شاید مشکل سیو گیم مد و ماشین جدید باشه که تو بازی شما باشه ولی توی بازی من نباشه

4. این کاربر از chshmak1_44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Baby nfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همه عزیزان کامیون باز. من از اون قدیم ندیما که بحث king of the road خیلی داغ بود و سیستم ها ذغالی , عشق کامیون بودم تا الان هم بیشتر مجموعه 18 چرخ رو دنبال میکردم تا اینکه پست پر بار دوست خوبمون actros 1843 رو دیدم. تا صفحه 19 تاپیک رو خوندم ولی خداییش دیگه خیلی سخت بود 29 صفحه دیگه رو هم بخونم. واسه همین گفتم یه پست بدم مشکلامو بگم تا دوستان راهنمایی بفرمایند!
    راستش اون لینک هایی که تو صفحه اول بودن یا پاک شدن یا نعمت شیلترینگ نصیبشون شده. الان هم دارم بازی رو از لینک زیر میگیرم با حجم 415 مگ:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کسی هست بدونه فرق این با اون نسخه ای که تو خود سایت بازی که 370 مگ هستش چه فرقی داره؟!!
    درضمن یکی از دوستان هم لطف کنن لینک غیره شیلتره کرک رو لطف کنن ممنون میشم.

6. این کاربر از Baby nfs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام
    چرا این بازیهارو مغازه ها نمییارن پس.
    بازی به این توپی باید بمونیم تو کف

سلام
    دوست عزیز اینکه چرا مغازه ها این سبک از بازی ها رو نمیارن باید برید از خودشون بپرسید اگه به ما باشه میگیم همه مغازه ها بیارن

و اینکه مغازه ها نمیارن دلیلی نداره که شما توی کف بازی بمونید برای بازی کردن میتونید از فروشگاه های اینترنتی بازی رو خریداری کنید مثل فروشگاهmaniyasoft

موفق باشید

8. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوست عزیز سیو گیم که دادی وقتی که می ری رو لود گیم بازی اجرا نمی شه اگه زحمتی نداره پوشه اصلی تو مای دایکیومنت رو برام اپلود کن اگه میشه بدونه مد و ماشین جدید باشه شاید مشکل سیو گیم مد و ماشین جدید باشه که تو بازی شما باشه ولی توی بازی من نباشه

دوست عزیز اون سیو هایی رو که رضا جان گذاشت رو منم دانلود کردم و اجرا شد چجوری برای شما توی لود گیر میکنه شما نسخه German truck simulator رو بازی میکنید
    چون اگه نسخه دیگه ای باشه عمل نمیکنه

10. 3 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    هرجا تو باشی آرزو:سفر دور دنیا با اکتروس وضعیت:خوشحاال

پيش فرض

سلام به همه عزیزان کامیون باز. من از اون قدیم ندیما که بحث king of the road خیلی داغ بود و سیستم ها ذغالی , عشق کامیون بودم تا الان هم بیشتر مجموعه 18 چرخ رو دنبال میکردم تا اینکه پست پر بار دوست خوبمون actros 1843 رو دیدم. تا صفحه 19 تاپیک رو خوندم ولی خداییش دیگه خیلی سخت بود 29 صفحه دیگه رو هم بخونم. واسه همین گفتم یه پست بدم مشکلامو بگم تا دوستان راهنمایی بفرمایند!
    راستش اون لینک هایی که تو صفحه اول بودن یا پاک شدن یا نعمت شیلترینگ نصیبشون شده. الان هم دارم بازی رو از لینک زیر میگیرم با حجم 415 مگ:
    کد:
    کسی هست بدونه فرق این با اون نسخه ای که تو خود سایت بازی که 370 مگ هستش چه فرقی داره؟!!
    درضمن یکی از دوستان هم لطف کنن لینک غیره شیلتره کرک رو لطف کنن ممنون میشم.

ممنون از دوست عزیزمون.

فکر نکنم فرقی باشه ورژن1.04 با ورژن1.32 فقط دوتا فرق داره اون هم آخرین ورژن کشور اتریش رو داره و میشه توش آهنگ mp3 ریخت همین.بعد کرک هم ما حدود یه ماه دنبال کرک گشتیم ولی نبود اگه هم بود فیلتر بود.

من با 1000 بدبختی بازی رو که خودم خریدم آپلود کردم ولی چون کسی دانلود نکرد سریع حذف کردن از هات فایل.

حالا یه سایت ایرانی هست که توش بازی رو واسه دانلود گذاشته احتمال 80% سالم و به کرک نیاز نداره حالا امشب دانش میکنم ببینم سالم بود میگم شما هم دانلود کنید لینکش هم مستقیم.

---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------

چون من بازی رو با مد سیو کردم شاید لود نمیشه ولی این سیو بدون مد این رو هم امتحان کنید.

کد:

12. 5 کاربر از actros 1843 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت

پيش فرض

و یه چیز دیگه اینکه آخر من به آرزوم رسیدم و پک بنز رو تو جرمن تراک پیدا کردم و دانلود کردم .

این هم لینکش فقط ادامه راه واسه دانلود با خودتون دیگه.

دانلود ازش آسون.
    کد:

14. 4 کاربر از actros 1843 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

بازم میگم دوستانی که میخوان این بازی رو بازی کنند برای اطمینان بیشتر و راحتی خودشون میتونن بازی رو بخرن چون الان دیگه به همه سایت ها نمیشه اعتماد کرد یا سایت ها قیلتر هست یا لینک ها خراب هست

اگه توی مغازه ها هم موجود بود همه میرفتید میخریدید ولی توی مغازه ها موجود نیست مشکلی نیست چون فروشگاه های اینترنتی دارن میفروشند این بازی رو باقیمت 2600 تومان

رضا جان شما هم اگه توی پست اول لینک بازی یا کرک هست رو پاک کن و به جاش بنویس چون لینک ها مشکل دار هستند و نمیشه با ریسک هم بازی رو دانلود کرد میتونن از فروشگاه اینترنتیmaniyasoft بازی رو رو خریداری کنند و با خیال راحت این بازی زیبا و سرگرم کننده رو بازی کنند

چون نمیشه که هی سایت پیدا کنیم بعد یا محدودیت دانلود داشته باشه یا فرداش فیلتر بشه الان فقط مطمعن ترین و سریع ترین راه برای کسایی که میخوان این بازی رو بازی کنند خرید بازی هست

موفق باشید

16. 3 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت

پيش فرض

الان اون لینک ایرانی رو چک کردم اون هم خراب متاسفانه

با این وضع تنها راه چاره خرید بازی از همون خرید اینترنتی

18. این کاربر از actros 1843 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قبرستون

پيش فرض

و یه چیز دیگه اینکه آخر من به آرزوم رسیدم و پک بنز رو تو جرمن تراک پیدا کردم و دانلود کردم .
    ایول رضااااااااااااااااااااااا دمت گرم نه تنها آرزوی خودت بلکه ارزوی من هم بر آورده شد.

خیلی دنبال این مد میگشتم ممنون.

20. این کاربر از SHIRIN ACTROS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •