سلام دوستان لطفا راهنمایی کنن که hx800 سری klv با kdl باهم تفاوتی دارن یا نه؟
در ضمن 200 هرتزه یا 240 ؟
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنن که hx800 سری klv با kdl باهم تفاوتی دارن یا نه؟
در ضمن 200 هرتزه یا 240 ؟
سلام
من یه فیلم سه بعدی از نوع Side by Side دانلود کردم
تلویزیونم از لحاظ نرم افزاری آپدیت کردم....نوشته بود که آپدیت جدید قابلیت پخش فیلم سه بعدی از طریق USB Flash رو اضافه میکنه
اما وقتی روی فایل فیلم داخل فلش Play رو میزنم , اجراش نمیکنه و مینویسه قابلیت پخش نداره
جالب اینجاست که توی لپتاپ هم با هیچ نرم افزاری اجرا نمیشه
میخواستم بپرسم که آیا برای نشون دادن فیلم سه بعدی توی لبتاپ باید حتما کارت گرافیکش هم قابلیت سه بعدی داشته باشه یا با کارتهای گرافیک معمولی هم میشه توی کامپیوتر و لبتاپ فیلم سه بعدی پخش کرد؟
برای ایران 200 هرتز میشه یا به بیان دقیق تر :
تو سیستم پخش PAL (ایران و اروپا) 200 هرتزه
تو سیستم پخش NTSC (ژاپن و آمریکا) 240 هرتز.
با کارت گرافیک معمولی هم میشه.
کدک های جدید K-Lite Codec Pack و نرم افزار پخش سه بعدی Stereoscopic Player را نصب کنید. ایشالله مشکل حل میشه.
یه سئوالی دارم که راست کاره دوستان سونی بازه .
یکی از آشنایان هفته پیش رفت و یه عدد Ex720 خرید ، 3 روزه پیش هم باند سمت چپش خراب شد و فرستاد نمایندگی و الان هم نمایندگی میگه اکثر این مدل باندهاش خرابه و به دلیل اینکه اکثرا از سینما خانگی صدا میگیرن متوجه این موضوع نمیشنو حالا خوده نمایندگی گفته که یه مدل دیگه انتخاب کنین که بهشون بده .سقفه بودجشم تا 2 تومنه که 1.530 Ex720 رو خریده بوده . الان میخواد بدونه تا 2 تومن چه مدلی میتونه بگیره که خوب باشه ؟!!!
دوستانه سونی باز راهنمایی کنن ممنون میشم .
40NX710 1.980.000
فقط یه ابهاماتی تو مشخصاتشه. تو سایت سونی ایران نوشته :
سه بعدی-----> بله (فرستنده سه بعدی و عینک سه بعدی مورد نیاز است )
حالا منظورش از فرستنده سه بعدی چیه نمی دونم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون پونل جان .
ولی قیمتی که امروز نمایندگی بهش داده 2.050
در هر صورت این آشنای ما جوونی کرده و جاهلی کرده![]()
خواهش می کنم.
فروشگاه جهان آوا نماینده رسمی سونی تو جمهوری 1.980.000 میده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوالی
برای دانلود کردن فیلم سه بعدی ...حتما باید فیلمها از نوع Side by Side باشند تا با عینک مخصوص این نوع تلویزیون ها بشه سه بعدی دید؟
من اگه بخوام فیلم Full Screen سه بعدی دانلود کنم باید دقیقا چه نوع اسمی رو توی سایتها سرچ کنم؟
Last edited by underworld; 01-12-2011 at 14:26.
با سلام . دوستان من دیشب یه led ex52 46 سونی خریدم . می خواستم نظرتونو در موردش بدونم . و فرقش با Ex520 چیه؟راستی 1500000 خریدم بی گارانتی . ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)