لطفا به مشکل من برسید.ممنون ولی یک جای دیگه هم گیر کردم مرحله بعد از همونی که گیر کردم هست یک قسمتش هست که داخل یک کوه هستی و نمی دونم جاذبه نیست یا چیز دیگه خلاصه توی هوا هستم همونجا نمی دونم باید چه کار کنم!
لطفا به مشکل من برسید.ممنون ولی یک جای دیگه هم گیر کردم مرحله بعد از همونی که گیر کردم هست یک قسمتش هست که داخل یک کوه هستی و نمی دونم جاذبه نیست یا چیز دیگه خلاصه توی هوا هستم همونجا نمی دونم باید چه کار کنم!
یه کم بیشتر توضیح بده متوجه شم.
اگه سیو گیم بازی بخوای دارم بزارم؟
یک مرحله هست که باید بری داخل یک کوه و کوه یک سیستم مغناطیسی درش هست و وقتی داخل کوه که می رم یک نفر میاد می زنه توی سرم و بیهوش می شم وقتی بلند می شم همه اسلحه هامو ازم گرفتند و یک دختر با آسانسور میاد پایین که منو نجات بده ولی آسانسور گیر می کنه وی یکی از بالا میاد نجاتش می ده و منم باید خودمو نجات بدم چند جا رفتم راه را پیدا نکردم تا اینکه به یجا رفتم همونجا چند لحطه صبر کردم و دیدم جاذبه وجود نداره!
بعد از همینجا دیگه نمی دونم باید چه کار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من درست یادم نیست میخوای سیو گیم بازی بدم؟
باشه اگه بزاری که ممنون می شم!
این هم سیو گیم کامل کرایسیس تقدیم به شما
کد:
http://rapidshare.com/files/75355487/arnold_ab.exe
پسورد:arnold_ab
اي واي!!!همون اصلحه اي كه مهماتش بينهايته؟من اونو انداختم ولي ميشه كمي بيشتر توضيح بديد من 4 تا تيربار رو روي اون هيولا نابود كردم بعد كنار هيولا اون هواپيما هستش كه يه ليزر هم داره يعني من بايد با شليك به طرفي كه هواپيما هست يه طرفش رو منفجر كنم؟آخه من خيلي شليك كردم اصلا اثر نميكنه![]()
نه! وقتی که اون لیزر میفته رو سفینه پس از چند ثانیه Shield همون طرف غیر فعال میشه و میتونی TAC Gun رو زووم کنی رو هدف. قفل شد شلیک کن. برای اون طرف هم همینطور...
Last edited by havas_1980; 17-01-2008 at 20:40.
عزیزم ببخشیدا ! ولی رسیدی به مضخرف ترین مرحله ی ممکن !!!یک مرحله هست که باید بری داخل یک کوه و کوه یک سیستم مغناطیسی درش هست و وقتی داخل کوه که می رم یک نفر میاد می زنه توی سرم و بیهوش می شم وقتی بلند می شم همه اسلحه هامو ازم گرفتند و یک دختر با آسانسور میاد پایین که منو نجات بده ولی آسانسور گیر می کنه وی یکی از بالا میاد نجاتش می ده و منم باید خودمو نجات بدم چند جا رفتم راه را پیدا نکردم تا اینکه به یجا رفتم همونجا چند لحطه صبر کردم و دیدم جاذبه وجود نداره!
بعد از همینجا دیگه نمی دونم باید چه کار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم نتونستم اونجا رو رد کنم .
به نظر من استفاده از سیو گیم بعد از اون مرحله هست .....
بابا عزیزان اونجا که کاری نداشت (البته داشت خداییش) یه کمی باید روی اون دوگوله فشار بیاری و فضا رو بدون جاذبه فرض کنی . تو راهها گم نمی شی چون فقط یک راه همش ولی اگر هی دور خودت الکی بچرخی اعصابت به هم میریزه .
یک جایی هست که هر چی می خوای بری تو نمی ره یک ریچه بزرگیه هی هلت میده بیرون . اونجا تا جایی که ممکن هست میری جلو و بعد ماکس سرعت می زنی سریع می ری تو می کشی کنار که دوباره پرتاب نشی بیرون به یه چیزی خودت رو گیر بده دیگه . کلا فضای جالبی هست اون تله پرت هاش هم باحال درآوردن خلاصه خودم 2 ساعت اونجا الاف بودم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)