سلام
گزارش تراکنش های کارت به کارت یا بانکی رو باید از کجا بگیرم؟
می خوام فروشگاه اینترنتی بزنم... وقتی کسی پول ریخت توی حسابم من باید چطوری/از کجا بفهمم که کی ریخته؟ (در صورت داشتن مشخصات واریزی)
فعلاْ بانک اقتصاد نوین حساب دارم...
ممنون![]()
سلام
گزارش تراکنش های کارت به کارت یا بانکی رو باید از کجا بگیرم؟
می خوام فروشگاه اینترنتی بزنم... وقتی کسی پول ریخت توی حسابم من باید چطوری/از کجا بفهمم که کی ریخته؟ (در صورت داشتن مشخصات واریزی)
فعلاْ بانک اقتصاد نوین حساب دارم...
ممنون![]()
به طور معمول باید در بخش حسابهاتون باشه.
بنده در بانک پاسارگاد و در بخش بانکداری مجازی راحت با کلیک بر روی حساب مورد نظر می بینم. احتمالا در اقتصاد نوین هم باید باشه.
این قسمت مشاهده تراکنشهاش هست که هر کاری می کنم یه جدول خالی نشون میده:
محتوای مخفی: »»
من پارسال از توی سایت بانک پاسارگاد حساب بانک مجازی ساختم و یه کد بهم داد و دیگه وقت نشد برم بانک...الان اگه ببرم همون رو قبول می کنن؟
من الان اصل شناسنامم رو ندارم چیکار کنم؟پس از تکمیل اطلاعات مربوطه با در دست داشتن اصل شناسنامه و کارت ملی به پیشخوان بانکداری مجازی در یکی از شعب بانک پاسارگاد در سراسر کشور مراجعه نموده تا عملیات افتتاح حساب در کمترین زمان انجام شود.
ممنون
بانک ملت گزارش حواله سحابی (حواله به کارتهای شتاب) رو تا یه روز قبل نشون میده.
مشاهده گردش حساب هم داره فکر کنم این قسمت به صورت لحظه ای کارت به کارتها رو نشون بده (مال خودم این گزینه رو نداره . رفتم بانک فعالش کنم انجام ندادن. واسه همین میخوام پاسارگاد یا صادرات حساب باز کنم)
اولا احتمالا بله کد رو ببرید حل میشه
اصل شناسنامه ندارید کپی ببرید کارت ملی رو اصلش رو ببرید ولی خب باید چونه بزنید شاید بشه
چک را برای حساب جاری در بانک که شرایط خاص دارد صادر می کنند.
سفته را در بقالی میفروشند !
ارز قانونی چک بالاتر است ولی در هر حالت با هر دو می توانند صادر کننده را به زندان بیندازند
از کسی که چک قبول میکنم باید حتما پشت چک را امضا کنه؟
اگه چک خط خوردگی داره حتما باید طرفی که چک رو نوشته پشت تایید و امضا کنه.
اگر چک به اسم کسی که دارید ازش چک قبول میکنید نبود هم لازم نیست اون طرف هم پشت چک رو امضا کنه اما اگه امضا کنه به نفع شماست. وقتی که چک برگشت خورد و مشکلی پیش اومد اون وقت شما میتونید از هر 2 نفر شکایت کنید و زودتر به پول برسید. ولی بایدی در کار نیست.
آخه من تا حالا تو بازار نبودم و الان برای فروش محصولاتم باید چک قبول کنم!
واسه همین نگرانم.
نکته مهم دیگری در چک گرفتن نیست؟؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)