بچه ها اين بهتره يا dirt3؟
بچه ها اين بهتره يا dirt3؟
در کل dirt 3 بهتره
بچه ها یه مشکل عجیب!!
والا من الان 88% بازی رو رفتم ولی یهو همه_ی سیوهام پرید به صورت کاملا عجیب!!...اینجور که الان من تموم لولها رو رفتم وبه لول 20 رسیدم و اون 88% اصلی بازی هم برام حساب شده ولی نکته_ی عجیبش اینه که تموم مرحله ها قفل هستند به نوعی که حتی اون مراحلی که قبلا رقتم برام حساب شده ولی قفله!!!
نمیدونم ولی فکر کنم یه جور باگه!!...تا حالا کسی به مشکل من برخورده؟؟!!
یعنی مرحله های بعدی هم قفله ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی نکته_ی عجیبش اینه که تموم مرحله ها قفل هستند به نوعی که حتی اون مراحلی که قبلا رقتم برام حساب شده ولی قفله!!!
چه ضدحالی!!!!!!
بله!!
خودم هم موندم این دیگه چه مدلشه؟؟!به هزار بدبختی تا اینجا رسیده بودم ولی حالا یییهو همه پر![]()
قابل توجه کلیه کسایی که میگن Shift 2 بازی خوبیه
چندین عیب از این بازی دیدم ... دو مورد رو که در این تاپیک مطرح نشد ، عنوان می کنم و بقیه رو فعلا فاکتور می گیرم...
اولا این یک بازی (Gamre) نیست...چون بازی بنا به تعریف ، باید اوقات خوش و خرمی رو واسه Player ایجاد کنه و باعث بشه Player با بازی کردن ، خستگی رو از تن بیرون کنه... اما سازندگان Shift 2 مثل اینکه فراموش کردن دارن چی میسازن... بازی به شدت سخت و تا حدی از واقعیت خارج شده که این باعث میشه بازی باز ، دچار رنج و عذاب بشه... بزارید یه مثال واستون بزنم ؛
در مرحله ششم و در مسابقه ی Modern A Invitational یه ماشین کلاس A ( اما سطح پایین و با دست فرمون افتضاح ) بهتون میده و ازتون میخواد که یک مسیر بسیار طولانی ( 20.73 کیلومتری ) و پر پیچ و خم و باریک رو با رقیب هایی همچون Bugatti Veyron 16.4 و Pagani Zonda F مسابقه بدین... حالا فرض کنید به زور و بلا ، 90% بازی رو در مقام اول هستید...یه لحظه اشتباه می کنید و ترمز نا بجا می زنید... همین امر باعث کج شدن ماشین شما میشه و بقیه ماشین ها که درست پشت سر شما و پا به پای شما داشتن میومدن ، همگی ازتون جلو می زنن و دیگه هیچ امیدی واسه اول شدن ندارید.
اصلا نباید این جور بازی واقعی ساخته بشه ...اگه واقعی بشه و کلیه قوانین فیزیکی روی بازی دیده بشه ، پس دیگه اسم اون Game نیست و میشه Simulator ؛ ( مثل شبیه ساز پرواز)
دوما ، رقبای شما هیچ وقت اشتباه نمیکنن و حتی با خودشون رقابت نمیکنن (فقط با شما رقابت می کنن)... این عامل باعث میشه شما از رقابت کردن ، زده بشین... مثلا ؛
فرض کنید در ابتدای یه Race بدنه ی ماشین شما ، یه خورده به گاردریل برخورد کرد و سه تا ماشین ازتون جلو زدن...دیگه هیچ راهی واسه اول شدن ندارید و ناچارید بازی رو ری استارت کنید (چون به هیچ وجه امکان نداره اون سه تا ماشین که جلو افتادن ، کار خطایی ازشون سر بزنه و شما بتونید بهش برسید)
این نظر شماست که نباید بازی واقعی ساخته بشه!نظر من برعکسه
بازی که شما میگید به درد بچه دبستانی ها میخوره.....بازی باید واقعی باشه و حس واقعی بودن به آدم دست بده....اصلا نظرتون رو قبول ندارم
عزیز کلا سری shift وgran turismo و forza همیشه بزرگترین رقابتشون سر reality بودن بازی بوده و در اصل اینها بازیهای شبیه ساز اتومبیل سواری_ند و بیشتر به درد کسانی میخورند که به دنبال تجربه_ی واقعی یه ریسینگ هستند نه سرگرمی محض!
و دوست من اگه شما دنبال بازیی هستید که خیلی ساده تر و در عین حال سرگرم کننده تر باشه بهتون need for speed hot pursuit رو پیشنهاد میکنم![]()
بعضی وقتا مواردی رو تو این بازی میبینم که خیلی ظریفتر و دقیقتر یه جورایی بهتر از دو ریسینگ GT5 و Forza هستش...
میشه گفت خیلی خوب وارد دنیای رقابتی شده این قسمتش...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)