بچه ها سايتي هست كه ساعت هاي رولكس بفروشه و قيمتاش مناسب باشه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
بچه ها سايتي هست كه ساعت هاي رولكس بفروشه و قيمتاش مناسب باشه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
کاندینو ساخت سوئیس
جایی هست که آخرین قیمت ساعت های رولکس رو بشه فهمید؟
از دوستان ساعت باز فروم تقاضا دارم لطفا لطفا راهنمایی کنید
من خیلی وقته که دنبال یک ساعت جیبی نسبتا خوبم
نسبتا خوب منظورم اینه که خیلی جاها گشتم یا بطور کلی ندارند یا یک مدلهای بسیار بسیار ساده و مبتدیانه درحد20تومن دارن
بعد از کلی گشتن در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدم بله کلهم دومدل دارند یکیش 700و خورده ای یکیش هم 610 تومن!!!
((منظورم ساعتهای این مدلی هستش برای نمونه این یکی رو گذاشتم))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب الان نه به اون 20 تومنیه نه به این
یه چیزی بین 150تا200نمیشه یافت ایا؟؟؟![]()
دوست عزیزم اول از همه بگم ساعت های جیبی قیمتشون بالاس و از رنج 500 به بالا قیمت هاشون شروع میشه!! به 100 تومن و 300 تومن نمیتونی بخری!!!
در ضمن این جور مدل ها به درد افراد میان سال نزدیک به مسن میخوره!!که همیشه کت شلوار پالتو میپوشه نمیدونمچند سالته!! ولی به نظرم شما که اگه هر روز کت شلوار نمی پوشی مثل من اسپورت یا مردونه لباس میپوشی حیفه که اینو بخری بذاری تو جیب شلواره لی!!!و چند لحظه درش بیاری بیرون مثل گوشی موبایل
در ضمن شما میتونی بری به مغازه های ساعت فروشی و دنبال مارک نباشی یه مارک چینی پیدا کنی با قیمت کم و اونو بخری اونم فوقش برات یه سال کار میکنه!! که بعید میدونم!!
ولی با 300 تومن میتونی یه ساعت بند چرمی خوشگل و خوب بخری!!
بابت توضیحاتتون ممنونم
برای خودم نمیخواستم چون من در بین اشناهامون به کسی که دوست دار ساعت هست معروف شدم، کسی از من خواست تا همچین چیزی رو براش بیابم!!!
منم بعدازکلی جستجو به این نتیجه که گفتم رسیدم
البته سایتهای خارجی مدلهای جالبی(برندهای نه چندان معروف) دارند که با توجه به قیمت دلار اونقدرها هم(بالای500)در نمی اومد!
ولی خب باید پذیرفت توی ایران کلا کمه! چون مشتریش هم کم و خاص هست
بهرحال ممنون از توضیحاتتون
سلام.
بچه ها کسی میدونه این دقیقه شمار کورنوگراف ساعت EF-539 چطور صفر میشه؟ همشون صفر میشن ولی این روی 10 وا میسه.
در کاتالوگ ساعت طرز تنظیم عقربه ها نوشته شده
لطفا حذف شود.
Last edited by mojtaba2321; 28-12-2012 at 12:49.
هم اکنون 54 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 54 مهمان)