تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 48 از 221 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان دنبال یه برنامه خیلی قوی و سنگین واسه کول هستم!!! از نظرات شما استفاده می کنیم

فردای روز تمرین، تمام عضلات بدنم میگیره، اما کولم نه! احساس میکنم خوب بهش فشار نمیارم...

حداکثر سه تا حرکت میخوام

داره خودمونی میشه Mr.Unco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    دبی -شیراز در حال رفت و آمد|نام:آنکو|سن:26 سال

پيش فرض

عرض سلام و خسته نباشید دارم خدمت همه دوستان و عزیزان ورزشکار

سوالی دارم که امیدوارم پاسخی دریافت کنم

12 کیلو اضافه وزن دارم و شکم و پهلوهای چاقی دارم

در منزل چگونه میتوانم این 12 کیلو وزن را لاغر کنم برای لاغری عجله ندارم و به لاغری در 6 ماه هم راضی هستم؟

دمبل و هالتر در منزل دارم به علاوه چرخش یا همان مسگری
    با این تجهیزات بسیار کم امید است که فقط لاغر شوم؟هیکلی شدن مد نظر نیست.

با تشکر از دوستان به خصوص آقای lahij web امیدوارم جوابی به من هم بدهید

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

هر وقت که خواستم در یک باشگاه پرورش اندام ثبت نام کنم یه عده از دوستان گفتند این کار رو نکنیا! بعد از یه مدتی به اصطلاح بدنت به وزنه عادت میکنه و اگه یه مدت کار نکنی اندامت شل میشه!
    می خواستم ببینم آیا این سخنان صحت داره یه نباید جدی شون گرفت؟
    ممنون.

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نه ! کجاش عجیبه !؟ خیلی از دوستان فکر میکنن صرفا با 2000 تا دراز نشست و 500 تا شنا و ... میشه نتیجه گرفت ...
    برات شاید جالب باشه اگه بدونی عضلات شکمی عضلات کوچیکی هستند که خیلی زود خسته و دیگه به تمرین و فشار جواب نمیدن . چربی سوزی موضعی هم به هیچ وجه ! امکان پذیر نیست و این یه ریتم چربی سوزی هست که تو بدن راه میفته و تمرین دادن عضلات شکم مثل هر قسیمت دیگه از بدن باعث رشد اون عضلات و در نتیجه افزایش چربی مصرفی و ... میشه .
    توتال کر و امثال این جادو جمبل ها ( بعضی هاش البته بدک نیستن ) ولی وقتی میشه حرکتی رو روی یک صندلی یا مبل یا روی زمین انجام داد دیگه خرید اینا چه کاریه آخه !؟!؟!؟!؟
    تو همین تاپیک و تاپیک مشابه درباره حرکات بدون وزنه روی شکم در منزل و همون باشگاه توضیح دادم . پایین هم لینک معرفی کردم . بازم سوال داشتید بپرسید تا با دوستان همفکری کنیم .
    هر چند تکراریه این حرفام ولی :
    شما در اولین گام ذو از ساعت 2 عصر به بعد کربوهیدرات های دیرهضم رو به حداقل و نهایتا 0 برسون . بدن از ساعت 3 4 کم کم آماده استراحت میشه به اصطلاح و متابولیسم کمتر و کمتر .
    بها دادن به عضلاتی مثل فیله کمر هم میتونی تو صاف ایستادن عضلات شکمی و فرم گرفتن بدن کمک کنه ...

اینجا لینک های متعدد برای روش های تمرینی برای شکم و آناتومی عضلات شکمیه :
    کد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازم میگم عنایت داشته باش که شکم رو نمیشه با فشار موضعی و حرکات محدود به همون عضلات و این داستان ها شکل داد . تمرین کل بدن با یه ریتم مستمر و چربی سوز : شکم تیکه تیکه !
    و با همه تواضعی که دارم !!! :
    محلی مناسب برای پیدا کردن سوالات شبیه سوال خودت:
    کد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون از راهنماییت دوست عزیز
    در مورد لینک هایی که معرفی کردی، راستش من زبانم در اون حد نیست که کل لینک ها رو بتونم بخونم.
    در مورد لینک دوم هم فقط یه ومورد در مورد شکم بود، که اون هم دوی ثابت و دوچرخه ثابت بود.
    یعنی هیچ راهی نداره من بتونم با ورزش های بدون دستگاه توی خونه روی شکمم کار کنم؟

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هر وقت که خواستم در یک باشگاه پرورش اندام ثبت نام کنم یه عده از دوستان گفتند این کار رو نکنیا! بعد از یه مدتی به اصطلاح بدنت به وزنه عادت میکنه و اگه یه مدت کار نکنی اندامت شل میشه!
    می خواستم ببینم آیا این سخنان صحت داره یه نباید جدی شون گرفت؟
    ممنون.
    خوب میشه گفت هم آره هم نه! بدن انسان تا قبل از ورزش، حالا با توجه به رژیم غذایی شما، یه فرم وراثتی داره، یعنی فرمی که مختص شماست، گاهی میبینیم بعضی ها ( چقدر خوش شانس! ) بازوهای خوبی دارن، عضله کول عالی، سینه کوچیک ولی تفکیک شده، اما تا حالا حتی یک بار هم دست به میله هالتر نزدن!

زمانی که شما ورزش میکنید، اونم مداوم و حرفه ای، بدن شما پیشرفت میکنه، رشد میکنه... خوب زمانی که ورزش رو رها میکنین، بدن شما افت میکنه! حالا این افت میتونه باعث بشه حتی از حالت قبل هم بدتر بشین. شاید یکی از دلایلش اینه که شما ورزش رو کنار میذارین، اما همچنان اون اشتها رو دارین، همونقدر غذا میخورین، فعالیت کمتر دارین، پس چاغ میشین!

نمونه بارز ، فوتبالیست ها هستن که بعد از رها کردن دوران حرفه ای، چاغ میشن. اما چون باز هم ورزش سبک و هوازی انجام میدن، این چاغی به اندازه 6-7 کیلو هست.

اما اینکه میگین بدنمون عادت میکنه... خیلی از بدنسازهای حرفه ای، بعد یه مدت طولانی، 1-2 ماه ورزش نمیکنن، بعد دوباره شروع میکنن، چون حس میکنن که بدنشون زیادی به این مساله عادت کرده و هرچقدر وزنه رو زیاد کنن، بدن عکس العملی نشون نمیده، پس یه مدت رها میکنن و دوباره شروع میکنن. اینکار شوک خیلی خوبی میده.

6. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

عرض سلام و خسته نباشید دارم خدمت همه دوستان و عزیزان ورزشکار

سوالی دارم که امیدوارم پاسخی دریافت کنم

12 کیلو اضافه وزن دارم و شکم و پهلوهای چاقی دارم

در منزل چگونه میتوانم این 12 کیلو وزن را لاغر کنم برای لاغری عجله ندارم و به لاغری در 6 ماه هم راضی هستم؟

دمبل و هالتر در منزل دارم به علاوه چرخش یا همان مسگری
    با این تجهیزات بسیار کم امید است که فقط لاغر شوم؟هیکلی شدن مد نظر نیست.

با تشکر از دوستان به خصوص آقای lahij web امیدوارم جوابی به من هم بدهید
    +
    Sadegh 7
    یعنی هیچ راهی نداره من بتونم با ورزش های بدون دستگاه توی خونه روی شکمم کار کنم؟
    سلام دوست خوبم .
    اینکه عجله نداری بزرگترین عامل سریعتر شدن پیشرفتته .
    شما توی منزل میتونی به راحتی چربی سوزی انجام بدی ( البته محیط باشگاه رو با هیجا عوض نمیکنم )
    شما میتونی با طناب زدن و یسری تمرینات هوازی دیگه حرکات مخصوص شکم ( کرانچ ، زیر شکم و بالای شکم ، پهلو و ... ) رو تمرین بدی و به نتیجه ایده آل برسی .
    درباره نحوه اجرای حرکات توضیح مختصر دادم خدمتتون

8. این کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

دوستان دنبال یه برنامه خیلی قوی و سنگین واسه کول هستم!!! از نظرات شما استفاده می کنیم

فردای روز تمرین، تمام عضلات بدنم میگیره، اما کولم نه! احساس میکنم خوب بهش فشار نمیارم...

حداکثر سه تا حرکت میخوام
    کول عضله کوچکیه و تو اکثر حرکات تاثیر پذیر هست .
    شما کول رو احتمالا با سرشانه تمرین میدید ؟
    پیشنهادم اینه عضلات کول رو با عضلات پشتیتون تمرین بدید و نتیجه رو مقایسه کنید .
    شما میتونید از تمرین پر فشار و کم مدت استفاده کنید . چون روی کول به عنوان یه عضله کوچیک باید فشار مناسب آورد تا تحریک بشه .
    به شما حرکات زیر رو پیشنهاد میدم :
    کول هالتر سوپر ست با شراگ دمبل ( با مکث 2 ثانیه ای در بالای حرکت و مکث 30 ثانیه ای در آخرین تکرار ) 10*3
    شراگ هالتر از پشت 10*3
    بارفیکس دست متوسط از پشت 1 ست با حداکثر توان
    موفق باشید

10. این کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    من دنبال یک تمرین هستم که فقط پهلوها و ران پا را آب کنم.شکمم زیاد برام مهم نیست.مهم آب کردن پهلوها و ران پا هست
    دو تا دمبل هم تو خونه دارم که وزنه هاش جدا میشند از هم و میشه کم و زیادش کرد

چه روشی توصیه میکنید برای آب کردن پهلو و ران پا؟

یک سوال مهم:موقع لاغری همه جای بدن با هم لاغر میشند؟امکانش هست فقط یه جا از بدن را لاغر کرد؟
    مثل سوال من که فقط میخواهم پهلوها و ران پا را لاغر کنم . چنین چیزی امکانش هست؟

متشکرم
    Last edited by hali be hooli; 27-01-2011 at 10:21.

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

سلام
    من دنبال یک تمرین هستم که فقط پهلوها و ران پا را آب کنم.شکمم زیاد برام مهم نیست.مهم آب کردن پهلوها و ران پا هست
    دو تا دمبل هم تو خونه دارم که وزنه هاش جدا میشند از هم و میشه کم و زیادش کرد

چه روشی توصیه میکنید برای آب کردن پهلو و ران پا؟

یک سوال مهم:موقع لاغری همه جای بدن با هم لاغر میشند؟امکانش هست فقط یه جا از بدن را لاغر کرد؟
    مثل سوال من که فقط میخواهم پهلوها و ران پا را لاغر کنم . چنین چیزی امکانش هست؟

متشکرم
    سلام !
    آها ! زدی تو هدف ! موقع فرایند چربی سوزی تمام بدن درگیر میشن و میرن به سوی لاغری ! نه فقط یه موضع خاص .
    شما روی یه موضع خاص تمرین میکنی تا عضلات اون قسمت رو پرورش بدی بلکه اون عضلات سوخت بیشتری رو طلب کنن و در صورت نرسوندن کالری اضافی توسط شما برن شکار چربی !
    شما با همون دمبل ها حرکات مربوط به پاها رو انجام بده ( صد البته قبلش طناب و ... یادت نره )
    درباره تمرین با یه دمبل و تغذیه برای کاهش چربی تو صفحات قبل بحث زیاد شده که با یه Search کوچولو میتونی پیداشون کنی و حالی به حولی ! ... زیاده گویی نکنم بهتره ...

پروفشنال Molibden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من قدم 180 ورزنم 60 کیلو هرکاری هم میکنم چاق بشو نیستم که نیستم
    چند ماهم بدن سازی کار کردم بدنم عضلانی شد ولی وزن خاصی نیاوردم (حتی مکمل پروتئینیم خوردم!)
    میگن باید 6 وعده بخوری اما من اشتهای همون 3 وعدشم بزور دارم
    خلاصه نمیدونم باید چکار کرد اگه کسی راه حلی پیدا کرد به من هم بگه!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •