اخ حون دعوا![]()
وای که چقدر خندیدم! به روباه گفتن شاهدت کیه، گفت دمم!
همه عالم و آدم میگن اشتباه بود! هرچی کارشناس هست میگه اشتباه بود! به ترکیب بارسا نمیخورد! حتی سر بازی رفت و برگشت جلو اینتر که اصلا عین گاو پیشونی سفید بود این قضیه، بد شما ها...
شما دیگه کی هستین بابا!
در ضمن، اگه به تابلو بودن هست، پس پست اون رفیقت چیه که میخواد 4 تا جام بهتون تقدیم کنه![]()
Last edited by kasra_khan2003; 05-09-2010 at 00:19.
عزیزم
اخه مشکل اصلی این بود که زلات از سری a به لالیگا اومده بود (دو لیگ با دو فلسفه جدا)
و زمان میخواست تا بتونه خودش رو اونجوری که بوده نشون بده
من مطمئنم اگه این فصل بود و اتفاقات اخیر(مشکل با پپ و. ...) پیش نمی یومد ، میتونست به اوج برگرده
=-=----=--=-
ولی بارسایی ها( حداقل من) الان(زمان حال) با این تیم بارسا و نتیجه هایی که میگیره حال میکنم دیگه کاری ندارم تو زمان پدربزرگم بارسا چطو بازی می کرده یا حتی ممکنه تو زمان نوه ام بارسا چه نتیجه هایی بگیره) مهم الان هست
Last edited by Capcom; 05-09-2010 at 00:25.
ما که اخر نفهمیدیم چطور امتیاز میدن
افتخار می کنم تیمم جیبش پره و به راحتی می تونه بازیکن بخره و توی این زمینه شاید یکی دو تا رقیب جدی داشته باشه.
و افتخار می کنم که تیمم هیچ وقت به دنبال ستاره های سوخته نمی ره! کسانی که توی بارسا روی نیمکتند توی میلان فیکسند.خودت هم با حرف هایی که زدی مشخص می شه سطح باشگاه ها الان کجاست!
جیب تیمت پر نیست
واسه اطلاعت بگم که 3 تیم رئال مادرید ، بارسلونا و منچستر از نظر بدهی از همه ی تیم ها بیشتر بدهی دارند
زلاتان هم همه میدونن که هنوز یه سوپر استاره و به خاطر این که با فوتبال اسپانیا خونش یکی نبود به سودش بود که از بارسا بره ، همین زلاتان بود که پارسال همتون واسش بال بال میزدید
اگه به نظرت زلاتان و روبینیو ستاره های سوخته ای هستن معلومه که از فوتبال سر در نمیاری
این یه هنره که بتونی از آب گل آلود ماهی بگیری
رونالدینیو ، روبینیو و زلاتان رو به همین صورت و با قیمت های پایین خریدیم ، اینا اکثرا با مربیشون مشکل داشتن که تیمو ترک کردن
سطح باشگاه رو هم میبینی ، ما 3 فصل بود که بد خرید میکردیم و بازیکن های خوبمون رو هم میفروختیم ولی این فصل بر عکس بود ، بازیکن خوب خریدیم و بازیکن به درد نخور فروختیم
خیلی زود به این حرفم میرسی
دوست من اون 3تا تيمي كه نام بردي تيم هاي اول و سوم جهان خوب مشخصا بذهكاري دارن ولي پر درامدترين هم هستند....چه طور به اين نتيجه رسيدي كه اين 3 تا تيم با اين همه ستاره بدهكارند؟؟؟!!!!!
اگه هم بدهي داشته باشند طي چند ماه با تبليغات و فروش پيراهن و امتياز تلويزيوني و از اين حرف ها بدهكاريشون رو پرداخت ميكنن....
در حال حاضر فكر نميكنم بدهي انچناني داشته باشند دگرنه 40 ميليون پول واسه داويد ويا نقد پرداخت نميكردند
لاپورتا: سعی می کردم تا بازیکنان در زمان ریاستم راحت باشند
رئیس سابق باشگاه کاتالان در صحبتهایی اعلام کرده که در زمان حضورش بر مسند ریاست بارسا تلاشش را به کار می گرفته تا بازیکنان در رختکن تیم احساس راحتی کنند.
سایت گل - خوان لاپورتا، رئیس سابق باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که در دوران ریاستش در بارسا، با پرداختهایی که انجام می داده، سعی می کرده تا بازیکنان از حضورشان در رختکن تیم احساس راحتی کنند. او در این رابطه گفت: «من می خواستم تا بازیکنانم از نظر شرایط زندگی راحت باشند.»
این در حالی است که این روزها انتقاداتی به عملکرد لاپورتا در زمان ریاستش بر بارسلونا وارد است و خیلی ها او را به ولخرجی متهم می کنند و معتقدند که ولخرجی های او، بارسا را در شرایط مالی بی ثباتی قرارداده است.
از همین رو لاپورتا در گفتگو با کانال تلویزیونی 3 اسپانیا به دفاع از خود برخاست و در این رابطه گفت: «من می خواستم زندگی را برای بازیکنانم راحت کنم. همه ما به خوبی از کارهایی که در آن دوره انجام شد اطلاع داریم. خیلی ها در مورد هدایایی که ما برای بازیکنان خریداری می کردیم و پاداشهایی که پس از قهرمانی به بازیکنان پرداخت می شد، صحبت می کنند ولی باید گفت که تمام این عناوین قهرمانی شایستگی قدردانی را داشت.»
لاپورتا ادامه داد: «این کاری بود که به احترام بازیکنان حرفه ای ای که کارشان را به خوبی انجام می دادند، انجام
می شد، ما سعی می کردیم زندگی راحتی را برای بازیکنانمان ترتیب دهیم، چون لایقش بودند.»
با کنار رفتن خوان لاپورتا، سندرو روسل بر مسند ریاست بارسا تکیه زد و درصحبتهایی اعلام کرد که اوضاع اقتصادی باشگاه دقیق نبوده و بارسلونا در زمان ریاست لاپورتا، ضرر مالی قابل توجهی داشته است.
2010/9/4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سسک: بارسا تمام تلاشش را برای خرید من به کار گرفت
ستاره اسپانیایی در صحبتهایی اعلام کرد که به رابطه اش با آرسنال خوش بین است.
سایت گل - سسک فابرگاس در صحبتهایی اعلام کرد که برروی آینده اش در رختکن آرسنال تمرکز کرده است و در عین حال به این نکته اشاره کرد که سران باشگاه بارسلونا نهایت تلاش خود را برای خریداری او و انتقالش به نوکمپ به کار گرفتند.
این ستاره اسپانیایی، اولویت اول کاتالونیایی ها در بازار نقل و انتقالات تابستانی بود و طبق گزارشهای منتشره در مطبوعات اسپانیایی تا ده ماه دیگر به رختکن بارسلونا منتقل می شود.
در این میان سسک فابرگاس در صحبتهایی به «پوبلیکو» گفت: «سران باشگاه بارسلونا نهایت تلاش خود را برای خریداری من به کار گرفتند ولی سران آرسنال به من گفتند که بمانم، این موضوعی بود که به هیچ ترتیبی نمی توانستم رد کنم ودر نهایت مجبور شدم که بمانم.»
فابرگاس معتقد است که در رقابتهای این فصل، فصلی طولانی را با آرسنال سپری خواهد کرد ولی می خواهد حرفه ای باشد و نهایت تلاشش را برای موفقیت توپچی ها به کار گیرد.
سسک گفت: «در آینده چه رخ خواهد داد؟ خواهیم دید. من به هیچ چیز فکر نمی کنم، به نظر من با فکر کردن در مورد آینده، نمی توانم بر روی زمان حال تمرکز کنم و ممکن است سال بدی را پشت سر بگذارم.»
2010/9/4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رئال مادرید به دنبال گرت بیل
رئال علاقمند به خرید این بازیکن ولزی در تابستان بود، اما نتوانست به هدف خود برسد.
سایت گل - رئال مادرید قصد دارد گرت بیل، بازیکن کناری تاتنهام را در ژانویه خریداری کند.
این بازیکن 21ساله در سال 2007 از ساوتهمپتون خریداری شد، اما نتوانست در آن هنگام آن طور که باید تاثیرگذار باشد.
این بازیکن ولزی بازیکن اصلی تاتنهام به شمار نمیرفت، اما مصدومیت بنوا آسو-اکوتو در فصل گذشته باعث شد در ترکیب ثابت قرار بگیرد.
از آن هنگام او بسیار بهتر شده و نمایشهای درخشانی در سمت چپ خط میانی تیمش داشته است.
رئال علاقمند به خرید این بازیکن ولزی در تابستان بود، اما نتوانست به هدف خود برسد.
روزنامه میرر نوشته غولهای اسپانیا قصد دارند در ژانویه برای خرید این بازیکن 21 ساله وارد عمل شوند.
قرارداد بیل با تاتنهام تا سال 2014 است.
2010/9/5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرگر: ماسچرانو به شیوه بدی آنفیلد را ترک کرد
ماسچرانو از اینکه دوران حضورش در رختکن آنفیلد به پایان رسیده حسرت خواهد خورد.
گل - جیمی کرگر، ستاره باتجربه باشگاه لیورپول معتقد است که خاویر ماسچرانو با ممانعت از بازی در دیدار تیمش مقابل منچسترسیتی، پیش از پیوستن به بارسلونا، به شیوه بدی رختکن آنفیلد را ترک کرد.
کاپیتان تیم ملی آرژانتین با رد حضور در ترکیب لیورپول در دیدار مقابل سیتی، انتقادات زیادی را به جان خرید؛ چرا که آن روزها تمام فکر و ذکرش متمرکز پیوستن به بارسلونا بود.
در نهایت ماسچرانو با قراردادی 21 میلیون یورویی به نوکمپ منتقل شد ولی کرگر معتقد است که این ستاره آرژانتینی بااین اقدام، رابطه خوبش با هواداران لیورپول را به هم زد و این اتفاقی است که ماسچرانو در آینده حسرت خواهد خورد.
کرگر در گفت و گو با تاک اسپورت گفت: «ماسچرانو در طول سه یا چهار سال، یکی از بازیکنان بزرگ لیورپول بود و بازی کردن او در تیم، مزیت بزرگی بود ولی او به شیوه بدی از تیم جدا شد و خاطره بدی را در اذهان باقی گذاشت. اگر او در دیدار مقابل سیتی بازی می کرد، شاید همه چیز خوب باقی می ماند ولی ماسچرانو همه چیز را خراب کرد و فکر می کنم در آینده حسرت خواهد خورد.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/9/4
زلاتان: به میلان رفتم، چون سیتی آمادگی قهرمانی را ندارد
ستاره سوئدی روسونری همچنان در کانون توجه مطبوعات است. زلاتان در صحبتهایی از دلایل نرفتنش به سیتی می گوید.
سایت گل - زلاتان ایبراهیموویچ، ستاره سوئدی باشگاه بارسلونا در نهایت رختکن این تیم را به مقصد میلان ترک کرد.این در حالی است که سران باشگاه منچسترسیتی نیز پیشنهادی جنجالی برای خریداری او ارائه کرده بودند.
زلاتان که حدود یک هفته از حضورش در رختکن روسونری می گذرد در صحبتهایی از دلایلش برای رد پیشنهاد سیتی گفته است.
ایبرا به روزنامه سان گفت: «منچسترسیتی گزینه ای برای آینده است. من میلان را انتخاب کردم، چرا که تیمی است که در حال حاضر می تواند عناوین متعدد قهرمانی کسب کند؛ ولی منچسترسیتی هنوز آماده قهرمانی نیست.»
زلاتان معتقد است که سیتی برای قهرمانی در رقابتهای لیگ برتر به دو یا سه سال زمان نیاز دارد، چرا که رویارویی با پروژه تیمهایی مثل چلسی، یونایتد و آرسنال، کار چند روز نیست.
ایبرا ادامه داد: «منچستر سیتی هنوز می بایست مقابل یونایتد، چلسی و آرسنال بجنگد؛ چرا که اینها تیمهایی هستند که سالیان درازی را صرف ساخت تیمهایشان نموده اند. البته سیتی می تواند منتظر آینده باشد ولی من نه!»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/9/5
به این راحتیام نیست
منچستر که بدهی های زیادی داره چون مالکاش برای خرید منچستر وام گرفتن و هنوز که هنوزه دارن بدهکاریاشونو صاف میکنن
پرز هم وقتی اومد رئال بیشتر خریداشو با استفاده از وامای بانکی که از بانکای مادرید میگرفت انجام داد و رفته تو صف بدهی های رئال ولی خب
بارسا هم نزدیک 400میلیون یورو بدهی داره به بانک های مختلف
ولی خب اینا باشگاهای معتبری هستن و این نیست که بیان چوب حراج بزنن به اموالشون تا بدهیشون پرداخت بشه
به دلیل اعتباری که دارن اگر بخوان بیشتر هم حاضرن بهشون پول بدن ولی به شرطی که از بازگشتش مطمئن باشن.
دوستان این بحث بدهی، حساب کردنش یه پروسه خیلی پیچیده هست! تا جایی که من یادمه، هزینه خرید کریس تقریبا نصفش همون اوایل از فروش پیرنش در اومد.
کلا باشگاه ها براشون فقط بازیکن مهم نیست، فروش پیراهنش هم مهم هست!
ما 4تا طرفدار ساده هستیم، اما باشگاه داری خیلی پیچیده تر از این حرفاست...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)