تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 102 اولاول ... 384445464748495051525898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 1014

نام تاپيک: Wave II نماد قدرت سیستم عامل بادا

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان نحوه نصب وی پی ان بر روی ویو ۲ توضیح میدید ؟
    اين امكان وجود نداره .

========

دوستان سوال من هنوز پابرجاست. چرا گوشي Wave II امكان دانلود فايلهاي Exe و Zip رو نداره. راه حل چيه ؟

2. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

آخه ياشار جان....من زياد اهل عوض كردن گوشي نيستم ...يه گوشي مي خوام كه بتونه 2 يا 3 سال آخ نگه !!!!
    راستي جريان اين فريمور چي؟؟؟؟ اگه از مايكروتل بگيرم كامله؟؟؟؟؟ منظورم اينه كه فارسي رو داره ؟؟؟ و ويجت هاش هم كامله؟؟؟؟
    ببخشید دیر جواب میدم...تازه دیدم
    ببین از نظر محکمی خودش از 1100 محکم تره چون گوشی من زیر موتور وماشین رفت تازه بهترم کار میکنه قلنجش شکست از همه لحاظ گوشی خوبیه تنها مشکلی که داشت منم به خاطر همین مشکلش میخواستم بفروشمش ه ک نشدن بازی هاش بود چون من خوره بازیم که با کمک دوستان تونستم ه کش کنم همه بازی ها رو دارم اجرا میکنم...کلا من که واقعا ازش راضیم.......به غیر از مایکروتلم بگیری فارسیه بیشترش باز از فروشنده بپرس ؟
    باز سوالی بود درخدمتم
    دوستدار شما یاشار

4. این کاربر از Yashar Cross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Ares_j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    fars

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان
    منم می خوام ویو2 بگیرم. چند تا سوال دارم ممنون می شم جواب بدید
    1- چرا تو بازار این همه تفاوت قیمت وجود داره (310-340) ؟ تفاوتی وجود داره ؟ مثلا توی محتویات جعبه یا چیزای دیگه؟
    2- محتویات جعبه شامل چه چیزایی هست؟
    3- کلا اگر در رابطه با خرید توصیه ای دارید ممنون می شم راهنماییم کنید
    با تشکر از همه دوستان

داره خودمونی میشه Hadi136813's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بازیهای -- شده رو چطوری میشه روی ویو2 اجرا کرد؟

اگه نمیشه، این گوشی رو نخرم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوست عزیز چند صفحه قبل اقا ماکان توضیحشو داده منم طبق اون روش ه ک شده رو اجرا میکنم..
    دوستدار شما یاشار

اگه نباشه جاش خالی می مونه faravahar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درود. من میخوام فردا برم این گوشیو بگیرم. اما نگرانیم اینه که نتونم درست روش برنامه و بازی نصب کنم. آیا این کار خیلی سخته؟
    من X10 داشتم هرروز 3 بار فلشش میکردم ولی مشکل داشت فروختمش. الان نمیدونم این گوشی میتونه نیاز های منو براورده کنه یا نه.
    میشه یکی دقیقا بگه اسپوف چیه. یا یه لینک که روش کاملشو توضیح داده باشه بده.
    یه جا یه روش خوندم که باید حتما اول یه نرم افزار رایگان دانلود کنیم بعد بازی رو با آیکون اون اجرا کنیم. آیا روش دیگه ای وجود نداره؟
    اصلا می ارزه من 330-40 تومن به این گوشی پول بدم؟
    سپاس.

داره خودمونی میشه ramin_razaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

آقا من امروز رفتم بازار موبایل ایران. خیلی از فروشنده ها این گوشی رو نداشتند از جمله نمایندگی مایکروتل. خیلی از فروشنده ها می گفتند از این گوشی استقبال نشده و تولیدش قراره متوقف بشه و از این حرفها . راستش من رفته بودم که بخرم ولی همون تعداد کمی هم که داشتند قیمتهای متفاوتی می دادند. یه چیز دیگه که باعث شد شک کنم که ممکن بعضی از آنها تقلبی داشته باشند این بود که به غیر از رنگ خاکستری تیره که عنوان تنها رنگ توسایتهای رسمی اومده رنگهای نقره ای و صورتی هم داشتند. به نظر شما شرکت این رنگها رو تازه زده و یا تقلبی هستند؟

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

آقا من امروز رفتم بازار موبایل ایران. خیلی از فروشنده ها این گوشی رو نداشتند از جمله نمایندگی مایکروتل. خیلی از فروشنده ها می گفتند از این گوشی استقبال نشده و تولیدش قراره متوقف بشه و از این حرفها . راستش من رفته بودم که بخرم ولی همون تعداد کمی هم که داشتند قیمتهای متفاوتی می دادند. یه چیز دیگه که باعث شد شک کنم که ممکن بعضی از آنها تقلبی داشته باشند این بود که به غیر از رنگ خاکستری تیره که عنوان تنها رنگ توسایتهای رسمی اومده رنگهای نقره ای و صورتی هم داشتند. به نظر شما شرکت این رنگها رو تازه زده و یا تقلبی هستند؟
    هنوز تقلبیش نیومده ، رنگ ها هم هست

سامسونگ میخواد برای TV ها و تمامی محصولات دیجیتالیش از سیستم عامل بادا استفاده کنه و از طرفی گوشی ویو 1 بهترین گوشی از نظر کاربران در سایت جی اس ام شده

بهتره به این حرفها گوش نکنید

داره خودمونی میشه SH_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من خودم چند روز پیش از بازار موبایل ایران ویو 2 گرفتم. زیاد به حرف فروشنده ها گوش نکن چون اطلاعاتشون درباره موبایل در حد دونستن اسم برند ها و یه سری مشخصات عمومی گوشی هاست (البته اکثرشون). در مورد تقلبی هم همونطور که دوستمون گفت هنوز نیومده! فقط نکته ای که هست اینه که بعضی ها made by samsung هستند که چینی اند (که فروشنده ها متفق القول می گن کره ای اند!!) و تعدادی کمی هم made in korea by samsung هستند که کره ای اند. البته فرق چندانی ندارن و هر دو زیر نظر سامسونگ تولید می شن. بعضی ها هم که قاچاقی از اروپا وارد می شوند fabriqués en Corée par Samsung هستند که فرانسوی همون عبارت قبلیه...!!
    خلاصه اینکه گوشی خویبه... از خریدش پشیمون نمیشی...
    Last edited by SH_P; 02-07-2011 at 23:36.

داره خودمونی میشه SH_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درود. من میخوام فردا برم این گوشیو بگیرم. اما نگرانیم اینه که نتونم درست روش برنامه و بازی نصب کنم. آیا این کار خیلی سخته؟
    من X10 داشتم هرروز 3 بار فلشش میکردم ولی مشکل داشت فروختمش. الان نمیدونم این گوشی میتونه نیاز های منو براورده کنه یا نه.
    میشه یکی دقیقا بگه اسپوف چیه. یا یه لینک که روش کاملشو توضیح داده باشه بده.
    یه جا یه روش خوندم که باید حتما اول یه نرم افزار رایگان دانلود کنیم بعد بازی رو با آیکون اون اجرا کنیم. آیا روش دیگه ای وجود نداره؟
    اصلا می ارزه من 330-40 تومن به این گوشی پول بدم؟
    سپاس.
    برای اجرای نرم افزار و بازی ک..ک شده مشکلی وجود نداره. به نگاه به فروم موبایلستان و فروم تخصصی بادا بندازی خودت دستت میاد. (البته به زودی فروشگاهش هم راه می افته و می تونیم نرم افزار ها و بازی ها رو به صورت حلال(!) تهیه کنیم!) در کل هم نسبت به قیمتش گوشی خیلی خوبیه... بعید می دونم بعد از خریدش پشیمون شی!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------

دوستان سوال من هنوز پابرجاست. چرا گوشي Wave II امكان دانلود فايلهاي Exe و Zip رو نداره. راه حل چيه ؟
    من امتحان کردم با UC browser همه جور فایل می شه دانلود کرد. نمی دونم مشکل شما چیه؟
    Last edited by SH_P; 02-07-2011 at 23:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •