سلام من تو بازی dirt 3 با گرافیکش مشکل دارم چطوری می تونم driver گرافیکموupdate کنم؟؟؟ بعضی رنگارو خراب نشون میده؟
سلام من تو بازی dirt 3 با گرافیکش مشکل دارم چطوری می تونم driver گرافیکموupdate کنم؟؟؟ بعضی رنگارو خراب نشون میده؟
برو به ایا آدرس هر درایوری جدید بیاد این قسمت آپدیت میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ایا این پورت usb از نوع usb 3 هستش یا نه چون میخوام فلش usb 3 بخرم
سلامدوستان یک مشکل ؟ نور لپ تاپم خود به خود کم میشه.زیادش میکنم باز بعد مدتی کم میشه !!!
باید دکمه ی باتری رو بزنی و تو پایین ترین قسمتش روی چرخ دنده کیلیک کنی
از تب smart control تیک als رو برداری
درست میشه![]()
سلام
1-تو بازی crysis 2 دمای لپ تاپم بدون کولر رسید به 85!!!! تا حدی که لپ تاپ خودش خاموش به نظرتون فنم مشکل نداره؟؟؟
2-آموزش آپدیت bios و گرافیک این لپ تاپو می خواستم مرسی؟
1- وقتی سیستم خاموش شده حتما دما به 90 درجه یا بیش تر رسیده بوده .
کرایسیس 2 سنگین ترین بازی موجوده . شما باید بری توی تنظیمات گرافیک بازی و گزینه آخر رو که 3 حالت داره روی حالت Gamer قرار بدی تا بازی سبک تر اجرا بشه . در ضمن بدون کولپد این بازی رو اجرا نکنید .
2- نمیدونم بایوس شما ورژن چنده ولی این ورژن 71 که جدید اومده زیاد جالب نیست و مشکل دما رو شاید بدتر هم بکنه صبر کنید ورژن جدید تر بیاد .
اما گرافیک . درایور جدید گرافک رو حتما از سایت amd بگیرید اونی که سایت خود لنوو گذاشته درست نصب نمیشه .
توی سایت amd باید بری توی قسمت درایور ها بعد ati mobility ها و نوع ویندوز که 7 و 64 بیت . مدل کارت گرافیک رو فکر کنم نمیخواد . درایور مربوطه رو دانلود و نصب میکنید .
y560 اصلا usb3 نداره ولی یه رابط تبدیل usb3 هست که توی قسمت xpress card میخوره .
Last edited by Pintoricio-2; 12-06-2011 at 12:56.
من بعد نصب ویندوز 32 بیتی به یه مشکل برخوردم وایرلسم از کار افتاده پنجره هایی هم که موقع زدن کلیدای ولوم و one key theater وfn+f5 میزدم دیگه نمیاد کسی می تونه راهنماییم کنه
Last edited by L e n o v o; 11-06-2011 at 20:36.
باید از سایت لنوو درایور های ویندوز 32 بیتی رو دانلود کنید .
مرسی از جوابت هرچی درایور داره گرفتم و نصب کردم ولی مشکل برطرف نشده تو device manager یه دونه unknown device داره که نمیدونم چیه؟؟؟ اسم مودم وای فای شما چیه مال من atheros wireless network adapter هست
وقتی ویندوز +ایکس میزنم turn wireless on غیر فعاله ینی ایکنش هست ولی نمیشه روش کلیک کرد![]()
دوستان از زمانی که لپ تاپ روشن میشه تا زمانی که ویندوز کامل بیاد بالا (یعنی به حالت عادی که بتونی راحت برنامه ها رو اجرا کنی)چقد زمان میبره؟البته با سیپیو cor i5 . هارد 5400.
مال من نزدیکای 4دقیقه طول میکشه؟آیا روند عادی هستش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)