آخه بدیه اینجور سایتا اینه که اول پولو میگیرن بعدن میفرستن و اینجا هم که ایرانه
بعد از اون هم یه مشکل دیگه بوجود میاد و اون حمل این گوشی توسط اداره پست هستش معلوم نیست طی این مسافت جون سالم به در ببره یا نه![]()
آخه بدیه اینجور سایتا اینه که اول پولو میگیرن بعدن میفرستن و اینجا هم که ایرانه
بعد از اون هم یه مشکل دیگه بوجود میاد و اون حمل این گوشی توسط اداره پست هستش معلوم نیست طی این مسافت جون سالم به در ببره یا نه![]()
دوست عزیز؛
شما درباره ی دیجی کالا مطمئن باشید.
دیجی کالا امسال رتبه ی نخست فروشگاههای اینترنتی رو به خودش اختصاص داده!
گذشته از اون من بارها و بارها ازش خرید کردم تا حالا هم مشکلی نداشتم حتی از نظر ارسال.
معمولا هم ارسال محصولش رایگانه!
الان میگن داره تبلیغ میکنه!
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
ولی با تمام این تفاصیر هنوز فکر میکنم بیشتر به ترکیبی از دیزایر و اچ دی 2 شبیهه تا لگند و اچ دی 2
Last edited by tanatos; 14-11-2010 at 09:06.
باشه ! ترکیب دیزایر و اچ دی 2 ...
ولی ای کاش صفحه نمایش این گوشی کیفیت دیزایر رو داشت ...
از اسم گوشی desire HD معلومه که یه سر و گردن از desire بالاتره ولی خیلی عجیبه که صفحه نمایش این گوشی که یکی از مهمترین بخش های گوشی هست از desire پایینتره !!!
علاوه بر این ، وقتی یه گوشی رو با صفحه نمایش خیلی بزرگ می سازند ، بهتره که از oled در صفحه نمایشش استفاده کنند تا علاوه بر کیفیت بالاتر ، حداقل مصرف باتری رو داشته باشه ولی تو این گوشی برعکسه ...!!!
میدونی علیرضا
اینقدر سیاستهای متفاوتی تو برندهای مختلف دیدم که اصلا دیگه بهش فکر نمیکنم.
چون هر وقت منتظر یه گوشی موندم تهش دیدم که یه جاییش (یا خیلی جاهاش) میلنگه و فکر کنم همه ی گوشیها همینطوری باشند!
و این دلیل بر عدم توانایی سازندگان گوشیها نیست بلکه دلیل اصلیش همون سیاسته است که صحبتش رو کردم!
مثلا همین دیزایر!
این هم راجع بهش مطلب گذاشتیم و بحث کردیم و منتظرش موندیم حالا اومده!
با یه باتری نه چندان مناسب؛ کیفیت تصویر نه چندان مطلوب و صدای نه چندان قوی!
desire HD از نظر مصرف باتری ، کیفیت صفحه نمایش و کیفیت صدا نسبت به HD2 پایینتره؟؟؟
نه دیگه ! صفحه نمایش این گوشی 16 میلیون رنگه در مقابل 65000 گوشی HD2
مصرف باتریش هم کمتره ، باتری این گوشی زیاد هم بد نیستا !S-LCD نسبت به TFT کم مصرف تره+ پردازنده نسل دو هم کم مصرف تر هست.
کیفیت صدا رو نمی دونم اما گویا برای HD2 بهتره!
بیخیال بابا.....اچ دی جون اونقدا هم که میگین ضعیف نیست!!!!
به اسامی گوش نکنین.....
به نظر من از قطعات کم مصرفی استفاده شده.....
مسلما این گوشی کمتر از خواهر کوچیکش کار نمیکنه....!!!
تازه این یکی س ک س ی تر هم شده...خوش هیکل هم که هست...بگیرینش بابا...!!! نذارین بره تو کار ترشی....
نه دوست عزیز DIGIKALA کاملا حرفه ای کارش رو انجام میده و بنده 2 بار از سایتشون لپتاپ خریدم واسه فامیلا .... در ضمن پست نمیتونه به بسته ی شما آسیبی بزنه چون دیجی کالا با پست پیشتاز و بیمه گوشی رو میفرسته پس جای نگرانی نیست...فقط قبل ارسال گوشی در مکالمه ی تلفنی که با شرکت داری قید کن که جعبه ی گوشی برات مهمه و اون بند هایی رو که دور جعبه ی پستی میبندن طوری باشه که به جعبه ی گوشی اسیب نزنه ...![]()
دلیلش این هست که تنها توزیع کننده ی LED جهان کره و سامسونگش هست که در حال حاضر سامسونگ برای گوشی های گالاکسی خودش هم AMOLED کم آورده و چند جای جهان درخواست برای این گوشی بی جواب مونده! پس دلیلش واضحه چرا hTC اینبار قید AMOLED رو زده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)