واقعا ممنون من پول ازموناشو نداشتم...ولي ميرم واسه دانلود پسورد ميخواد ازم..ميشه كمكم كنيد لطفا؟؟
واقعا ممنون من پول ازموناشو نداشتم...ولي ميرم واسه دانلود پسورد ميخواد ازم..ميشه كمكم كنيد لطفا؟؟
دوست عزیز من گفتم کسی که آزمونهای گزینه 2 رو میده آزمون قلم چی رو باهاش تبادل میکنم.مگر نه چه نیازی هست که آزمونامو اینجا بزارم.
در ضمن یکی از دوستای خوبم تو انجمن این کار رو قبول کردن.
به دلیل اعتراض فقط 6 نفر از داوطلبان ؛ محل آزمون گزیه دو در شهر ما تغیر کرد و از دبیرستان به سالن امتحانات دانشگاه آزاد انتقال یافت
اگه واقعیت داشته باشه واقعا ایول داره!![]()
اره
یکی دیگه از بچه ها رفته بود دیده بود نوشتن ه محل آزمون دانشگاه آزاد واحد سما . بلا توی یه دبیرستان غیرانتفایی بود . با اینکه نیازی نبود اصلا چون آزمون اول خلوت هست ( چون سال سومی ها و دومی ها آزمون ندارن )
برای تغیر محل برگزاری این آزمون اقلا یه 200-300 تومنی خرج گذاشتن .
هنوز نفهمیدم که گزینه دو هزینش رو داده یا خود نمایندگی این کار رو کرده ولی به هر حال اولین باره که دارم میبینم کسی به فکر داوطلبانش هست .
سلام
حال دوستای ما چطوره ؟
دوستان گزینه دویی خواهشا یکم فعال شید . مثلا در مورد سطح ازمون و بقیه چیزا نظرتون رو بگید . من که جدا تو ازمون اول درس نخوندم فقط روزی سه چار ساعت ... به هر حال کارنامه رو میزارم فقط واسه شروع و استارت فعالیت شما ها خب ؟! به نظرم سطح ازمون متوسط رو به سخت بود . هر چند واقعا من نرسیده بودم 30درصد سر فصل ها رو اصلا نگاه کنم ( مثلا فیزیک تا سقوط ازاد خوندم .. شیمی فقط شیمی 2 رو زدم . یعنی 20 تست شیمی پیش رو اصلا نزدم یا دینی فقط یه درسو خوندم اونم درس اول هستی بخش یا ادبیات فقط با درک خودم قرابتا رو جواب دادم و اصلا درس به درس ادبیات نخوندم و کلی بحث دیگه هم به این شکل . اما فک کن اون بحثا رو میخوندم چی میشد ؟! )
![]()
منم کارنامه رو میخوام بزارم
شما کجا آپلود کردید ؟ من هرجا میخام آپلود کنم فیتطره
baba torokhoda begid ke passwordesh chie??? bas pul dad akhe vase 4ta barg? plz j bedid? ya mail e gmail
دوست قدیمی من ، شما اگه رو هر عکس اپ شده تو این فروم و (البته همه جا) کلیک راست کنید و بعد به URL ش توجه کنید . سایتی که از اونجا اپ شده رو می بینید . تو این مورد خاص مثلا داریم :
بعدش خواهشا رو این کارنامه من قضاوت نکنید . گفتم که نخوندم ! اخه میدونم الان شما میخای بزنی جلوی چش ما ولی این کار نیستی !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه باشی ته تهش از ازمون سوم به بعد (که قراره من درست بخونم ) که این کار نیستی !
![]()
1) رشته ریاضی - سوال 119 (درس ریاضی) - دو گزینه ای شده است و دو گزینه 1 و 3 صحیح می باشد. [ 1 & 3 ]
2) رشته ریاضی - سوال 125 (درس ریاضی) - حذف شد [ X ]
3) رشته ریاضی - سوال 150 (درس فیزیک) - گزینه 2 صحیح می باشد. [ 2 → 1 ]
توسط: مدیر سایت در :یکشنبه، 1 آبان، 1390
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)