تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 83 اولاول ... 3844454647484950515258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 830

نام تاپيک: کلوپ ASUS G73

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

تایپیکو اشتباه گرفتی اینجا که بحث CPU نیست.
    شما مثل اینکه قوانینو خیلی خوب خوندی فکر کنم امتحان بدی قبول می شی ....
    یه مطلبی برای سی پی یو ها گفتند که میتونه برای خیلی ها مفید باشه اگه دقت کنی زرتی نیومدم بگم این سی پی یو چیه ؟ از اونجایی که من جی 73 رو خیلی دوست دارم اومدم گفتم 2630 از 720 سرعتش بیشتر بعد بحث به اینجا کشیده شد جناب آقای .....

2. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این دوستمون فکر میکنه با کوبیدن تاپیک های دیگران میتونه جنسی که برای فروش داره رو سر زبونها بندازه و ارزش کالاش رو بالا ببره. در صورتی که ارزش و اعتبار افراد به کالا نیست و به محتوای صحبت و واقعیت و کمک و راهنمایی به دوستان دیگه در فرومه و نباید بخاطر منافع شخصی دیگران رو به انحراف و سو تفاهم کشوند.
    ایشون فکر میکنن هر جا که من پست میدم بیان هی بگن این فریم نمیده و ضعیفه و هر چی ما میگیم یک جوری خلافش رو صحبت کنه میتونه برای خودش و کالاش اعتبار و ارزش درست کنه.
    من یکی دوبار جواب دادم اما بعد که جواب های ایشون رو خوندم متوجه سطح اطلاعات پایین ایشون شدم و ترجیح دادم قضاوت رو به خواننده واگذار کنم و در اخر هر صحبتی این مثال شنونده باید عاقل باشه بیشتر برام پر رنگ شد.

من حتی خیلی دلم میخواست بتونم تو فروش دستگاه این دوستمون کمک کنم و به چند نفر تو بازار هم کالای ایشون رو معرفی کردم که شاید مشکلش حل بشه. اما متاسفانه قیمت ایشون بعنوان یک دستگاه دست دوم نا معقول بود و یکم باعث خندیدن دوستان به من شد چون دیشب تو پایتخت فروشگاه دیجیتال مدل g73jw رو با گارانتی الماس 2500000 یا 2400000 تومان برای فروش گذاشته بودن .و فروشگاه پیشرو نوت بوک تو طبقه همکف پایتخت مدل G73jw-3de رو 3400000 تومان برای فروش تو ویترین گذاشته بود. حالا این دوستمون سریع میان میگن 460 از 5870 ضعیفتره و 4 پله پایین تره و ....
    در صورتی که تو امریکا مدل jh-a1 الان حدود 1400 دلاره و مدل jw حدود 1700 دلاره.
    همه هم میدونن دستگاه وقتی دست دوم شد حداقل 40 درصد ازش کم میشه. حالا هی بگیم این 4 پله بالاتره و به اصل مطلب توجه نکنیم چه فایده داره؟

مهیار جان شما هم زیاد خودت رو ناراحت نکن و به دل نگیر .
    با کسی وارد بحث شو که هم سطح اطلاعاتی با شما باشه.

مثل من قضاوت رو به عهده شعور و فهم خواننده ها بزار.
    Last edited by farzad4; 07-02-2011 at 14:12.

4. 2 کاربر از farzad4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hithd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    زیر گذر

پيش فرض

بعضی از دوستان کم لطفی میکنن و فروم رو به مسیر نا درست میکشونن!
    بچه های فروم زیاد خودشونو درگیر نکن/طرف بالاخره خودش متنبه میشه!

6. این کاربر از hithd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

این دوستمون فکر میکنه با کوبیدن تاپیک های دیگران میتونه جنسی که برای فروش داره رو سر زبونها بندازه و ارزش کالاش رو بالا ببره. در صورتی که ارزش و اعتبار افراد به کالا نیست و به محتوای صحبت و واقعیت و کمک و راهنمایی به دوستان دیگه در فرومه و نباید بخاطر منافع شخصی دیگران رو به انحراف و سو تفاهم کشوند.
    ایشون فکر میکنن هر جا که من پست میدم بیان هی بگن این فریم نمیده و ضعیفه و هر چی ما میگیم یک جوری خلافش رو صحبت کنه میتونه برای خودش و کالاش اعتبار و ارزش درست کنه.
    من یکی دوبار جواب دادم اما بعد که جواب های ایشون رو خوندم متوجه سطح اطلاعات پایین ایشون شدم و ترجیح دادم قضاوت رو به خواننده واگذار کنم و در اخر هر صحبتی این مثال شنونده باید عاقل باشه بیشتر برام پر رنگ شد.

من حتی خیلی دلم میخواست بتونم تو فروش دستگاه این دوستمون کمک کنم و به چند نفر تو بازار هم کالای ایشون رو معرفی کردم که شاید مشکلش حل بشه. اما متاسفانه قیمت ایشون بعنوان یک دستگاه دست دوم نا معقول بود و یکم باعث خندیدن دوستان به من شد چون دیشب تو پایتخت فروشگاه دیجیتال مدل g73jw رو با گارانتی الماس 2500000 یا 2400000 تومان برای فروش گذاشته بودن .و فروشگاه پیشرو نوت بوک تو طبقه همکف پایتخت مدل G73jw-3de رو 3400000 تومان برای فروش تو ویترین گذاشته بود. حالا این دوستمون سریع میان میگن 460 از 5870 ضعیفتره و 4 پله پایین تره و ....
    در صورتی که تو امریکا مدل jh-a1 الان حدود 1400 دلاره و مدل jw حدود 1700 دلاره.
    همه هم میدونن دستگاه وقتی دست دوم شد حداقل 40 درصد ازش کم میشه. حالا هی بگیم این 4 پله بالاتره و به اصل مطلب توجه نکنیم چه فایده داره؟

مهیار جان شما هم زیاد خودت رو ناراحت نکن و به دل نگیر .
    با کسی وارد بحث شو که هم سطح اطلاعاتی با شما باشه.

مثل من قضاوت رو به عهده شعور و فهم خواننده ها بزار.
    نه من منظور این بود که مثلا تاپیک جی 73 هستش حالا درباره سی پی یو بحث میشه نمیشه گفت تاپیک منحرف شده .. من فقط خواستم یه مقایسه ای بین اون سی پی یو و جی 73 انجام بدم . در کل بی خیال رفیق ...

یعنی شما میخواید بگید که اون دوستمون اشتباه میگه که سی پی یو 2630 خوب نیست و ایراد داره ؟!!

8. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hithd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    زیر گذر

پيش فرض

نه من منظور این بود که مثلا تاپیک جی 73 هستش حالا درباره سی پی یو بحث میشه نمیشه گفت تاپیک منحرف شده .. من فقط خواستم یه مقایسه ای بین اون سی پی یو و جی 73 انجام بدم . در کل بی خیال رفیق ...

یعنی شما میخواید بگید که اون دوستمون اشتباه میگه که سی پی یو 2630 خوب نیست و ایراد داره ؟!!

نمیدونم منظورت کیه؟!
    اگه منم که باید بگم مطلب در رابطه با سی پی یو های جدید درست هست/و فعلا ایراد داره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

احسنت بچه ها من متنبه شدم......عزیز دل چه خوبه که شما و دوستانت بخندی ایشالله همیشه خنده بر لباتون جاری باشه بحث من g73 هست نه چیز دیگه دوست عزیزی که گفت فهم شعور خواننده...عزیز دل من طبق بنچمارک هایی که دوستان گرفتن دارم صحبت می کنم.من چرا باید جنس خودمو ببرم بالا جنس من تا 2.150 مشتری داشته ندادم چون همش 18 روز کارکرده و گارانتی + کارتون داره و زیر 2.200 نمی دم چرا چون آسفالت شدم تا اومد.جنس من 5870.اصلا بی خیال جنس من.شما تبلیغات برا کی میکنی.من به بچه های فروم می گم:بچه ها تو خریدتون دقت کنید اگه خواستید jh بگرید سعی کتید با 5870رو ور دارید.صرف جنس من نیست من می گم چون اینقدر پول میدید بعدا پشیمون نشید.دوست عزیز مدل JW به این علت از JH-A1 گرونتره که CPUمدل jw 740 رمش 1333 است.a1 مدل cpuوش 720 و رمش 1066 هست بعد عزیز سایت xoticpc قیمت ها رو زده مدل JH-B1 سرچ کن تو گوگل ببین قیمتش چنده اگر باشه! چون best تو این مدل jh معرفی شده.مدله منم beste حالا شد؟با کارتون با گارانتی الماس دبی که ویستا تایید کرده.تو پایتختم از دیجیتال بگیر تا امرتاتو و نوینو,پانوس همه منو می شناسن صرف همین جنس(JH).
    Last edited by mkh.mkh; 08-02-2011 at 02:35.

11. این کاربر از mkh.mkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مهیار جان اون دوستمون درست میگه.
    سی پی یو 2630 و کلا تمام سی پی یو های سندی بریج که 2630 یکیشونه همه خوب هستن و مشکلی ندارن.
    2630 هم از نظر قدرت پردازش از 740 که هیچ از 940 هم بالاتره.

مشکل سر چیپست هستش. مثلا تو مدلهای فعلی مثل همین g73 jh , g73jw روی مین برد از چیپست hm55 استفاده شده . در سی پی یو های سندی بریج چیپست های ساپورت کننده میشن hm65 , hm67 ,p67 ,h67 ,...
    که این چیپست ها تو ادرس دهی برای درگاههای ساتا مشکل سخت افزاری دارن و باید تعویض بشن.
    سی پی یو ها عالی هستن و مشکلی ندارن. اما بخاطر چیپست ها و اینکه چیپست کلا تو دسکتاپ و لپ تاپ روی مین برد فیکس هستند باید کل برد تعویض بشه. برای همین هر مین برد دسکتاپ یا هر لپ تاپی که بر اساس این چیپست ها ساخته سدن باید تعویض بشن.
    تا الان توشیبا و اسوس و چند برند دیگه این مسئله رو تو وبسایت هاشون ذکر کردن و به دارندگان این مدله گفتن منتظر زمانبندی برای تعویض باشن. اما چون ما تو ایران کمتر با این طرحهای تعویض برخورد میکنیم فعلا باید تا 3-4 ماه دیگه از خرید این مدلها پرهیز کنیم.
    لینک اینتل رو میزارم خودتون مطالعه بفرمایید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از farzad4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه linekhat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

cpu های سندی بریج مشکل دارند
    اینتل در حال جمع اوری اونهاست
    سر همین مسئله لپتاپهایی که cpu سندی بریج داشتند دیگه تولید نمیشن
    alinware m17x r3
    asus n53 sw
    asus g73 sw
    همگی دیگه تولید نمیشن

15. این کاربر از linekhat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

2630 هم از نظر قدرت پردازش از 740 که هیچ از 940 هم بالاتره
    خیلی عالیه . از این سی پی یو خوشم اومد . پس خوراک رندر . حالا یه سوال دیگه سی پی یو این لپ تاپ ( جی 73 ) که حالا مثلا 740 ش رو فرض کنیم . بخوایم به سی پی یو دسکتاپ مقایسش کنیم مساوی با کدوم سی پی یو ؟ مثلا به آی5 دستکاپ میرسه یا کمتر یا بیشتر ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی عالیه . از این سی پی یو خوشم اومد . پس خوراک رندر . حالا یه سوال دیگه سی پی یو این لپ تاپ ( جی 73 ) که حالا مثلا 740 ش رو فرض کنیم . بخوایم به سی پی یو دسکتاپ مقایسش کنیم مساوی با کدوم سی پی یو ؟ مثلا به آی5 دستکاپ میرسه یا کمتر یا بیشتر ؟
    در کل با سی پی یو دسکتاپ مدل core i7 920 میشه مقایسه کرد. البته 920 حدود 2-3 درصدی قویتره اما نزدیک ترین سی پی یو دسکتاپ نسبت به 2630 هستش.

برای رندر مسلما عالیه. اگر رندر برای شما اهمیت داره حتما با جی پی یو انویدیا لپ تاپ رو انتخاب کنبد که به خاطر فیزیکس و کودا تو رندر کمک بزرگی به پردازنده اصلی میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •