تاپیک پاکسازی شد
درخواست قیمت فقط در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق گذشته قرار دادن لینک از دیگر فروم ها و سایت های خرید و فروش فارسی ممنوع می باشد
تاپیک پاکسازی شد
درخواست قیمت فقط در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق گذشته قرار دادن لینک از دیگر فروم ها و سایت های خرید و فروش فارسی ممنوع می باشد
از یچه های تهران کسی رام اصلی سامسونگ فارسی 2.2 و 2.3 رو داره برام رایت کنه ازش بگیرم
سلام دوستان من فردا شب ( نهایتا پس فردا دارم میرم tab p1000 ) رو بخرم.
می خواستم راهنماییم کنید که در مورد خرید به چی چیزایی بیشتر حواسم باشه.
اولیش که می دونم گارانتیشه. گارانتی اصلش ماله کجاست؟ مال سام سرویسه؟
پولوم جعبه ش چه جوریه؟ تقلبی که نداره ایشالا؟
لطفا هر چی به ذهنتون میرسه بگید.
منم قول میدم تجربه خریدم رو کامل براتون بگم. مطمئن باشید. یه کاربر قدیمی فروم داره به شما قول میده
ممنون
ببین دوست من اول که گارانتی اصلی پارس مایکروتل هست
اول اگه با گارانتی میخوای بخری هواست باشه که کارت شبیه پارس مایکروتل زیاد حتما هواست به حرف (((( ی ))) در پارس مایکروتل باشه
این گارانتی اصلی هست برای اینکه بتونی درست بودن گارانتیش رو چم کنی برو وب سایت همین شرکت اونجا برات توضیح داده
اگه برای اینکه روزه شک دار نگیری میتونی از خود نمایندگی این شرکت تو بازار موبایل ایران بگیری
چون خودت میدونی علاالدین چه خیره البته اگه تهرانی همه اطاعات این گارانتی تو وب سایتش هست حتی ادرس نمایندگی شهرستان ها
لوازم داخل جعبه هم که شارژر . سیدی ها و کاتالوگ و کابل usb و هندفری هست
برای تست دستگاه هم حتما از همه جاش تست بگیر خودت میدونی
با کد زیر هم اگه درست بگم وارد منو تست میشی ستاره مریع ستاره مریع صفر ستاره مربع ستاره اگه درست گفته باشم
اگرم بدون گارانتی میخوای بگیری که دیگه حواست رو جمع کن نیاز به توضیح نداره هم تستها رو حتما انجام بده
در ضمن تا جایی که اطاع دارم 16 گیگ کم یاب هست
راستی رم micro sd هم داری روش 1 اهنگ بریز برای تست که مموری هم تست بگیری
یادت باشه در هیچ صورت پول بایت برنامه یا آپگرید ندی چون همه تو نت هست این قضیه رو حتما بادت باشه پول ندی هااااااااااااا
راستی wifi دستگاه هم روشن کن ببین چیری پیدا میکنه یا نه برای اطمینان
اگه من 48 گیگ فضا بخوام تبلت 32 با رم 16 بگیرم یا تبلت 16 با رم 32؟
چرا؟
با سلام
کسی قیمت لوازم جانبی سامسونگ گالکسی تب را می دونه؟
آقا فردا شب - پنج شنبه دارم میرم بخرما!!!
نکته ای جا نمونده؟![]()
حتما 32 گیگ با رم 16 بخر ، از نظر سرعتی خیلی متفاوت هست ، هرچند الان کارت های حافظه کلاس 10 هم اومده اما خیلی گرونه
دیگه هرچی نکته ی مهم بود Mpeg عزیز گفت.
حدود قیمت هم بهتر هست در تاپیک درخواست قیمت بپرسی تا انجمن نظم خودش رو حفظ کنه
حدود 550 تا 570 قیمت 32 گیگ برای P1000
و 16 گیگ هم حدود 530 تومان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)