همسر که نداریم.حالا فعلا مامانم بعدش چندوقت دیگه که تنها شدم خودم.آخه من دانشجویم.
راستی ماریا دقت کردی از همون روز که از امضام تعریف کردی دیگه نیست.نمی دونم چرا یدفهی پاک شد.![]()
همسر که نداریم.حالا فعلا مامانم بعدش چندوقت دیگه که تنها شدم خودم.آخه من دانشجویم.
راستی ماریا دقت کردی از همون روز که از امضام تعریف کردی دیگه نیست.نمی دونم چرا یدفهی پاک شد.![]()
Last edited by Ehsan Studio; 06-02-2008 at 12:42.
راست میگی تا حالا نمیدونستم چشمام شورهبرم یکم نمکشو کم کنم
![]()
هروقت رفتی زندگی دانشجویی بگو برات غذاهای دانشجویی بزارم حالا کدوم شهر قبول شدی![]()
سلام.اگر اشتباه نکنم به این می گن حلیم بادمجان
درسته؟
اگر بدون گوشت باشه میشه کشک و بادمجان
اگر اشتباه میگم پس لطفا بگین حلیم بادمجان دقیقا چه جوریه؟ مر30![]()
دوست محترم شما درست میگید معمولا کشک بادمجان گوشت نداره ولی در بعضی از نقاط کشور این کار را میکنند
این هم طرز تهیه حلیم بادمجان
حلیم بامجان
ـ مواد لازم:
بادمجان: ۱۱ عدد
گوشت گوسفند: ۱۰۰۰ گرم
لوبیا سفید: ۵۰۰ گرم
پیاز داغ : ۳ قاشق سوپخوری
کشک: ۲.۵ فنجان
روغن: ۳۵۰ گرم
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
گوشت و لوبیا و پیاز داغ را با ۳ تا ۴ لیوان آب میگذاریم کاملاً بپزد بادنجان ها را پوست میکنیم سر آنها را میگیریم کمی نمک میزنیم و با روغن در حرارت ملایم اطرافش را سرخ میکنیم و بعد بادنجانها و گوشت و لوبیا را خوب میکوبیم و مخلوط میکنیم ۲ تا ۳ لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم داخل گوشت و بادنجان میریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم میگذاریم و گاهی آن را بههم میزنیم تا حلیم کاملاً جا افتاده کش پیدا کند و آب آن تمام و غلیظ شود.(بجای لوبیا سفید ازعدس هم استفاده میکنند)
ممنون از لطفتون
از royceخبری نیست نکنه با این سسهایی که بهش یاد دادم خودشو خفه کرده باشه?![]()
البته بعيد هم نيست چون آموزشش مال شما بوده
من صحيح سالم در خدمت شما-------------------مثل اينگه اينجوريه قسمت خدا![]()
سلام ماريا
اصلا يه سوال كلي تر كه فكر كنم به درد خيلي ها بخوره:
وقتي كبابو ميكنيم تو سيخ و ميگيريم رو آتيش بايد چي بهش بزنيم كه از هم وا نره؟
در ضمن اين چند روز هي توخونه ازم ميپرسن چي شده تو به آشپزي علاقه مند شدي منم قيافمو اينجوري ميكنم
![]()
خدارو شکر هنوز زنده ای ترسیدم به بلایی به سر بچه مردم امده باشه
در ضمن مبارکه اواتارتو عوض کردی این یکی خیلی خوفه اوکی اوکی![]()
Last edited by maria42; 08-02-2008 at 10:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)