تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 376 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

گزارشگر اسکای اسپورتز بعد از هت تریک کردن برباتوف گفت که اولین بازیکن یونایتد بعد از 64 ساله که برابر لیورپول هت تریک کرده! ماشالا بربا!

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

گزارشگر اسکای اسپورتز بعد از هت تریک کردن برباتوف گفت که اولین بازیکن یونایتد بعد از 64 ساله که برابر لیورپول هت تریک کرده! ماشالا بربا!

واقعا اين خيلي يه جوريه

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فرگوسن: تورس یک بازیگر به تمام معناست

سایت گل – سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد به فرناندو تورس تاخته و گفته او با اغراق ضربه ایستگاهی گرفت و تلاش کرد باعث اخراج جان اوشی شود.

نبرد یونایتد و لیورپول در اولدترافورد با هت‌تریک دیمیتار برباتوف با نتیجه سه بر دو به سود منچستری‌ها به پایان رسید.

روی یک صحنه، جان اوشی تورس را به زمین زد و ضربه ایستگاهی حاصل را استیون جرارد به گل تساوی لیورپول تبدیل کرد.

فرگوسن می‌گوید: «آن خطا را دوباره دیدم و باید بگویم که تورس اغراق کرد. او یک بازیگر است و کاملا اغراق کرد تا بازیکن ما را اخراج کند.»

روی هاجسون، مربی لیورپول البته نظر متفاوتی دارد و می‌گوید: ترجیح می‌دهم درباره بازی صحبت کنم، درباره چیزهایی که برایم جذاب است. سر الکس هر نظری دوست دارد داشته باشد، اما من قصد ندارم بگویم با او موافقم یا مخالف. به نظرم داوری خیلی خوب بود. من خیلی دوست ندارم برای خطاهای کوچک کارت قرمز داده شود. الکس به صحنه بسیار نزدیک‌تر بود و در جای نزدیک‌تری نشسته بود. وقتی خطا روی داد با خودم فکر کردم که خطا شده است اما به کارت قرمز فکری نکردم. دستیارانم به هوا پریدند و گفتند او باید اخراج می‌شد، اما رفتار من در قبال آن صحنه خیلی آرام‌تر بود. در هر حال ما به گل رسیدیم و این گل باید ما را به امتیازی می‌رساند که برای ما خوب بود و شاید شایسته‌اش هم بودیم.
    به نظر من صحبت درباره این که آیا بازیکنی باید اخراج می‌شد یا نه کار زیبایی نیست. ما نباید تقصیر را گردن کسی بیندازیم و باید بپذیریم که روی گل سوم باید خیلی بهتر دفاع می‌کردیم. ما بازی را دو بر دو کردیم و باید آن را همان جا نگاه می‌داشتیم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برباتوف: هت‌تریک من تقدیم به فرگوسن

سایت گل – دیمیتار برباتوف، مهاجم منچستریونایتد اولین بازیکن این تیم در 64 سال گذشته شد که مقابل لیورپول هت‌تریک کرد.

مهاجم بلغاری سه گل زد تا یونایتد لیورپول را سه بر دو شکست دهد.

این مهاجم روی فرم همیشه تلاش می‌کند بازیکن بهتری شود و هت‌تریکش را هم به مربی شیاطین سرخ هدیه کرده است.

او گفته: «همیشه تلاش کرده‌ام که در بهترین حالت خود باشم. مربی همیشه به من باور داشته است. نمایش امروز من هم برای اوست. او همیشه من را به پیش رانده تا بازیکنی شوم که او می‌خواهد.

بازی دو بر صفر بود، و سپس دو بر دو شد. اگر اوضاع همان طور ادامه می‌یافت مربی پس از دیدار بسیار خشمگین می‌شد. ما گل سوم را زدیم و برای این کار شایسته‌تر از آنها بودیم. سه بر دو نتیجه خوبی است و همه خوشحال خواهند بود.»

برباتوف هت‌تریک کرد، اما با این حال گفت قصد دارد روی نقاط ضعفش کار کند: «فردا روز دیگری است و یکشنبه بازی دیگری می‌رسد. حالا دیگر آن بازی به گذشته پیوسته. خوب است که آن را در ذهنم بازبینی و مرور کنم، به ویژه گل‌هایی که زدم را. به نظرم ما بیش از لیورپول شایسته پیروزی بودیم. می‌دانم که چه کارهایی از دستم برمی‌آید و تلاش خواهم کرد مغرور نشوم. فردا روز متفاوتی است و تلاش خواهم کرد پیشرفت حتی بیشتری داشته باشم و روی نقاط ضعفم کار کنم.»

کد:

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض اخباری از چلسی

آنچلوتی: دیداری رویایی با منچسترسیتی داریم

کارلو آنچلوتی انتظار دیداری رویایی بین چلسی و منچسترسیتی در هفته آینده دارد.

تیم روبرتو مانچینی ویگان را در خانه حریف دو بر صفر شکست داد و چلسی هم رکورد صددرصد پیروزی خود را با برد چهار بر صفر مقابل بلکپول حفظ کرد.

سیتی در آخرین دیدار دو تیم در استمفورد بریج چهار بر دو پیروز شده بود، اما آنچلوتی می‌گوید تیمش روند بدون شکست خود را ادامه خواهد داد: «به نظرم در این هفته دیدارهای مهمی پیش رو داریم. ما خیلی عالی آغاز کرده‌ایم و می‌خواستیم این کار را انجام دهیم. خوشحالیم و می‌خواهیم ادامه دهیم. روشن است که دیدار با من‌سیتی رویایی خواهد بود. ما باید حواسمان باشد اما می‌خواهیم نهایت تلاش خود را نیز داشته باشیم.»

نیکلا آنلکا و جان تری هر دو استراحت کردند، اما آنچلوتی می گوید آنها برای دیدار شنبه آینده آماده خواهند بود: «فکر می‌کنم تیم خیلی خوبی داریم. در حال حاضر می‌خواستم به آنلکا استراحت بدهم. تری هم مشکل کوچکی داشت و امیدوارم هفته بعد آماده باشد.»

آنچلوتی همچنین گفت در دیدار جام اتحادیه که اواسط هفته برگزار می‌شود به چند بازیکن ترکیب ثابت چلسی استراحت خواهد داد: «می‌خواهم به بازیکنان جوان‌تر فرصت بدهم. ما بازیکنان جوان فوق‌العاده‌ای داریم و می‌خواهم به آنها فرصت بدهم که کیفیتشان را نشان دهند.»

فرانک لمپارد هم مقابل بلکپول غایب بود. آنچلوتی می‌گوید: «برای بازی چهارشنبه نمی‌دانم بازی خواهد کرد یا نه. امیدواریم برای هفته آینده آماده باشد.»
    دروگبا: افسوس که گل‌های بیشتری نزدیم

دیدیه دروگبا، مهاجم چلسی پیروزی چهار بر صفر تیمش مقابل بلکپول را ستوده است.

آنها در نیمه دوم چند موقعیت داشتند، اما تمامی گل‌هایشان را در نیمه اول زدند. دروگبا گفت تیمش می‌توانست گل‌های بیشتری بزند: «رویایی بود. به نظرم ما بهتر شده‌ایم و تلاش می‌کنیم تا حد امکان گل بزنیم. در نیمه اول چهار گل زدیم و در نیمه دوم هم هفت موقعیت داشتیم. فکر می‌کنم نداشتن تمرکز و جای‌گیری ضعیف روی پاس آخر باعث شد گل‌های بیشتری نزنیم. این چیزی است که باید با وجود این نتیجه عالی به آن فکر کنیم.»

با حضور جان تری و فرانک لمپارد که کاپیتان‌های اول و دوم چلسی هستند، بازوبند کاپیتانی در این دیدار به دروگبا رسید و او گفت که افتخاری برایش بوده و امیدوار است این دو نفر هم به زودی به آمادگی برگردند.

او می‌گوید: «شش سال است این جایم و این اتفاق برایم رویایی بود. اما همیشه بهتر است که آن دو نفر هم در میدان باشم. می‌خواهم هر چه سریع‌تر به میدان برگردند، اما کاپیتانی تیم باعث افتخار و مایه شادی من شد.»

عكسهاي بازي چلسي&بلکپول

---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------

کاروالیو- بازی کردن در رئال آسان است

ریکاردو کاروالیو لیگ برتر و بازی در چلسی را سخت تر از اسپانیا و رئال مادرید می داند

ریکاردو کاروالیو ، مدافع سابق چلسی و فعلی رئال مادرید که تابستان امسال در روزهای پایانی فصل نقل و انتقالات راهی اسپانیا شد در مصاحبه ای اینچنین گفت" زمانی که من به چلسی رفتم خیلی سخت تر بود برایم تا اینکه به اینجا ( رئال مادرید ) آمده ام ."

ریکاردو کاروالیو در ادامه گفت " من در پرتغال بزرگ شده ام و فوتبال در آنجا خیلی ساده تر از اسپانیاست ، اما من فکر می کنم بازی کردن در لیگ برتر انگلستان سخت تر است ، در آنجا بازیکنان فیزیک بدنی بالایی دارند و این دلیلی است که می گویم بازی کردن در چلسی برایم سخت تر از رئال مادرید است ، بازی کردن در لیگ برتر و تیم چلسی عامل پیشرفت من به عنوان یک بازیکن است.من شش سال خوب را در چلسی سپری کردم"
    مالودا: چلسی در نیمه اول مقابل بلکپول فوق‌العاده بود

فلوران مالودا بر این باور است که 45 دقیقه اول بازی چلسی با بلکپول – که به پیروزی چهار بر صفر آبی‌ها انجامید، مقتدرانه‌ترین نمایش چلسی بود.

مردان کارلو آنچلوتی در نیمه اول نمایشی خیره‌کننده داشتند و چهار گل زدند.

مالودا در پاسخ به این پرسش که آیا این نمایش، بهترین شروع چلسی در دیدارهای لیگ برتر بوده گفت: «به نظرم این طور است. نیمه اول بازی برای ما بازیکنان و همچنین برای تماشاگران بسیار لذت‌بخش بود. ما بسیار از آن لذت بردیم و باید این نمایش را تکرار کنیم.»

این بازیکن 30 ساله با موقعیت‌های فراوانی که داشت می‌توانست گل سوم خودش را هم بزند و هت‌تریک کند. او با این حال از این که نتوانست در نیمه دوم گل‌های بیشتری بزند کمی ناراحت است: «تلاش کردم هت‌تریک کنم. موقعیت‌هایی عالی می‌سازیم و به این فکر کردیم که می‌توانستیم بیشتر گل بزنیم و باید بهره‌وری بیشتری مقابل دروازه حریفان داشته باشیم.

اما از حضور در میدان بسیار لذت بردیم. ما به عنوان تیم سخت کوشیدیم. در ابتدا کار ما آسان نبود و گفتم که وقتی این طور بازی می‌کنیم و گل می‌زنیم بسیار لذت‌بخش است.»

مردان آنچلوتی با این پیروزی آغازی کامل داشته‌اند و با کسب تمامی امتیازات ممکن در صدر جدول قرار دارند.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

چه کاپیتانی هم بهش میاد

ممنون بابت عکسها

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

فرگوسن: هوليه وقت خود را تلف مي‌كند، اوون جايي نخواهد رفت

سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: ژرارد وقت خود را براي خريد اوون تلف مي‌كند.

به گزارش یوفا: به نقل از ديلي ميرر انگليس، سر الكس فرگوسن در واكنش به تلاش پشت پرده همتاي خود در استون ويلا براي خريد اوون، اظهار داشت: مايكل اوون بازيكن آماده‌اي است.

اگر او در تريكب اصلي قرار نمي گيرد، دلايل خاص خود را دارد كه علاقه‌اي به رسانه‌اي شدن آنها ندارم.

وي افزود: اوون جايي نمي‌رود؛ حداقل تا پايان فصل در خدمت منچستر خواهد بود. ژرارد هوليه نيز بايد بداند كه حق ندارد بازيكنان مرا به حاشيه بكشاند.

بسياري از كارشناسان فوتبال انگليس بر اين باورند كه اوون در فصل نقل و انتقالات زمستاني راهي استون ويلا مي‌شود.

فرگوسن در خصوص تيم خود نيز گفت: منچستر قدرتمندتر از قبل به سمت قهرماني حركت مي‌كند. برخي ناكامي‌هاي مقطعي تاثيري در روند رو به رشد ما نخواهند داشت.

منبع: يوفا

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

چه کاپیتانی هم بهش میاد

ممنون بابت عکسها
    قربونت اشکان جون
    اره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این فابرگاس هم حداقل دو هفته نیست

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کد:

برنامه بازیهای دور سوم کارلینگ کاپ

سایت گل – دور سوم رقابتهای کارلینگ کاپ انگلستان، امشب و چهارشنبه شب با برگزاری دیدارهایی دنبال می شوند. مهمترین دیدارامشب را دو تیم تاتنهام و آرسنال برگزار می کنند و در مهمترین دیدار چهارشنبه شب، چلسی میزبان نیوکاسل خواهد بود.

برنامه دیدارهای مهم دور سوم رقابتهای کارلینگ کاپ بدین ترتیب است:

*سه شنبه 30 شهریور (21سپتامبر)

* بیرمنگام – میلتون

* برنلی- بولتون

* استوک سیتی- فولام

* ساندرلند – وستهم

* تاتنهام – آرسنال

*ولوورهمپتون - ناتس کانتی

*چهارشنبه 31 شهریور (22سپتامبر)

* استون ویلا- بلکبرن

* چلسی – نیوکاسل

* اسکونتروپ – منچستریونایتد

* ویگان – پرستون

* لیورپول- نورثهمپتون

* وست بروموویچ - منچسترسیتی

کد:
    Last edited by Ezel; 21-09-2010 at 13:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

Manchester United Readying Sensational Bid To Bring Real Madrid Star Cristiano Ronaldo Back To Old Trafford

کد:
    یعنی اگه خبر هم حقیقت داشته باشه ، عمرا فرگوسن حاضر بشه 100میلیون بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •