سلام دوستان.
من به تازگی این بازی نصب کردم. با کیبرد به راحتی اجرا میشه و لی تنظیماتی به نصب دسته بازی نداره. کسی میتونه کمک کنه تا دسته بازی توی بازی فعالش کنم؟
سلام دوستان.
من به تازگی این بازی نصب کردم. با کیبرد به راحتی اجرا میشه و لی تنظیماتی به نصب دسته بازی نداره. کسی میتونه کمک کنه تا دسته بازی توی بازی فعالش کنم؟
تو بخش option و تنظیمات میشه تنظیم کرد
فقط مشکلی که داشت و واسه بعضی ها بوجود اومده بود این بود که تنظیمات ذخیره نمیشد![]()
توی تنظیمات رفتم. یه بخشی بود، زدم، ولی فقط یک گزینه داشت اونم کیبورد بود. غیر قابل تغییر بود. دستگیره را قطع و وصل کردم ولی باز فقط یک گزینه داشت، اونم کیبورد بود.
شما روی هر قسمت اینتر کن وقتی ازت خواست که یه کلید رو برای پیش فرض بزنی ایندفعه به جای کیبورد دکمه گیم پد رو بزن...
دوستان این بازی رو حالت متوسط هم خیلی سخته....راه خاصی داره واسه بازی کردن؟فقط آسون که میزازم اول میشم!
نه دوست من در بازیهایی در این سبک سعی شده تا حد ممکن فضای کنترل بازی reality باشه به خاطر همین قرار نیست مثل بازیهایی نظیر NFS hot pursuit یا NFS Run گاز رو اول race بگیری ته race ولش کنی!
البته میتونی در قسمت پیشرفته تنظیمات سختی بازی تکنیکهای کمکی در ترمز و فرمان رو روشن کنی تا کمی برات راحت تر شه ولی همین طور که گفتم سعی کن خودت رو به جای یه راننده واقعی رالی بگذاری و بازی کنی![]()
من یادمه گفته بود واسه گرفتن یه اچیومنت باید همه ی موارد کمکی رو غیر فعال کنی و یه مسابقه رو ببری یعنی اول شی
اونجا بود که فهمیدم DIRT یعنی چی
خیلی حال کردم و همون جوری موند
البته درجه سختی رو 1 گذاشتم
الان هم بعضی وقت ها دو نفری میزنیم![]()
شما یه سری به اینجا بزن کارت ردیف میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه بودیم چه کار هایی که نمیکردیم ادیت دیرت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by CRIS Joon CR7; 10-03-2012 at 18:37.
نه. افتضاح نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)