اون وقت چه ربطی داشت به فورم سونی؟
بحث همون شقیقه است دیگه
من به شخصه حاضر نیستم 1 تک هزار تومنی هم پول گارانتی تو ایران بدم و ندادم
خدایی بانه خرید کردن بهترین و عاقلانه ترین کاره
اون وقت چه ربطی داشت به فورم سونی؟
بحث همون شقیقه است دیگه
من به شخصه حاضر نیستم 1 تک هزار تومنی هم پول گارانتی تو ایران بدم و ندادم
خدایی بانه خرید کردن بهترین و عاقلانه ترین کاره
دوستان سلام
ما کل تاپیک رو خوندیم بالاخره ندوستیم کسی تونسته از این دانگل معروف کاربردی بگیره یا نه
اگر اره دقیقا چه کاربردی و اصلا ارزش خریدن رو داره یا خیر
ممنون
حتما با دقت نخوندی!
باهاش میشه فیلم و عکس وموسیقی رو به صورت بی سیم از روی لپ تاپ فرستاد به تی وی و تماشا کرد. البته اگر ویندوز سون باشه یک برنامه مدیا سرور باید نصب کنی. ولی با ویندوز ویستا خود مدیا پلیر (البه ورژن 12) هم این کار رو از گزینه send to انجام میده.
ضمنا تی وی هم اتوماتیک اپدیت میشه (گزینه اون باید فعال بشه تو منو)
اینترنت تی وی هم با چیز پی ان و سرعت دو مگ به بالا قابل استفاده هست.
قیمتش هم بین 60 تا 80 تومنه.
از بانه به قیمت 45تومن با هزینه پست 50 تومنی شد
از سایت بانه ویترین[
Last edited by hadi***mahdi; 08-11-2011 at 00:50.
روی اتوماتیک هم گزاشتم ولی موقعی که ال سی دی ای پی لپ تاپ پیدا میکنه اتصال که میزنم کانکت نمیشه
اگه میشه روشی که خودتون امتحان کردید کامل بگویید.فکر کنم مشکل از تنظیمات لپ تاپ یا ساختن ای پی باشه
خوب من اتصال وایرلس نوت بوک با پنلم یکم با شما فرق میکنه
خوب ما راستش اون مودم سونی رو نخریدیم و از مودم وایرلس ای دی اس ال برای استریم استفاده میکنم
و از اونجایی که مودم رو کانفیگ کردم بعد از اتصال وایر به مودم و پنل داخل تنظیمات پنل بعد از نت ورک ستینگ وارد وایر ست آپ میشم و همه چی روی اتوماتیک میرم جلو خودش آی پی رو روی 192.168.1.101(ممکنه از شما فرق داشته باشه) تنظیم میکنه،شما خود مودم رو که پورت یو اس بی هست مستقیم میزنی پس نیازی نیست وایر ست آپ بری جلو باید وایر لس ست آپ رو انتخاب کنی
بعد روی نوت بوک من آی پی رو دستی می زارم(توضیح امید وارم ناراحت نشی)
روی نت ورک اند شیرینگ کلیک میکنم
وارد ادونس شیرینگ میشم
روی کانکشن وایر لس رایت کلیک میکنم
پراپرتیس
تب نت ورک
روی اینتر نت پروتکل ورژن 4 کلیک میکنم دکمه پراپرتیس زیرش فعال میشه کلیک میکنم
حالا ای پی رو دستی میدم
IP Address: 192.168.0.102
Sub net Mask: 255.255.255.0
آی پی مودم ممکنه از شما فرق داشته باشهDefault gateway: 192.168.0.101
ممکنه از شما فرق داشته باشه Preferred DNS server: 192.9.4.3
Alternate DNS server: 4.2.2.4
تبدیل فرمت خیلی هم کار آسونی نیستا و بسته به قدرت CPU و حجم RAM زمان های مختلفی رو میگیره و مثلا برای امثال بنده که کانفیگ لپتاپم خیلی حرفه ای نیست کار بسیار طاقتفرساییه.
من کلی روی PS3Muxer و نرم افزارهای مشابه وقت گذاشتم. اینها همه از پروژه منبع بازی به نام TSMuxer که مدتی هم است که متوقف شده استفاده میکنند. روی همه فایلهای MKV هم جواب نمیده و بعضی از اونا رو درست تبدیل نمیکنه. و در صورت تبدیل صحیح به M2TS هم مشکل زیرنویس همچنان پابرجاست.
استفاده از نرم افزارهای مدیا سرور هم جوابگو نیست چون یا با افت کیفیت همراهه یا باز هم به کامپیوتر قوی نیاز داره.
در مجموع من به این نتیجه رسیدم که چاره دیدن فیلم HD با زیرنویس در LCD سونی یا اتصال لپتاپ به تلوزیون از طریق کابل HDMI (در صورت وجود پورت آن در لپتاپ) یا اتصال از طریق کابل PC (برای تصویر) و کابل استریو (برای صدا) هست. که خودم از روش دوم استفاده می کنم و بسیار راضیم.
برای دوستانی هم که میخواهند از سینمای خانگی و امکانات 5 کاناله بودن صدای فیلمها استفاده کنند توصیه می کنم مولتی مدیا پلیر ها استفاده کنند. که معروفترینش هم مدل LIVE PLUS وسترن دیجیتال هست.( که البته به دلیل سیل تایلند و زیر آب رفتن کارخانه وسترن دیجیتال قیمتش سه برابر شده)
باسلام
لطفاکمکم کنید چطورمیتونم ex-720 راآپدیت کنم ؟ باتشکر jafar01
کاری نداره که اینو داونلود کن بریز روی فلش و وصل کن به تلویزیون !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باسلام
ایا این فایل bin نیست چرا tv 40ex-720اورانمیشناسد؟ باتشکر فراوان ازدوستان و shamika
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)