دوستان كسي آماري نداره كه جايي جز شبكه 3 بشه بازي ها رو دنبال كرد..؟
دوستان كسي آماري نداره كه جايي جز شبكه 3 بشه بازي ها رو دنبال كرد..؟
خوزه مورینیو به منچستر آماده اون موقع + رونالدو باخت
ولی این اینتری که من میبینم فکر کنم میلان هم دبلش کنه
پ.ن:نظر شخصی بود دی:
این سایت همه ی شبکه ها رو داره و برای هر بازی هم اعلام میکنه که کدوم شبکه کدوم بازی رو پخش میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با محمد موافقم...خود مورینیو هم فصل اولش فقط تونست تو لیگ قهرمان بشه! باید به مربی وقت داد. بنیتز مربی بزرگی هست.
به اینتر و بنیتز باید زمان داد اما اصلا نمیشه ازش انتظار داشت که بتونه اینتر مورینیو رو بسازه دوباره!
+
باد شدیده!!: دی تعداد رای ها شد 19 تا!
کماکان هم داره بیشتر میشه! : دی
1- انتقاد به برخی بازیکن ها وارده + زمان و بازیکن های تعویض های مورینیو ، (امیدوارم مورینیو فراموش نکرده باشه که از یکایک بازیکنان رئال بزرگتر و پر افتخار تره )انتظار انتظار انتظار و...
بابا گذشت اون رئال سال 2000
اون رئالی که همه جامهارو درو میکرد تموم شد
از آسمون که نیفتاده پائین !!
تا تیم بشه کلی زمان میبره
1- مورینیو باید چی کار میکرده که شما طرفدار راضی بشی؟
من واقعن تو جواب این سوال موندم
+
2- کسی نگفته به به چه چه را بندازین
به جای اینکه هی بگید این چرا اینجوریه و اون چرا اونجوری
یکم بیاید حمایت کنید
+
3- پست دادن من به شما ربط داره؟
یادم باشه از این به بعد کسب اجازه بکنم
2- حمایت باید منطقی باشه نه صرفا از روی تعصب ، جایی و چیزی که بده که نمیشه گفت خوبه ( حداقل من نمیتونم بگم ، شما رو نمیدونم )
3- پیشنهاد میکنم به جای فرافکنی ( که روش مرسوم ف.ک کبیر هست ) ادبیات نوشتاری مناسبی رو در پیش بگیرید ، حداقل اگر برای دوستان خودتون در این انجمن احترام قائل نیستید به این فکر کنید که که ادبیات نوشتاری شما چه ذهنیتی رو راجع به پی سی در ذهن کاربران مهمان ایجاد میکنه ، اونهم در انجمنی که هیچ سنخیتی با محتوای اصلی فروم نداره و مثل یک تومور بدخیم در این فروم میمونه .
1 انتقاد با تخریب فرق داره
مطمئن باش مو از منو شما بیشتر میفهمه که کی رو باید تعویض کنه
مثلا توقع داری رونالدو رو بنشونه رو نیمکت؟
----
2 شما میگی حمایت
بعد میای یاخت به آلکورکون رو تو سر مو میزنی
این اسمش حمایته؟
طرفدار بارسا هم همچین کاری نمیکنه
شما میگی چرا خیابانی به رئال تیکه انداخته
من میخوام بدونم اصلا حرف این .... ارزش بحث کردن داره؟
مو خودش گفته در سال بعد انتظار قهرمانی داشته باشیم و اومده همچین تیمی ساخته که 36 موقعیت گل بسازه
تیمی که بازیش بر پایه بازی رونالدو بوده حالا بر پایه 11 نفره
مگه مو چه قدر فرصت داشته؟
یاد مصاحبش بعد بازی با مایورکا افتادم که گفت من هری پاتر نیستم
----
3 فرافکنی؟
این منو یاد م.ک میندازه که هر وقت جوابی نداره اینو میگه
عزیز من شما میگی چرا پست دادی منم میگم به شما چه ربطی داره که چرا پست دادم
این اسمش فرافکنیه؟
بهتره حد و حدود خودمون رو بشناسیم
----
ادبیات نوشتاری مناسب؟
من واسه کسی احترام قائل نیستم؟
ذهن کاربران پی سی؟
تومور بد خیم؟
من هر چی فکر میکنم تو این جملات رابطه ای با پستام پیدا نمیکنم
بقیه کاربرا میتونن قضاوت کنن کی داره فرافکنی میکنه
فکر کنم از این جمله همه چی مشخصهاونهم در انجمنی که هیچ سنخیتی با محتوای اصلی فروم نداره و مثل یک تومور بدخیم در این فروم میمونه
بعضی وقتا فکر میکنم چرا دارم وقتمو به بحث کردن با امثال شما تلف میکنم
حذف شود لطفا ...
Last edited by Ezel; 18-09-2010 at 20:53. دليل: پست بی ربط به محتوای اصلی تاپیک ، با عرض معذرت
من کاری به بحث شما عزیزان ندارم.
اما لطفا رعایت حال دیگر کاربران رو نگه دارین..
هرچند من با نحویه مدیریت این انجمن مشکل دارم اما با خودشون نه!
اینجا مدیران،همکاران،کاربران فعال،کاربرانی باشخصیت وبزرگی(ازنظر فکری-فرهنگی)داره که قابل احترامند..
چرا به خودمون اجازه میدیم به مکان فعالیت خودمون+این عزیزان توهین کنیم؟
چرا این قدر خود زنی میکنیم؟
چرا این طرز فکر که(انجمن ورزشی سخیفگاهه)رو از خودمون دور نمیکنیم؟
تا کی میخوایم برای نشان دادن عدم کم آوردن بزنیم همه چی رو ببریم زیر سوال؟
دوستان تمومش کنید...
لطفا حداقل جمع نبندید اگرهم انتقاد پیشنهادی دارین پروفایل+پیام خصوصی که هست..نیست؟
بی خیال...![]()
دفاع رانیری از رم و توتی:رابطه ام با توتی خیلی خوب است
مربی باتجربه رم در صحبتهایی به انتقادات فراوان وارده به تیمش پس از دیدار چهارشنبه شب مقابل بایرن مونیخ پاسخ داد
سایت گل – کلودیو رانیری، مربی باتجربه باشگاه رم در کنفرانسی خبری در آستانه دیدار فردا شب تیمش مقابل بولونیا، به انتقادات وارده به تیمش پس از شکست رم مقابل بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان اروپا پاسخگو شد و به این نکته اشاره کرد که جلوروسی به روزهای اوج بازخواهد گشت.رانیری در صحبتهایی اعلام کرد که به تیمش اطمینان دارد و نظرات مثبتی نیز در مورد توتی به زبان آورد. رانیری در این رابطه گفت: « صحبتهای زیادی شنیدم و دوست دارم در این رابطه نظرم را بگویم. در مونیخ می خواستیم کارهای خیلی بیشتری انجام دهیم ولی نتوانستیم اوضاع را مدیریت کنیم و من مسئول این ماجرا هستم. من خواندم که توتی برعلیه من حرف زده ولی این صحت ندارد، چون رختکن تیم ما با هم متحد است و من رابطه وفادارانه ای با تمام بازیکنانم دارد. رابطه من با کاپیتان تیمم هم بسیار خوب است.»
مربی جلوروسی ادامه داد:« گاهی وقتها در بیرون کشیدن توتی یا سایر بازیکنانی که می بایست در زمین می ماندند، اشتباه کردم. ولی همه این کارها برای منافع و مصالح رم بوده است. من انتقادات زیادی را برعلیه این بازیکنان جوان خواندم ولی دوست دارم به شما یاد آوری کنم که این بازیکنان همان هایی هستند که سال گذشته رویای ما را محقق کردند.»رانیری ادامه داد:« می خواستیم شروع خوبی در رقابتهای این فصل داشتیم ولی این طور نشد. ولی به دنبال عذر و بهانه هم نیستیم.تیم من قوی است و شجاعت لازم را هم دارد. خواهیم دید.»رانیری در بخش پایانی صحبتهایش در مورد تاکتیکهایش و دیدار مقابل بولونیا گفت:« در مورد آنچه ژورنالیستها در مورد کار من و استراتژی هایی که برای تیمم به کار گرفتم می گویند، بروید و خودتان نگاه کنید که من چه کار کرده ام.»او ادامه داد:« دیدار مقابل بولونیا خیلی سخت خواهد بود.چون آنها خط دفاعی بسیار منسجمی دارند ولی هواداران ما از ما حمایت خواهند کرد و به خوبی می دانند که چطور باید این کار را انجام دهند.ما سال گذشته موفق بودیم و امسال هم می خواهیم همین روند را ادامه دهیم.»
منظورت منم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)