تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 252 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بازيكنان پرسپوليس فردا تست مي‌دهند

بازيكنان پرسپوليس با نظر دايي فردا در آكادمي ملي المپيك تست مي‌دهند.

علي دايي كه به نظر مي رسد چندان از وضعيت بازيكنان خود راضي نيست اعلام كرد فردا بازيكنان بايد در آكادمي ملي المپيك حضور داشته باشند و به جاي تمرين تست دهند.

قرار است فردا از بازيكنان تست بدني و قدرتي زير نظر مربيان گرفته شوند. با توجه به اينكه تمرينات فرداي پرسپوليس تعطيل است بازيكنان پس از دادن تست محل آكادمي ملي المپيك را ترك خواهند كرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

رکوردی که هنوز پابرجاست: همچنان تازه واردها گل می زنند

گلی که محمد نوری وارد دروازه پاس همدان کرد، دوازدهمین گل پرسپولیس در هشت هفته لیگ برتر بود.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ محمد نوری با گلزنی مقابل پاس همدان علاوه بر اینکه خود را به عنوان بهترین گلزن تیمش تا به اینجای فصل معرفی کرد، رکورد گل های زده پرسپولیس را به عدد 12 رساند.

پرسپولیس تا پایان هفته هشتم رکورد 1.5 گل در هر مسابقه را ثبت کرده که برای تیمی چون پرسپولیس رکورد قابل توجهی محسوب نمی شود. جالب اینکه همه 12 گل پرسپولیس در لیگ هشتم توسط 4 خرید جدید این تیم بدست آمده.

محمد نوری (5گل) ، غلامرضا رضایی (4گل)، امیرحسین فشنگچی (2گل) و مازیار زارع، گلزنان پرسپولیس در هشت هفته نخست لیگ بوده اند. در طرف مقابل 8 گل هم وارد دروازه پرسپولیس شده تا عملکرد این تیم در فاز تدافعی چندان قابل دفاع نباشد.

کد:

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

عزیزمحمدی: پرسپولیس و استقلال تا نیم فصل نمی تواند بازیکن جدید جذب کند

بايد صبر كنند. فرق نمي‌كند استقلال باشد يا پرسپوليس. هر كدام از اين تيم‌ها اگر بخواهند بازيكن جديدي را به ليست‌شان اضافه كنند، قبل از رسيدن نيم‌فصل نمي‌توانند كاري از پيش ببرند.

چه استقلال كه دنبال يافتن راه‌حلي براي جذب بازيكن است، چه پرسپوليس كه جاي خالي اوسال نگرانش كرده، به گفته عزيزمحمدي تا پيش از پايان نيم‌فصل نمي‌توانند اميدوار به انجام تغييراتي باشند.

رييس سازمان ليگ درباره اين شرايط مي‌گويد: «اگر استقلال و پرسپوليس قصد جذب بازيكن دارند، بايد تا تعطيلات نيم‌فصل صبر كنند.» او با اشاره به وضعيت دو باشگاه مي‌گويد:

«پرسپوليس جاي خالي دارد و مي‌تواند در تعطيلات كه زمان نقل و انتقالات است، بازيكن بگيرد.» محمدي درباره شرايط اوسال و چگونگي جايگزيني اين بازيكن ادامه مي‌دهد: «اين باشگاه تا قراردادش را با اوسال فسخ نكند، نمي‌تواند بازيكن جديدي بگيرد.»

رييس سازمان ليگ با اشاره به وضعيت قرارداد شريفات و استقلال هم مي‌گويد: «استقلال از سهميه آزاد خود استفاده كرد و شريفات را خريد. اين بازيكن مشكلي ندارد و مي‌تواند در ديدار بعدي براي استقلال بازي مي‌كند.»

او در پاسخ به اين سوال كه استقلال مي‌تواند آندرانيك تيموريان يا حوار محمد را جذب كند يا خير، نيز مي‌گويد: «استقلال بايد براي جذب بازيكن جديد تا تعطيلات نيم‌فصل صبر كند.»

روابط عمومی باشگاه پرسپولیس : اختلاف دایی و کاشانی کذب محض است

باشگاه پرسپولیس عمادرضا و نشاط اکرم را نمی خواهد

روابط عمومی باشگاه پرسپولیس با اعلام اینکه برخی رسانه ها با انتشار اخبار هدفدار قصد دارند پرسپولیس را وارد حاشیه کنند، خبر اختلاف دایی و کاشانی را تکذیب کرد.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ روابط عمومی باشگاه پرسپولیس اعلام کرد خبر اختلاف مابین علی دایی و حبیب کاشانی که صبح امروز توسط چند سایت غیرمعتبر اعلام شده بود صحت ندارد.

بر اساس این گزارش، روابط عمومی باشگاه همچنین خبر حضور برادر علی دایی برای جایگزینی مهدی تارتار را تکذیب و اعلام کرد هنوز با هیچ مربی برای حضور در کادرفنی مذاکره ای صورت نگرفته است.

بر اساس باشگاه پرسپولیس؛ عمادرضا که هم اکنون عضو باشگاه الزمالک مصر است هیچ مذاکره ای با باشگاه پرسپولیس نداشته و خبر حضور نشاط اکرم در پرسپوایس نیز صحت ندارد.

کد:

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مذاكره با سه مهاجم خارجي براي حضور در پرسپوليس

قائم مقام باشگاه پرسپوليس از مذاكره با سه مهاجم خارجي خبر داد. پس از جدايي اوسال، مسئولان باشگاه پرسپوليس به فكر جايگزين او هستند.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ در همين راستا رسايي، قائم مقام باشگاه پرسپوليس گفت: با سه بازيكن خارجي مكاتباتي داشتيم كه دو تن از آنها برزيلي هستند. با صدور ويزا، اين نفرات به زودي در تمرين پرسپوليس شركت خواهند كرد و پس از حضوري سه، چهار روزه در تمرينات تيم در صورت تاييد دايي با يكي از اين بازيكنان قرارداد بسته مي شود.
    کد:

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

كسي از «روني»هاي ايراني خبر ندارد!

) طي يكي‌، دو هفته گذشته انتشار ماجراي رسوايي اخلاقي وين روني، فضاي فوتبال اروپا و جهان را تحت تاثير قرار داده است. ظاهرا دن فابيو هرگز قرار نيست رنگ آرامش را روي نيمكت، «سه شيرها» ببيند و لابد بر همين اساس است كه اندكي بعد از غائله پس گرفتن بازوبند كاپيتاني از جان‌تري، حالا جنجال خيانت مهاجم يونايتد به همسر باردارش پيش مي‌آيد و دوباره جو، متشنج مي‌شود. آنچه پيرامون روابط نامشروع و بحث‌برانگيز وين‌روني به وجود آمده، بار ديگر اصول اخلاق‌مداري ستاره‌هاي فوتبال را به چالش مي‌كشد. اين در حالي است كه به نظر مي‌رسد بنا به دلايل متعدد، وين روني‌ها و جان‌تري‌هاي فوتبال ايران كه طبق شنيده‌ها و شايعات تعدادشان نبايد كمتر از نمونه‌هاي خارجي و رفتارشان نبايد قابل هضم‌تر از آنان باشد، هرگز رسوا نمي‌شوند. اين يعني آنكه وقتي هواي ابري لندن را مي‌بينيم، نبايد چندان به آسمان نسبتا آفتابي تهران غره شويم؛ چه آنكه توفان ستاره‌نماهاي اين فوتبال، به هزار و يك دليل خاموش مانده است!
    2) اگر امروز داستان مربوط به رسوايي وين‌روني در سطح رسانه‌هاي انگليسي منتشر مي‌شود و قيل و قالي عجيب راه مي‌اندازد و اگر پيش‌تر قصه تلخ خيانت جان‌تري به پيشخوان وسايل ارتباط جمعي راه پيدا كرد و اگر خيلي قبل از آن حواشي پرشمار ديويد بكام به چنين سرنوشتي مبتلا مي‌شد، ريشه را بايد در آزادي بيان و آزادي پس از بيان رسانه‌هاي ورزشي غرب جستجو كرد؛ آنجا كه اين قبيل وسايل ارتباط جمعي پس از فوكوس روي رفتارهاي غيرانساني سوپرستاره‌هاي كشورشان نه تنها به چوپ تشويش اذهان عمومي و توهين و افترا رانده نمي‌شوند، كه تازه به واسطه موفقيت‌هاي حرفه‌اي‌شان تيراژ پيدا مي‌كنند و به درجات بالاتري از اعتبار هم مي‌رسند! با اين حساب، پرواضح است كه اگر فوتبال ايران تا به حال به خودش وين‌روني و فرانك ريبري و كريم بنزما نديده، دليلش نه حجب و حيا و سر به زيري آبرومندانه‌ سوپراستارهاي ايراني كه غيبت رسانه‌هايي با شعاع حركتي‌ سان وگاردين و اكيپ و كوريره و كيكر بوده است. بگذريم از اينكه روراستي و صداقت آن طرف آبي‌ها اجازه نمي‌دهد دستگاه «ماله‌كش» بزرگي مثل «منشور اخلاقي» داشته باشند و به اتكاي آن معدود جرايم كشف شده را به بهانه واهي حفظ آبرو و اين قبيل مسايل لاپوشاني كنند...!
    3) هر كسي حق داشته باشد، بعيد است مسوولان و متوليان فوتبال ايران محق باشند به اتفاقات امروز جزيره به ديده تحقير و استهزا نگاه كنند. بدبختانه فوتبال ما پر از روني‌هايي است كه كسي از آنها خبر ندارد. اعتياد، فساد اخلاقي، تباني، رشوه، دروغ و زدوبند اينجا غوغا مي‌كنند، اما افسوس كه قلب كسي براي كشف حقيقت نمي‌تپد. اگر طعمه‌هاي روابط نامشروع در اروپا اتفاقا از افشا شدن اينگونه مسايل استقبال مي‌كنند و حتي در برخي از مواقع داوطلبانه به قصد كسب شهرت يا منفعت مالي و حتي اخاذي اقدام به علني كردن اين قبيل رمز ورازها مي‌كنند، در عوض اينجا، در ايران حجب‌وحياي شرقي نه تنها مانع از اقدام مشابه قربانيان اين نوع سوءاستفاده‌ها مي‌شود، بلكه حتي گاهي آنان را وا مي‌دارد در سكوت و خاموشي مرگبارشان تا پاي خودكشي و خودسوزي هم پيش بروند. حالا جرم كدام‌شان سنگين‌تر است؟ روني‌هاي اورجينال كه تا دست از پا خطا مي‌كنند رگه‌هاي درشت رسوايي‌شان را در سراسر جهان به چشم مي‌بينند يا روني‌هاي وطني كه خانواده‌هايي را تا مرز فروپاشي پيش مي‌برند، اما هرگز مواخذه نمي‌شوند؟
    4) اين يك «سياه‌نمايي» نيست، يك «سياه‌نگاري» است از عمق تاريكي‌هاي فوتبالي كه روياي ساده خيلي‌ها در آن، زير سايه جاه‌طلبي‌هاي يك مشت ستاره توخالي تباه شده است، اما همچنان سعي مي‌كند ظاهر شكيل و موجه خودش را حفظ كند. شايد رفتار خيلي از آنان كه در قله‌هاي شهرت و اعتبار جهاني گاهي پاي‌شان مي‌لغزد و براي اين گناه، قيمتي به اندازه آبرو و اعتبارشان مي‌پردازند، شرف داشته باشد به آدم‌هاي ظاهرالصلاحي كه از خريدوفروش مواد مخدر تا قاچاق ناموس ايراني براي شيوخ عرب را در كارنامه كثيف‌شان دارند، اما شاهكارهايشان هرگز از پرده‌هاي ضخيم اين فوتبال بيرون نمي‌افتد و پاي حرف و ادعا، از همه دنيا پرهيزكارترند!

منبع:روزنامه گل
    نویسنده:رسول بهروش

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض ميانگين تماشاگر هفته هشتم ليگ برتر؛ 16400 نفر

هفته هشتم ليگ برتر در مجموع 148 هزار تماشاگر داشت که ميانگين تماشاگر دراين هفته 16400نفر بود.

سایت فوتبال 3 -

در این هفته بازی تراکتورسازی و ذوب آهن با 70 هزار نفر بیشترین تماشاگر و بازی راه آهن – ملوان با کمتر از هزار نفر کمترین تماشاگر را داشت. پرسپولیس- پاس با 30 هزار نفر و نفت- فولاد نیز با 25 هزار نفر دیگر بازیهای پرتماشاگر هفته هشتم بودند.

با توجه به حساسیت بازی ها و همچنین برگزاری بازی در روزهای تعطیل می توان امیدوار بود که بازیهای هفته های بعدی تماشاگر بیشتری داشته باشد.

کد:
    2010/09/13

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض نحوه واگذاري باشگاه‌هاي پرسپوليس و استقلال اعلام شد

معاون سازمان خصوصي سازي با اعلام زيان‌ده بودن دو باشگاه استقلال و پرسپوليس، نحوه واگذاري اين دو باشگاه را تشريح کرد.

سایت فوتبال 3 -

مهدي عقدايي در رابطه با واگذاري دو باشگاه استقلال و پرسپوليس (که به گفته علي سعيدلو رئيس سازمان تربيت بدني تمام اقدامات لازم در اين زمينه به پايان رسيده و از اين به بعد سازمان خصوصي‌سازي بايد اقدامات قانوني را انجام دهد) اظهار داشت: در حالي باشگاه استقلال صورت هاي مالي خود را از مدت ها پيش ارايه کرده ؛ باشگاه پرسپوليس چنين مدارکي را به سازمان خصوصي سازي نداده است

وي با بيان اينکه طبق قانون بودجه، اين دو باشگاه بايد در سال جاري واگذار شوند در برابر اين سئوال که نحوه واگذاري استقلال و پرسپوليس به چه صورتي خواهد بود توضيح داد: اين باشگاه ها در شرايطي از طريق بازار سوم فرابورس و بدون پذيرش واگذار خواهند شد که فعلا تصميم گرفته شده درصدهايي از سهام اين باشگاه ها در قالب دو بلوک به هواداران و سايرين به صورت مزايده اي واگذار شود.

عقدايي با اشاره به لزوم تاييد صلاحيت ساير خريداران ادامه داد: به دليل زيان بودن هر دو باشگاه، در حال بررسي اين موضوع هستيم که علاوه بر حق پخش مستقيم بازي ها از صدا و سيما، سازمان ترتيب بدني برخي اماکن ورزشي را بجاي فروش به اين باشگاه ها واگذار کند تا از اين طريق زيان آنها به سود تبديل شود.

وي افزود: در اين رابطه قرار است سازمان ترتيب بدني فهرست اماکن ورزشي را به سازمان خصوصي سازي ارسال کند تا بعد از مشخص کردن اماکن قابل واگذاري ، مقدمات آماده سازي اين باشگاه ها فراهم شود.

به گفته عقدايي خصوصي سازي باشگاه هاي استقلال و پرسپوليس به مصوبه هيات واگذاري نياز دارد که بعد از آماده سازي در اين هيات مطرح خواهد شد.

کد:
    2010/09/13

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مصاحبه ای متفاوت با علی دایی: بهترین مشاورم همسرم است

در زندگی شخصی آدم متفاوتی هستم / عاشق داستایوفسکی بودم

مرجع خبری پرسپولیس : گاهی اوقات شده بود که می خواستم تصمیمی بگیرم اما نگرفتم و از آن بابت لطمه خوردم. مثلا بازی ایران - کره جنوبی در تهران یکی از تعویض ها مسعود شجاعی بود که تصمیم خودم نبود و تحت تاثیر نیمکت آن تعویض را انجام دادم و متاسفانه اشتباه کردم.

به گزارش مرجع خبری و به نقل از خبرگزاری برنا؛ سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در مصاحبه ای متفاوت با درد و دلهایش از حضور در دنیای فوتبال اشاره کرده است.

اگر طبقه بندی تازه ای از انسان ها داشته باشیم و گروه اول را آنهایی بدانیم که در زندگی شان به سقف اهداف خود رسیده اند و گروه دوم را کسانی بدانیم که نتوانستند به آن سقف برسند، علی دایی در کدام گروه جا می گیرد؟
    - شاید علی دایی چیزی باشد بین این دو گروه !

-

*اما شاید ذهنیت بیرونی متفاوت باشد.
    من هم مثل خیلی ها به هر آنچه که دوست داشتم نرسیدم. همه آمال و آرزوهای انسان دست یافتنی نیست ولی نباید دست از تلاش برداشت؛ همیشه برای چیزهایی که خواسته ام تلاش کردم و باقی اش را به خداوند سپرده ام. مطمئناً اگر او بخواهد می شود و اگر نخواهد نمی شود. مطمئناً من هم آمال و آرزوهای زیادی دارم که به خیلی از آنها نرسیدم.

كار خير انجام مي دهيد؟
    - هر کسی کاری انجام می دهد برای خدای خودش است. خیلی ها می آیند اینجا و به من مراجعه می کنند تا کمک شان کنم؛ نامه می دهند، حرف می زنند و ... اما متاسفانه علی دایی تا یک حدی می تواند کمک کند. گاهی اوقات فقط شرمندگی برای من می ماند. مشکلات مردم آنقدر زیاد است که اگر میلیون ها نفر مثل علی دایی دنبال حل مشکلات آنها باشند باز هم کم است.باور کنید اگر همین الان کل اموال و دارایی ام را برای این کار بگذارم،نمی توانم به نامه هایی که فقط طی سه روزه به دستم می رسد ترتیب اثر دهم و از این بابت همیشه متاسف بوده ام.

*لابد خودتان هم طی ماه های اخیر این جمله که؛ علی دایی تغییر کرده است را شنیده اید.
    - به این تغییر کاری ندارم. همه باید تغییر کنیم البته در جهت مثبت. باید از اشتباهات خود درس بگیریم. آدم ها باید حریم خودشان را بشناسند.

*و این تغییر شما، در مواجهه تان با سوالات خبرنگاران بخوبی محسوس است.
    - در طول زندگی فوتبالی ام هیچوقت به حیطه خبرنگاران ورود پیدا نکردم و دوست هم نداشتم آنها به حریم خصوصی من وارد شوند. شما یک خبرنگار را پیدا نمی کنید که علی دایی به او گفته باشد؛ «این را برایم بنویس یا آن را ننویس!». هیچ خبرنگاری نمی تواند بگوید «من علی دایی، به او بی احترامی کرده ام اما همیشه گفته ام و باز هم می گویم که؛ آدمی که دنبال احترام دیگران است اول باید خودش احترام خودش را نگه دارد.موضوع احترام، یک بحث دو طرفه است.

*حدود دو هفته قبل در برنامه نود حاضر شدید و پیرامون اختلاف خود با فدراسیون فوتبال صحبتی نسبتا طولانی داشتید، جالب بود که با وجود فشارها ، هرگز به سیم آخر نزدید و اعصاب خود را کنترل کردید، آن شب خیلی ها متوجه شدند که علی دایی دیگر به راحتی عصبانی نمی شود و چهره ای عصیانگر به خود نمی گیرد.
    - مطمئنا همینطور است و سعی می کنم خودم را کنترل کنم؛ وقتی خودم را کنترل می کنم راحت تر به سوالات پاسخ می دهم. آن شب حرف هایی زدم که آقایان درصدد تکذیب آن حرف ها برآمدند ولی شما کار خدا را ببینید که دو هفته بعد یعنی در همین برنامه دوشنبه شب آقای تاج روی خط آمد و جملاتی را بر زبان آورد که نه تنها حرفهای مرا تایید کرد بلکه رای کمیته استیناف فدراسیون فوتبال را از پایه و اساس باطل نمود.خداوند خیلی بزرگ است؛ اگر بخواهد کاری می کند که مخالفان شما خودشان حرف تان را تایید می کنند و ادعاهای خود را نقض.

دوشنبه شب آقای تاج برای پاسخگویی به سوال دیگری روی خط برنامه آمده بود اما در حین حرفهایش اعلام کرد که ما با آقای دایی با همان مبلغ 600 میلیون تومان برای سال بعد به توافق رسیدیم که همین جمله حقانیت بنده را ثابت کرد و رای کمیته استیناف را زیر سوال برد.

*چه فعل و انفعالاتی رخ داد که «دایی» این همه تغییر کرد؟
    - من قبلا هم همینطوری بودم اما موضوع مهم به آستانه تحملم بر می گردد. شاید آستانه تحملم کم بود. یکدفعه فکر کردم و دیدم هرچه دیرتر عصبانی شوم، تصمیماتم درست خواهد بود.

-

*بیرون از فوتبال چطور؟ آیا به این آستانه تحمل رسیده اید؟
    علی دایی بیرون فوتبال با علی دایی داخل فوتبال فرق می کند. من به زندگی شخصی ام از زاویه دیگری نگاه می کنم. خوشبختانه دوستانم می دانند که بیرون فوتبال چه شخصیتی دارم. این یک واقعیت است که فوتبال گاهی اوقات آدم را پرخاشگر می کند.

*آقای دایی شما مشاوران زیادی دارید؟
    - صد در صد مشاوران خوبی دارم .

*اگر امکان دارد از مشاوران خود نام ببرید و یا حداقل بگوئید بهترین مشاور علی دایی که در این «استحاله» سهم زیادی داشته چه کسی است؟
    - دوستان خوبی دارم که همیشه در سختی ها کنارم بوده اند و به جرات می گویم آنهادر مواقع پیروزی و در خوشی ها و وقتی که کارها رو به راه بوده زیاد دور و برم نیستند اما بهترین مشاورم همسرم است که جا دارد از او تشکر کنم.

*ورود به عرصه مربیگری قطعا در این بهتر شدن نقش داشته است؛درسته؟
    - اگر از همبازیان من بپرسید که علی دایی آن زمان چگونه بود به شما خواهند گفت که من حتی زمانی که بازی می کردم و کاپیتان تیم بودم هوای بازیکنان جوانتر و کوچکتر از خودم را داشتم و آنها با من احساس راحتی می کردند.پیش می آمد که بازیکنان تیم مسایلی که به صمیمی ترین دوستان خود نگفته بودند را با من مطرح می کردند، حالا هم که مربی شده ام همان روش را دنبال می کنم.

*برای خیلی ها جالب خواهد بود که بدانند علی دایی قبل از رسیدن به شهرت و زمانی که دانشجویی زندگی می کرد چه کاراکتری داشت؟
    - این مقایسه دشوار است. من آن زمان هم مثل حالا آرام بودم.

*شنیده ایم که« علی دایی دانشجو» خیلی سربه زیر بوده است.
    - خب الان هم آرام هستم. شما باید همه چیز را بسته به شرایط بسنجید. وقتی آدم بزرگتر می شود، گرفتاری هایش و دشمنانش هم بزرگ تر می شوند. زمان دانشجویی همه فکر من این بودکه درس بخوانم و کار کنم. آن روزها جوابگوی کسی نبودم اما الان هم باید در فوتبال مدیریت کنم و بیرون فوتبال.کار کردن در باشگاه بزرگی چون پرسپولیس فشارهای زیادی برایم دارد. امروز باید پاسخگوی خیلی از مسائل باشم.

*دل تان برای آن روزها که همه دغدغه تان امتحانات پایان ترم و دروس نخوانده بود تنگ شده است؟
    - آدم ها برای خیلی از روزهای قدیم دلشان تنگ می شود، من هم همینطور، ولی باید بپذیریم که آن روزها به خاطره ها پیوسته اما علی دایی همیشه سعی کرده آن روزها را فراموش نکند. من اگر شدم علی دایی، خیلی سختی کشیدم، خیلی مسائل و ناملایمی ها را دیدم پس امکان ندارد گذشته را فراموشی کنم. اما بیشتر از آن که دلتنگ آن روزها شوم سعی می کنم به حال و آینده فکر کنم و دنبال این باشم که بهتر شوم.

*شخصیت محبوب درون جوانی علی دایی چه کسی بود؛ کسی که دنباله رو او بودید؟
    - آن روزها آقای «حمید علیدوستی» برایم شخصیتی ویژه بود وبازی های او را با دقت تماشا می کردم.

*منظورمان شخصیتی فرا فوتبالی بود.
    - زیاد دنبال این چیزها نبودم، در حوزه سیاست و مبارزه دنبال پیدا کردن الگو نمی رفتم اما برخی از افرادی که باعث شده بودند در کشورشان تحولاتی ایجاد شود را می شناختم و علاقه مند شان بودم.

*امروز چطور؟
    - امروز هم اصلا و ابدا دنبال سیاست و سیاسی بازی نیستم و فقط عاشق مملکتم هستم و دوست دارم مردم کشورم در شرایط خوبی زندگی کنند.

*در میان همدوره های خود، فردی بودید که همواره در مقابله با افراد مختلف بوده و به معنای ساده تر همواره در حال جدال بسر برده اید؛ آخرین نمونه اش هم همین داستان پردامنه شما و فدراسیون است؛ این روند تا کی ادامه دارد؟
    - حق گرفتنی است ، دادنی نیست. یاد گرفته ام که برای گرفتن حقم مبارزه کنم و تا وقتی هم که زنده ام مبارزه می کنم.متاسفانه در مملکت ما هر قدر که بزرگتر شوی، دشمنانت هم بزرگ تر می شوند.ما سعی نمی کنیم خودمان را بالا ببریم و تلاش می کنیم کسی که آن بالا است را پایین بکشیم تا هم قد خودتان شود، این یک درد است. علی دایی این درد را با گوشت و استخوان حس کرده.

*تا به حال شده که بخواهید قید فوتبال را بزنید؟ مثلا بعد از جام جهانی آلمان و یا پس از هجمه ناشی از شکست مقابل عربستان این فکر به مخیله تان نرسید؟
    - شاید این اتفاق افتاده باشد ما آنی بوده؛ برای خیلی ها این حالت بوجود آمده اما اگر شما عاشق و وابسته کارتان باشید و به آن اعتقاد داشته باشید میدان را خالی نمی کنید .این فکر که برای همیشه بروم و پشت سرم را نگاه نکنم شاید به ذهن من هم رسیده باشد. مثلا بعد از همان اتفاقاتی که شما گفتید اما خیلی زود از ذهنم خارج شد زیرا هرگز خودم را در بن بست ندیم.

*فلسفه علی دایی تا امروز در زندگی چه بوده است؟
    - توکل به خدا برای رسیدن موفقیت و تلاش خالصانه.

*و در مربیگری؟
    - روز به روز بهتر شدن و تلاش برای یاد گرفتن نکات جدید.

*چقدر به این فلسفه پایبند بوده اید؟
    - خیلی زیاد. البته این هم جزو پایه های زندگی ورزشی من است که در کارم منافع جمع را در نظر بگیرم، هر کسی شکستی خورد دلیلش این بود که فقط خودش را دید.

*چه کسی در زندگی تان بیشترین تاثیر را گذاشته، و لو با یک پند کوتاه؟
    - دوستان خوبی در ایران و خارج از ایران داشته ام که اگر بخواهم فقط اسم یک نفرشان را بیاورم بی انصافی است اما بیشترین تاثیر را در زندگی ام مرحوم پدرم گذاشت.

*جمله، شعری و یا تصویری بوده که شما را بلرزاند و حتی مسیر زندگی تان را تغییر دهد؟
    - پدرم همیشه به من می گفت «روزی سقوط می کنی که گذشته ات را ازیاد ببری، روزی که فکر کردی همه چیز را می دانی، آن روز وقت سقوط تو است.» این حرف او همیشه در گوشم است.درباره مربیانم نیز باید بگویم، آنها طی این سالها خیلی برایم زحمت کشیدندو دست شان را می بوسم اما دو نفر هستند که خیلی گردن من حق دارند اولی آقای «جابر نعمتی» است که در اردبیل خیلی روی من کار کرد و بعدی آقای «ناصر حجازی» که هیچوقت فراموشش نمی کنم.

*در زندگی تان اشتباه تاثیر گذاری بوده که حسرت آن را بخورید؟
    - بله، گاهی اوقات شده بود که می خواستم تصمیمی بگیرم اما نگرفتم و از آن بابت لطمه خوردم. مثلا بازی ایران- کره جنوبی در تهران یکی از تعویض ها مسعود شجاعی بود که تصمیم خودم نبود و تحت تاثیر نیمکت آن تعویض را انجام دادم و متاسفانه اشتباه کردم.

*دیروز که تمرین پرسپولیس را از نزدیک تماشا می کردیم، دیدیم که با بازیکنان خیلی صمیمی هستید، جالب بود که حتی برای آنها کری هم می خواندیم.
    - ولی همیشه حد و مرز را رعایت می کنم، نه بیش از حد به آنها نزدیک می شویم و نه برای آنها قیافه می گیرم. تمرین دیروز بیشتر حالت ریکاوری داشت و به همین دلیل من مربی آنها نبودم و مثل یک رقیب «تنیس فوتبال» بازی کردیم ،اما امروز خودتان دیدید که شوخی در کار نبود.

*یکی از بازیکنان مطرح کشور چندی قبل در مصاحبه ای تلویزیونی گفت که مصطفی دنیزلی در رختکن به او سیلی زده است، آیا امکان دارد که علی دایی هم به بازیکن خود سیلی بزند؟
    - هیچوقت چنین کاری نمی کنم؛ البته شاید آقای دنیزلی حس پدرانه داشته وچنین کاری کرده است.

*علی دایی اهل کتاب خواندن است ؟اگر هست چه سبک کتابی را دوست دارد؟
    - قبلا و بویژه در دوران دانشجویی می خواندم، بویژه کتاب های داستایوفسکی، ولی اگر واقعیت را بخواهید این روزها فرصت کتاب خواندن ندارم.

*روزنامه و مجله چطور؟
    -(این سوال داغ دل دایی را تازه می کند)می خوانم ولی بعضی مواقع آنها مطالبی می نویسند که خودم هم از خواندشان تعجب می کنم. مثلا در یک مجله نوشته اند که دایی در کلاردشت ویلایی دارد به شکل توپ فوتبال و با اینکه اینقدر سرمایه دارد و .. آخر وقتی من یک تکه زمین هم در کلاردشت ندارم و با آن اتومبیلی که آنها می گویند را ندارم، چه واکنشی باید نشان دهم.مثلا حرف هایی از قول من می نویسند که روحم از آنها بی خبر است؛ گاهی اوقات روزنامه می خوانم تا ببنیم چه گفته ام.

*قصد ندارید داستان زندگی تان را بنویسید؟
    - اتفاقاً چند وقتی است که نوشتن کتابم را آغار کرده ام.

* بعنوان سوال پایانی؛ آخرین بار کی از ته دل گریه کردید؟
    - گریه که زیاد می کنم اما آخرین بار همین چند روز پیش بود که با پرسپولیس در مشهد اردو زده بودیم در حرم امام رضا (ع) یک دل سیر گریه کردم.

کد:

---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------

وحشت مدیران استیل از پخش درگیری کریمی و کعبی در دوربین 90

بعد از دعوای شدید با مصطفی آجورلو مدیر عامل سابق این باشگاه گه گویا بعدها، منجر به استعفای او شد، علی کریمی به گزینه حسین کعبی رسیده است. کسی که سابقه دعوا با دایی و افشین قطبی را هم در پرونده دارد، در جریان دیدار صبا این بار با حسین کعبی درگیری لفظی پیدا کرد.

تمام ماجرا از زمانی شروع شد که کعبی به اوت زد تا علی کریمی با انواع کلمات و الفاظ از خجالت او در بیاید. این کنش، واکنش داشت چون حسین کعبی که طاقت شنیدن چنین جملاتی را نداشت به او پرید: «فکر کردی من مثل قبلی‌ها هستم که چیزی به تو نگویم...»

جملات دیگری هم رد و بدل شد تا علی کریمی لب خط برود و از تومباکوویچ بخواهد کعبی را از زمین بازی بیرون بکشد. او واژه‌های جدیدتری هم درباره این بازیکن به کار برد تا مدافع مهاجم شده استیل‌آذین، در دقایق پایانی با روحیه بدی در زمین بازی بماند. پایان این سناریو برای همه قابل پیش‌بینی بود.

بعد از بازی همه منتظر بودند تا شاهد درگیری این دو بازیکن باشند ولی دخالت افشین پیروانی و احمد‌رضا عابدزاده مانع از این اتفاق شد.

حرف‌های کریمی به قدری روی او فشار آورد که کعبی نتوانست در رختکن آرام بنشیند و حتی گریه کند! حمید نشاط‌جو و مهدی محمدی هم به دلایل نامعلومی کعبی را همراهی کردند تا در چشم به هم زدنی، رختکن استیل‌آذین تبدیل به هیأت عزاداری شود. بر سر درگیری شدید کریمی و کعبی، حتی دوگانگی شدیدی بین بازیکنان استیل‌آذین پیش آمد. اغلب ستاره‌های این تیم که با سفارش شماره هشت به استیل آمده‌اند در این ماجرا طرف جادوگر را گرفتند تا مقابل عده‌ای قرار بگیرند که او را مقصر می‌دانستند.

علی کریمی در حالی از بازی کعبی انتقاد می‌کرد که تومباکوویچ مربی استیل‌آذین در رختکن از عملکرد مدافع تیمش تعریف کرد و حتی در بین دو نیمه به او گفته بود: «تو اندازه 5 بازیکن در زمین برایم دویدی.» اما علت اصلی این درگیری نه دوندگی کم یا زیاد او، بلکه موقعیت‌هایی بود که با پای کعبی به اوت رفت. مسئولان استیل‌آذین هم که به خوبی می‌دانستند این ماجرا می‌تواند موج جدیدی از حاشیه‌ها را در تیم‌شان شکل دهد از این دو بازیکن خواستند تا جواب رسانه‌ها را ندهند و در این زمینه سکوت کنند. حتی حسین هدایتی مالک این باشگاه هم در تماس با کریمی و کعبی از آنها چنین درخواستی کرد تا کمی آب‌ها از آسیاب بیفتد.

تنها نگرانی استیل‌آذین از دوربین برنامه 90 است. تلاش‌های لازم در این زمینه صورت گرفته تا مبادا تصویر درگیری این دو بازیکن از این برنامه پریننده پخش شود، به همین دلیل قصد دارند کاری کنند که این تصاویر مانند مصاحبه جنجالی کریمی، روی آنتن 90 نرود.

کد:

---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------

بالاخره دايي فرياد زد يا دلداري داد؟

دو روایت مختلف از رختکن پرسپولیس

مرجع خبری پرسپولیس : سايت پرسپوليس گزارش داده بعد از كسب تساوي مقابل پاس همدان «با وجود اينكه علي دايي خود از نتيجه بازي و از دست دادن دو امتياز در دقيقه 90 ناراحت و ناراضي بود، در رختكن پرسپوليس، به تعدادي از بازيكنان كه از ناراحتي، مدت زيادي در جاي خود نشسته بودند و از جا بر نمي‌خواستند دلداري داد و از آنها خواست آماده ترك رختكن شوند.»

اين در حالي است كه برخي رسانه‌ها خبر از داد و فرياد دايي بر سر يكي دو بازيكن از جمله ابراهيم شكوري‌ داده و نارضايتي او از بازيكنان را بازتاب داده‌اند.سايت پرسپوليس همچنين نوشته: «كسب نتيجه تساوي در ورزشگاه آزادي براي پرسپوليسي‌ها باور كردني نبود.

اين حس و حال تا لحظه‌اي كه سرخپوشان از هم جدا شدند در بين آنها وجود داشت. فضاي اتوبوس سرخپوشان هم، فضايي كاملا متفاوت از هميشه بود. در طول مسير ورزشگاه آزادي تا هتل اسپيناس، سكوتي سنگين در اتوبوس حاكم بود و جز پرس و جو از ساعت تمرين روز يكشنبه، گفت و گويي در بين بازيكنان صورت نگرفت.

به محض رسيدن به هتل نيز هر يك از بازيكنان و كادر فني سوار بر خودروهاي خود شده و محل هتل را ترك كردند.» ديروز شايعاتي در مورد شعار برخي تماشاگران عليه بازيكنان و كادر فني و برخورد ليدرها با اين گروه پس از كسب نتيجه مساوي در تهران شنيده شد اما سايت پرسپوليس فقط به اين موضوع اشاره مي‌كند كه:

«پس از پايان بازي، حبيب كاشاني در حلقه هواداران پرسپوليس قرار گرفت. آنها از سرپرست باشگاه پرسپوليس مي‌خواستند براي جذب يك مهاجم خوب اقدام كند. هواداران پرسپوليس معتقد بودند پرسپوليس براي حضور در ليگ قهرمانان آسيايي به يك مهاجم ديگر نياز دارد. در عين حال هر يك از آنها براي تركيب پرسپوليس پيشنهادهاي متفاوتي داشتند كه از كاشاني مي‌خواستند آنها را به علي دايي منتقل كند.»

کد:

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

هارسوني وارد ايران شد

مرجع خبری پرسپولیس : مهاجم تيم فوتبال دونایسکا استردا (دي استرادا) صبح امروز (دوشنبه) وارد ايران شد.
    به گزارش مرجع خبری پرسپوليس، زلتان هارسوني مهاجم 23 ساله اهل اسلواكي فردا در تمرينات پرسپوليس شركت مي كند.

در صورتی که از سوی علی دایی مورد تایید فنی قرار گرفت، پس از هماهنگ کردن برنامه‎‌های خود، در تست پزشکی شركت كند.

توضیحات مدیر روابط عمومی درباره مهاجم خارجی

مرجع خبری پرسپولیس : مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس تهران اعلام كرد كه زلتان هارسوني مهاجم ۲۳‬ساله اهل اسلواكي كه در حال حاضر عضو تيم دي اسرادا است سابقه بازي در تيم بولتون انگليس را دارد.
    منصور بيك محمدلو روز افزود: اين مهاجم ‪۲۳‬ ساله سابقه بازي در تيم بولتون انگليس را دارد و از فردا در تمرينات تيم پرسپوليس شركت مي‌كند. قرارداد اين بازيكن پس از تاييد فني علي دايي و قبولي در تست پزشكي ثبت خواهد شد.

رييس روابط عمومي باشگاه پرسپوليس تهران در خصوص احتمال حضور روته مولر، رضا فروزاني و محمد دايي در كادر فني اين تيم گفت: هنوز هيچ گزينه‌اي از سوي علي دايي به باشگاه معرفي نشده و اين اسامي ساخته ذهن رسانه‌ها است.

زلاتان هارسانی: ناکام در بولتون، بدون بازی ملی

مرجع خبری پرسپولیس : بازیکنی که تیم فوتبال پرسپولیس برای تقویت خط حمله خود مدنظر دارد، مهاجمی است که از عقد قرارداد حرفه‌ای با باشگاه‌های بولتون انگلستان و "نیمگن" هلند بازمانده است.
    به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ علی دایی در نشست خبری پایان دیدار پرسپولیس - پاس همدان عنوان کرد برای تقویت خط حمله تیمش جذب یک بازیکن خارجی را در دستور کار دارد. او اعلام کرد برای جذب بازیکن به تماشا و آنالیز فیلم و دی وی دی بازیکنان تستی اکتفا نمی‌کند و باید فرد متقاضی حضور در تیم پرسپولیس در تمرینات این تیم شرکت کند.

یکی از بازیکنانی که مورد نظر سرخپوشان قرار گرفته و قرار است از روز سه شنبه در تمرینات این تیم شرکت کند، "زلتان هارسانی" است. این بازیکن 23 ساله متولد اول ژوئن 1987 است. او که 185 سانتیمتر قد دارد، می تواند بخش عمده‌ای از مشکلات سرخپوشان را در فاز حمله مرتفع کند اما به شرط اینکه شرایط همراهی سرخپوشان را داشته باشد.

هارسانی که در تیم "دونایسکا استرادا" اسلواکی بازی می کند در تیمهای پایه فوتبال کشورش بازی کرده اما سابقه بازی در تیم ملی بزرگسالان اسلواکی را ندارد. او در فصل 07 - 2006 بصورت قرضی به تیم بولتون انگلستان پیوست و این فرصت را داشت که در پایان آن فصل قراردادی رسمی با باشگاه انگلیسی امضا کند اما "سامی لی"، مربی وقت بولتون با او قراردادی امضا کرد که تنها فرصت بازی در تیم دوم باشگاه را به این بازیکن اسلواک می داد.

این مهاجم 23 ساله در فصلی که برای تیم دوم بازی کرد، توانست سه بار برای این تیم گلزنی کند. او در تابستان سال 2007 زمانی که همراه تیم زیر 21 سال اسلواکی مقابل انگلیس به میدان رفت از روی نقطه پنالتی با یک ضربه "چیپ" دروازه "جو هارت" را گشود و توجه هواداران را به خود جلب کرد.

در سال 2010 باشگاه بولتون از عقد قرارداد با هارسانی خودداری کرد و او بدون اینکه حتی یک بازی برای تیم اصلی بولتون انجام دهد به لیگ اسلواکی بازگشت. در ماه ژوئیه 2010 هارسانی به "نیمگن" هلند رفت تا شاید شانس حضور در این تیم را پیدا کند اما باشگاه هلندی نیز او را نخواست تا ناچار به بازگشت به تیم دونایسکا استرادا (دی استرادا) شود.

حالا قرار است هارسانی برای تست در تمرینات پرسپولیس شرکت کند تا شاید سرخپوشان پای قرارداد حرفه‌ای با او را امضا کنند.

کد:

---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------

دایی : رزومه و آمادگی زلاتان هردو برای من مهم است

مرجع خبری پرسپولیس : علي دايي بعد از ظهر امروز جلسه ای با حبیب کاشانی در محل باشگاه پرسپولیس داشت. جلسه اي كه قرار است به طور هفتگي پيرامون مسائل مربوط به تيم فوتبال پرسپوليس برگزار شود.

به گزارش مرجع خبری به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس در حاشيه اين جلسه گفت و گويي با سرمربي تيم پرسپوليس راجع به موضوع اين جلسه انجام شد که مرور می کنید:

علت برگزاري اين جلسه چه بود؟ و در آن درباره چه موضوعاتي بحث شد؟

اين جلسه بسيار مفيد بود و ما بعد از بازي با پاس به اين نتيجه رسيديم كه هفته يك مرتبه دور هم جمع شويم و راجع به مسايل تيم و مشكلات احتمالي گفت و گو كرده تا بتوانيم امور تيم را به نحو احسن انجام دهيم. جلسه امروز اولين اين جلسات بود.

خوشبختانه در باشگاه پرسپوليس ما از همكاري صميمانه مديريت تيم بهره مي بريم كه باعث پيشرفت اين تيم خواهد شد.در باشگاه پرسپوليس هر كس وظيفه خود را به خوبي مي داند و براي انجام آن با جديت تلاش مي كند. وجود چنين جلساتي كمك مي كند با هم انديشي در مسير حل مشكلات تيم، قهرماني و سربلندي پرسپوليس حركت كنيم.

اين روزها سعي شده با انجام برداشت هاي خاص از برخي مصاحبه ها براي پرسپوليس حواشي درست كنند. آيا واقعا اختلافي وجود دارد؟

اصلا و ابدا، من از روز اول هم رابطه خوبي با آقاي كاشاني داشتم و تا امروز هم اين روابط روز به روز بهتر و حسنه تر شده است. بعضي ها دوست دارند با انجام شيطنت هايي باعث بروز اختلاف شوند.

شهرداري تبريز اين فصل تيم بي پروايي بوده است كه اين واقعيت را آمار گل هاي خورده و زده اين تيم نشان مي دهد. نظرتان درباره بازي با اين تيم چيست؟

بازي در تبريز هميشه سخت است و شهرداري هم مي خواهد از فرصت بازي خانگي به خوبي سود برد و مطمئنا با تمام قوا براي كسب امتياز روبروي ما قرار مي گيرد. ما نيز در بازي قبلي دو امتياز از دست داده ايم در نتيجه براي كسب سه امتياز به تبريز مي رويم.

از بازيكني كه براي تست آمده چه خبر؟

قرار است اين بازيكن اسلواك از فردا به تمرين اضافه شود و تا روز چهارشنبه او را محك خواهيم زد. اگر از شرايط خوبي برخوردار بود در مورد جذب او تصميم مي گيريم. اين بازيكن رزومه بسيار خوبي دارد اما براي ما ملاك شرايط حال است و بايد از آمادگي خوبي برخوردار باشد در فاصله تعطيلات نيز يك بازيكن ديگر براي تست به تيم اضافه مي شود. از نظر من بازيكن بايد سر تمرين حاضر شود و از نزذيك آمادگي و كيفيت خود را نشان دهد.

کد:

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بيانيه مفصل سپاهان عليه نود و فردوسي پور:
    بيا و مثل زنبور عسل روي شيريني ها و پاكي ها مستقر شو!!

سايت گل
    - روابط عمومي باشگاه فولاد مباركه سپاهان در بيانيه‌اي ضمن بر شمردن برخي انتقادات خود به برنامه نود، از اصحاب رسانه اصفهان بابت اتفاقاتي كه در نشست خبري ديدار فولاد مباركه سپاهان و شهرداري تبريز رخ داد، عذرخواهي كرد.

در اين بيانيه آمده است: اين باشگاه بر خود لازم مي‌داند بابت عدم توجيه و هماهنگي‌هاي لازم مسئولان اتاق كنفرانس ورزشگاه در سازماندهي لازم و مناسب سالن كه در نهايت منجر به عدم حضور آقاي قلعه نويي، سرمربي تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان در نشست خبري شد، از تمام اصحاب رسانه استان كه در اين نشست حاضر شده بودند، عذرخواهي كند و به اين بزرگواران اطمينان دهد تا با در نظر گرفتن تمهيدات لازم، نشست‌هاي خبري آتي همانند گذشته با حضور سرمربي تيم و خبرنگاران صادق و ارزنده رسانه‌ها به خوبي برگزار خواهد شود.

بر اين نكته نيز تاكيد مي‌كنيم كه مديريت و روابط عمومي باشگاه جايگاه خبرنگاران صادق و زحمت‌كش اصفهان و حاضر در سالن كنفرانس را از وابستگان به برنامه نود كه به عملكرد تخريبي آن برنامه معترضيم، كاملا جدا مي‌دانند.

قهرماني سپاهان براي فردوسي پور شيريني ندارد

در ادامه اين بيانيه آمده است: لازم مي‌دانيم برخي موارد انتقاديمان به برنامه نود را به اطلاع همگان برسانيم. مادامي كه اين برنامه بر تاكيد و اصرار افراطي خود بر روي حواشي منفي ادامه دهد، همچنان به تعليق همكاري‌هايمان با خبرنگاران و دست اندركاران محترم اين برنامه ادامه خواهيم داد.

فراموش نمي‌كنيم برنامه نود و تهيه كننده محترم آن كه تا به حال به خوبي نشان داده‌اند هميشه با چشم بستن روي زيبايي‌هاي فوتبال تاكيدي مفرط بر پخش و پردازش موارد منفي در فوتبال دارد و در بيشتر اوقات با عينك دودي به همه اتفاقات مي‌نگرد، در برنامه‌اي كه سرمربي تيم قهرمان را دعوت كرده بود، بي‌آنكه از سير قهرماني سپاهان و همه فراز و نشيب‌هاي اين واقعه سخن گويد، با فلاش‌بك به اتفاقات دو سه سال قبل از همه چيز سخن گفت جز رويداد شيرين قهرماني سپاهان كه البته به عادل فردوسي پور حق مي‌دهيم اين رويداد براي وي هيچگونه شيريني نداشته باشد.

آيا آن آشتي كنان الكي بود؟

در ادامه عنوان شده است: آشتي دو اسطوره فوتبال ايران محمد مايلي كهن و امير قلعه نويي در ورزشگاه فولاد شهر كه همگان به احترام اين دو بزرگوار ايستادند و براي اين رخداد شيرين شادماني كردند، به تعريف برنامه نود تصنعي و الكي است. آقاي مايلي كهن اين آشتي را قلبي مي‌داند، اما باز هم مجري نود اصرار بر انكار اين آشتي دارد. بهترين تصاوير از آشتي اين دو بزرگمرد ثبت و ضبط شده؛ اما همچنان عادل دوست دارد تا در حضور سرمربي سپاهان، سخنان قلعه نويي و مايلي كهن عليه يكديگر و مربوط به گذشته را در اين برنامه دوباره پخش و تداعي كند.

اشتباهات داوري عليه ما پخش نمي شود

در بخش ديگر بيانيه باشگاه سپاهان آمده است: گذر از بسياري از صحنه‌هاي مشكوك داوري عليه سپاهان با پيشدستي‌هاي مجري برنامه با استدلالاتي همچون عدم داشتن تصاوير مناسب از اين صحنه و تبديل مجري برنامه در برخي اوقات به يك كارشناس داوري و باز هم اصرار فردوسي پور بر سود و بهره سپاهان از اشتباهات داوري با استناد به دو يا سه مسابقه از تمام سي و چهار رقابت سپاهان در ليگ نهم. در آخرين برنامه نود نيز مجددا صحنه گل سالم سپاهان در ديدار با شهرداري تبريز كه از سوي داور آفسايد اعلام شد، حذف و به بينندگان نشان داده نشد.

سياه نمايي مي كتيد

در ادامه عنوان شده است: يك شعار منفي هواداران در چند لحظه بسيار مورد توجه قرار مي‌گيرد؛ اما اقدام زيباي هواداران سپاهان در تشويق بازيكنان سابق كه همراه تيم رقيب به ورزشگاه فولاد شهر مي‌آيند، تقدير باشگاه از بزرگان و پيشكسوتان فوتبال ايران، برنامه‌هاي فرهنگي هنري كه از طريق تريبون و اسكوبورد ورزشگاه قبل از هر مسابقه به اجرا در مي‌آيد و بسياري از برنامه‌هاي ديگر از ديدگاه نود مساله مهمي نيست و نيازي به توجه ندارد. بزرگنمايي روي صحنه‌هاي چند ثانيه‌اي عصبانيت سرمربي و تكرار آن در برنامه هفته بعدي در حالي كه مي‌شد از اين رخداد گذر كرد و با شخصيت افرادي كه در اوج عصبانيت بوده‌اند بازي نكرد.

بيننده‌هاي شبكه‌هاي (...) و (...) هم كم نيستند!

در بخش ديگري اين بيانيه عنوان شده است: شما و برنامه نود قرار بود يار و پشتيبان فوتبال ايران باشيد؛ اما با تكيه يك سويه در تخريب شخصيت افراد فقط و فقط عينكي را بر چشم نهاده‌ايد كه زشتي‌ها را مي‌بيند تا روي آنان بنشينيد و فرياد سر دهيد. چرا برخي اوقات سعي نمي‌كنيد مانند زنبور عسل روي شيريني‌ها، پاكي‌ها و خوبي‌ها مستقر شويد. اگر نگران بيننده‌ها و آمار بيننده‌هاي خود هستيد، به اين نكته توجه كنيد كه اين خاصيت عبور از خط‌وط قرمز و توجه به زشتي‌هاست كه مخاطبان براي ديدن و مشاهده اينگونه برنامه تحريك شوند و متاسفانه بايد اعلام كنيم كه بيننده‌هاي شبكه‌هاي (...) و (...) هم كم نيستند!

عينك دودي از ازچشمت بردار

افتخار و تكيه به داشتن مخاطب با پردازش‌هاي صرفا منفي هنر جذب مخاطب نيست. كاش مي‌توانستيد با ايجاد تعادل و منطق به دور از پرده دري‌ها، در نهي از بدي‌ها و ترويج زيبايي‌ها همچنان مخاطبان ميليوني و زيادي داشته باشيد. اين كار دور از دسترس نيست و از شخصيت‌هاي توانمند اين برنامه بر مي‌آيد. فقط كافي است تا كمي عينك دودي هميشگي را از چشمانتان برداريد و با دوري از كاشتن بذرهاي كينه از ابزارهاي بهتري براي رشد و مخاطب پروري اين برنامه‌ كه با ارتزاق از بودجه صدا و سيماي دولتي ايران به مخاطبان تزريق مي‌شود استفاده كنيد.
    ذكر اين مهم را هم ضروري مي‌دانيم كه با توجه به اعتراضات گستره هواداران سپاهان به برنامه نود و شدت گرفتن روند تخريبي و جانبدارانه و غير عادلانه اين برنامه كليه بازيكنان و كادر فني تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان از اين تاريخ تا اطلاع ثانوي هيچ گونه گفت‌وگو و همكاري را با خبرنگاران اين برنامه نخواهند داشت.

کد:

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بيانيه مفصل سپاهان عليه نود و فردوسي پور:
    بيا و مثل زنبور عسل روي شيريني ها و پاكي ها مستقر شو!!

سايت گل
    - روابط عمومي باشگاه فولاد مباركه سپاهان در بيانيه‌اي ضمن بر شمردن برخي انتقادات خود به برنامه نود، از اصحاب رسانه اصفهان بابت اتفاقاتي كه در نشست خبري ديدار فولاد مباركه سپاهان و شهرداري تبريز رخ داد، عذرخواهي كرد.

در اين بيانيه آمده است: اين باشگاه بر خود لازم مي‌داند بابت عدم توجيه و هماهنگي‌هاي لازم مسئولان اتاق كنفرانس ورزشگاه در سازماندهي لازم و مناسب سالن كه در نهايت منجر به عدم حضور آقاي قلعه نويي، سرمربي تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان در نشست خبري شد، از تمام اصحاب رسانه استان كه در اين نشست حاضر شده بودند، عذرخواهي كند و به اين بزرگواران اطمينان دهد تا با در نظر گرفتن تمهيدات لازم، نشست‌هاي خبري آتي همانند گذشته با حضور سرمربي تيم و خبرنگاران صادق و ارزنده رسانه‌ها به خوبي برگزار خواهد شود.

بر اين نكته نيز تاكيد مي‌كنيم كه مديريت و روابط عمومي باشگاه جايگاه خبرنگاران صادق و زحمت‌كش اصفهان و حاضر در سالن كنفرانس را از وابستگان به برنامه نود كه به عملكرد تخريبي آن برنامه معترضيم، كاملا جدا مي‌دانند.

قهرماني سپاهان براي فردوسي پور شيريني ندارد

در ادامه اين بيانيه آمده است: لازم مي‌دانيم برخي موارد انتقاديمان به برنامه نود را به اطلاع همگان برسانيم. مادامي كه اين برنامه بر تاكيد و اصرار افراطي خود بر روي حواشي منفي ادامه دهد، همچنان به تعليق همكاري‌هايمان با خبرنگاران و دست اندركاران محترم اين برنامه ادامه خواهيم داد.

فراموش نمي‌كنيم برنامه نود و تهيه كننده محترم آن كه تا به حال به خوبي نشان داده‌اند هميشه با چشم بستن روي زيبايي‌هاي فوتبال تاكيدي مفرط بر پخش و پردازش موارد منفي در فوتبال دارد و در بيشتر اوقات با عينك دودي به همه اتفاقات مي‌نگرد، در برنامه‌اي كه سرمربي تيم قهرمان را دعوت كرده بود، بي‌آنكه از سير قهرماني سپاهان و همه فراز و نشيب‌هاي اين واقعه سخن گويد، با فلاش‌بك به اتفاقات دو سه سال قبل از همه چيز سخن گفت جز رويداد شيرين قهرماني سپاهان كه البته به عادل فردوسي پور حق مي‌دهيم اين رويداد براي وي هيچگونه شيريني نداشته باشد.

آيا آن آشتي كنان الكي بود؟

در ادامه عنوان شده است: آشتي دو اسطوره فوتبال ايران محمد مايلي كهن و امير قلعه نويي در ورزشگاه فولاد شهر كه همگان به احترام اين دو بزرگوار ايستادند و براي اين رخداد شيرين شادماني كردند، به تعريف برنامه نود تصنعي و الكي است. آقاي مايلي كهن اين آشتي را قلبي مي‌داند، اما باز هم مجري نود اصرار بر انكار اين آشتي دارد. بهترين تصاوير از آشتي اين دو بزرگمرد ثبت و ضبط شده؛ اما همچنان عادل دوست دارد تا در حضور سرمربي سپاهان، سخنان قلعه نويي و مايلي كهن عليه يكديگر و مربوط به گذشته را در اين برنامه دوباره پخش و تداعي كند.

اشتباهات داوري عليه ما پخش نمي شود

در بخش ديگر بيانيه باشگاه سپاهان آمده است: گذر از بسياري از صحنه‌هاي مشكوك داوري عليه سپاهان با پيشدستي‌هاي مجري برنامه با استدلالاتي همچون عدم داشتن تصاوير مناسب از اين صحنه و تبديل مجري برنامه در برخي اوقات به يك كارشناس داوري و باز هم اصرار فردوسي پور بر سود و بهره سپاهان از اشتباهات داوري با استناد به دو يا سه مسابقه از تمام سي و چهار رقابت سپاهان در ليگ نهم. در آخرين برنامه نود نيز مجددا صحنه گل سالم سپاهان در ديدار با شهرداري تبريز كه از سوي داور آفسايد اعلام شد، حذف و به بينندگان نشان داده نشد.

سياه نمايي مي كتيد

در ادامه عنوان شده است: يك شعار منفي هواداران در چند لحظه بسيار مورد توجه قرار مي‌گيرد؛ اما اقدام زيباي هواداران سپاهان در تشويق بازيكنان سابق كه همراه تيم رقيب به ورزشگاه فولاد شهر مي‌آيند، تقدير باشگاه از بزرگان و پيشكسوتان فوتبال ايران، برنامه‌هاي فرهنگي هنري كه از طريق تريبون و اسكوبورد ورزشگاه قبل از هر مسابقه به اجرا در مي‌آيد و بسياري از برنامه‌هاي ديگر از ديدگاه نود مساله مهمي نيست و نيازي به توجه ندارد. بزرگنمايي روي صحنه‌هاي چند ثانيه‌اي عصبانيت سرمربي و تكرار آن در برنامه هفته بعدي در حالي كه مي‌شد از اين رخداد گذر كرد و با شخصيت افرادي كه در اوج عصبانيت بوده‌اند بازي نكرد.

بيننده‌هاي شبكه‌هاي (...) و (...) هم كم نيستند!

در بخش ديگري اين بيانيه عنوان شده است: شما و برنامه نود قرار بود يار و پشتيبان فوتبال ايران باشيد؛ اما با تكيه يك سويه در تخريب شخصيت افراد فقط و فقط عينكي را بر چشم نهاده‌ايد كه زشتي‌ها را مي‌بيند تا روي آنان بنشينيد و فرياد سر دهيد. چرا برخي اوقات سعي نمي‌كنيد مانند زنبور عسل روي شيريني‌ها، پاكي‌ها و خوبي‌ها مستقر شويد. اگر نگران بيننده‌ها و آمار بيننده‌هاي خود هستيد، به اين نكته توجه كنيد كه اين خاصيت عبور از خط‌وط قرمز و توجه به زشتي‌هاست كه مخاطبان براي ديدن و مشاهده اينگونه برنامه تحريك شوند و متاسفانه بايد اعلام كنيم كه بيننده‌هاي شبكه‌هاي (...) و (...) هم كم نيستند!

عينك دودي از ازچشمت بردار

افتخار و تكيه به داشتن مخاطب با پردازش‌هاي صرفا منفي هنر جذب مخاطب نيست. كاش مي‌توانستيد با ايجاد تعادل و منطق به دور از پرده دري‌ها، در نهي از بدي‌ها و ترويج زيبايي‌ها همچنان مخاطبان ميليوني و زيادي داشته باشيد. اين كار دور از دسترس نيست و از شخصيت‌هاي توانمند اين برنامه بر مي‌آيد. فقط كافي است تا كمي عينك دودي هميشگي را از چشمانتان برداريد و با دوري از كاشتن بذرهاي كينه از ابزارهاي بهتري براي رشد و مخاطب پروري اين برنامه‌ كه با ارتزاق از بودجه صدا و سيماي دولتي ايران به مخاطبان تزريق مي‌شود استفاده كنيد.
    ذكر اين مهم را هم ضروري مي‌دانيم كه با توجه به اعتراضات گستره هواداران سپاهان به برنامه نود و شدت گرفتن روند تخريبي و جانبدارانه و غير عادلانه اين برنامه كليه بازيكنان و كادر فني تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان از اين تاريخ تا اطلاع ثانوي هيچ گونه گفت‌وگو و همكاري را با خبرنگاران اين برنامه نخواهند داشت.

کد:
    خیلی بیانیه بیخودی بود.
    نود هر چی گفته حرف حق بوده.
    مشکل اینجاست که بخش عظیمی از ناپاکیهای فوتبال مربوط به تیم سپاهانه و گرنه اینقدر بهشون گیر داده نمیشد.
    جالبه که گفته فردوسی پور گاهی اوقات تبدیل به کارشناس فوتبال میشه ولی مجید بصیرت رو فراموش میکنن که چه جور تو کار داوری دخالت میکنه.
    بعدش مگه فقط سپاهانه که قبل از بازی هاش از بازیکنان سابقش تقدیر میکنه؟ خیلی از تیمها از این کارها میکنن.
    ولی هیچ مربی ای نمیاد به بازیکنش فحش بده و بگه گورتو گم کن.
    کم نبودن بازیکنای تیمهای دیگه که تو بازی یه حرفی زیر لب زدن و به یکی فحش دادن و نود تصویر رو پخش کرده و حرف رو زیرنویس کرده، حالا دیگه قلعه نویی اونجوری جلوی دوربینها و جلوی کلی هوادار اونجور با کاظمیان صحبت کرده انتظار داره که نشون داده نشه.
    واسه تیمی مثل سپاهان بهترین برنامه ورزش از نگاه 2 و ورزش و مردمه. که روی هم نصف تماشاچی های برنامه 90 رو ندارن. بعد اینجا میگه که طرفدارای شبکه .... و .... هم کم نیستن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •