تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 48 از 515 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال Ninjai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ● ! NiHon ☼

پيش فرض

الان یه هفته س که شروع کردم به درس خوندن و روزی 6 ساعت درس میخونم ... قراره پیش دانشگاهی هم سر کلاس نرم . منطقه سه هم هستم
    به نظرم الان ترازی که گفتی(4800) برای وضعیت الان شما نیست . اگه روزی 6 ساعت یعنی هفته ای 40 ساعت بخونی به نظرم میتونی ترازی بین 5800 تا 6500 داشته باشی !
    این هم درست نیست که از 4800 یه دفعه بخوای به 7000 برسی !

2. 2 کاربر از Ninjai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

درود

یه عمری به ملت خندیدیم و اما....................

آقا ما هم بالاخره رسیدیم به کنکور و دانشگاه و رتبه و انتخاب رشته و درس و مطالعه و تست و ................

اما موضوعی که خیلی ها رو از همین حالا درگیر کرده موضوع استرسه و بنده از آنجایی که در زمینه ی استرس پرانی داری مدرک دکترا هستم لذا امید است در پست هاس روزانه ی بعدی بتوانم با آموزش های کاملا علمی و کاربردی سهمی هر چند اندک در این باره ایفا کنم.

تا فردا و آموزش اول.

داره خودمونی میشه navid_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

میشه از این دوستتون بپرسین واسه ریاضی و زیست شناسی دقیقا از چه کتابایی استفاده کرده؟(یعنی اگه در کنار کتاب سبز یه چیزه دیگه هم استفاده کرده بگه لطفا)
    سلام
    این دوستم امسال رتبه ی 147 آورده بود ..بعد کنکور چیزی نخونده...تفریحی شرکت کرد به آزمون (جای یکی امتحان داده بود)
    ولی سال قبل:
    ریاضی : دیفرانسیل اندیشه فایق میگه خیلی سبز ریاضیات پاسخنامش کامل نست.

زیست:8000 تست + کتاب خیلی سبز

5. 4 کاربر از navid_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نه اصلا وقت نيست...
    توي قلمچي كه خيلي فشردست تو تابستون...
    گزينه 2 هم كه سال دوم رو تموم كرده كاملا رفته سراغ سوم.
    من ميگم خودت بشين بخون يا برو كلاس.زمان خوندنت هم زياد كن
    (منظورم براي تابستونه....براي بعد مهر حتما يه آزمون براي پيشت شركت كن.البته اين نظر منه)
    من منظورم براي تابستان نيست . آزمون هاي مهر تا خرداد منظورمه

بچه ها من ميخوام بين گزينه دو و قلمچي يكيش رو براي كنكور 90 انتخاب كنم .
    متاسفانه بزرگسال درس ميخونم و دروس تخصصي اصلي سوم رو اصلا نخوندم ( زيست و شيمي و فيزيك ) آيا در گزينه دو و قلمچي فرصت كافي براي خوندن اين درس ها داده ميشه ؟ يا مثلا زيست 2 رو تا قبل از پايان آبان ماه امتحان ميگيرن تموم ميشه ؟؟

برنامه هاي گزينه دو و قلمچي پارسال يا امسال رو از كجا ميشه گيرآورد ؟
    جواب لطفا

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

من منظورم براي تابستان نيست . آزمون هاي مهر تا خرداد منظورمه

جواب لطفا
    ببین دوست عزیز همه چیز بستگی به خودتداره به تلاشت ، آزمون های قلم چی اگه پیش دانشگاهی نمیرید و توی خونه هستید مسلمه که وقت زیادی در اختیار دارید ولی اینکه این درسارواصلاَ نخوندید من نمی تونم وضعیتتونو درک کنم

سوال بعدی ( برنامه درسی گزینه 2 و کانون) اطلاع ندارم.

8. این کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به همه
    بچه ها من دانشجوی سال آخر میکروبیولوژی هستم.
    می خوام کنکور 90 برای دندانپزشکی بهشتی شرکت کنم. من 5 سالی از کنکور دور بودم و برای مطالعه هم به اندازه یک دانش آموز وقت دارم چون دانشگاه میرم. اولا شما پیشنهاد میکنید قلمچی برم یا گزینه 2؟ بعدش اینکه به نظرتون اصلا کاری که که می خوام بکنم شدنیه؟ دوست دارم من رو راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه meysamghaderi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اصفهون طوخچی

پيش فرض

سلام
    بچه هایی که اصفهون زندگی میکنند کجا کلاس میرند؟؟؟ به نظر شما برم فهیم ثبت نام؟؟؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها من ميخوام بين گزينه دو و قلمچي يكيش رو براي كنكور 90 انتخاب كنم .
    متاسفانه بزرگسال درس ميخونم و دروس تخصصي اصلي سوم رو اصلا نخوندم ( زيست و شيمي و فيزيك ) آيا در گزينه دو و قلمچي فرصت كافي براي خوندن اين درس ها داده ميشه ؟ يا مثلا زيست 2 رو تا قبل از پايان آبان ماه امتحان ميگيرن تموم ميشه ؟؟

برنامه هاي گزينه دو و قلمچي پارسال يا امسال رو از كجا ميشه گيرآورد ؟

براي شما قلمچي انتخاب مناسبي چون در برنامه راهبردي كانون تمام دروس و سرفصلها ( به جز فصلهاي انتهاي بعضي دروس پيش دانشگاهي) حداقل سه مرتبه در برنامه آزمون قرار مي گيرند

12. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه phoenix.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    بچه هایی که اصفهون زندگی میکنند کجا کلاس میرند؟؟؟ به نظر شما برم فهیم ثبت نام؟؟؟
    دوست عزیز من اصفهون نیستم ولی آموزشگاه گلشن راز رو می دونم بعضی از بهترین دبیرای تهرون توش تدریس می کنن حالا شما بازم یه تحقیقی بکن.موفق باشی

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سلام به همه
    بچه ها من دانشجوی سال آخر میکروبیولوژی هستم.
    می خوام کنکور 90 برای دندانپزشکی بهشتی شرکت کنم. من 5 سالی از کنکور دور بودم و برای مطالعه هم به اندازه یک دانش آموز وقت دارم چون دانشگاه میرم. اولا شما پیشنهاد میکنید قلمچی برم یا گزینه 2؟ بعدش اینکه به نظرتون اصلا کاری که که می خوام بکنم شدنیه؟ دوست دارم من رو راهنمایی کنید.

سلام .
    اول از همه اینکه چرا شدنی نباشه ؟؟؟ اگه شما بخوای و عزمت رو جزم کنی حتما شدنی میشه
    همونطور که میدونی دندانپزشکی و اونم در دانشگاهی مثل شهید بهشتی احتیاج به یک رتبه خوبی داره . حداقل 500 . نمیدونم رتبه های دیگه هم برداشتن یا نه . من رشته ام ریاضی فیزیک البته

خب میدونید که باید دروس دبیرستان و پیش دانشگاهی رو خوب بخونید دیگه. و کتابهای درسی هم منبع اصلی برای طرح سوالات کنکور هست ولی کافی نیست. بنابراین به کتابهای کمک اموزشی و تستی نیاز دارید ( اگه دلت خواست کلاس هم برو ولی من توصیه نمیکنم ) تا بتونید در آزمونهای آزمایشی موسسات شرکت کنید .
    نظر من اینه که شما آزمونهای سازمان سنجش رو شرکت کن.هر چند برنامش شاید برای خیلی ها قابل اجرا نباشه ( منظور حجم دروسی که در هر آزمون میاره ) و اگه خواستی قلم چی برو . بقیه رو من اصلا پیشنهاد نمیکنم .

کتابهای کمک آموزشی زیادی هست. خیلی کتابهای توپی تو بازار هست و اینجا هم معرفی میشه و با توجه به اینکه دانشجو هستی و مطمئنم که خیلی از دروس دبیرستان رو در دانشگاهها در ترمهای اول از دوباره تدریس میکنن( البته شاید یکم پیشرفته باشه ) نباید زیاد دور شده باشی از اصل مطالب .

فاکتورهای دیگه هم هست . توانایی ها و پتانسیل و ... . ( یه وقت گفتم فاکتور نری سراغ استعداد. هیچکس با استعداد زاییده نشده از مادر )

بنده سوالی در مورد کتابها ( بخصوص ریاضی ) و ... باشه در خدمت هستم .

موفق باشی

15. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •