به نظرم الان ترازی که گفتی(4800) برای وضعیت الان شما نیست . اگه روزی 6 ساعت یعنی هفته ای 40 ساعت بخونی به نظرم میتونی ترازی بین 5800 تا 6500 داشته باشی !
این هم درست نیست که از 4800 یه دفعه بخوای به 7000 برسی !
به نظرم الان ترازی که گفتی(4800) برای وضعیت الان شما نیست . اگه روزی 6 ساعت یعنی هفته ای 40 ساعت بخونی به نظرم میتونی ترازی بین 5800 تا 6500 داشته باشی !
این هم درست نیست که از 4800 یه دفعه بخوای به 7000 برسی !
درود
یه عمری به ملت خندیدیم و اما....................
آقا ما هم بالاخره رسیدیم به کنکور و دانشگاه و رتبه و انتخاب رشته و درس و مطالعه و تست و ................
اما موضوعی که خیلی ها رو از همین حالا درگیر کرده موضوع استرسه و بنده از آنجایی که در زمینه ی استرس پرانی داری مدرک دکترا هستم لذا امید است در پست هاس روزانه ی بعدی بتوانم با آموزش های کاملا علمی و کاربردی سهمی هر چند اندک در این باره ایفا کنم.
تا فردا و آموزش اول.
سلام
این دوستم امسال رتبه ی 147 آورده بود ..بعد کنکور چیزی نخونده...تفریحی شرکت کرد به آزمون (جای یکی امتحان داده بود)
ولی سال قبل:
ریاضی : دیفرانسیل اندیشه فایق میگه خیلی سبز ریاضیات پاسخنامش کامل نست.
زیست:8000 تست + کتاب خیلی سبز
من منظورم براي تابستان نيست . آزمون هاي مهر تا خرداد منظورمه
جواب لطفا![]()
ببین دوست عزیز همه چیز بستگی به خودتداره به تلاشت ، آزمون های قلم چی اگه پیش دانشگاهی نمیرید و توی خونه هستید مسلمه که وقت زیادی در اختیار دارید ولی اینکه این درسارواصلاَ نخوندید من نمی تونم وضعیتتونو درک کنم
سوال بعدی ( برنامه درسی گزینه 2 و کانون) اطلاع ندارم.
سلام به همه
بچه ها من دانشجوی سال آخر میکروبیولوژی هستم.
می خوام کنکور 90 برای دندانپزشکی بهشتی شرکت کنم. من 5 سالی از کنکور دور بودم و برای مطالعه هم به اندازه یک دانش آموز وقت دارم چون دانشگاه میرم. اولا شما پیشنهاد میکنید قلمچی برم یا گزینه 2؟ بعدش اینکه به نظرتون اصلا کاری که که می خوام بکنم شدنیه؟ دوست دارم من رو راهنمایی کنید.
سلام
بچه هایی که اصفهون زندگی میکنند کجا کلاس میرند؟؟؟ به نظر شما برم فهیم ثبت نام؟؟؟
براي شما قلمچي انتخاب مناسبي چون در برنامه راهبردي كانون تمام دروس و سرفصلها ( به جز فصلهاي انتهاي بعضي دروس پيش دانشگاهي) حداقل سه مرتبه در برنامه آزمون قرار مي گيرند
دوست عزیز من اصفهون نیستم ولی آموزشگاه گلشن راز رو می دونم بعضی از بهترین دبیرای تهرون توش تدریس می کنن حالا شما بازم یه تحقیقی بکن.موفق باشی![]()
سلام .
اول از همه اینکه چرا شدنی نباشه ؟؟؟ اگه شما بخوای و عزمت رو جزم کنی حتما شدنی میشه
همونطور که میدونی دندانپزشکی و اونم در دانشگاهی مثل شهید بهشتی احتیاج به یک رتبه خوبی داره . حداقل 500 . نمیدونم رتبه های دیگه هم برداشتن یا نه . من رشته ام ریاضی فیزیک البته
خب میدونید که باید دروس دبیرستان و پیش دانشگاهی رو خوب بخونید دیگه. و کتابهای درسی هم منبع اصلی برای طرح سوالات کنکور هست ولی کافی نیست. بنابراین به کتابهای کمک اموزشی و تستی نیاز دارید ( اگه دلت خواست کلاس هم برو ولی من توصیه نمیکنم ) تا بتونید در آزمونهای آزمایشی موسسات شرکت کنید .
نظر من اینه که شما آزمونهای سازمان سنجش رو شرکت کن.هر چند برنامش شاید برای خیلی ها قابل اجرا نباشه ( منظور حجم دروسی که در هر آزمون میاره ) و اگه خواستی قلم چی برو . بقیه رو من اصلا پیشنهاد نمیکنم .
کتابهای کمک آموزشی زیادی هست. خیلی کتابهای توپی تو بازار هست و اینجا هم معرفی میشه و با توجه به اینکه دانشجو هستی و مطمئنم که خیلی از دروس دبیرستان رو در دانشگاهها در ترمهای اول از دوباره تدریس میکنن( البته شاید یکم پیشرفته باشه ) نباید زیاد دور شده باشی از اصل مطالب .
فاکتورهای دیگه هم هست . توانایی ها و پتانسیل و ... . ( یه وقت گفتم فاکتور نری سراغ استعداد. هیچکس با استعداد زاییده نشده از مادر )
بنده سوالی در مورد کتابها ( بخصوص ریاضی ) و ... باشه در خدمت هستم .
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)