تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 48 از 208 اولاول ... 384445464748495051525898148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 471 به 480 از 2073

نام تاپيک: Assassin's Creed: Brotherhood

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض نقد بازی Assassins creed :Brotherhood

ُبرادران اساسین..
    سال 2008 سالی بود که یک قاتل جدید با روش های جدید راه کارهایی جدید با برهه زمانی و سلاح های متفاوت معرفی شد الطیر شخصیتی بزرگ د راولین قسمت Assassins creed وارد دنیای بازی های کامپیوتری شد و توانست رویکردهای اهداف یک قاتل حرفه ای را که اهداف خاص خود را در پس زمینه انسان دوستانه و توجه به اقشار محتلف جامعه در ذهن بازیبازان تداعی کند این روند خوب باعث شد که Ubisoft به فکر ساخت قسمت دوم افتاد و بعد از انتشار ان و تغییر رویدادها در زمانی دیگر که قاتل ما را ازمیان عثمانی ها و اعراب به جمع
    ایتالیایی ها و لئوناردو داوینچی اورد. این بار با جوانی غیور ، چهره ای جذاب و گستاخ که نتوانست با تمام تواناییهایش ان حس قتل و قتل بودن رو انتقال دهد تا این که برای جلب رضایت بازیبازانش این بار نه در یک DLC و نه یک قسمت شماره دار امده تا هم جبران مافات کند هم این که پخته شدن و بزرگ شدن خود را برای گیمرها اثبات کند.

(خشنتر--بزرگتر----بهتر)
    گیم پلی..:
    اگر قسمت های قبلی را تجربه کرده باشید حتما با گیم پلی بازی اشنا هستید که این بار با جزییاتی تغییر کرده اما تاثیر گذار در روند کلی گیم پلی تنش جذابی را در روح گیمرایجاد کرده است. بازی چیزی حدود 15 ساعت گیم پلی دارد و این موضوع در صورتی است که اگر ماموریتهای فرعی را کنار ماموریت های اصلی تجربه کنیم زمان لذت بردن از بازی بیشتر خواهد شد. ماموریت های فرعی به خوبی از ابجکتهای اصلی جدا شده و غنی تر و پرمحتواتر شده اند از جمله ابجکت های لئوناردو داوینچی که در نوع خود جالب توجه هستند. گیمر برای ارتقا و کسب مهارت های زیاد در کنار روند داستانی سری هم به فرعی ها می زند تا سریعتر انها را افزایش بدهد اتزیو مسن تر شده و تجربه بالایی هم کسب کرده که این روند در مبارزات او بی تاثیر نخواهد بود کار با سلاح های گرم و سرد این بار بیشتر ، بهتر و جذابتر شده مثل قسمت دوم اتزیو از دو سلاح همزمان می تواند استفاده کند که این بار سلاح گرم نیز به این ترکیبات اضافه شده و ما می توانیم در یک روند سنجیده در یک ان کار 5 ،6 نفر رو تمام کنیم. سلاح های سرد از شمشیرهای متفاوت بیشتر شده و به خوبی م یتواند می توانیم ضعیف یا قوی بودن ضرباتشان را احساس کنیم کار با سلاح های دشمنان و استفاده از انها اسانتر و بهینه تر شده.اضافه شدن ابزارهای کاربردی مانند (تپانچه.تیروکمان..کیسه های دودزا..تیغه های سمی..) همگی تکامل گیم پلی را رسنده اند.درکنار این ها م یتوان با اسب هم جنگید از بلندی رو یانها پرید و باز با کمک ان از روی اسب روی دشمن بپریم و کارشان را بسازیم در این بین سرعت اسب بی دلیل کاهش یافته است . این بار مغازه ها باز نیستند (توضیح خواهم داد) پس ما باید انها را بخریم (تعمیر کار..خیاطی..کمک های اولیه و بانک ) که این موارد را با مبلغی خریداری می کنیم که البته سودشان از درامد انها به جیب خودمان یا بانکی که باز کردیم خواهد رفت.
    اما مهمترین تغییر اساسی گیم پلی اتزیو کار ناتمام خود را به تنهایی نم یتواند انجام دهد پس به دوستانی نیاز دارد او دوستانی برای خود پیدا میکند جان انها را نجات می دهد و میگود که برای بازسازی رم و نجات ان به ما بپیوندید.
    دوستان assassin مثل ما لباس عقاب بر تن میکنن و منتظر یک اشاره اتزیو هستند تا مثل مورو ملخ بریزند و
    با روش های مختلف دخل دشمنان را دربیارن اما این روشها مستلزم بالا رفتن کارایی انها خواهد وبد هرچه تعدا دوست اساسین بیشتر جمع کنیم که د رخانه ای دوتایی به تعدا 3 خانه د رمیان HUD های پرتعدا قرار میگیرند کارایی انها با مبارزاتشان افزایش می یابد که بعد از هر مسابقه Xp هایی به انها تعلق میگیرد که اتزیو باید با توجه به مکان های در نظر گرفته شده در جای جای بازی انها را ارتقا داده تا جایی که به یک اساسین ماهر تبدیل بشن.
    مثل گذشته پرشهای بلند برای باز کردن نقشه و اپدیت کردن ان ،نرم تر شدن و کمی اغراق امیز شدن حرکات رو درودیوار ، نبود فضای بلند کافی برای لذت بردن از پرش شهر بسیار خرابه کار شده.و سیستم دزدی بسیار ناکارامد د رکنار کم توجهی به کار با قایق و مقداری کوچک بودن نقشه و فضا نسبت به باقی نسخه ها از جمله موارد گیم پلی هستند که قابل ایراد گرفتن هستش.
    امتیاز..: 9.2

زبان ایتالیایی ..موسیقی تکراری..افکت های جدید

صدا و موسیقی..:
    با توجه به رویداد بازی د رکشور ایتالیا قطعا صداپیگان رو به استفاده از دیالوگ های ایتالیا در کنار زبان انگلیسی با لهجه ایتالیایی جلوه خوبی با بازی می دهد اتزیو بسیار با احساستر از قبل سخن میگویدافکتهای صدا کاملا تغییر کرده حتی صدای جزییاتی همچون اب و شمشیرها بهبود یافته اند موسیقی بازی از قسمت دوم الهام گرفته و کم تعداد ترک های جدید به بازی اضافه شدند اما باز همان تم خاص خود را حفظ کرده که با وجود اندک مشکلاتی در موارد اندکی از جمله به موقع نپرداختن به هیجان موسیقی در لحظات حساس بازی که قابل چشم پوشی هستش
    امتیاز..:9

یک بازی به بزرگی شهر رم.

گرافیک..:
    در قسمت قبل تا نزدیکی های شهر رم رفتیم و در حسرت ان شهر ماندیم اما این بار بازی در این منطقه تاریخی اتفاق می افتد رم به چند ناحیه (شهرنشین کوهستانی ، مزرعه داران تقسیم شده موتو رگرافیکی همان AC II هستش با اندک تغییرات به AC:BH منتقل شده انمیشنهای مبارزات زیادتر شده انمیشن های حرکات رو دیوار ها و لبه ها نرمتر و روانتر شده گردش روز و شب ملموستر شده در کنار طراحی بهتر چهره کاکترها نوید تغیراتی د رگرافیک می دهد. جزییات چهره ها به خولی ایجاد شده و مخصوصا روی خانمها (خواهر مادر و زن های خیابانی ( که در ACII تقریبا همگی شبیه به هم بودند. شهر بزرگ با بافتهای جدید د رکنا رهمان افکتهای ACII که توام با نورپدازی حوب و جدید بوده. باز وجود برخی باگ در بازی...چهره اتزیو نسبت به دمو های از قبل رندر شده متفاوت هستش مخصوصا فک او..افت سرعت فریم بسیا رکم یا اصلا وجود ندارد فقط در برخی لحظات که از لودین صحنه به صحنه خارج میشیمبا فاتی ناچیز روبرو میشیم که قابل چشم پوشی هستش. انمیشن حرکات اسب هم کندتر شده که مقداری بی حوصلگی در جو بازیباز ایجاد م یکند .
    درهمه جای بازی گیاهان و بوته ای رشد کرده د رنمای بالا اصلا معلوم نیستد طوری که انگا روجود ندارند اما درهمان صحنه با نمای پایین نزدیک پای اتزیو وجود پرتعداد گیاهان معلوم میشه.

خداحافظ اتزیو..
    داستان و هیجان..: داستان بازی درست از همان نقطه ای اغا زمیشه که ACII تمام میشه ان زن مجهول جملاتی دیگر به اتزیو میگه که او و دزموند را در فکر فرو میبرند. د ران لحظه عموی او میرسد و با اتزیو به خانه برمیگردد اتزیو د رکنار ماد رخواهر و اعضای خانواده تصمیم به شروع یک زندگی عادی توام با پیگیری موارد اساسین ها که ناگان مخالفان خاندان ادیتور که طالب قدرت بودند از راه رسیده و شروع ماجرای ناگواری را برای اتزیو رقم میزنند که او را متسلزم حس انتقام جویی میکنند داستان پردازش خوبی دارد روایت داستان عالی هستش اما تا نصفه های بازی روندی نزولی دارد کمی احساس پوچی و دلسردگی د رکنار لودینگ های پی در پی و رفت امد های متعدد فضاهای DNA کمی باعث خدشه در فضای بازیباز می وشد اما به مرور و در اوایل نصف داستان بازی رو به رشد شده و حالتی حماسی تر به خود می گیرد که با بهترین شکل ممکن به پایان برسد .
    مخفی کاری در رگه اصلی بازی قرار دارد و بیشتر مراحل با این وضع ادامه پیدا میکند که البته میشه درگیر هم شد
    درگیری با سربازان هم به لطف دوستان اساسین بسیار جذاب شده اند در مواقع خطر تنها با یک شاره کلی اساسین به حل دعوت میشه و جنگی خشن ایجاد میشه. طبق روال گذشته دشمنان یکی یکی حمله می کنن و باز به ندرت حملات همزمان پی گیری می شود البتهخ این موضوع هم با سخت جون بودن سربازان درجه بالا جبران می شود این بار رم زیر سایه ظلم قرار گرفته که به خوبی در جو بازی شاهد هستیم مناطقی از بازی زیر سلطه کاپیتان ها ان منطقه قرا رگرفته اتزیو با کشتن انها و اتش زدن برجک ها یانها نه تنها انجا را از وجود سربازان پاک م یکند بلکه با ایجاد کسب و کار و خرید مغازه رونق خاصی به محیط می بخشد تا این که به مرورد کل رم را به تصرف خود در بیاره دزموند هم با رویداد های خاصی که د راواخر باز یانجام داد نوید ادامه بازی را در یک قسمت شماره دار تضمین می کند.
    این بار هم هنوز AS اون اساسین قسمت اول نشد روح و حس قتل افکاری پریشان و محتوای خاص و عام پسند که قاتلی مرموز در شهر هستد
    در قسمت های جدید به خوبی تجدید نشده است AS:BH با ایجاد گیم پلی متنوع و مفرح گامی بزرگ در این سری برداشت و ما را به خوبی با ماجراها ی خود درگیر ساخت.
    امتیاز کل..: 9.2
    Last edited by Layken; 22-12-2010 at 00:12.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مسعود جان هیچ کس منکر ابهت و بزرگی اساسین یک نیست . داستان فوق العاده که به قول شما پشتوانه ی تاریخی داشت و یه جورایی همچین گروهی اون موقع بوده و همچین کارایی کردن و همچنین شخصیت الطائر فوق العاده قوی بود و تو رو جذب خودش کرد.

اما به نظر من این دلیل بر ضعیف بودن داستان بازی نمیشه شاید داستان این دوقسمت اخر قربانی قسمت اول شده. که اگر بخوایم بازم در نظر بگیریم داستان کلی دو قسمت رو که یه جورایی هم به هم مربوطن خیلی قویتر و پر جزییات تر از داستان خیلی از بازی های روزه.

داستانی که شما رو شاید مثل شماره یک جذب نکنه اما بی تفاوت به داستان هم بازی نمیکنی . این جزء اون دسته از بازی هایه که وقتی گیمیر بازی میکنه دوست داره بدونه که چی شد و چرا این اتفاقا افتاد. مطمئن باش موقع اومدن نسخه ی کامپیوتر بیشتر دوستان به دنبال ترجمه داستان هستند مثل اساسین 2 که یکی از دوستان زحمت ترجمه سکانس هارو کشیده بودن. دقت کنید این اتفاق زمانی میفته که داستان شما رو درگیر خودش کنه و بخوای ازش سر در بیاری که این خودش دلیل بر ضعیف بودن نیست.
    بازم میگم داستان این دوقسمت قربانی قسمت اول شده.
    درسته با همین داستان هم از بعضی باز های دیگه جلو تره ولی آدم از هر چیزی یه انتظاری داره

مثلا من از فیفا همیشه انتظار گیم پلی واقعی دارم ... از AC هم انتظار داستان عالی

یه جورایی انگار خیلی معطوف به گیم پلی و گرافیک شدن و از داستان فراموش کردن. کلا خوبی ها و مشکلات نسخه اول الان بر عکس شده.
    اونجا گیم پلی تکراری رو داشتیم اما الان گیم پلی واقعا خوب شده.. گرافیک هم پیشرفت خوبی داشته مخصوصا از اون حالت خشک در اومده و هنری تر شده

3. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله واقعا الطائر یه چیز دیگه بود.اصلا ابوهتی داشت.من که خیلی حال کردم باهاش.
    اتزیو هم خوبه داستان قسمت دوم هم واقعا زیبا بود.ولی داستان 1 یکم با کشور های مسلمان و مسیحی در ارتباط بود حالش بیشتر بود
    حس قاتل بودن حرفه ای رو به آدم منتقل میکرد.ولی دیگه نمی تونستند داستان 1 رو ادامه بدن چون کشش نداشت.ولی من خیلی دوست دارم دوباره ac به همون دوران ac 1 برگرده.واقعا جالب میشه.فکر کنم تو ac5 or 6 خود دسموند اساسین میشه.!!ولی این دسموند خوب خر زور شده بودا همه رو داشت چکی میکرد آخر ac2 من نمیدونم این از خودش نتونست دفاع کنه سریع دزدیدنش آوردنش روش آزمایش کنن چه جوری یهویی هرکول شد.
    راستی بابت نقد هم ممنون خیلی خوب بود.
    یه چیز دیگه اون دکتره که آخره ac 2 فرار می کنه چی میشه تو این قسمت؟

5. 5 کاربر از SHADEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

ac2 من نمیدونم این از خودش نتونست دفاع کنه سریع دزدیدنش آوردنش روش آزمایش کنن چه جوری یهویی هرکول شد.
    این به خاطر همین آزمایش هایی که روش کردن یه سری ویژگی ها رو از الطائر و اتزیو به ارث برده ..
    تازه خودش هم از نژاد قاتلا بوده پس استعدادش رو هم داشته : دی

یه چیز دیگه اون دکتره که آخره ac 2 فرار می کنه چی میشه تو این قسمت؟
      محتوای مخفی: داستان 
    تو این قسمت خبر خاصی از اون دکتر و دار و دستش نیست

7. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

به نظر من نسخه 1 زیاد جالب نبود !!! چون زیاد تنوعی نداشت فقط باید میرفتیم بالای برج و ... همچین چیزا ... اما تو نسخه 2 و برادر هود امکان خرید لباس و اسلحه و ... هست که خودش یه تنوع خوبی به گیم پلی میده !!!

9. 3 کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

کلا من خودم زیاد با شخصبت اتزیو حال نمیکنم... مثه این هست که سوسول محله بشه رامبو : دی
    اون صلابت و ابهت الطائر رو نداره
    بله واقعا الطائر یه چیز دیگه بود.اصلا ابوهتی داشت.من که خیلی حال کردم باهاش.
    تایید میکنم...واقعا حرف دل منو زدین...به نظرم کلا قسمت 2 و 3 این بازی پیشرفتهای خیلی خوبی داشتن غیر از این کاراکتر اتزیو با این شخصیت آویزونی که داره اصلا به اساسین و این چیزا نمیخوره
    کلا شخصیتهای اینجوری که اهل آدم کشی و مخفی کاری هستن معمولا آدمهایی دارای عزت نفس بالا و سنگین رنگین و متین هستند مثل Altair, hitman یا تا حدودی سم فیشر
    این به خاطر همین آزمایش هایی که روش کردن یه سری ویژگی ها رو از الطائر و اتزیو به ارث برده ..
    تازه خودش هم از نژاد قاتلا بوده پس استعدادش رو هم داشته : دی
    ولی جدا جای بحث داره که اگه زمانی که دزموند وارد Animus میشده احساس میکرده و میدیده که انگار خودش داره اون خاطرات رو تجربه میکنه و بخاطر همین قابلیتهای اجدادش رو بدست اورده از لحاظ ذهنی, قدرت بدنیش از کجا یهو اینقدر زیاد شده؟!
    سوال دوم اینه که اگه خودشو توی بدن اتزیو میدیده پس چرا آخر قسمت دوم بازی که اون زنه میخواسته به دزموند راجع به حوادث سال 2012 اخطار بده روشو کرده بود به یه سمت دیگه و خطاب به دزموند حرف میزد؟!
    به نظر شما اینها سوتی نیست؟

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ولی جدا جای بحث داره که اگه زمانی که دزموند وارد Animus میشده احساس میکرده و میدیده که انگار خودش داره اون خاطرات رو تجربه میکنه و بخاطر همین قابلیتهای اجدادش رو بدست اورده از لحاظ ذهنی, قدرت بدنیش از کجا یهو اینقدر زیاد شده؟!
    سوال دوم اینه که اگه خودشو توی بدن اتزیو میدیده پس چرا آخر قسمت دوم بازی که اون زنه میخواسته به دزموند راجع به حوادث سال 2012 اخطار بده روشو کرده بود به یه سمت دیگه و خطاب به دزموند حرف میزد؟!
    به نظر شما اینها سوتی نیست؟
    سلام
    دستگاه آنیموس مستقیم با DNA دزموند کار داشت و ازاون طریق مموری ها کامل میکرد بنابراین اگر در پایان بازی بیاد وDNA دزموند رو تغییر بده و به صورت یک اساسین ( یا باراساس DNA های الطائر و انزیو در بیاره ) چندان دور از ذهن نیست. الان تو علم پزشکی با تغیر در DNA ( بهتر بگم ژن ها ) خیلی از بیماری هارو درمان میکنن. یعنی ایجاد تغییر دربدن. بنابراین این که بعد از پایان بازی میبینیم دزموند قابلیت های یک اساسین رو بدست اورده زیاد دور از ذهن نیست. ( میشه از این طریق توجیح کرد ) یه توجیح دیگه داره اونم اینه که دزمود نواده اساسین هاست و ژن های اونا رو به ارث برده پس میتونه دارای همچین قدرت هایی باشه که با رفتن به دستگاه این قابلیت ها پرورش یافته که من خودم این توجیحو رد میکنم چون خود اساسین ها اون موقع با وجود اینکه پدرانشون هم اساسین بودن ولی با اموزش بدنی به این مرحله میرسدند بنابراین اون احتمال اول و جابجایی ژن ها توسط دستگاه انیموس دور از ذهن نیست.

اره قسمت دوم میتونه یه جور سوتی باشه . به قول شما دزموند تو کالبد انزیو بده پس چه دلیلی میتونه داشته باشه که زنه با دزموند حرف بزنه اما رو به جایی دیگه باشه.؟؟؟؟؟

این همه جای بحث داره ها بیاد نظر بدید و یه بحثی بکنیم شاید مسئله بیشتر برامون روشن بشه.
    Last edited by mosolim; 24-12-2010 at 10:09.

12. 2 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

چه دلیلی میتونه داشته باشه که زنه با دزموند حرف بزنه اما رو به جایی دیگه باشه.؟؟؟؟؟
    دلیلش واضحه !!:
    میدونسته که در اون لحظه افراد دیگه ای هم در غالب تیم دارن به دزموند کمک می کنن !!علاوه بر دزموند همه تیم هم این صحنه رو دیدن پس دزموند یجور نماد بود

14. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من نسخه 1 زیاد جالب نبود !!! چون زیاد تنوعی نداشت فقط باید میرفتیم بالای برج و ... همچین چیزا ... اما تو نسخه 2 و برادر هود امکان خرید لباس و اسلحه و ... هست که خودش یه تنوع خوبی به گیم پلی میده !!!
    منم باهات موافقم.من هیچوقت یکو تا اخر حوصلم نیمد برم
    گرافیکه نسخه 2 و 3 از نسخه یکش بیشتر شده؟

16. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

منم باهات موافقم.من هیچوقت یکو تا اخر حوصلم نیمد برم
    گرافیکه نسخه 2 و 3 از نسخه یکش بیشتر شده؟
    من نسخه اول رو فقط بخاطر اینکه یه بار گرفتم با کرک اولی بود وسط بازی بیشتر نمی رفت و مجبور شدم بار دوم بگیرم بازی کردم.واقعا نیمه دوم بازی فقط واسه تموم کردن بازی میکردم خیلی خسته کننده بود.تمام شهرها حوادثش مثل هم بود در دروازه اش یه نفر رو نجات میدادی اونم با یه گروه راهب می فرستادت تو بعدش هم تکرار مکررات بع تعداد مساوی آدم برای نجات به تعداد مساوی نمیدونم یه چلنج دیگه و ...
    مرحله پایانیش هم کم مونده بود خوابم بگیره.
    ولی از نسخه دو کارکترهای دیگه ای هم که هستند و داستانش خیلی برام جالب بود.

گرافیک که پیشرفت داشته طبیعتا . راستی نسخه ی 3 نیست این یه اسپین اف برای 2 هست.

18. 3 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •