رت : Micro USB
اينفرارد : ندارد
بلوتوث : دارد
GPRS : Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE : Class 10, 236.8 kbps
HSCSD : دارد
استاد این 2700کلاس 10نیست؟
آیا گوشی هست سرعتش از 236بالاتر باشه؟
رت : Micro USB
خب این جا که نوشته کلاس 10رت : Micro USB
اگه بالاتر مثلا n95 با این که قدیمی هست (البته در خوب بودنش شکی نیست) کلاس 32 هست
من با i8000 که وصل شدم win 6.5 بود به این صورت بود : تو منوی استارت, internet sharing رو انتخاب کن.بعد اونجا میتونی با کابل یا بلوتوث وصل بشی.با این روش دیگه نرم افزار نمی خواد
با ایکسپریا سرعت بسیار کمه. کاری که کردم این بود که کد رو زدم و با اپرا رفتم تو رپیدباز و یک لینک رو زدم برای دانلود. در ۶ دقیقه فقط ۳ مگابایت!
(تنظیم خاصی می خواد؟)
Last edited by shah abas; 26-07-2010 at 11:05.
مربون ! کابل رو که وصل کنی معمولا یه منوی پاپ اپ بالا میاد و میگه که گوشی به مودم تبدیل بشه و خیلی راحت ok میکنی خودش با کامپیوتر ست میشه نمیدونم دیگه گوشی شما چیه که همچین گزینه ای رو نداره.
بعله
e251 سامونسگ قیمت دست دومش 30-40 تومن کم ترهم هست. کلاسش 32 و سرعتش دست کم 20 کیلو تا 45 هم هی میری بالا و دوباره به 20 برمیگرده ولی بین 20 تا 30 بصورت ثابت و همیگشی هست
خود ویندوز داخل موبایل درایور چیپست مودم داخلی خودشو به سیستم معرفی میکنه واسه همینه که راحت سینکورنایز میشه و زود دیتکتش میکنه و مشکلی پیش نمیاد خوبی دستگاهای پاکت پی سی به همینه
اپرای جدید ورژن 5 رو بزنید البته باید گوشی ساپوورت کنه . چون که امکانات مرور وب در گوشی بسیار پایینه زیاد امیدی بهش نیست فقط توی کامپیوتر میشه تعداد کانکشنها رو بالاتر برد و تا 16 کانکشن اتصال براقرا کرد پس دلخوش نباش !!
راستش واسه خومدم عجیبه. آخه همه میگن ایرانسل ولی واسه من فقط باز کردن صفحه مهم نیست. دانلود و کارای دیگه مهمه.
من دقیقا میدونم دکل کجاست. دوره. یعنی جدودا 1 کیلومتر فاصله داره...
و این سرعت رو از اونجا فهمیدم که بافر کردن یک کلیپ یوتوپ با ایرانسل 5 دقیقه طول میکشه به طول کلی ولی با همراه اول 30 ثانیه!!!!!!!!! این منو شدیدا به شک انداخت و چیزهای دیگه رو امتحان کردم که دیدم نه ، واقعیت داره!!!
امروز این تست رو کردم. با لپتاپ رفتم بغل دکل خیلی ضایع بود ولی خوب کارمو کردم ولی گویا اصلا این منطقه دیگه E ساپورت نمیکنه چون دیگه نمیره روی اون!!!
و بخاطر قطعی های بسیار زیاد هم من رو مجبور کرده که همراه اول رو هم یه تستی بزنم..
ولی این قضیه دنلود جدی بود. دیگه وقتی میخوام دانلود فایلهای بزرگ رو شروع کنم بعد از 10 دقیقه سیستم قفل میشه و دیسکانکت میشه!!!!!!
نمیدونم. من انگار با همه فرق دارم!!!!!!!!!!!
راستیی.......کسانی که شارژ کردن و میگن سارژشون تعیید نشده یا زود تموم شده این اتفاق واسه دوستم افتاد و دلیلش کامل نکردن ثبت سیم کار بوده!!!
#5*140*
یا 120
رو بگیر
دوستان با کدوم یکی از این مدل ها من میتونم کانکت بشم (سیم کارت همراه اوله ولی ایرانسل هم میخوام بگیرم اگه وصل بشه)
1-نوکیا5200
2-سونی اریکسون k310(حدودا مال 9999999999999999999قرن پیش هست)
3-سامسونگ فک کنم e450 بود(دقیق نمی دونم چیه ولی اینeیادمه داشت)
با تشکر
5200 کلاسش 10 هست و سرعتش ماکزیمم خیلی بزنه تا 15 نهایت به 20 برسه
k310 هم چون گوشی خوبیه باید بندازیش سطل آشغال !
سامسونگه هم مدلش رو پیدا نکردم که e داشته باشه و 450 باشه سری e خیلی زیاده مدلشو بگو تا دقیق حلاجیش کنم
و در نهایت عزیز e251 بخر ضرر نمیکنی در حد خودش کار مکینه اگه دست دومش هم پیدا کردی که بهت بگم خرکاره![]()
نمیشه گفت چون کلاس 10 هست سرعت تا 15 بیشتر نمیره.من با کلاس 12 رو 25 ثابت دانلود میکردم.کاملا بستگی به گوشی داره.
یک نمونه کلاس 32 که سرعتش از 236kb هم کمتره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب با همون5200چه جورمیشه وصل شد(همراه اول)
در ضمن نزدیک هونمون یه دکل هست نمی دونم مال ایرانسله یا همراه اول اصلا نمیدونم مال چیه فقط میدونم برای یکی از این دوتاس
از کجا باید بفهمم
راستی موقعی که با برنامه pcsuiteمیخواستم وصل بشم وصل نمی شد
انگار یوزر نیم و پسورد میخواد
چی کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)