بازم می گید فردوسی پور از مزدک بهتره ؟!!
عادل خیلی دری وری می گه وسط بازی
ولی مزدک یه گزارش خوب و منطقی می کنه !
بازم می گید فردوسی پور از مزدک بهتره ؟!!
عادل خیلی دری وری می گه وسط بازی
ولی مزدک یه گزارش خوب و منطقی می کنه !
واقعا مسخرست! یعنی موندم به کار جاودانی!
بازی اسپانیا یا آرژانتین که میرسه، میگه حیف نیست که همچین تیمای دور بعد رقابت ها نباشند! کلاس کار جام جهانی کم نمیشه! (رسما میگه من طرفدار این تیمام)
بازی انگلیس که میرسه در جواب پیروانی که امیدواره انگلیس به مرحله بعد صعود کنه میگه: خوب اگه قراره تیمای بزرگ فقط تو جام باشن، بیان 8 تا تیم انتخاب کنن و جام جهانی رو برگزار کنن...
چقدر این آدم.....آقا یه تاپیک + نظرسنجی درست کنید که مجری جاودانی باشه یا نباشه! بعد نتیجه نظرسنجی رو میل کنید به برنامه اینا!! اه اه
![]()
بازی آلمان-صربستان رو تو بازی دیشب زده بود 2-0 : دی که جاودانی گفت درستش کردن بعد 1دقیقه!
آدرس این تاپیکم براشون بفرستید.
خداییش صدا و سیما تو همه ی زمینه ها بد سلیقه شده ، اگه من مدیر صدا و سیما بودم چه سلیقه هایی که به خرج نمیدادم..
اول از همه هم این سرهنگ علیفر رو درجه هاشو می کندم(کدوم درجه؟) میفرستادمش مسئول کارهای الکی بشه
بعدشم به هر قیمتی شده 2 تا شبکه رو درخواست میکردم که HD کنن براتون که حد اقل فوتبالو با کیفیت ببینید
تبلیغات ها رو هم اینقدر باحال میگفتم درست کنن که کیف کنید
و ...
ولی حیف ، به قول شاعر:
تفو بر تو ای چرخ گردون تفو...
جاودانی یه آس هم موقع صحبت با نصیر زاده رو کرد و نشون داد چقدر از فوتبال می فهمه. گفتش که مگه اسم داورا رو نمی ریزن تو گلدان و یکی شو در میارن برای قضاوت بازی ها. قیافه نصیرزاده وقتی این جمله رو شنید دیدنی بود.
این بی شعور کثافت با این قیافه ...خماتیکش پول گرفته عکس اینجوری ازش بگیرن که باهاش چه غلطی کنه؟
![]()
جاودانی رو کم مونده ازش توی برنامه آشپزی استفاده کنن.
فتوشاپیه دوست عزیز (fEtoshopi)
چاکر برو بکس آپ تو دیت.شاهین بوشهر 4 پرسپولیس 1
شاهین بوشهر 4 استقلال ؟![]()
(حالا خوبه ضایع شدی)
اونو که راست گفته. دیدیم دیشب جلو الجزایر کلاس جهانیتونو!!!!!واقعا مسخرست! یعنی موندم به کار جاودانی!
بازی اسپانیا یا آرژانتین که میرسه، میگه حیف نیست که همچین تیمای دور بعد رقابت ها نباشند! کلاس کار جام جهانی کم نمیشه! (رسما میگه من طرفدار این تیمام)
بازی انگلیس که میرسه در جواب پیروانی که امیدواره انگلیس به مرحله بعد صعود کنه میگه: خوب اگه قراره تیمای بزرگ فقط تو جام باشن، بیان 8 تا تیم انتخاب کنن و جام جهانی رو برگزار کنن...
بازم همه زخمو زیلیا
آقا ما اگه بخوایم 8-7 تا اخطار بیاد زیر آواتارمون باید چیکار کنیم؟
این مارادونا هم که جدیدا خیلی شبیه گوشکوب شده ، یکمم شبیه هندی ها شده . قدیما (ghedim ) خوشتیپ تر بود .
امروزم شدیدا منتظرم جواد خیابانی گزارش کنه آندلین خونم کم شده ( به قول اونی که گفت آندلین موقع خنده ترشح میشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)